Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün iyi cnım

menün sanki biraz az olmus cnım gecmis olsun

selam kızlar eğitimden yeni çıktım... başım ağrıdı bir de sınav yaptılar zaten öğle yemeğine zor yetiştim
topraks yani ablamın bugün izin günü evde olduğu için bilgisayarı yok muhtemelen akşam girebilir haber vermemi istedi

menü gayet güzel olmuş spor da mükemmel hele şu mezdeke bu yılın sporu oldu valla

günaydın mesajın gerçekten çok mutlu etti hepimizi motive etmiştir yeni güne hazırız menü güzel yemiş olduğun börek sporla gitmiştir bence

geçmiş olsun canım... ara öğünlerini de menünü de beğendim

kaptanım menü de güzel spor da... hatta ara öğünleri ben de böle yapsam daha iyi olcak sanırım çok geçiştiriyorum ara öğünü sonra acıkıyorum

ooo bu kadar spora sabah öyle uyanman normal tabiii ama menü de gayet güzel spor da beğendim

sabah:
1 bardak sirkeli ballı sıcak su,
1 kase nesfit (yarım bardak sütle)
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
6 adet badem,
25 tane beyaz leblebi,
bir kupa kuşburnu çayı
öğlen:
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 k.k.peynir,
12 adet yeşil zeytin,
4-5 kaşık yoğut,
1 domates,
yarım salatalık

Canım menün güzel ama 25 leblebi kabız yapmazmı seni ?

merhaba cimcime,tekrardan hos geldin
Takim kurallarini yazayim
Lütfen kurallari iyi oku,her kurali uygulamak zorunludur,kabul edersen bildir...

1.2 hafta deneme süren var,listeye almam icin oylamaya sunulacaksin,eger cogunluk alinsin derse 2 hafta sonnunda listeye alinacaksin
2.günlük en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var,bu en az yazacagin rakamdir
3.her gün sabah ne yedin,ne ictin,kac dk hangi sporu yaptin yazmalisin,diger arkadaslarin yediklerine yorum yapmalisin,
(ayni sekilde onlarda senin lsitene yorum yapacaklar,yanlis bulduklari seyi bazen tatli,bazen espirili bir dille bildirebilirler,bunu kaldirabilmelisin,sonucta biz bir takimiz)kendince diyet adina yararli gördügün her türlü bilgiyi paylasabilirsin
4.her yaptigin kacamagin bir cezasi var cezalari cekmek zorunludur,eger hic bir sekilde sebep bildirmeden cezani cekmezsen 2. haftanin sonunda listeden cikarilacaksin,ceza sistemimiz:diyelimki tatliya dayanamiyorsun,oturdun 4 dilim baklava yedin,bunun karsiligi kalori hesaplanir,yani 1 dl baklava yaklasik 150 kaloridir
150.4=600 kalori yapiyor,sende 600 kalorilik spor yapiyorsun,bunu gec saatte yersen mekik cezasida gelebilir
5.dukan,kusan,3 günde 3-5-7 kg vb. sagliksiz diyetlerin uygulanmasi yasaktir,günlük 3 ana ve 1-2 ara ögün yapilmalidir,bu kurala uymayanlar uyarilacak,3 uyari alan takimdan diskalifiye edilecektir...

simdilik hatirladigim bunlar,eger unuttgum kurallar varsa arkadaslar hatirlatacaktir,lütfen iyice anla,sorun yasamayalim sonra

Son düzenleme:

bana biraz az gibi geldi yediklerin:44:

afiyet olsun,bu gün yediklerimizi yarin sabah yaziyoruz,su ve sporuda ekleyerek,böylece liste toplu halde karsimizda oluyor,yorumlarda ona göre geliyor

Değil mi yaaa kaptan adı üzerinde kardeş takım , öyle liste kontrol etmekle kardeşlik olur mu ?

Millet voltranı oluşturmuş birbirne tam destek.

Bana ne bana ne bende istiyorum

Benim eşim süpriz yapıp öğle yemeğine geldi de , ancak oğlumu uyutup geldim

Canım kaptanda yazmış , bugün yediklerimizi ertesi gün bütün halinde yazıyoruzz.

