selam kızlar menümü yazıyım gecmise bakcm
sabah 1 yumurta az peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 4 kasık makarna yoğurt 3 kasık
ara 1 muz
aksam 4 kasık makarna 4 kasık patlıcan yemegi
ara 1 kahve
spor 45 dk yürüyüş
200 mekik
su 2 lt
mesaj nasıl yazcaz ben hala anlyamadım
günaydinnnnnnn
sabah
1 dl ekmek
yarim yumurta,yarim dl peynir,2 zeytin
ara
3 cilekli süt
öglen
1 peynirli tost,2 kasik yogurt
ara
6 findik,yarim elma
aksam
yarim karniyarik,3 kasik plav,cacik(kendi karniyarigimi mikrodalgada yaptim,kizartmadim)
su
3 lt
spor
30 dk bisiklet
40 dk yürüyüs
200 mekik
bahar cnm mekikleri tek seferde cekip cekmedigimi sormussun,100-100 setler halinde cekiyorum
rapunzel cezalari sormussun
gecen hafta eftelya ceza aldi ve sen kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezasi aldinkolay gelsin
benim az isim var,sonra gelip gecmise bakicam
dün menümü eksik yazmıştım:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı sıcak su,
1 kase nesfit (yarım bardak sütle)
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
6 adet badem,
25 tane beyaz leblebi,
bir kupa kuşburnu çayı
öğlen:
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 k.k.peynir,
12 adet yeşil zeytin,zeytini ben yaptığım için tuzu çok az o yüzden bu kadar yedim.
4-5 kaşık yoğut,
1 domates,
yarım salatalık
ara:
2 baden,6 çağla,
akşam:
1 kase yağı alınmış ton balıklı salata 1 dilim normal ekmek.
2,5 lt su,
yarım saat yürüyüş..
bugün spor salonuna yazılacağım öğlen araları gideceğim.inşallah işe yarar.
günaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
nasil oldu kizlar,1.takim haric bütün takimlara yolladim,artik onlar oy verimi bilemem,1.takimdanda bir arkadas yarismaya katildigindan ordaki mesaji sildim,ayip olmasin diye
cimcime seninde oyunu bekliyoruz
yok canım neden kızıyım:):) ama yanlış anlamışsın kağıt kebabı et patates havuçtan yapılan bir çeşit sote yani onda ekmek yok... hoşbeş 2 tanecik:) pilav 2 kaşık yani aslında hepsinden azar azar:):)
mekik çekeriz canım neden çekmiyelim
menü gayet güzel şu kuru patlıcanı bizde yapalım ablama söliyim de
günaydın kaptanım menün güzel hatta çilekli süte de karnıyarığa da bayıldımablamaaaaa duyrulur bizde karnıyarık yapalımmmmm ben de kıskançmıyım neyim menülerdeki yemekleri kıskanıyorum
selam kızlar menümü yazıyım gecmise bakcm
sabah 1 yumurta az peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 4 kasık makarna yoğurt 3 kasık
ara 1 muz
aksam 4 kasık makarna 4 kasık patlıcan yemegi
ara 1 kahve
spor 45 dk yürüyüş
200 mekik
su 2 lt
mesaj nasıl yazcaz ben hala anlyamadım
ayni gün icerisinde 2 ögün makarna olmamis,aksam protein yeseydin keske,
mesajlar günlük 7 mesaj yaziyoruz,yine en cok yazana ödül var ve 49 alti besaj yazanlarada ceza var
sen gecmise baktinmi bilmiyorum o yüzden tekrar yaziyorum
30 dk ek spor cezan var,gecen hafta kilo veremedin diye
Kaptanım menü süper sütü de kendin mi yaptın nasıl canım çekti şimdi olsa da içsek... Karnıyarık fikri de süpermiş...Veee su 3 lt tebriklerrr. Bu arada bisiklet ve ip atlama feci kalori yaktırıyormuş yaaaa.
