Bir gece mezdeke partisi ile hepsi kasa dönüşür onların
Alabina Yallah , ALLAH ALLAH
Salı Sabah
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kese yoğurdu
Yarım çay kaşığı reçel
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
Ekşili köfte 4-5 kaşık ( köfteler minnacık 4-5 tane)
3-4 kaşık yoğurt
Yağsız yeşil salata
Yarım bilim ekmek
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam 19:00 da yedim (Zeynep abla evden işe yemek getirdim erken yiyim diye )
Zeytinyağlı yer elması yemeği 3-4 kaşık
2 adet Zeytinyağlu Kuru patlıcan dolması (Ausun tarifi, çok güzel oldu deneyin mutlaka)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt . Biraz az oldu bugün
Spor 20 dk mezdeke
100 mekik
15basamak * 20 aşağı iniş
15basamak * 20 yukarı çıkış
 Kaptan bunlar spordan yazılmaz diyene kadar yazmaya devam edicem bunları. Kalori cezam daha bitmedi çünkü. Mekik cezam 230 kaldı kaptan…
günaydinnnnnnn
sabah
1 dl ekmek
yarim yumurta,yarim dl peynir,2 zeytin
ara
3 cilekli süt
öglen
1 peynirli tost,2 kasik yogurt
ara
6 findik,yarim elma
aksam
yarim karniyarik,3 kasik plav,cacik(kendi karniyarigimi mikrodalgada yaptim,kizartmadim)
su
3 lt
spor
30 dk bisiklet
40 dk yürüyüs
200 mekik
bahar cnm mekikleri tek seferde cekip cekmedigimi sormussun,100-100 setler halinde cekiyorum
rapunzel cezalari sormussun
gecen hafta eftelya ceza aldi ve sen kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezasi aldinkolay gelsin
benim az isim var,sonra gelip gecmise bakicam
bi gelemedim kizlar,aslinda burdayimda diger takimlarla irtabittayim,gecmiside okuyamadim,gelicem ama bekleyin
ay evet ne kıskançsın ya her gördüğünü yemek istiyosun, bir ara sen pişir de biz yiyelim ha haaaaamenü gayet güzel şu kuru patlıcanı bizde yapalım ablama söliyim de
günaydın kaptanım menün güzel hatta çilekli süte de karnıyarığa da bayıldımablamaaaaa duyrulur bizde karnıyarık yapalımmmmm ben de kıskançmıyım neyim menülerdeki yemekleri kıskanıyorum
süpersiiiiiiinnnnnnnngünaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
nasil oldu kizlar,1.takim haric bütün takimlara yolladim,artik onlar oy verimi bilemem,1.takimdanda bir arkadas yarismaya katildigindan ordaki mesaji sildim,ayip olmasin diye
cimcime seninde oyunu bekliyoruz
canım menün güzel benim annem de kırma yapıyo kendisi ben çok seviyorum. Sen de mi kırma yapıyosundün menümü eksik yazmıştım:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı sıcak su,
1 kase nesfit (yarım bardak sütle)
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
6 adet badem,
25 tane beyaz leblebi,
bir kupa kuşburnu çayı
öğlen:
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 k.k.peynir,
12 adet yeşil zeytin,zeytini ben yaptığım için tuzu çok az o yüzden bu kadar yedim.
4-5 kaşık yoğut,
1 domates,
yarım salatalık
ara:
2 baden,6 çağla,
akşam:
1 kase yağı alınmış ton balıklı salata 1 dilim normal ekmek.
2,5 lt su,
yarım saat yürüyüş..
bugün spor salonuna yazılacağım öğlen araları gideceğim.inşallah işe yarar.
Allah bağışlasın canısıcanım yapmadı yaparmı bilmiyordum bundan sonra daha az yerim ozaman..
inşallah öyledir canım ya..
yarım bardak sütle yedin 6-7 kaşık kadardı nesfit.
tamam teşekkürler..
teşekkür ederim.öyle yaparım ozaman.
teşekkürler 2 kızım var 2.yani orda 2 aylık şuan 15 aylık oldu..
hoşbulduk canım benim.
AmiiiiiiinnnnnnnSize hayırlı sabahlar diliyorum. Gününüz güzel geçsin inşallah. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
işi olanlara hayırlı işler, işi olmayanlara keyifli günler, DERSİ OLANLARA DA İYİ DERSLER...
