Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Seneler evvel gazetede çarşaf çarşaf ilanlar vardı , sanırım 16 yaşlarında falandım , yani M.Ö yıllarında

Mucize zayıflama yöntemi , aç kalmadan dilediğinizi yiyerek zayıflayın falan yazıyordu ama ne olduğu yazmıyordu .Babama tutturdum al diye , o da bir gece işten geldi bir paket fırlattı al sana mucize dedi ; bir kitap , hemde ne uyduruk bir kitap...

Akıllandım mı hayır ?

Birkaç ay sonra yine benzer bir ilan gördüm , yine babama türlü türlü şirinliklerle sipariş verdirdim .Gelen bu seferde bir küpe idi .Kulaklarımı öyle yara yaptı ki , acısından uyuyamıyordum , geceleri oturdukça da yemek yiyordum

Bitti mi bitmedi tabiii ...En son artık kendi siparişimle bir zayıflama hapı aldım . 2 ayda sonra kutu bitti , bir ay sonra ben hortumu eksik bir file döndüm neredeyse , o kadar şiştim .

Eeeee artık akıllandım , spor yap , yediklerine dikkat et , formül çok basit.Öyle su içsem yarıyor falan hikaye.

Oooooooooooooo aile saadeti tam teşekküllü

gözün aydin cnm,pek hevesli gördüm seni

kitabi anladimda,küpe ne alaka onu cözemedim,aciylami zayiflatiyor acaba:44:

kendinizi düsünmüyorsaniz,yavrulariniz icin icmeyin,onlari zehirliyorsunuz,yazik degilmi onlarin ufacik cigerlerine

Aus cnm rakipler hizli calisiyor,bizimde baska yol bulmamiz lazim,namus meselesi oldu bu artik,hadi kizlar ne kadar tanidiginiz varsa ausa oy vermeye cagirin,eger Aus kazanmazsa tüm takima ceza

Son düzenleme:

Kaptanım , ama ben zaten yusufa hamile olduğumu duyar duymaz bıraktım sigarayı , sonra da tam dört yıl içmedim .

Şimdi ise 6 aydır daha elimde sigara görmüş değildir. Kara kışta bile çıkıp balkonda içiyorum , evde içmem asla .Eşim hiç kullanmıyor zaten .

İnan paketi bile saklarım , bu ne diyerek merak etmesin yusuf diye.

Ama bırakacağım inşallah , dünde yazdım belki 2. bir bebek nasip olursa hemen bırakırım .

topraks cnm 6.takimin kaptani kimdi,hatirliyormusun:44:
tamam karar defterine bakarim hemen,orda yaziyordu
:13:

insallah cnm,ne zaman düsünüyorsun juniour Ausu

Aus cnm rakipler hizli calisiyor,bizimde baska yol bulmamiz lazim,namus meselesi oldu bu artik,hadi kizlar ne kadar tanidiginiz varsa ausa oy vermeye cagirin,eger Aus kazanmazsa tüm takima ceza

Kaptan sorma , öyle böyle değil ..İlk kez böylesini gördüm kaçıncı yarışma bu , o da bana denk geldi. Her başlığa link veriyorlar , özel mesajlarda ...

Valla benim 6 aylık forum geçmişimde tanıdıklarım tükendi artık , tanımadıklarımdan mı oy istesem artık

Benim oy arttıkça o da artıyor , aradaki fark hiç kapanmıyor .

Ne yapsak ki acep

insallah cnm,ne zaman düsünüyorsun juniour Ausu

56 kilo olunca

Ben yusufta başlangıç kilomdan artı olarak sadece 3 kilo aldım . Yusufta 3500 doğdu .Gerçi o zaman o kadar yağlı idim ki bende yağlar yavruma yetmişti.

90 kilo ile hamile kalmıştım , 87 ye düştüm ilk 3 ayda kusmalarla falan ...93 ile doğuma gittim , 84 ile lohusa idim .

