şebnemcim sende ona daha kötüsünü yap...yanında aile büyüklerinden kim varsa ara babalar gününü kutla..dayı dede amca vs...onunkini kutlama...görsün gününü odun bey..
şahnur pilates cd si heee..iyi yapmışsın işe yarar bişey olmuş..benimkide kıyafet aldı çok istediğim bişey vardı onu almış...
akrep senin kıza bayıldım ben yaa canım yerim onu...şiirler çiçekler dil dökmeler falan..bizde görecekmiyiz o günleri..ben ağlarım öyle bişey yapsa dayanamam valla
bizde bugün aşıya gittik pek bir süzgün bebişim...ayda 1 kilo almış sağlıkocağınınkine göre..iyi dediler..
aaaaa asıl mutlu haberi vermedim sizeeee....az önce tartıldım ben...hemde bu saatte.ben sabah aç karına olmadan dünyada çıkmam normalde ama hadi dedim bakayım...1 kilo vermişim..inanamadım tekrar tekrar çıktım evet 1 kilo..Allahım nasıl mutluyum...kaldı 5 kilo...inşallah annemde de 1 kilo daha veririm en azından...
kurtulcaz in s canim hep beraber bu simitlerden :))
hadi gözün aydin canim cok sevindim senin adina ins annenlerdede verirsin istedigin kiloyu
bu arada günaydin hepinize biraz gec kaldik ama ne yapalim malum cocuklar olunca yazamiyorum hemen haftasonum güzel gecti sayilir sabahda kahvaltimi yaptim burda olmak cok güzel insan kendini soumlu hissedince daha bi dikkat ediyo ben canim cok bisey istedigi zaman hemen burayi getiriyorum aklima takim arkadaslariim olsa yemezlerdi onlara ihanet etmiyim diyorum frenliyorum kendimi yalniz bisey itiraf edeyim dondurmaya hayir diyemiyorum esimde sagolsun almis 3 kutu gelmis ben diyetteyimya sanki inat yapiyo bana gicik o yüzden evdeki dondurmalar bitene kadar sanirim kacamaklarim olacak bunun icin üzgünüm(
şebnem kardeşin nasıl 358 kilo vermiş yaa anlamadım ve şoktayım kaç kiloyduki
deryacım hoşgeldin aramıza..
ne güzel 4 ayda 25 kilo vermişsin süper geriside burda biter inşallah
spora başla süper olursun şeker
hepbirlikte süper olucaz inşallah
şebnemcim bu ölçüleri ne kadar sürede bildiricez..aylıkmı olucak
GÜNAYDIN KIZLAR ÇOK VAKTıM YOK KUSURA BAKMAYIN
kilom aynı 85 antibiyotiğe devam yürüyüşe gidemiyorum hala hastayım diyet miyet hak getire tabi
mayıs sonu hedefim 82 kg
ölçülerim
göbek:108 cm delik hizasından
basen:115 cm
bacak:68 cm en kalın yerinden
analizle ilgili açıklamam:
benim ilk 3 ayda çok hızlı olmasa da istikrarlı kilo vermenin nedenleri: yeşil çay içtim en az günde 2-3 fincan, ilk zamanlar akşam yemeği niyetine lahana çorbası içtim, pilav makarna tatlı hamurişi minimuma indirdim metabolizma hızlandırıcı çay yaptım sık sık. egzersizler yapmaya çalıştım kendimce. işe eve yürüdüm hep.en önemlisi de ara öğünleri dahil ettim hayatıma.hedefim eylül sonu 69 kilo olmak.(araya ramazan girecek)
nisan başından beri salmış vaziyetteyim ama kişisel durumlar yüzünden acil toparlanıyorum inşallah şu soğuk algınlığını atlattıktan sonra.
Allah bagislasin cok seker masallah bebisin:):ecrin_bebek::ecrin_bebek:
derya, niloş ve hasretim hepiniz hoşgeldiniz bu arada unutmuş yazmamış olabilirim kusuruma bakmayın
selam bende hafta sonu birer saat yürüğüş yaptım:dance: bu günde yapıcaktım ama büyük kızım hasta bitürlü atlatamadı:çok üzgünüm: babası dr götürdü bebişimin:ecrin_bebek: yanında duracak kimse olmadığı için bugün yattı yürüğüşüm sabah 5 altın başak bisküvicokacimcoook yanında kahvaltılık ara 3 tane karışık meyveli kepekli bisküvicokacimcoook öğle 2 tabak çorba salata ve 5 altınbaşak az yoğurt cokacimcoookhoşcakalın güzelleralkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?