Öpüldünüz...
canım ben de karnıyarığı patlıcanı közleyerek yapıyorum bana göre daha lezzetli oluyo, kızartma çok ağır oluyor. Bu arada geçen teyzemin arkadaşına diyetisyeni istediğin kadar patlıcan salatası ye patlıcanın kalorisi yok demiş, ben de közlenmiş patlıcanı çok severim iş yerine salata niyetine yapayım diyorumgünaydinnnnnnn
sabah
1 dl ekmek
ara
3 cilekli süt
öglen
ara
6 findik,yarim elma
aksam
yarim karniyarik,3 kasik plav,cacik(kendi karniyarigimi mikrodalgada yaptim,kizartmadim)
su
3 lt
spor
30 dk bisiklet
40 dk yürüyüs
200 mekik
bahar cnm mekikleri tek seferde cekip cekmedigimi sormussun,100-100 setler halinde cekiyorum
gecen hafta eftelya ceza aldi ve sen kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezasi aldinkolay gelsin
canım menü güzel, erken yemeye de çare bulunmuş:) eğer bu merdivenler sayılıyorsa biz eftelya ile hergün duraktan eve çıkmak için çoook merdiven çıkıyoruz acaba kaçtı eftelyaya sorayım tam hatırlayamadım :)))Salı Sabah
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
Yarım çay kaşığı reçel
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
3-4 kaşık yoğurt
Yağsız yeşil salata
Yarım bilim ekmek
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
2 adet Zeytinyağlu Kuru patlıcan dolması (Ausun tarifi, çok güzel oldu deneyin mutlaka)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Spor 20 dk mezdeke
100 mekik
 Kaptan bunlar spordan yazılmaz diyene kadar yazmaya devam edicem bunları. Kalori cezam daha bitmedi çünkü. Mekik cezam 230 kaldı kaptan
bunu öğrendiğim iyi oldu 4 yemek kaşığı di mi?
8 kaşık normalde 6 kaşık olmalıydı ama dayanamadımDün kurubaklagil günümde bende kurufasulye vs yemek istemedim, Listeme göre değiştirme yapıyorum, Diyetisyenimde öğle ve akşam aynısını yazmış, dünki tek fazlalığım 4 kaşık pilav oldu ama ekmek yemediğimden onu da fazla görmüyorum, 1 dilim ekmek 4 kaşık pilava eşdeğermiş çünkü :) Teşekkür ederim
toplamı mı dünkü mü, toplamıysa bu hafta da cezaya kalırsın sen :)))mesajlarımı saydım 11 mesajmış
aslında çok yorum yapılmış ama ben fazla bulmadım hoşbeş biraz kaçmış gibi ama diğerlerinde sorun görmedim, akşam ekmeği hangi ara yedin sen ben görmedim :)günaydın hanımlar dün kü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
kaşar
çay
öğle
küçük bir parça peynirli börek
kağıt kebabı
yoğurt
ara
2-3 tane hoşbeş
kahve
akşam
1 tabak gemici
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğday
yoğurt
spor 100 mekik çekebildim dün akşam teyzemde kaldım mezdeke yapamadım
mesaj hemen sayıyım:)
geçmiş olsun şekerha bide işe giderken 50 dakka yürüyüş kızlar gelirken soguktu bide yagmur yagınca yürümedim hastayımda grip bogaz agrısı faranjit hepsi karışık
canım sabah ekmek yemedin mi? bir de yine kuş kadar menüler görmeye başladık hayırdırgünaydınnnnnnnnnnn
hemen dünki menümü yazim
salı
sabah: yine dünden ıslanmış 3 kuru kayısı ve 1 bardak suyu
kahvaltı : peynir zeytin domates peynir kibrit kutusu kadar zeytin 3 tane siyah ev yapması
ara: bi elma
öğlen: sandiviç peynirli
ara: 3 tane diyet bisküvi
akşam: bi tabak mercimek corbası 4 kaşık kısır yogurt
su: 3 lt den fazladır
spor: akşam 9:15 de başladım 20 dkka ısınmak için karşık spor(hoplama elma toplama durdugu yerde hızlı hızlı yürüyotmuş gibi yapma bacak hareketleri)
100 tane yangöbek hareketleri
100 tane mekik
ve 30 dakka zumba artık suyum cıkmıştı canımda cıkınnca devam edemedim zumbaya:26:
açıklamasını yapmışsın pilavın fakat bulgur da kuru baklagil ama diğerleri gibi mi kalorisi okuyunca tabi fazla görünüyor bir günde 16 kaşıkGünaydın günaydın hanımlar, hemen dün ki menümü yazayım
Kalkar kalkmaz ılık limonlu su
sabah ; 1 haşlanmış yumurta,1 dilimhellim,1 dilim ekmek, bol yeşillik
Ara; 5 badem
öğlen; 8 yk domatesli bulgur pilavı, 1 kepçe yoğurtlu buğday çorbası ve bol salata
ara öğün; 4 tane kuru erik, 2 tane form bisküvi
Akşam; Öğlenin aynısı
Ara; 3 kayısı kurusu, sütlü kahve
2 ltsu +5 km yürüyüş
okudum bende bu ara leblebi almıştım ara öğünler için ama kuru kayısı ile dengelemeye çalışıyorum
Canım çok fazla leblebi tüketiyorsunkabız yapar o kadarı seni
çok az yemişsin canım, biraz daha düzenlemen gerek haberin olabugun alıntıları 2 cı cvaplayısım ya yavrularım cnkıu pc kapandı bdaha usendımm actım bdaha blup cvapladım
menumude yazmadım karısıklıktan
saba 1 dlım ekmek 1 salata 1 kk peynır 1 yumurta
ara 2 tane badem 1 kru kayısı
öglen 1 bardak sut 1 dlım ekmek
ara 1 portakal
aksam 3 kasık patates yemegı 2 kofte 1 dlım ekmek
2 ltre su
ay canım kıyamam bilseydim yazmazdım:)) bizde de ilkler kıymetlidir ilkgözağrısı denir ama ikinciler de kendini sevdirsin diye sanırım çok cilveli tatlı olurlar genelde hep öyle oluyor.İyi geceler canım ....
