Allllaaaah. Haber aldım, hafta sonu kayınpederim, görümcem ve eşimin amcasıyla görümcemin kayınvalidesi bize geliyorlarmış. Cumartesi gelecekler pazar dönecekler. Cumartesi sinemaya gidicektik kaldı yaaa. Amaaaan şimdi kayınpederi dinle dur işin yoksa.
gözün aydin cnm,pek hevesli gördüm seniAllllaaaah. Haber aldım, hafta sonu kayınpederim, görümcem ve eşimin amcasıyla görümcemin kayınvalidesi bize geliyorlarmış. Cumartesi gelecekler pazar dönecekler. Cumartesi sinemaya gidicektik kaldı yaaa. Amaaaan şimdi kayınpederi dinle dur işin yoksa.
kitabi anladimda,küpe ne alaka onu cözemedim,aciylami zayiflatiyor acaba:44:Seneler evvel gazetede çarşaf çarşaf ilanlar vardı , sanırım 16 yaşlarında falandım , yani M.Ö yıllarında
Mucize zayıflama yöntemi , aç kalmadan dilediğinizi yiyerek zayıflayın falan yazıyordu ama ne olduğu yazmıyordu .Babama tutturdum al diye , o da bir gece işten geldi bir paket fırlattı al sana mucize dedi ; bir kitap , hemde ne uyduruk bir kitap...
Akıllandım mı hayır ?
Birkaç ay sonra yine benzer bir ilan gördüm , yine babama türlü türlü şirinliklerle sipariş verdirdim .Gelen bu seferde bir küpe idi .Kulaklarımı öyle yara yaptı ki , acısından uyuyamıyordum , geceleri oturdukça da yemek yiyordum
Bitti mi bitmedi tabiii ...En son artık kendi siparişimle bir zayıflama hapı aldım . 2 ayda sonra kutu bitti , bir ay sonra ben hortumu eksik bir file döndüm neredeyse , o kadar şiştim .
Eeeee artık akıllandım , spor yap , yediklerine dikkat et , formül çok basit.Öyle su içsem yarıyor falan hikaye.
kendinizi düsünmüyorsaniz,yavrulariniz icin icmeyin,onlari zehirliyorsunuz,yazik degilmi onlarin ufacik cigerlerineYusuf uyudu evet ama ders çalışmıyorum canım , tam 16 gün var sınava , 6 ders 25 ünite çalışmam gerek , en kolay sayılan ders bile Uluslararası Politika Analizi , düşün yani durumumu
Sigaraya gelinceeee , keşke bende günde 4 tane de bıraksaydım bari . Öyle başladı ama şimdi 10-15 taneyi buluyor.
gözün aydin cnm,pek hevesli gördüm seni
kitabi anladimda,küpe ne alaka onu cözemedim,aciylami zayiflatiyor acaba:44:
kendinizi düsünmüyorsaniz,yavrulariniz icin icmeyin,onlari zehirliyorsunuz,yazik degilmi onlarin ufacik cigerlerine
insallah cnm,ne zaman düsünüyorsun juniour AusuKaptanım , ama ben zaten yusufa hamile olduğumu duyar duymaz bıraktım sigarayı , sonra da tam dört yıl içmedim .
Şimdi ise 6 aydır daha elimde sigara görmüş değildir. Kara kışta bile çıkıp balkonda içiyorum , evde içmem asla .Eşim hiç kullanmıyor zaten .
İnan paketi bile saklarım , bu ne diyerek merak etmesin yusuf diye.
Ama bırakacağım inşallah , dünde yazdım belki 2. bir bebek nasip olursa hemen bırakırım .
Aus cnm rakipler hizli calisiyor,bizimde baska yol bulmamiz lazim,namus meselesi oldu bu artik,hadi kizlar ne kadar tanidiginiz varsa ausa oy vermeye cagirin,eger Aus kazanmazsa tüm takima ceza
insallah cnm,ne zaman düsünüyorsun juniour Ausu
gemici ne fıstık :44: Güzel menü arada hoşbeşide kaçırmışız
biz ögrendik ama her yazildiginda soruluyor gemici,afiyet olsun cnm,aciktinmi yoksabir çeşit barbunya yemeği diyebiliriz gemicisalçalı sulu bir yemek hımmm nefis bizim evde çok yapılır
havalar nasil cnm orda,sicakmi yani,hani sicakta beklemek daha zor olur acisindan:44:selam kızlar en son mesajımı saat ikiye gelirken yazmışım o saatten beri vakıf ve ziraartteyim, of ne kadar sıra var şimdi ara öğünümü yapıcam sonra bakarım geçmişe
Dün gece 11 den sonra kimse girmemiştir, oyüzden geceyi tekrar kontrol etmedim alıntı yaparken. Nerdeee, çocuğu uyutan, kaynanayı gönderen gelmiş.
Ayy yazdıklarımdan zevk almana çok sevindim. Bi ara yazdıklarımdan dolayı şüpheye düşmüştüm o yüzden gerçekten sevindim.
