Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım günaydın menünü cevap vermeden cıkmak istemedim 8 kaşık pilav fazla degilmi hem öglen hem akşam olmamış fıstık ya daha dikkatli ol canım tamam ama sporun güzel suyuda arttır

ha bide işe giderken 50 dakka yürüyüş kızlar gelirken soguktu bide yagmur yagınca yürümedim hastayımda grip bogaz agrısı faranjit hepsi karışık

günaydın hanımlar dün kü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam

sabah
çeyrek simit
kaşar
çay

öğle
küçük bir parça peynirli börek
kağıt kebabı
yoğurt

ara
2-3 tane hoşbeş
kahve

akşam
1 tabak gemici
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğday
yoğurt

spor 100 mekik çekebildim dün akşam teyzemde kaldım mezdeke yapamadım
mesaj hemen sayıyım:)

günaydın canım menün güzel de pilav biraz fazla olmuş sanki hem öğlen hem akşam:44:

günaydınnnnn akşam çok az yemişsin sporun süper olmuş ama ohh bu enerji ne güzel valla

canım günaydın menünü cevap vermeden cıkmak istemedim 8 kaşık pilav fazla degilmi hem öglen hem akşam olmamış fıstık ya daha dikkatli ol canım tamam ama sporun güzel suyuda arttır

8 kaşık normalde 6 kaşık olmalıydı ama dayanamadım Dün kurubaklagil günümde bende kurufasulye vs yemek istemedim, Listeme göre değiştirme yapıyorum, Diyetisyenimde öğle ve akşam aynısını yazmış, dünki tek fazlalığım 4 kaşık pilav oldu ama ekmek yemediğimden onu da fazla görmüyorum, 1 dilim ekmek 4 kaşık pilava eşdeğermiş çünkü :) Teşekkür ederim

Son düzenleme:

Süper birgün olmuş, benimde sporu arttırmam gerek ama oğlanla çok zor oluyor

Börek, simit,gofret ,pilav 1 haftada tüketmen gerekenleri 1 gün içinde yemişsin.. keşke hepsi her öğün üstüste gelmeseydi

Çok güzel olmuş Baharcım, afiyet olsun

oooh kebaplar, hoşbeşler, hem pilav hem ekmek aynı öğünde yemeler, peynirli börekler. Afiyet olsun arkadaşım. Valla böyle rejime can kurban...Sen şimdiden başla canım mekik çekmeye anca bitirirsin... Hayırlı işler, kolay gelsin....Öpüyorum.

Ya ben dayanamadım yine espirili yorum yaptım ama kızmadın inşallah...

Salı Sabah
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kese yoğurdu
Yarım çay kaşığı reçel

Ara
Yarım avuç kuru üzüm

Öğle
Ekşili köfte 4-5 kaşık ( köfteler minnacık 4-5 tane)
3-4 kaşık yoğurt
Yağsız yeşil salata
Yarım bilim ekmek

Ara
Yarım avuç kuru üzüm

Akşam 19:00 da yedim (Zeynep abla evden işe yemek getirdim erken yiyim diye )

Zeytinyağlı yer elması yemeği 3-4 kaşık
2 adet Zeytinyağlu Kuru patlıcan dolması (Ausun tarifi, çok güzel oldu deneyin mutlaka)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

Su 2 lt . Biraz az oldu bugün
Spor 20 dk mezdeke
100 mekik
15basamak * 20 aşağı iniş
15basamak * 20 yukarı çıkış
 Kaptan bunlar spordan yazılmaz diyene kadar yazmaya devam edicem bunları. Kalori cezam daha bitmedi çünkü. Mekik cezam 230 kaldı kaptan…

günaydinnnnnnn
sabah
1 dl ekmek
yarim yumurta,yarim dl peynir,2 zeytin
ara
3 cilekli süt
öglen
1 peynirli tost,2 kasik yogurt
ara
6 findik,yarim elma
aksam
yarim karniyarik,3 kasik plav,cacik(kendi karniyarigimi mikrodalgada yaptim,kizartmadim)
su
3 lt
spor
30 dk bisiklet
40 dk yürüyüs
200 mekik

bahar cnm mekikleri tek seferde cekip cekmedigimi sormussun,100-100 setler halinde cekiyorum

rapunzel cezalari sormussun
gecen hafta eftelya ceza aldi ve sen kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezasi aldin kolay gelsin

benim az isim var,sonra gelip gecmise bakicam

Size hayırlı sabahlar diliyorum. Gününüz güzel geçsin inşallah. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...

işi olanlara hayırlı işler, işi olmayanlara keyifli günler, DERSİ OLANLARA DA İYİ DERSLER...

