Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar benim mesaim bitti akşam gelebilirsem gelirim ama ablamdan fırsat kalmayabilir tüm gün sizden uzaktı bilgisayardan kalkmaz akşama
herkese iyi akşamlar şimdilik

İyi Akşamlar canım. Ne güzel erkenden bitiyor mesain. Ben 19:30 da çıkıyorum işten. İsyaaaaaaaaaan.

Akşam aynı mezdeke yapıyor muyuz , saat söyleyin aynı saatte yapalım çok zevkli oluyor. Eşimin akşam halı saha maçı var 8 olursa süper olur. Benim cimcimeyle bum bum yaparız. Topraksa selam...Ayy bugün 20 dakika da var ama neyse onun da sesini açarım artık...

kizlar anca gelebildim,bu gün ömrümden 10 sene gitti
büyük kizimin öglen okulu vardi,kendisi gitmek istedi,bende benim cep telefonumu verdim yanina,okula kadar konusa konusa gitti
cikis saatindede kendisi gelir diye cikmadim ben,hem oglum uyuyordu,hemde yemek firindaydi,dedim gelir,aradim kaldirmadi,gelis saatine kadar bekledim gelmedi,30 dk gecti yine yok,esimi ariyorum kaldirmiyor,kafayi yiyecek druma geldim,cocuklari hazirladim,kostur,kostur okula gittim,kimse kamamis,
dün muzik kursundan cikarken bi arkadasi eve cagirdi,bu gün öglen babasida okuldan sonra geliyormu diyince bende tamam gelsin dedim
artik son care dedim acaba oayami gitti,oraya gittimki bahcede oynuyorlar,ben bitmisim ama,ordada bulamasam polisi arayacagim,neyse 1 saat sonra gel dedim,evin yolunu tuttum,kücük kizim bisikletle gelmisti,cabuk gidelim diye,az kalsin araba carpacakti onada,artik sinirden oturdum agladim

yani bu günü atlattim ya ölmem heralde artik
kimseyi cocuklariyla sinamasin allah ,gercekten cok zor,ben bunu bu gün daha iyi anladim

kizlar,geldi kacti diceksiniz ama cocuklarin yemegini indirmem lazim,bende yerim gec olmadan,sora gelmeye calisirim,bu gün gelemedim kusura bakmayin

ayyy kıyamam canım benim yaaa. Okurken bile nefesim kesildi. Allah korumuş, çok şükür bir kaza bela gelmemiş başlarına. Geçmiş olsun yine de büyük korku atlatmışsın, çok zor olmalı. Benim kızım daha iki yaşında ama kendimi senin yerine koydum da gerçekten çok kötü bir durum. Yine de çok şükür, Allah beladan , şerden korumuş. Ama yine de akşam bence ona bugün yaşadıklarını anlat ki , daha dikkatli olsun...

Pegasus çok geçmiş olsun canım, anne yürreği işte, eşimde bugün kızımla ilgili buna benzer bir sorun yaşamış, ödü kopmuş allah'a emanet çocuklarımız..

bende yemek faslına hazırlanayım, saat 7 den önce yiyelim...

kizlar,geldi kacti diceksiniz ama cocuklarin yemegini indirmem lazim,bende yerim gec olmadan,sora gelmeye calisirim,bu gün gelemedim kusura bakmayin

Estağfirullah kaptan öyle şey olur mu, sen bugün canının derdine düşmüşsün, burayı merak etme asayiş berkemal.... Akşam fırsatın olursa görüşürüz.

menün güzel cnım

takıma hosgeldin cnım

gecmis olsun cnım neyseki atlatmıssın cok zor bisey ya böyle bisey bizim de basımıza geldi bi gün

menümü yazayım hemen
pazartesi
sabah:akşamdan bı bardak suya 3 kaıyısı koyduk sabah 3 taneyi yedim suyunu içtim kabızlık için
kahvaltı:yarım simit çay
ara:bir elma
öğlen:bi tane döner dürüm bi bardak ayran
ara:yeşil çay 3 tane diyet bisküvi
akşamatates salatası yogurt
ara: yok

su: 3 lt
spor:dün sadece sabah ve akşam yürüyüş yaptım evde yattım hastaydım birascık

tesekkürler cnm
normalde arkadasina evde bir hediye paketi hazirlamistik,onu almadan gitmeu diye arkadasina bakmayi sona biraktim,aslinda öyle habersiz giden biri degildir,okula gitmeden önce bana öglen okulundan sonra gidecegim demi diyince bende evet dedim,bizimkide cikar cikmaz anlamis :26:
konusuldu ve ezasida verildi
1 hafta boyunca odasini kendisi toplayacak,ve 2 hafta ne arkadas gelecek,nede kendisi gidecek

tesekkürler cnm,sizede cok gecmisolsun
Estağfirullah kaptan öyle şey olur mu, sen bugün canının derdine düşmüşsün, burayı merak etme asayiş berkemal.... Akşam fırsatın olursa görüşürüz.
saol cnm,gözüm arkada kalmiyor valla,aile olduk burda demi
Kızlar bana da müsade. Son 1 saat benim akşam maratonu başlıyor iş yerinde. Gece görüşürüz inşallah...

görüsürüz tatlim

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım :) Menün güzel, kabızlık için kayısı yerine mürdüm eriğini tavsiye ederim

dün görmedim canım yazdıgın monoton sıradan aynı geçti günüm yaaa:26::26:

yaaa orasıda var tabi auscum da bu göbekle hiç bişey yakışmıyorki boyum kısa oldugu için kilom çok fazlaymış gibi duruyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…