Sonra ne olduysa ondan sonra oldu zaten 100 kilo oldum

Ama gel gör ki şimdi 63 ü beğenmiyorum , biliyorum ille alacağım 3-5 geri , bari verebildiğim kadar vereyim diyorum.

selam kızlar en son mesajımı saat ikiye gelirken yazmışım o saatten beri vakıf ve ziraartteyim, of ne kadar sıra var şimdi ara öğünümü yapıcam sonra bakarım geçmişe

selam kızlar en son mesajımı saat ikiye gelirken yazmışım o saatten beri vakıf ve ziraartteyim, of ne kadar sıra var şimdi ara öğünümü yapıcam sonra bakarım geçmişe
havalar nasil cnm orda,sicakmi yani,hani sicakta beklemek daha zor olur acisindan:44:

eftelya gördü yazılanları ya eski sevgilim bilişimciydi yani iskender bey adı bile acıktıran cinstenbu tarz şeyler rahattı ama artık şirkette bir sevgilim yok o yüzden kontrol sıkı ama ben bi şekilde yolunu buluyorum bazen kendi bilgisayarımdan bazen iş ortağımın bilgisayarından girip yazıyorum

ne güzel cnm,az almissin,yusufda iyi dogmus,ben cok alip,zayif doguranlardanim
ilkinde 11 kg aldim,2.5 dogdu
2. de 22 kilo aldim,2,8 dogdu
3. de 20 aldim,3 dogdu
ikisinde hic diyet yapmadim,kendiliginden verdim,3. de baktim yapisacaklar kollari sivadim,hedefime ulasimde,bikini giycem demi ama

ceza ise yaramis o zaman,demekki istenirse yol bulunuyormus

bu zayıflama ile ilgili benim de bir anım var bi iki yıl önce şu çıkan biber haplarından kullandım 15 gün hiç acıkmıyodum gün geçtikçe zayıflıyodum çok mutluydum 15 gün sonunda kalbimde çarpıntı başladı midem yanmaya ağrımaya başladı ilacı bıraktım doktor doktor dolaştım midemde ülser yapmış ilaç gecenin bir yarısı kalkıp buzdolabında ne var ne yoksa yiyodum tıpkı hamileler gibi yedikçe midemin ağrısı diniyodu yedikçe yedim yedikçe yedim sonuç noldu verdiğim kiloyu 2 katı geri aldım 1 ay boyunca çektiğim mide sancısı da cabası:26:
sonra anladımki öle ilaçlarla değil düzenli beslenme spor ve su formülü ile gayet sağlıklı kilo verebiliyorsn
hee bir de ben üniverste yıllarına kadar bildiğiniz rüzgarda uçan cinsten zayıftım elime ağırlık veriyolardı uçmıyım die o derece sonra vitaminler iştah açıcılar derken kimse beni tanıyamadı 75 kilolara kadar çıktım işte sonra dengeledim in çık in çık sonunda sağlıklı kilo vermenin önemini anladım

biz ögrendik ama her yazildiginda soruluyor gemici,afiyet olsun cnm,aciktinmi yoksa

en iyisi şöyle yapalım biz bu gemicinin tarifini yayınlayalım burda ablamla birlikte herkes tarife baksın hatta evde yapsın çok güzel bir yemek

bu arada karnıyarığı kıskanmıştım ya bugün öğlen yemeğine bi gittim şirkette karnıyarık cacık var başka bişi isteseymişim olcakmış yaniiii

bütün takim kaptanlarina özelden mesaj biraktim,baslarinin etini yedim artik,tüm takimlar sana oy kullansa fark acilirda,kimisi umursamiyor,13.takimdan cevap geldi,hepimiz kullandik diye,digerlerinden daha haber bekliyorum,cevap alana kadar yollayayimm diyorum mesaj
dur bakalim pazara kadar degilmi oylama,olmazsa katilmak isteyenlerin hepsini takima cagirir oylari aliriz
sen bana oy kullananlarin listelerini ver yada ben takim takim gezip kullanmayanlara ceza vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…