Bir de 12 zeytin çok değiil mi ? :26:

canım ben 5. takımdan kuzen chentiq e haber uçurabilirim istersen.
canım menün gayet güzel nesfit kuru haldemi 1 kase yoksa sütle beraber mi 1 kase

Bu alıntıları taaa ne zaman yapmıştım ama cevaplayamamıştım ,kaybolmamış iyi bari, onlara yorum yazayım sonra bi tur daha atıyım bugün neler kaynatmışsınız bakalım...

babyimm menün güzel olmusta araları atlama canım :) birde mümkün oldugu kadar akşam yemeklerini 19 dan önce yiyin

Zeynep ablacım en dertli olduğum konu bu zaten. Ben 19:30 da işten çıkıyorum . Anca 20:00 de yemek yiyebiliyorum. Eşimi beklemiyorum yemeğe çünkü o 20:30 da yiyebiliyor. Allahtan anlayışlı sağolsun. Evet 20:00 çok geç ama başka alternatif yok. Akşam yemeğini de peynirli tostla falan geçiştirmek pek istemiyorum o yüzden biraz geç oluyor. Aklıma başka bir alternatif de gelmiyor açıkçası...

Senin girişi okuyunca bizim takıma Seda Sayan geldi sandım. O da programa başlarken böyle başlıyordu ya eskiden , şimdi nasıl bilmiyorum tabi...

Menü güzel ablacım, yarım dilim su böreğinin kalorisini azcık fazla sporla yakarsın, ama suçluluğu 1 hafta geçmez. Napalım bazen oluyor işte.Ah bu misafirler

Kapat perdeleri, dışarı hiiiç bakma. O zaman kirli camları da görmezsin Boşver sınavı atlatınca bi girişirsiniz mis gibi olur evin. Temizliğin telafisi bir günde olur da , sınavda başarısız oldunmu bekle bidaki dönemi. O yüzden hiiiç kafana takma temizliği. Sınav ne zaman bu arada?

Menü güzel fıstık, kontrollü. Hiç su içmemiş olamazsın değil mi? NAsıl geçti eğitim, çok sıkıcı dimi ? Bizimkiler öyle oluyor da ...

Gayet güzel listen, 100 mekik 1günde çekilirmiy ahu :) bende arttırmaya başlasam iyi olacak .

Ben de ilk duyduğumda aynı tepkiyi vermiştim en fazla çekebildiğim 20 mekikti. Bahar bir site paylaştı orda kolay mekik videoları var. Bahara bir rica et tekrar paylaşsın istersen. Ben de şimdi 100 den fazla çekebiliyorum.

kabul edildiğim için sevindim.bir çok grubu takip ettim fakat burayı sevmiştim o yüzden sizlerle olmak istemiştim.teşekkürler.

Aaaa ne güzel , demek diğer takımlardan daha farklı buldun burayı. ...

Kaptanım menü çok güzel, su da artmış ....E daha ne diyeyim

Hastayım diye bırakma kendini, vitamin al, ilaç iç. . .

Kıyamam yaaa, inşallah çabuk toparlarsın. Menü de güzel beklediğim gibi değil.Hastayım çok kötüyüm deyince ben daha kötü bir liste bekliyordum. Arkadaşım inşallah çabuk iyileşirsin. Bu hafta geçen haftayı telafi etmemiz lazım toparlanmalıyız unuttun mu?

Canım vücuttaki su gittikten sonra yağ yakmaya başladın mı kilo bazen oynuyormuş yarım kilo bir kilo , aşağı ve yukarı. Bunun tıbbi açıklamasını bilmiyorum araştırmadım ama annem tv de doktordan duymuş O yüzden haftada bir kez hep aynı tartıda hep aynı saatte ve hep aynı yerde tartılmak gerekiyormuş. Spora mutlaka başla , ben şimdiden faydasını görmeye başladım.

Ayyy kıyamam sana ben, nasıl oldun geçti mi ağrıların. Nooldu ki dün bişeyin yoktu. Sporda falan mı zorladın kendini ? MEnü güzel olmuş, kahvaltıdan korkuyordum ama iyi korumuşsun kendini...

Bence Saphiranın takımına bir duyur, niye olmasın ki. Belki yarışmadan haberleri yoktur. 1 oy 1 oydur yani. Arkadaşlar ben kardeş takımdan Aus. de . YEmek yarışmasına katıldım yemeğim şu. Oylarınızı bekliyorum de. Noolcak ki ?

Koskoca adamlar sokaklarda oy için neler yapıyorlar, sen kardeş takımdan 2 oy istemişsin nolur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…