Canım çayındaki şekerden vazgeçmeye çalış zor oluyor ama alışıyorsun. Zaten sıcak sudaki bal, şeker ihtiyacını karşılar. Bide biraz daha sebze lazım senin menüye diyorum , benim fikrim yani...
Süper olmuş yaaa, oh be ben Ausu ikna edememiştim, utanıyor hatun oy istemeye... Hadi bakalım oylar artar inşallah. Sanki ben yarışıyormuşum gibi heycanlıyım.
Heee tamam canım o zaman ben kağıt kebabı deyince başka bişeyler hayal etmiştim. O zaman 2 küçücük hoşbeş dışında sorun yok, onu da akşam mezdeke de yakarız.
Her şey ayrıntılı zaten tarifte , sen kendin de yapabilirsin. Belki yaparsın Topraksa süpriz olur ha?
Ekmek yerine 4 kaşık bulgurla dengelemişsin. Güzel bence . Ben de gün içinde kahve içiyorum ama listeye hiç yazmıyorum. Kahvede kalori var mı? O zaman ben iki ara öğün mü yapmış oluyorum kahve içtiğim zaman?
ay evet ne kıskançsın ya her gördüğünü yemek istiyosun, bir ara sen pişir de biz yiyelim ha haaaaa
süpersiiiiiiinnnnnnnn
canım menün güzel benim annem de kırma yapıyo kendisi ben çok seviyorum. Sen de mi kırma yapıyosun
Allah bağışlasın canısı
Amiiiiiiinnnnnnn
canım ben de karnıyarığı patlıcanı közleyerek yapıyorum bana göre daha lezzetli oluyo, kızartma çok ağır oluyor. Bu arada geçen teyzemin arkadaşına diyetisyeni istediğin kadar patlıcan salatası ye patlıcanın kalorisi yok demiş, ben de közlenmiş patlıcanı çok severim iş yerine salata niyetine yapayım diyorum
canım menü güzel, erken yemeye de çare bulunmuş:) eğer bu merdivenler sayılıyorsa biz eftelya ile hergün duraktan eve çıkmak için çoook merdiven çıkıyoruz acaba kaçtı eftelyaya sorayım tam hatırlayamadım :)))
bunu öğrendiğim iyi oldu 4 yemek kaşığı di mi?
toplamı mı dünkü mü, toplamıysa bu hafta da cezaya kalırsın sen :)))
aslında çok yorum yapılmış ama ben fazla bulmadım hoşbeş biraz kaçmış gibi ama diğerlerinde sorun görmedim, akşam ekmeği hangi ara yedin sen ben görmedim :)
geçmiş olsun şeker
canım sabah ekmek yemedin mi? bir de yine kuş kadar menüler görmeye başladık hayırdır
açıklamasını yapmışsın pilavın fakat bulgur da kuru baklagil ama diğerleri gibi mi kalorisi okuyunca tabi fazla görünüyor bir günde 16 kaşık
okudum bende bu ara leblebi almıştım ara öğünler için ama kuru kayısı ile dengelemeye çalışıyorum
çok az yemişsin canım, biraz daha düzenlemen gerek haberin ola
ay canım kıyamam bilseydim yazmazdım:)) bizde de ilkler kıymetlidir ilkgözağrısı denir ama ikinciler de kendini sevdirsin diye sanırım çok cilveli tatlı olurlar genelde hep öyle oluyor.