Öpüldünüz...

Çok renkli birgün olmuş, her çeşit var ama iyi dengelemişsin

Kaptanım mikrodalga fırında karnıyarık tarifini rica ediyorum :)

Öğlen hariç güzel canım , sen öğlen yemeği sevmiyorsun galiba

sporu göremedim
öglen cokcok az

hani yoksun:44:

iyi geceler cnm

hosbuldummmm

Film izledik canım eşimle , sonra da geç oldu az kitap okuyup yattım .
3:30 da uyudum , yusuf daha 7 olmadan uyandı

Toplamda 16 kaşık bulgur fazla olmuş tatlım , birde aynı öğünde hem bulgur hem buğday , çorbayı farklı seçebilirdin

Sporun güzel olmuş canım , aslında menünde güzel ama bana yine de az geldi.

Oyyyyyyyy içim açıldı yahu , simit,börek,gofret,kebab,aynı öğünde hem ekmek hem pilav.

Hem spor hem yediklerin çok güzel olmuş canım , dolmanında reklamı süper olmuş

Sağol fıstık , o büyük harfli kısımı üzerime alınasım gelmedi hiç niyeyse

Canım menün güzel ama 25 leblebi kabız yapmazmı seni ?
canım yapmadı yaparmı bilmiyordum bundan sonra daha az yerim ozaman..
inşallah öyledir canım ya..
canım menün gayet güzel nesfit kuru haldemi 1 kase yoksa sütle beraber mi 1 kase
yarım bardak sütle yedin 6-7 kaşık kadardı nesfit.

Canım kaptanda yazmış , bugün yediklerimizi ertesi gün bütün halinde yazıyoruzz.

Bir de 12 zeytin çok değiil mi ? :26:
tamam teşekkürler..
afiyet olsun,bu gün yediklerimizi yarin sabah yaziyoruz,su ve sporuda ekleyerek,böylece liste toplu halde karsimizda oluyor,yorumlarda ona göre geliyor
teşekkür ederim.öyle yaparım ozaman.
Kıyamam üşenmedin leblebileri mi saydın Zeytinin 12 olmasının bir sebebi var mı? Bana da biraz çok gibi geldi ? Bu arada profil resmin cimcime senin 3 numara mı? Çokşeker maaşallah...
teşekkürler 2 kızım var 2.yani orda 2 aylık şuan 15 aylık oldu..
hos geldin canım aramıza

hoşbulduk canım benim.

dün menümü eksik yazmıştım:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı sıcak su,
1 kase nesfit (yarım bardak sütle)
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
6 adet badem,
25 tane beyaz leblebi,
bir kupa kuşburnu çayı
öğlen:
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 k.k.peynir,
12 adet yeşil zeytin,zeytini ben yaptığım için tuzu çok az o yüzden bu kadar yedim.
4-5 kaşık yoğut,
1 domates,
yarım salatalık
ara:
2 baden,6 çağla,
akşam:
1 kase yağı alınmış ton balıklı salata 1 dilim normal ekmek.

2,5 lt su,
yarım saat yürüyüş..

bugün spor salonuna yazılacağım öğlen araları gideceğim.inşallah işe yarar.

Son düzenleme:

Leblebi ve zeytine yorumumu dün yapmıştım zaten .

Onun dışında güzel canım .

İşe yaramaz olur mu hiç spor ? Bak gör nasıl sıkılaşacaksın ?

günaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

nasil oldu kizlar,1.takim haric bütün takimlara yolladim,artik onlar oy verimi bilemem,1.takimdanda bir arkadas yarismaya katildigindan ordaki mesaji sildim,ayip olmasin diye

cimcime seninde oyunu bekliyoruz

yok canım neden kızıyım:):) ama yanlış anlamışsın kağıt kebabı et patates havuçtan yapılan bir çeşit sote yani onda ekmek yok... hoşbeş 2 tanecik:) pilav 2 kaşık yani aslında hepsinden azar azar:):)
mekik çekeriz canım neden çekmiyelim

Bir gece mezdeke partisi ile hepsi kasa dönüşür onların

Alabina Yallah , ALLAH ALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…