Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menü gayet güzel şu kuru patlıcanı bizde yapalım ablama söliyim de

günaydın kaptanım menün güzel hatta çilekli süte de karnıyarığa da bayıldım ablamaaaaa duyrulur bizde karnıyarık yapalımmmmm ben de kıskançmıyım neyim menülerdeki yemekleri kıskanıyorum

gunaydın kızlar ben gelcem bı yemegımı hazırlıyım sımdı uyandım
smdık ckıorum gelınce menulere yrum falan fıstık yapcam smdılık gdıom :)

selaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm

kızlar pardon sayfayı açtım ama bir selam bile veremeden iş yığıldı önüme şimdi geçmişi okuycam nasılsa menülerimi yazmıştım :))

bi gelemedim kizlar,aslinda burdayimda diger takimlarla irtabittayim,gecmiside okuyamadim,gelicem ama bekleyin

selam kızlar menümü yazıyım gecmise bakcm
sabah 1 yumurta az peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 4 kasık makarna yoğurt 3 kasık
ara 1 muz
aksam 4 kasık makarna 4 kasık patlıcan yemegi
ara 1 kahve
spor 45 dk yürüyüş
200 mekik
su 2 lt
mesaj nasıl yazcaz ben hala anlyamadım

ay evet ne kıskançsın ya her gördüğünü yemek istiyosun, bir ara sen pişir de biz yiyelim ha haaaaa

süpersiiiiiiinnnnnnnn

canım menün güzel benim annem de kırma yapıyo kendisi ben çok seviyorum. Sen de mi kırma yapıyosun

Allah bağışlasın canısı

Amiiiiiiinnnnnnn

canım ben de karnıyarığı patlıcanı közleyerek yapıyorum bana göre daha lezzetli oluyo, kızartma çok ağır oluyor. Bu arada geçen teyzemin arkadaşına diyetisyeni istediğin kadar patlıcan salatası ye patlıcanın kalorisi yok demiş, ben de közlenmiş patlıcanı çok severim iş yerine salata niyetine yapayım diyorum

canım menü güzel, erken yemeye de çare bulunmuş:) eğer bu merdivenler sayılıyorsa biz eftelya ile hergün duraktan eve çıkmak için çoook merdiven çıkıyoruz acaba kaçtı eftelyaya sorayım tam hatırlayamadım :)))

bunu öğrendiğim iyi oldu 4 yemek kaşığı di mi?

mesajlarımı saydım 11 mesajmış
toplamı mı dünkü mü, toplamıysa bu hafta da cezaya kalırsın sen :)))

aslında çok yorum yapılmış ama ben fazla bulmadım hoşbeş biraz kaçmış gibi ama diğerlerinde sorun görmedim, akşam ekmeği hangi ara yedin sen ben görmedim :)

ha bide işe giderken 50 dakka yürüyüş kızlar gelirken soguktu bide yagmur yagınca yürümedim hastayımda grip bogaz agrısı faranjit hepsi karışık
geçmiş olsun şeker

canım sabah ekmek yemedin mi? bir de yine kuş kadar menüler görmeye başladık hayırdır

açıklamasını yapmışsın pilavın fakat bulgur da kuru baklagil ama diğerleri gibi mi kalorisi okuyunca tabi fazla görünüyor bir günde 16 kaşık

Canım çok fazla leblebi tüketiyorsun kabız yapar o kadarı seni
okudum bende bu ara leblebi almıştım ara öğünler için ama kuru kayısı ile dengelemeye çalışıyorum

çok az yemişsin canım, biraz daha düzenlemen gerek haberin ola

ay canım kıyamam bilseydim yazmazdım:)) bizde de ilkler kıymetlidir ilkgözağrısı denir ama ikinciler de kendini sevdirsin diye sanırım çok cilveli tatlı olurlar genelde hep öyle oluyor.

krep var spor yok spor olsaymıs ii olcaktı

ama biliyomusun en sevdiğim sıcak krepin içine çikolatayı sürerek yemek ben sade yedim düşün yani fedakarlığı :))

bulgur 8 kasık cok fazla olmus bide yaında 1 kepce bugday varken bide aynısını aksamda yemissin tam bi kalori bombası olmus cok fazla cnım

ayni gün icerisinde 2 ögün makarna olmamis,aksam protein yeseydin keske,
mesajlar günlük 7 mesaj yaziyoruz,yine en cok yazana ödül var ve 49 alti besaj yazanlarada ceza var

sen gecmise baktinmi bilmiyorum o yüzden tekrar yaziyorum
30 dk ek spor cezan var,gecen hafta kilo veremedin diye

öğlen az olmus onun dısında güzel spor da ii

hoşbeşlere ceza gelebilir

normalde 6 kasık da fazla cnım hic ekmek yemiceksen en fazla 4 kasık olması lazım 1 dilim ekmek 2 kasık pilava esit cnım

2 dolma 4 dilim ekmek yerine gecer cnım o yuzden aksam fazla olmus

canım ister tek tek say ister günlük ister cumadan cumaya toplammda 50 mesajın altında kalanlar ceza alacak, en çok mesaj yazan ödül alacak

bi gelemedim kizlar,aslinda burdayimda diger takimlarla irtabittayim,gecmiside okuyamadim,gelicem ama bekleyin
kolay gelsin canım iş başındasın aus için mi

bak görmemisim bunu da.. 30 dk ek spor demisssin ben normalde yürüyüş ve mekik yapıyorum 30 dk fazladan yürüyüs mü yapcam öyle mi olcak ?

12 zeytn dısında menü ii cnım

o zaman bisey demiyorum :)) çikolata sürerek yemeyi bende cok severimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…