ama biliyomusun en sevdiğim sıcak krepin içine çikolatayı sürerek yemek ben sade yedim düşün yani fedakarlığı :))
közlenmislede güzel oluoyr,ama biraz uzun sürüyor,mikrodalgada en fazla 3 dk ni aliyor,ben biraz kolayciyim galiba:26: közllenmis patlican üzerine sarimsakli yogurt u cok severim,o zaman habire yapip yiyeyimay evet ne kıskançsın ya her gördüğünü yemek istiyosun, bir ara sen pişir de biz yiyelim ha haaaaa
süpersiiiiiiinnnnnnnn
canım menün güzel benim annem de kırma yapıyo kendisi ben çok seviyorum. Sen de mi kırma yapıyosun
Allah bağışlasın canısı
Amiiiiiiinnnnnnn
canım ben de karnıyarığı patlıcanı közleyerek yapıyorum bana göre daha lezzetli oluyo, kızartma çok ağır oluyor. Bu arada geçen teyzemin arkadaşına diyetisyeni istediğin kadar patlıcan salatası ye patlıcanın kalorisi yok demiş, ben de közlenmiş patlıcanı çok severim iş yerine salata niyetine yapayım diyorum
canım menü güzel, erken yemeye de çare bulunmuş:) eğer bu merdivenler sayılıyorsa biz eftelya ile hergün duraktan eve çıkmak için çoook merdiven çıkıyoruz acaba kaçtı eftelyaya sorayım tam hatırlayamadım :)))
bunu öğrendiğim iyi oldu 4 yemek kaşığı di mi?
toplamı mı dünkü mü, toplamıysa bu hafta da cezaya kalırsın sen :)))
aslında çok yorum yapılmış ama ben fazla bulmadım hoşbeş biraz kaçmış gibi ama diğerlerinde sorun görmedim, akşam ekmeği hangi ara yedin sen ben görmedim :)
geçmiş olsun şeker
canım sabah ekmek yemedin mi? bir de yine kuş kadar menüler görmeye başladık hayırdır
açıklamasını yapmışsın pilavın fakat bulgur da kuru baklagil ama diğerleri gibi mi kalorisi okuyunca tabi fazla görünüyor bir günde 16 kaşık
okudum bende bu ara leblebi almıştım ara öğünler için ama kuru kayısı ile dengelemeye çalışıyorum
çok az yemişsin canım, biraz daha düzenlemen gerek haberin ola
ay canım kıyamam bilseydim yazmazdım:)) bizde de ilkler kıymetlidir ilkgözağrısı denir ama ikinciler de kendini sevdirsin diye sanırım çok cilveli tatlı olurlar genelde hep öyle oluyor.
ama biliyomusun en sevdiğim sıcak krepin içine çikolatayı sürerek yemek ben sade yedim düşün yani fedakarlığı :))
cnm 1 sene önce diyete basladim,3 ayda 15 kg verdim,65 de takima katildim,bir verdim bir aldim derken oldugum yere geri geldim,son zamanlarda almamaya dikkate derek spor ve diyet esliginde 59 kg ya düstüm,simdi hedefime ulasacagim günü beklyorumya sen bu verdiğin kiloları ne kadar sürede verdin.
afiyet olsun cnmgunaydın kızlar ben gelcem bı yemegımı hazırlıyım sımdı uyandım
smdık ckıorum gelınce menulere yrum falan fıstık yapcam smdılık gdıom :)
dolmalari aksamdan hazirlayin,yarin kolaylik olur size,hemen kaynatir indirirsinizmenü gayet güzel şu kuru patlıcanı bizde yapalım ablama söliyim de
günaydın kaptanım menün güzel hatta çilekli süte de karnıyarığa da bayıldımablamaaaaa duyrulur bizde karnıyarık yapalımmmmm ben de kıskançmıyım neyim menülerdeki yemekleri kıskanıyorum
tesekkürler cnm,ayni dilekler sanada gelsinSize hayırlı sabahlar diliyorum. Gününüz güzel geçsin inşallah. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
işi olanlara hayırlı işler, işi olmayanlara keyifli günler, DERSİ OLANLARA DA İYİ DERSLER...
