kızlar benim mesaim bitti akşam gelebilirsem gelirim ama ablamdan fırsat kalmayabilir tüm gün sizden uzaktı bilgisayardan kalkmaz akşama
herkese iyi akşamlar şimdilik
kizlar anca gelebildim,bu gün ömrümden 10 sene gitti
büyük kizimin öglen okulu vardi,kendisi gitmek istedi,bende benim cep telefonumu verdim yanina,okula kadar konusa konusa gitti
cikis saatindede kendisi gelir diye cikmadim ben,hem oglum uyuyordu,hemde yemek firindaydi,dedim gelir,aradim kaldirmadi,gelis saatine kadar bekledim gelmedi,30 dk gecti yine yok,esimi ariyorum kaldirmiyor,kafayi yiyecek druma geldim,cocuklari hazirladim,kostur,kostur okula gittim,kimse kamamis,
dün muzik kursundan cikarken bi arkadasi eve cagirdi,bu gün öglen babasida okuldan sonra geliyormu diyince bende tamam gelsin dedim
artik son care dedim acaba oayami gitti,oraya gittimki bahcede oynuyorlar,ben bitmisim ama,ordada bulamasam polisi arayacagim,neyse 1 saat sonra gel dedim,evin yolunu tuttum,kücük kizim bisikletle gelmisti,cabuk gidelim diye,az kalsin araba carpacakti onada,artik sinirden oturdum agladim
yani bu günü atlattim ya ölmem heralde artik
kimseyi cocuklariyla sinamasin allah ,gercekten cok zor,ben bunu bu gün daha iyi anladim
büyük kizimin öglen okulu vardi,kendisi gitmek istedi,bende benim cep telefonumu verdim yanina,okula kadar konusa konusa gitti
cikis saatindede kendisi gelir diye cikmadim ben,hem oglum uyuyordu,hemde yemek firindaydi,dedim gelir,aradim kaldirmadi,gelis saatine kadar bekledim gelmedi,30 dk gecti yine yok,esimi ariyorum kaldirmiyor,kafayi yiyecek druma geldim,cocuklari hazirladim,kostur,kostur okula gittim,kimse kamamis,
dün muzik kursundan cikarken bi arkadasi eve cagirdi,bu gün öglen babasida okuldan sonra geliyormu diyince bende tamam gelsin dedim
artik son care dedim acaba oayami gitti,oraya gittimki bahcede oynuyorlar,ben bitmisim ama,ordada bulamasam polisi arayacagim,neyse 1 saat sonra gel dedim,evin yolunu tuttum,kücük kizim bisikletle gelmisti,cabuk gidelim diye,az kalsin araba carpacakti onada,artik sinirden oturdum agladim
kimseyi cocuklariyla sinamasin allah ,gercekten cok zor,ben bunu bu gün daha iyi anladim
kizlar,geldi kacti diceksiniz ama cocuklarin yemegini indirmem lazim,bende yerim gec olmadan,sora gelmeye calisirim,bu gün gelemedim kusura bakmayin
Günaydınlar
Kemiklerim ağrıyorSabah etlerim sanki lime lime olmuş gibi uyandım .
Dün yediklerim ;
Sabah+ara:
1 fincan yeşil çay içip evden çıktım.
Kahvaltı sofrasında ,
2 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
Az menemen
Salatalık /yeşillik
İki lokma ıspanaklı pide
Öğle:
1 kase çorba
Salata
1 dilim kepek ekmek
Ara:
1 fincan kahve
Akşam:
Yoğurtlu kabak
1 dilim kepek ekmek
Salata
Ara:
Beyaz leblebi
1 elma
Su 3 litreden fazla
Spor:
15 dk . mezdeke
30 dk kondisyon bisikleti
250 mekik (aletle)
15 dk. kadar ağırlık çalışma
sabah:
1 bardak sirkeli ballı sıcak su,
1 kase nesfit (yarım bardak sütle)
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
6 adet badem,
25 tane beyaz leblebi,
bir kupa kuşburnu çayı
öğlen:
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 k.k.peynir,
12 adet yeşil zeytin,
4-5 kaşık yoğut,
1 domates,
yarım salatalık
tesekkürler cnmayyy kıyamam canım benim yaaa. Okurken bile nefesim kesildi. Allah korumuş, çok şükür bir kaza bela gelmemiş başlarına. Geçmiş olsun yine de büyük korku atlatmışsın, çok zor olmalı. Benim kızım daha iki yaşında ama kendimi senin yerine koydum da gerçekten çok kötü bir durum. Yine de çok şükür, Allah beladan , şerden korumuş. Ama yine de akşam bence ona bugün yaşadıklarını anlat ki , daha dikkatli olsun...
