Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ah canım hemde ne büyük mutluluk..benimki 4,5 yaşında seninde gelir böyle mutlu günün bir kaçyıl sonra şeker..
bende cuma günü okuldan erken aldım aşı yaptırdım..hemşire arkadaş çouk sana hediye almış sen naptın diye takıldı hatta..evet dedim bende benimde aklıma geldi ama sağlığı için işte..menenjit aşısı yaptırdım bende..
kilo vermene de çok sevindim şeker..emin ol yakın zamanda gelirsin istediğin kiloya

canım dondurma sütlü tatlı yiyebilirsin ölçülü ve zamanını ayarladıktan sonra
bende dün yedim ve dayanamam dondurmaya..bugün sporumu biraz fazla yaparım olur biterdelikafadulden

deryacım hoşgeldin aramıza..
ne güzel 4 ayda 25 kilo vermişsin süper geriside burda biter inşallah
spora başla süper olursun şeker
hepbirlikte süper olucaz inşallah

şebnemcim bu ölçüleri ne kadar sürede bildiricez..aylıkmı olucak

şebnem kardeşin nasıl 358 kilo vermiş yaa anlamadım ve şoktayım kaç kiloyduki

benim hedefim 55 olmak ama zaman vermek istemiyorum yaaa
sonra veremediğimde hevesm kaçıyor çok bozuluyrum

KIZLARRR. GÖRÜŞÜNÜZE ıHTıYACIM VARRR.

Şimdi bu ay 23 ünde yiğenimin d. günü var. 30 mayısta da günüm var

Çarşamba kontrolüm var, o tarafta da akupunkturcum var. Eğer iyi yaparsam 10 -12 günde 3-4 kg. veriyorum. Tabii sporla. Bu arada diğer sıkıntılarımın yanında kilolarımda canımı sıkıyor. Ne diyorsunuz aradaki 10 gün sıkı bir akupunktur olayına girip Hazirana bomba gibi mi başlasam.
Günlerimi atlatıp haziran bıraksam geç kalmışışm gibi olacak.

Yoksa Haziranda mı gitsem.

Fikirleriniz benim için çokkk önemli.

ŞEBNEM
canım ölçülerimi vermiştim cuma günü bulmaya çalışayım aklımda değil
bence erteleme canım daha iyi hissedersin hem

derya, niloş ve hasretim hepiniz hoşgeldiniz bu arada unutmuş yazmamış olabilirim kusuruma bakmayın

Canım ölçüleri aylık bazda takip edeceğiz.

Kızlar ben şimdi mecburen sarkmamak için(bacak için) korse giyiyorum yaa. 11 gün oldu. Korge göğüs altına kadar geliyor. Günde en fazla 2-3 saat çıkarma hakkım var. Ben de fırsattan istifade sabah ve akşam göbek ve bel etrafına, birkaç gündürde üst bacağa lahana yağı sürüyorum. Sanki biraz faydası var gibi. Bakalım ay sonunda incelme olacak mı.

bel de 93 müydü tam emin değilim canım

şebnemcim bence akupunktura gitme
düzenli ama ne olursa olsun düzenli spor yaparsan ve akşamları 7 den sonra hiçbişey yemezsen rahatlıkla verirsin şeker 3-4 kiloyu hatta ayda 7 kiloya kadar verenler var bu düzeni uygulayarak şeker

selam bende hafta sonu birer saat yürüğüş yaptım:dance: bu günde yapıcaktım ama büyük kızım hasta bitürlü atlatamadı:çok üzgünüm: babası dr götürdü bebişimin:ecrin_bebek: yanında duracak kimse olmadığı için bugün yattı yürüğüşüm sabah 5 altın başak bisküvicokacimcoook yanında kahvaltılık ara 3 tane karışık meyveli kepekli bisküvicokacimcoook öğle 2 tabak çorba salata ve 5 altınbaşak az yoğurt cokacimcoookhoşcakalın güzelleralkisalkisalkis

Fundam saol zahmet oldu, ogün telaştan kaçırmışım. Not alınmıştır.

Akrepcim gideceğim akupunktur öyle açlıktan öldürenlerden değil. Birde dr. çokk iyi motive ediyor. Benim sıkıntım h. sonu şimdi buna gidiyorum diye para verdim diye bozmam. Normalde benim için böyle itici bir güç olmadan ayda 4. kg. bile çok zor.

Sanırım böyle bir gaza ihtiyacım var, maddi zorluğuda var ama ona rağmen 10 gün sonra çok farketmiş olacağım. Tabi diğer dr. yürüyüş iznimi verirse. Yoksa tek diyet işe yaramaz bende.

Canım geçmiş olsun kızına, Allah şifa versin.
Yürüyüşe başlaman çok güzel, devam tatlım. Sen bizle yazışmaya başladığından beri 81 sin dimi? bakalım bu hafta inişte olacak mı. Kuralları okudun dimi niloşş?

yeni gelenlere ben de kendimi tanıtayım 31 yaşındayım 2.5 yaşında oğlum var oturarak çalışıyorum ben de1 aydır 84 -85 arası gidip geliyorum

kızlar Allah'ın izniyle bu akşam stepperıma sabah da yürüyüşe başlıyorum tekrar, eltimin gelmesine 1 ay var benim haziranın ortasında 79 u görmem lazım bu da benim için iyi bi motive

niloş geçmiş olsun canım kızına
canım sabah kahvaltını çok az yemişsin sağlığın için çok sakıncalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…