Öpüldünüz...
hemen anlatayim cnmesim ve cocuklarinkini fritözde kizarttim,kendimede 1 patlicani mikrodalaga firina koydum,üzerine firinin kendi plastik kapaklari var,isinlardan etkilenmeyi önlüyor,ondan kapattim,3 dk ya ayarladim,firinin isisina göre bu süre kisalabilir,benimki 3 cok oldu,bir daha 2 yapicam,neyse 3 dk sonra cikardim,ici yumusamisti,hemen firin tepsisine koydum,önceden hazirladigim ic harcimi doldurdum icine,üzerine domate,sivri biber,sonrada domatesli sos yaptim,tepsiye kenarden bosalttim,firindada azcik pisti,haizr afiyet olsun ...yanliz ic harci hazirlarkende hic yag kullanmadim,etin kendi yagi yetiyor,zaten kizaran patlicanlarda yagli,e bende yagsiz yedigime göre sorunda yok
Çok renkli birgün olmuş, her çeşit var ama iyi dengelemişsin
Kaptanım mikrodalga fırında karnıyarık tarifini rica ediyorum :)
afiyet olsun cnm,ton baliklarinin diyeti var,yag yok onlarda,onlari kullanabilirsin,zeytin cok olmus,baskada spora baslayacakmissin zatendün menümü eksik yazmıştım:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı sıcak su,
1 kase nesfit (yarım bardak sütle)
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
6 adet badem,
25 tane beyaz leblebi,
bir kupa kuşburnu çayı
öğlen:
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 k.k.peynir,
12 adet yeşil zeytin,zeytini ben yaptığım için tuzu çok az o yüzden bu kadar yedim.
4-5 kaşık yoğut,
1 domates,
yarım salatalık
ara:
2 baden,6 çağla,
akşam:
1 kase yağı alınmış ton balıklı salata 1 dilim normal ekmek.
2,5 lt su,
yarım saat yürüyüş..
bugün spor salonuna yazılacağım öğlen araları gideceğim.inşallah işe yarar.
öglen az olmus cnmgünaydınnnnnnnnnnn
hemen dünki menümü yazim
salı
sabah: yine dünden ıslanmış 3 kuru kayısı ve 1 bardak suyu
kahvaltı : peynir zeytin domates peynir kibrit kutusu kadar zeytin 3 tane siyah ev yapması
ara: bi elma
öğlen: sandiviç peynirli
ara: 3 tane diyet bisküvi
akşam: bi tabak mercimek corbası 4 kaşık kısır yogurt
su: 3 lt den fazladır
spor: akşam 9:15 de başladım 20 dkka ısınmak için karşık spor(hoplama elma toplama durdugu yerde hızlı hızlı yürüyotmuş gibi yapma bacak hareketleri)
100 tane yangöbek hareketleri
100 tane mekik
ve 30 dakka zumba artık suyum cıkmıştı canımda cıkınnca devam edemedim zumbaya:26:
cnm cocuklar spor icin bahane olamaz,bak bendede 3 tane var,hep beraber yapiyoruz
Süper birgün olmuş, benimde sporu arttırmam gerek ama oğlanla çok zor oluyor
Börek, simit,gofret ,pilav1 haftada tüketmen gerekenleri 1 gün içinde yemişsin.. keşke hepsi her öğün üstüste gelmeseydi
afiyet olsun cnm,bunlar spor sayilir ama cezadan düsmezSalı Sabah
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kese yoğurdu
Yarım çay kaşığı reçel
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
Ekşili köfte 4-5 kaşık ( köfteler minnacık 4-5 tane)
3-4 kaşık yoğurt
Yağsız yeşil salata
Yarım bilim ekmek
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam 19:00 da yedim (Zeynep abla evden işe yemek getirdim erken yiyim diye )
Zeytinyağlı yer elması yemeği 3-4 kaşık
2 adet Zeytinyağlu Kuru patlıcan dolması (Ausun tarifi, çok güzel oldu deneyin mutlaka)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt . Biraz az oldu bugün
