Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kaptan biberli bu :26:

canım ben töbe veremem 1.5 kilo ya kesin 300 yada 500 gram gider

kabızlık devam ediyor abla ya elmayıa deniyem bakim ne olursa deniyom valla yoksa ilaç kullanmaya başlicam ya

güzel canım menün zaten mezdeke dehşeeeeetttt

zeynep abla o kadarda kendini üzecek bişey yememişsin yaa

kaptan menün güzel yalnız bu 250 mekigi bi anda mı çektin yoksa gün içersinde cekip toplam 250 mi etti :44::44:

canım ben kilo almadım ama kusanı bırakır bırakmaz iştahım çok arttı kendimi salmış gibi hissediyorum bu aralar zaten ya bide kendimi çok sıtres içerisinde hissediyorum ya kızlar kıyafetlere bakıyorum onlar bana bakıyor giyince çok tipsiz olacagımı bildigim için hemen zayıflamak istiyorum yoksa baskası için degil zar zor kıyafet aramakmı daha güzel direk gidip istedigim kıyafet, almakmı güzel surda 3-5 kılo daha versem biraz daha düzelecek tipim

canım zaten menün çok güzel ne eksik ne fazla sporda eksik olsun sen bi iyileşde

havalardan galiba canım ya bende hergün öle uyanıyorum yaaa menün güzel canım 2 ısırık ıspanaklı börek var ama sporlar yetmiş zaten menüye güzel başladın canım spora osmanı bana yolladın tabi

cok güzel canm menün iki dilim ekmek aksam için fazla degilmi

baharcım hastalığından olsa gerek kötü değilde biraz benim geçiştirme menülere benzemiş. Nası oldun toparlandın mı biraz?

Aus cnm 7.takimada mesaj biraktim,bu yaris senin

Kıyamaaam ama yanlış anlama olmuş annesi . Üzüldümü çok.

Tabi kaptan, çok enteresan ki, ben sanal arkadaşlık düşmanıydım. Öyle şey mi olur kadınım dese nerden bilcen erkeğim dese nerden bilcen derdim. Ama biz gerçekten burda arkadaş olduk. Ben sizle dertleşebiliyorum, sizin sevincinize sevinip, halinizi merak ediyorum, e arkadaşlık bu değil mi?

canım menün güzel akşam yediklerini sabah yeseydin akşamda sebze yemegi yeseydin iyi olurdu 12 zeytın çok fazla canım ya su yu sporu da yaz fıstık

canım menün güzel akşam yediklerini sabah yeseydin akşamda sebze yemegi yeseydin iyi olurdu 12 zeytın çok fazla canım ya su yu sporu da yaz fıstık

Baharım , bilmediğinden bugün öğlene kadar yediklerini yazmış, kaptan uyardı zaten, yarın tüm liste olarak tekrar yazacak.Biz de aynı tepkiyi verdik merak etme. Zeytin içinde aynı yorumu yaptık. Ama cevap gelmedi daha?

menün az olmus cnım bu arada gecmis osun

ya ben 2 günde çok sey mi kaçırdım artık mesaj sayısını başlıga yazmıyormuyuz haftada 35 altı mesaja ceza varmıs onu aus söyledi gecen hafta kim birinci oldu kim ceza aldı..gecmisi pek okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…