Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü güzel ama keşke hem öğlen hem akşam makarna yemeseymişsin öle biraz fazla kaçmış gibi gerisinde sorun yok

Kaptanım menü süper sütü de kendin mi yaptın nasıl canım çekti şimdi olsa da içsek... Karnıyarık fikri de süpermiş...Veee su 3 lt tebriklerrr. Bu arada bisiklet ve ip atlama feci kalori yaktırıyormuş yaaaa.

Canım çayındaki şekerden vazgeçmeye çalış zor oluyor ama alışıyorsun. Zaten sıcak sudaki bal, şeker ihtiyacını karşılar. Bide biraz daha sebze lazım senin menüye diyorum , benim fikrim yani...

Süper olmuş yaaa, oh be ben Ausu ikna edememiştim, utanıyor hatun oy istemeye... Hadi bakalım oylar artar inşallah. Sanki ben yarışıyormuşum gibi heycanlıyım.

Heee tamam canım o zaman ben kağıt kebabı deyince başka bişeyler hayal etmiştim. O zaman 2 küçücük hoşbeş dışında sorun yok, onu da akşam mezdeke de yakarız.

Her şey ayrıntılı zaten tarifte , sen kendin de yapabilirsin. Belki yaparsın Topraksa süpriz olur ha?

Ekmek yerine 4 kaşık bulgurla dengelemişsin. Güzel bence . Ben de gün içinde kahve içiyorum ama listeye hiç yazmıyorum. Kahvede kalori var mı? O zaman ben iki ara öğün mü yapmış oluyorum kahve içtiğim zaman?

öğlen arkadasımın evindeydim kendisi yoktu ben bebekle ilgileniyodum öğlen ne bulduysam onu yedim diyebilirim :)) aksam da evde makarna vardı aslnda yememem gerekiyodu ama tam bugday ekmegi vardı ondan yemiyorum ben normalde tahıl ekmegi yiyorum ekmek yemediğim için makarna yedim

kahvede kalori yok galiba cnım diyetisyen bana istediğin kadar içebilirsin demişti kalori açısından hiç düşünmemiiştim ben içtim diye yazdım

ben temizlik yapmaya gidiyorum sonra da yine arkadasıma gitcem emirime bakcam daha aksam tatlı yapcam yarın ewde gün var..aksam gelirim.... görüşürüz kzlarr

ablacım yazdığım msg sayısı sadece dün için olan ekmeği de annanemle eve gidince yedim aslında kıskançlığa gelince değişik yemekler görüyorum burda canım istiyo napıyım hee dün bir de spor yaptım annanemde 100 mekik senden habersiz

herkes dün ki pilavımı çok buldu, bende dünü telafi için bugün peynirli salata yiyeceğim sadece öğle yemeğinde :)

közlenmislede güzel oluoyr,ama biraz uzun sürüyor,mikrodalgada en fazla 3 dk ni aliyor,ben biraz kolayciyim galiba:26: közllenmis patlican üzerine sarimsakli yogurt u cok severim,o zaman habire yapip yiyeyim
ya sen bu verdiğin kiloları ne kadar sürede verdin.
cnm 1 sene önce diyete basladim,3 ayda 15 kg verdim,65 de takima katildim,bir verdim bir aldim derken oldugum yere geri geldim,son zamanlarda almamaya dikkate derek spor ve diyet esliginde 59 kg ya düstüm,simdi hedefime ulasacagim günü beklyorum
gunaydın kızlar ben gelcem bı yemegımı hazırlıyım sımdı uyandım
smdık ckıorum gelınce menulere yrum falan fıstık yapcam smdılık gdıom :)
afiyet olsun cnm
dolmalari aksamdan hazirlayin,yarin kolaylik olur size,hemen kaynatir indirirsiniz
tesekkürler cnm,ayni dilekler sanada gelsin

Çok renkli birgün olmuş, her çeşit var ama iyi dengelemişsin

Kaptanım mikrodalga fırında karnıyarık tarifini rica ediyorum :)
hemen anlatayim cnmesim ve cocuklarinkini fritözde kizarttim,kendimede 1 patlicani mikrodalaga firina koydum,üzerine firinin kendi plastik kapaklari var,isinlardan etkilenmeyi önlüyor,ondan kapattim,3 dk ya ayarladim,firinin isisina göre bu süre kisalabilir,benimki 3 cok oldu,bir daha 2 yapicam,neyse 3 dk sonra cikardim,ici yumusamisti,hemen firin tepsisine koydum,önceden hazirladigim ic harcimi doldurdum icine,üzerine domate,sivri biber,sonrada domatesli sos yaptim,tepsiye kenarden bosalttim,firindada azcik pisti,haizr afiyet olsun ...yanliz ic harci hazirlarkende hic yag kullanmadim,etin kendi yagi yetiyor,zaten kizaran patlicanlarda yagli,e bende yagsiz yedigime göre sorunda yok
afiyet olsun cnm,ton baliklarinin diyeti var,yag yok onlarda,onlari kullanabilirsin,zeytin cok olmus,baskada spora baslayacakmissin zaten

öglen az olmus cnm
cnm cocuklar spor icin bahane olamaz,bak bendede 3 tane var,hep beraber yapiyoruz
afiyet olsun cnm,bunlar spor sayilir ama cezadan düsmez
herkes demis zaten pilavi,onun haricinde sorun yok,sporada basla artik

evet cnm sütü kendim yaptim,robota koydum cilekleri ve sütü,beraber karisti,doyurucuda oldu

herkes dün ki pilavımı çok buldu, bende dünü telafi için bugün peynirli salata yiyeceğim sadece öğle yemeğinde :)
cnm telafi etmek icin kesinlikle ögünlerimizi kismiyoruz,telafileri sporla yapiyoruz,gecen günde demistim,istersen 1 tepsi baklava ye ama ögünleri atlama ve ya kisma olmasin,sporu arttirarak telafi edelim

pegasus zaten dün 5 km yürüdüm canım :) Ama mekik falan uygulayamadım,o da dün regliden dolayı ağrılarım vardı, iyi hissedince hemen yürüyüşe çıktık.. Mikrodalga fırınım yok Olsa tarifini hemen denerdim :) dünki pilavıda bugün ki sadece peynirli salatayla telafi edeceğim inşallah

Son düzenleme:

tamam tatlım :) ben senin için dedim ama insan acıkıncada doymuyoki bi dilimle Oda varya gözümüzün açlığından oluyo

kızlar ben bi dışarı çıkıp gelicem o zamana kadar iyice konuşursunuz topluca okurum:))
yarım- bir saate burdayım öpüldünüzzzzz

ben cikiyorum kizlari okuldan almam lazim,ögleden sonra gelirim yine,kendinize cici bakin
topraks cnm,senin ve eftalyanin menüsüne yorum yapmamisim,eftelya hosbesleri gördüm,ona göre,
gelirsen ikisinide yorumlicam

dün yaptm canım sporumu Iki gün ara verince heryerim hamlamış bugün ya topallaya topallaya geziyomm

güzel canım menünde sporunda bence

canım öglen çok az bide spor eksik gerisi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…