Spor 20 dk mezdeke
100 mekik
15basamak * 20 aşağı iniş
15basamak * 20 yukarı çıkış
 Kaptan bunlar spordan yazılmaz diyene kadar yazmaya devam edicem bunları. Kalori cezam daha bitmedi çünkü. Mekik cezam 230 kaldı kaptan
herkes demis zaten pilavi,onun haricinde sorun yok,sporada basla artikGünaydın günaydın hanımlar, hemen dün ki menümü yazayım
Kalkar kalkmaz ılık limonlu su
sabah ; 1 haşlanmış yumurta,1 dilimhellim,1 dilim ekmek, bol yeşillik
Ara; 5 badem
öğlen; 8 yk domatesli bulgur pilavı, 1 kepçe yoğurtlu buğday çorbası ve bol salata
ara öğün; 4 tane kuru erik, 2 tane form bisküvi
Akşam; Öğlenin aynısı
Ara; 3 kayısı kurusu, sütlü kahve
2 ltsu +5 km yürüyüş
evet cnm sütü kendim yaptim,robota koydum cilekleri ve sütü,beraber karisti,doyurucuda olduKaptanım menü süper sütü de kendin mi yaptın nasıl canım çekti şimdi olsa da içsek... Karnıyarık fikri de süpermiş...Veee su 3 lt tebriklerrr. Bu arada bisiklet ve ip atlama feci kalori yaktırıyormuş yaaaa.
Canım çayındaki şekerden vazgeçmeye çalış zor oluyor ama alışıyorsun. Zaten sıcak sudaki bal, şeker ihtiyacını karşılar. Bide biraz daha sebze lazım senin menüye diyorum , benim fikrim yani...
Süper olmuş yaaa, oh be ben Ausu ikna edememiştim, utanıyor hatun oy istemeye... Hadi bakalım oylar artar inşallah. Sanki ben yarışıyormuşum gibi heycanlıyım.
Heee tamam canım o zaman ben kağıt kebabı deyince başka bişeyler hayal etmiştim. O zaman 2 küçücük hoşbeş dışında sorun yok, onu da akşam mezdeke de yakarız.
Her şey ayrıntılı zaten tarifte , sen kendin de yapabilirsin. Belki yaparsın Topraksa süpriz olur ha?
Ekmek yerine 4 kaşık bulgurla dengelemişsin. Güzel bence . Ben de gün içinde kahve içiyorum ama listeye hiç yazmıyorum. Kahvede kalori var mı? O zaman ben iki ara öğün mü yapmış oluyorum kahve içtiğim zaman?
ablacım yazdığım msg sayısı sadece dün için olanekmeği de annanemle eve gidince yedim aslında kıskançlığa gelince değişik yemekler görüyorum burda canım istiyo napıyım hee dün bir de spor yaptım annanemde 100 mekik senden habersiz
cnm telafi etmek icin kesinlikle ögünlerimizi kismiyoruz,telafileri sporla yapiyoruz,gecen günde demistim,istersen 1 tepsi baklava ye ama ögünleri atlama ve ya kisma olmasin,sporu arttirarak telafi edelimherkes dün ki pilavımı çok buldu, bende dünü telafi için bugün peynirli salata yiyeceğim sadece öğle yemeğinde :)
çok mu dersin ? Ne bileyim öğlen de ekmek yemedim ya acıkmıştım, yedim gitti. Ağaoğlu gibi . Yaptım, oldu. Ha ha.. Baharcım elimden geldiği kadar akşam 1 dilimden fazla yememeye çalışırım tamam mı tatlım?
baharım , bilmediğinden bugün öğlene kadar yediklerini yazmış, kaptan uyardı zaten, yarın tüm liste olarak tekrar yazacak.biz de aynı tepkiyi verdik merak etme. Zeytin içinde aynı yorumu yaptık. Ama cevap gelmedi daha?
menün az olmus cnım bu arada gecmis osun
ya ben 2 günde çok sey mi kaçırdım artık mesaj sayısını başlıga yazmıyormuyuz haftada 35 altı mesaja ceza varmıs onu aus söyledi gecen hafta kim birinci oldu kim ceza aldı..gecmisi pek okuyamadım
[sıze=2]ama sen şimdiden böyle umutsuzluğa kapılırsan oooo..