Oldu mu şimdi gece gece menü yazmak , canım krep istedi işte , incecik mincecik istedi işte .
Kaşarı yemediğini okudum şeker
Sen 50 dakika yapmışsındır , eftelya arada 10 dakika kaytarmıştır
Eeee kaptanım , bu kadar aksiliklerle dolu bir güne ancak böyle kayınvalideli bir nokta yakışırdı
Daha buralardayıım ben .
Sen var ya seeeeeen
Bizde de hep ilkler kıymetlidir ama bakalım kısmet .
krep var spor yok spor olsaymıs ii olcaktı
Günaydın günaydın hanımlar, hemen dün ki menümü yazayım
Kalkar kalkmaz ılık limonlu su
sabah ; 1 haşlanmış yumurta,1 dilimhellim,1 dilim ekmek, bol yeşillik
Ara; 5 badem
öğlen; 8 yk domatesli bulgur pilavı, 1 kepçe yoğurtlu buğday çorbası ve bol salata
ara öğün; 4 tane kuru erik, 2 tane form bisküvi
Akşam; Öğlenin aynısı
Ara; 3 kayısı kurusu, sütlü kahve
2 ltsu +5 km yürüyüş
ayni gün icerisinde 2 ögün makarna olmamis,aksam protein yeseydin keske,selam kızlar menümü yazıyım gecmise bakcm
sabah 1 yumurta az peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 4 kasık makarna yoğurt 3 kasık
ara 1 muz
aksam 4 kasık makarna 4 kasık patlıcan yemegi
ara 1 kahve
spor 45 dk yürüyüş
200 mekik
su 2 lt
mesaj nasıl yazcaz ben hala anlyamadım
günaydınnnnnnnnnnn
hemen dünki menümü yazim
salı
sabah: yine dünden ıslanmış 3 kuru kayısı ve 1 bardak suyu
kahvaltı : peynir zeytin domates peynir kibrit kutusu kadar zeytin 3 tane siyah ev yapması
ara: bi elma
öğlen: sandiviç peynirli
ara: 3 tane diyet bisküvi
akşam: bi tabak mercimek corbası 4 kaşık kısır yogurt
su: 3 lt den fazladır
spor: akşam 9:15 de başladım 20 dkka ısınmak için karşık spor(hoplama elma toplama durdugu yerde hızlı hızlı yürüyotmuş gibi yapma bacak hareketleri)
100 tane yangöbek hareketleri
100 tane mekik
ve 30 dakka zumba artık suyum cıkmıştı canımda cıkınnca devam edemedim zumbaya:26:
günaydın hanımlar dün kü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
kaşar
çay
öğle
küçük bir parça peynirli börek
kağıt kebabı
yoğurt
ara
2-3 tane hoşbeş
kahve
akşam
1 tabak gemici
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğday
yoğurt
spor 100 mekik çekebildim dün akşam teyzemde kaldım mezdeke yapamadım
mesaj hemen sayıyım:)
8 kaşık normalde 6 kaşık olmalıydı ama dayanamadımDün kurubaklagil günümde bende kurufasulye vs yemek istemedim, Listeme göre değiştirme yapıyorum, Diyetisyenimde öğle ve akşam aynısını yazmış, dünki tek fazlalığım 4 kaşık pilav oldu ama ekmek yemediğimden onu da fazla görmüyorum, 1 dilim ekmek 4 kaşık pilava eşdeğermiş çünkü :) Teşekkür ederim
Salı Sabah
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
Yarım çay kaşığı reçel
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
3-4 kaşık yoğurt
Yağsız yeşil salata
Yarım bilim ekmek
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Spor 20 dk mezdeke
100 mekik
 Kaptan bunlar spordan yazılmaz diyene kadar yazmaya devam edicem bunları. Kalori cezam daha bitmedi çünkü. Mekik cezam 230 kaldı kaptan
tekkür ederim canım.hem kırma hemde bıçakla çiziyorsunya ondan yaptım artık sonlarına geldik diyebiliriz bitti.25 kilo yaptın 2-3 kg kaldı.canım menün güzel benim annem de kırma yapıyo kendisi ben çok seviyorum. Sen de mi kırma yapıyosun
Allah bağışlasın canısı
canım ister tek tek say ister günlük ister cumadan cumaya toplammda 50 mesajın altında kalanlar ceza alacak, en çok mesaj yazan ödül alacakselam kızlar menümü yazıyım gecmise bakcm