Ya bide söylemeden edemiycem, inşallah Eftelya buraları görmez. Bilişimle ilgili espirin dün benimde aklımdan geçmişti çünkü dün Eftelya tüm gün girebildi nete. Kendi kendime espiri yaptım sonunda canına tak etti, baktı bu hafta da ceza alcak en sonunda bilişimden birini ayarladı heralde diye. Ama tabi kendi kendime düşündüm, belki kızar diye yazmadım.
Biliyo musun sigara geçmişimiz aynı. 12 yıl içtim 3 yıl bıraktım 1 tane iki tane derken yine başladım . sadece yemeklerden sonraya şartladım kendimi. o yüzden 4 taneyi geçmiyor günde.
Eğer gerçekten istiyorsan , kolay gelsin, inşallah bırakırsın o zaman. Son iki yılda çevremde o kadar insan bıraktı ki sigarayı, Türkiye için çok iyi bir gelişme bence. Ben çocukken hatırlıyorum dolmuşlarda falan içiliyordu. İğrenç yaa.
Canım öğlenki köfte serçe parmağının tırnağı büyüklüğünde 4-5 tane çorbanın içinde gibi düşün. Ekşili köfte o şekilde yani beyaz köfteli çorba gibi düşün. Ama akşama bişey diyemem biraz fazla olabilir ama yemekler çoook güzeldi napıyım???Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması son favori yemeğim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben pişirirken içine biraz da sumak attım , hafif mayhoşdu. Dayanamadım...
Hoşgeldin diycektim ama gitmişsinYusuf uyudu ders çalışıyorsun herhalde neyse rahatsız etmiyim ...
ne güzel cnm,az almissin,yusufda iyi dogmus56 kilo olunca
Ben yusufta başlangıç kilomdan artı olarak sadece 3 kilo aldım . Yusufta 3500 doğdu .Gerçi o zaman o kadar yağlı idim ki bende yağlar yavruma yetmişti.
90 kilo ile hamile kalmıştım , 87 ye düştüm ilk 3 ayda kusmalarla falan ...93 ile doğuma gittim , 84 ile lohusa idim .
Sonra ne olduysa ondan sonra oldu zaten 100 kilo oldum
Ama gel gör ki şimdi 63 ü beğenmiyorum , biliyorum ille alacağım 3-5 geri , bari verebildiğim kadar vereyim diyorum.
ceza ise yaramis o zaman,demekki istenirse yol bulunuyormuseftelya gördü yazılanlarıya eski sevgilim bilişimciydi yani iskender bey adı bile acıktıran cinsten bu tarz şeyler rahattı ama artık şirkette bir sevgilim yok o yüzden kontrol sıkı ama ben bi şekilde yolunu buluyorum bazen kendi bilgisayarımdan bazen iş ortağımın bilgisayarından girip yazıyorum
Seneler evvel gazetede çarşaf çarşaf ilanlar vardı , sanırım 16 yaşlarında falandım , yani M.Ö yıllarında
Mucize zayıflama yöntemi , aç kalmadan dilediğinizi yiyerek zayıflayın falan yazıyordu ama ne olduğu yazmıyordu .Babama tutturdum al diye , o da bir gece işten geldi bir paket fırlattı al sana mucize dedi ; bir kitap , hemde ne uyduruk bir kitap...
Akıllandım mı hayır ?
Birkaç ay sonra yine benzer bir ilan gördüm , yine babama türlü türlü şirinliklerle sipariş verdirdim .Gelen bu seferde bir küpe idi .Kulaklarımı öyle yara yaptı ki , acısından uyuyamıyordum , geceleri oturdukça da yemek yiyordum
Bitti mi bitmedi tabiii ...En son artık kendi siparişimle bir zayıflama hapı aldım . 2 ayda sonra kutu bitti , bir ay sonra ben hortumu eksik bir file döndüm neredeyse , o kadar şiştim .
Eeeee artık akıllandım , spor yap , yediklerine dikkat et , formül çok basit.Öyle su içsem yarıyor falan hikaye.
biz ögrendik ama her yazildiginda soruluyor gemici,afiyet olsun cnm,aciktinmi yoksa
bütün takim kaptanlarina özelden mesaj biraktim,baslarinin etini yedim artik,tüm takimlar sana oy kullansa fark acilirda,kimisi umursamiyor,13.takimdan cevap geldi,hepimiz kullandik diye,digerlerinden daha haber bekliyorum,cevap alana kadar yollayayimm diyorum mesajKaptan sorma , öyle böyle değil ..İlk kez böylesini gördüm kaçıncı yarışma bu , o da bana denk geldi. Her başlığa link veriyorlar , özel mesajlarda ...
Valla benim 6 aylık forum geçmişimde tanıdıklarım tükendi artık , tanımadıklarımdan mı oy istesem artık
Benim oy arttıkça o da artıyor , aradaki fark hiç kapanmıyor .
Ne yapsak ki acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?