[/sıze]
inşallah kaptan , özel mesajlarına bak canım
evet evet aynı saatte mezdeke partisi yapalım , 8 geçti artık .gece partisi yapalım
amin canım.
Diğer mesajlarınıda okudum da şimdi içim rahat.
Ama yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum. Geçen yaz şu şişme zıplama yerlerinden kaşla göz arasında yusuf kaçmış .eşim bana bakıyor ben ona , nereden çıkacak acaba diye , içinde şişme evler falan var ya onların içinde sanıyoruz.çıkmayınca o bir kaç dakika öldük öldük dirildik .sonra adamın biri bağırıyordu , çocuk kaçmış diye , yalın ayak çıkmış oradan asma köprüden geçmiş bana sırıtıyordu.
Annesi çok kızmasaydın ama , sadece ufak bir yanlış anlama olmuş.
aşk olsun kaptan der miyiz sence hiç ?
güzelmiş canım , öğlen dürüm yemişsin ama yine de çok aşırı değil.
yolla o osmanı sende artık , osman mosman yok artık , bol spor bol mezdeke var
canım ya , ne güzel özetlemişsin durumumuzu.
Benim sanal arkadaşlarım var kk dan . Kimi ile reelede döktük işi.birgün 4. Takım olarak bizlerde buluşsak keşke.
Ha bu arada bizim arkadaş grubumuza olmuştu bir kere , kadın diye aramıza katılıp aslında erkek çıkmıştı
geçen haftanın konuşma rekoru bahar ve zeynepte
Ceza da sanırım eftelyaya gitti.:26:
verdi zeynepcim sağolsun demmay da
Sen haber saldın mı yedi sülalene
Hadi ama hep destek tam destek .
yatmadan menülerimi yazayım, bugün spor yalan oldu(
pazartesi
sabah
1,5 dilim tam buğday
peynirli omlet
b. Peynir
çay
ara
3 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi
öğlen
arkadaşımla dışarıdan ev yemeği söyledik bir porsiyonu paylaştık
ekmeksiz bezelye+pilav
cacık
ara
neskafe
1 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi
akşam
4 köfte
çok az pilav
yarım kase m. çorbası
yoğurt
su 2 küsür
spor
50 dk mezdeke
eftelya nedem 40 dk yazmışki 50 dk yaptık:44:
Salı
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
kaşar yemiyorum aus duyrulur:))
ara
2 krep ( kendim yaptım oğlanın beslenmesine ben de götürdüm arada ama yağsız tavada pişiriyorum ve çok incecik)
akşamüstü
çeyrek simit
1 galeta
b.peynir
4 zeytin
çay
akşam
yarım kase çorba
tabağın içine çok az pilav ve çok az gemici
yoğurt
evde olunca menü şaştı ama akşamüstü yiyince akşam yemeğine çok acıkmamıştım çok az yedim
su 1,75
spor yok
şimdi de uykuya gidiyorum sabah erken kalkıp sporumu yapmaya çalışacağım
öpüldünüzzzzzzzzzzz
bugun alıntıları 2 cı cvaplayısım ya yavrularım cnkıu pc kapandı bdaha usendımm actım bdaha blup cvapladım
menumude yazmadım karısıklıktan
saba 1 dlım ekmek 1 salata 1 kk peynır 1 yumurta
ara 2 tane badem 1 kru kayısı
öglen 1 bardak sut 1 dlım ekmek
ara 1 portakal
aksam 3 kasık patates yemegı 2 kofte 1 dlım ekmek
2 ltre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?