sabah 1 yumurta az peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 4 kasık makarna yoğurt 3 kasık
ara 1 muz
aksam 4 kasık makarna 4 kasık patlıcan yemegi
ara 1 kahve
spor 45 dk yürüyüş
200 mekik
su 2 lt
mesaj nasıl yazcaz ben hala anlyamadım
kolay gelsin canım iş başındasın aus için mibi gelemedim kizlar,aslinda burdayimda diger takimlarla irtabittayim,gecmiside okuyamadim,gelicem ama bekleyin
günaydinnnnnnn
sabah
1 dl ekmek
ara
3 cilekli süt
öglen
ara
6 findik,yarim elma
aksam
su
3 lt
spor
30 dk bisiklet
40 dk yürüyüs
200 mekik
dün menümü eksik yazmıştım:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı sıcak su,
1 kase nesfit (yarım bardak sütle)
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
6 adet badem,
25 tane beyaz leblebi,
bir kupa kuşburnu çayı
öğlen:
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 k.k.peynir,
12 adet yeşil zeytin,zeytini ben yaptığım için tuzu çok az o yüzden bu kadar yedim.
4-5 kaşık yoğut,
1 domates,
yarım salatalık
ara:
2 baden,6 çağla,
akşam:
1 kase yağı alınmış ton balıklı salata 1 dilim normal ekmek.
2,5 lt su,
yarım saat yürüyüş..
bugün spor salonuna yazılacağım öğlen araları gideceğim.inşallah işe yarar.
canım ister tek tek say ister günlük ister cumadan cumaya toplammda 50 mesajın altında kalanlar ceza alacak, en çok mesaj yazan ödül alacak
kolay gelsin canım iş başındasın aus için mi
o zaman bisey demiyorum :)) çikolata sürerek yemeyi bende cok severimm :))ay evet ne kıskançsın ya her gördüğünü yemek istiyosun, bir ara sen pişir de biz yiyelim ha haaaaa
süpersiiiiiiinnnnnnnn
canım menün güzel benim annem de kırma yapıyo kendisi ben çok seviyorum. Sen de mi kırma yapıyosun
Allah bağışlasın canısı
Amiiiiiiinnnnnnn
canım ben de karnıyarığı patlıcanı közleyerek yapıyorum bana göre daha lezzetli oluyo, kızartma çok ağır oluyor. Bu arada geçen teyzemin arkadaşına diyetisyeni istediğin kadar patlıcan salatası ye patlıcanın kalorisi yok demiş, ben de közlenmiş patlıcanı çok severim iş yerine salata niyetine yapayım diyorum
canım menü güzel, erken yemeye de çare bulunmuş:) eğer bu merdivenler sayılıyorsa biz eftelya ile hergün duraktan eve çıkmak için çoook merdiven çıkıyoruz acaba kaçtı eftelyaya sorayım tam hatırlayamadım :)))
bunu öğrendiğim iyi oldu 4 yemek kaşığı di mi?
toplamı mı dünkü mü, toplamıysa bu hafta da cezaya kalırsın sen :)))
aslında çok yorum yapılmış ama ben fazla bulmadım hoşbeş biraz kaçmış gibi ama diğerlerinde sorun görmedim, akşam ekmeği hangi ara yedin sen ben görmedim :)
geçmiş olsun şeker
canım sabah ekmek yemedin mi? bir de yine kuş kadar menüler görmeye başladık hayırdır
açıklamasını yapmışsın pilavın fakat bulgur da kuru baklagil ama diğerleri gibi mi kalorisi okuyunca tabi fazla görünüyor bir günde 16 kaşık
okudum bende bu ara leblebi almıştım ara öğünler için ama kuru kayısı ile dengelemeye çalışıyorum
çok az yemişsin canım, biraz daha düzenlemen gerek haberin ola
ay canım kıyamam bilseydim yazmazdım:)) bizde de ilkler kıymetlidir ilkgözağrısı denir ama ikinciler de kendini sevdirsin diye sanırım çok cilveli tatlı olurlar genelde hep öyle oluyor.
ama biliyomusun en sevdiğim sıcak krepin içine çikolatayı sürerek yemek ben sade yedim düşün yani fedakarlığı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?