ben geldimmm kızlarr ama uykum geldi bu seferde bugün pek sohbet edemedik yaa :26:
kızlar size bişi dicem ya iki üç haftaya kadar artık erkek arkadasım istemey gelelim diyor ama ben daha zayıflayamadım
ben ne yapcam şimdiiihafta iki kilo felan vermem lazım hem saglıklı hem ceza almadan nasıl zayıflayabilirim yaaa ben bu gıdım gıdım vermeyle zor veririm yaaa
güzel yorumlarını bekliyorum
ben geldimmm kızlarr ama uykum geldi bu seferde bugün pek sohbet edemedik yaa :26:
kızlar size bişi dicem ya iki üç haftaya kadar artık erkek arkadasım istemey gelelim diyor ama ben daha zayıflayamadım
ben ne yapcam şimdiiihafta iki kilo felan vermem lazım hem saglıklı hem ceza almadan nasıl zayıflayabilirim yaaa ben bu gıdım gıdım vermeyle zor veririm yaaa
güzel yorumlarını bekliyorum
bu osman muabbetı ne anlamıorum yahımmm galiba herkez sporda benimde yanımda osmanbana niye yolluyonuz onu arkadas duraydı sizde
bu aralar bana sardı ya osmann
bu osman muabbetı ne anlamıorum yabrı acıklasın meraktan çatlıcam yoksam
ise yaramiki acaba
benimkilerde uyudu,8 de hadi artik yavas yavas hazirlanin dedim,kücügü hemen lafi yetistirdi,ama daha askam olmadikii,bak aydinlikk,bu saatlerin ileri alinmasi bana yaramadi
bu linkler güzelmis,ben kalorisepetinden bakiyordum
hosgeldin
en iyi yol bildigin yoldur diye bosa dememisler
biberlli ne cnm,protein eksik menüde,haftasonu ya afyet olsun
ben sana bi ayar koycam en sonunda
ne güzel cnm,böyle devam edersen kisa sürede kurtulursun killardan
keske bir günde fazla kacirsan
az olmus cnm,sabah yememissin nerdeyse,ögle gecistirme,aksam az
afiyet olsun cnm,ceza icin tesekkürler
cumartesi öglen ac gezmissin,aradaki kek olmamis,aksamki köfteleri teflonda kendi yaginda yaparsak daha kalorisiz olur,etin yagi yetiyor zaten
pazar ögle,aksam ve arayi bir yapmissin,daha düzenli yeseydin keske,yine az olmus maalesef
Kızlar eşim evlendiğimden beri bana birmezdeke oynamadın gittin diye sitem ederdüğünlerde vs oynadığımı görünce çok beğenir Şimdi ben kalkıpsizinleoynasam artık bana küser
bu osman muabbetı ne anlamıorum yabrı acıklasın meraktan çatlıcam yoksam
Aynennn ben soracaktım
Senn eşine çaktırma canım , senin için oynuyorum hayatım de
Ben bir gün listeme ;
Spor :Yan gel osman 4 dönüm bostan yazmıştım
O zamandan beri spor yapmayan herkesin favorisi oldu osman
:)) bı osmandır g
Aynennn ben soracaktım
Senn eşine çaktırma canım , senin için oynuyorum hayatım de
Ben bir gün listeme ;
Spor :Yan gel osman 4 dönüm bostan yazmıştım
O zamandan beri spor yapmayan herkesin favorisi oldu osman
Bana Müsade kızlar :) Derste mola bitti, sonra yatışşşşş İyi GECELEEER
iyi geceler cnmBana Müsade kızlar :) Derste mola bitti, sonra yatışşşşş İyi GECELEEER
bende uyudum kzlar,iyi gecelerrr
allah mekanını cennet etsin bitanem menüne gelince fena degil gibi kabızlık devam ediyormu hala sende bak biraz önce örgücafende okudum bir arkasımız yapmıs faydasını gördüm yazmış yemeklerden önce orta boy yer elması yepazar menüm
sabah : uyanınca yatagın ıcınde kendimce depişme :)) kendime gelmek için
bi bardak ılık su
biraz hoplama zıplama
sonraaaaa kendimce 500 kolarilik bi ödül vardı ya :)) onu iki dilim biberli ile kullandım belkide daha fazladır kalorisi bilmiyorum:26: ama ince dilimlerdi yagsızdı
biraz zeytin yeşillik çayy
ara:geç kahvaltı yaptıgım için yok bi kupa yeşil cay
öğlen:dışardaydık :26: yarım dürüm kebab yarısını yiyemedim salata bi bardak ayran
ara: yok
akşam:3 kaşık mercimekli bulgur pilavı bi tabak salata 2 kaşık yogurt
ara: yarım elma yarım portakal
su 2.5 litre ancadır
spor öglenden akşama kadar gezme baya gezdik ama bide herpazar mezara gidiyoruz erkek arkadasımla yürüyerek eve baya uzak :26:
spor yok çok yorulmuştum
aaaa rapunzel gelmiş hoş gelmişşşş :)kızlarr selam ben geldimm
bol ca oku ve dua et canımhımm off ya keske sormasaydım ben mezara gdemıorum anca balkondan bakıorum yuregım etmıo hıc
bende geliyim mi canısım :
Bende erken uyuttum bu gece yusufu.
Gece buralardayım yani, bende sizin mezdekeye eşlik mi etsem ne
bitanem benim iyi gecelerBana Müsade kızlar :) Derste mola bitti, sonra yatışşşşş İyi GECELEEER
dilek ne yaptın anlamadımkı mezdekemi yaptınız ya linkini gnderirmisiniz kızlar :)Ya topraksım eftelyam siz bunu niiye paylaşmadınız daha önce resmen terledim, benimki yere oturdu Anne yoruldum uyucam diyor. Ben gidiyom bi duş alamaya. Sonrada Elif Duruyu yatırcam.Sizi de öpüyorum. Uyuyakalmazsam gelirim yine...
Her akşam yapalım bu mezdekeyi. Her akşam 9 iyi mi?
ausum ben cok acıktım midem kazınıyor resmen yaŞimdi yatmadan önce bir spor yapacağım kiiiiiiiiii
Kesin 1,5 kg vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?