tesekkürler cnm,sizede cok gecmisolsunPegasus çok geçmiş olsun canım, anne yürreği işte, eşimde bugün kızımla ilgili buna benzer bir sorun yaşamış, ödü kopmuşallah'a emanet çocuklarımız..
bende yemek faslına hazırlanayım, saat 7 den önce yiyelim...
saol cnm,gözüm arkada kalmiyor valla,aile olduk burda demiEstağfirullah kaptan öyle şey olur mu, sen bugün canının derdine düşmüşsün, burayı merak etme asayiş berkemal.... Akşam fırsatın olursa görüşürüz.
görüsürüz tatlimKızlar bana da müsade. Son 1 saat benim akşam maratonu başlıyor iş yerinde. Gece görüşürüz inşallah...
menümü yazayım hemen
pazartesi
sabah:akşamdan bı bardak suya 3 kaıyısı koyduk sabah 3 taneyi yedim suyunu içtim kabızlık için
kahvaltı:yarım simit çay
ara:bir elma
öğlen:bi tane döner dürüm bi bardak ayran
ara:yeşil çay 3 tane diyet bisküvi
akşamatates salatası yogurt
ara: yok
su: 3 lt
spor:dün sadece sabah ve akşam yürüyüş yaptım evde yattım hastaydım birascık
tesekkürler cnm,atlattik sükür,ama nasil atlattik ben bilirimgecmis olsun cnım neyseki atlatmıssın cok zor bisey ya böyle bisey bizim de basımıza geldi bi gün
Aus cnm 7.takimada mesaj biraktim,bu yaris senin
Hoşgeldin hatun, sizin kahvaltı crunch mıdır nedir nasıl yazılıyor bilmem ondan oldu gittin gelmedin. Menün güzel canım. Osman da gitmiş oh ne güzel. Bu arada sen kahvaltılarda çene yaparken ben çooooktaaaaan verdim bile senin oyunu. Hadi başarılar arkadaşım.
ayyy kıyamaaaam.
evet Zeynep Abla yaaa, bende çok merak ediyorum.
Canım benim, acaba ilaçlarını bitirsen de sağlığına kavuşunca mı diyete başlasan.
Ausencia yı seninle tanıştıktan sonra dinlemiştim merak ettiğim için çok beğendim, çok huzur verici. Sözlerinin de çevirisini okumuştum. Sezen Aksu da aynı besteye Türkçe söz yazmış onu yorumlamış o da güzeldi ama orjinali başka tabi. sana da şarkı hediye ederdim ama sözlerini bilmediğimden sen kendine hediye et ben etmişim gibi dinle olur mu?
Hımmm söylediklerin mantıklı geldi, değişik şeyler tüketince metabolizma daha hızlı çalışıyormuş. Dikkat etmeye çalışırım. Benim menü her zaman düzensizdir. Çok yoğun bir koşuşturmaca benim hayatım. Anlatamam yani... Ama gittikçe düzene sokmaya çalışıyorum. Yorumun için teşekkür ederim.
Trambolini ben de takıma girince öğrendim , internetten araştırdım son iki yıldır diyetisyenlerin en çok tavsiye ettiği spor aletiymiş. Zıplamak tüm vücudu çalıştırıyormuş. Ben daha yeni aldım ama şu anda çok başarısızım o konuda. Kaslaarımı çok zorluyor. Pokemon 30 dk zıplıyor, ben daha 10 dk yı geçemiyorum. 10 dk sonunda yerde yatıyor oluyorum...
İyi akşamlar Bahaaaaaar.
Naber nasıl geçti günün?
Canım kov osmanı artık , gelen herkeste bir gece kaldı gitti , sende epey kaldı artık yeter
Demin ki soruna gelince de , hç öyle kasma kendiini bence , istemeye kadar kilo vermeliyim falan diye.Zaten kilon çok yok ki , hem olsa da ne yani?
Stres olursun öyle kısa zaman koyarsan kendine . Keyifle devam et bence.Her halikularda o gün çok güzel olacaksındır
o osmanı hemen göderr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?