Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bence acele etme zaten nişan ve düğün döneminde nutkun tutulur derler ya aynen öyle gidiyor kilolar, Ben eşimle tanıştığımda 55 kiloydum, evlendiğimde 48 kioydum hatta o dönem çok sorun yaşadığımızdan ailelerden dolayı, mide bulantısı hap olmadan ilaç kullanmadan yemek yiyemiyordum, evlendim yuvama kuruldum 3-4 ay içinde tekrar 55 e çıktım rahatlıktan neyse bence olmadık şeylere girme, ailesi geleceğinde seni zayıf gösterecek kıyafetler ve korse tercih edebilirsin. Zaten çok aşırı bir kilonda yok çok şükür, hembak bu hafta yarışıyoruz, dikkat et gitsin en az 1.5 kilo

bılmıorumkı bebegım keske bılsem saglıklı yavas gdıo kılolar ıyı uykular bebegım

Kızlar eşim evlendiğimden beri bana birmezdeke oynamadın gittin diye sitem eder düğünlerde vs oynadığımı görünce çok beğenir Şimdi ben kalkıpsizinleoynasam artık bana küser

yarıo dıolarda bakalım ben capuk uzasın ıstıorum saclarım duzken belıme gelıoda saclarım kat kat oldgundan kısa grunuo ama sacı yumusatıo bu kesın parlaklıkta verıo
sey cek ayar bana pegasusum bak fazla kacrırım bu seferde benı sopalarsınız

Kızlar eşim evlendiğimden beri bana birmezdeke oynamadın gittin diye sitem eder düğünlerde vs oynadığımı görünce çok beğenir Şimdi ben kalkıpsizinleoynasam artık bana küser

Senn eşine çaktırma canım , senin için oynuyorum hayatım de

bu osman muabbetı ne anlamıorum ya brı acıklasın meraktan çatlıcam yoksam

Aynennn ben soracaktım

Ben bir gün listeme ;

Spor :Yan gel osman 4 dönüm bostan yazmıştım

O zamandan beri spor yapmayan herkesin favorisi oldu osman

Ben bir gün listeme ;

Utanırım ben oynamaya Düğündefalan kalabalıkta arada kaynıyorum ama ne o deli gibi töbee töbee

O Osman bana hiç uğramasın o zaman, bugün reglimin ilk günü olmasına rağmen 1 saat yürüyüdüm, 45 te mekik çektim

Ben bir gün listeme ;

hımm analadım altında komedı bsey oldgu bellıydı snunda ögrendım ohh meraktan ölmeden

Bana Müsade kızlar :) Derste mola bitti, sonra yatışşşşş İyi GECELEEER

oku oku bitiremiyorm ne çenesi düşük gacılarsınız a be kızlar
mesaj yazıyım devamını okucam
allah mekanını cennet etsin bitanem menüne gelince fena degil gibi kabızlık devam ediyormu hala sende bak biraz önce örgücafende okudum bir arkasımız yapmıs faydasını gördüm yazmış yemeklerden önce orta boy yer elması ye

kızlarr selam ben geldimm
aaaa rapunzel gelmiş hoş gelmişşşş :)

hımm off ya keske sormasaydım ben mezara gdemıorum anca balkondan bakıorum yuregım etmıo hıc
bol ca oku ve dua et canım

Bende erken uyuttum bu gece yusufu.

Gece buralardayım yani, bende sizin mezdekeye eşlik mi etsem ne
bende geliyim mi canısım : : kutlarımızı dökelim

Bana Müsade kızlar :) Derste mola bitti, sonra yatışşşşş İyi GECELEEER
bitanem benim iyi geceler
aysegülde cok tatlı cıkmıs resimlerde
öpüldünnnnn güzelim :)

Şimdi yatmadan önce bir spor yapacağım kiiiiiiiiii

Kesin 1,5 kg vereceğim

dilek ne yaptın anlamadımkı mezdekemi yaptınız ya linkini gnderirmisiniz kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…