- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
günaydın hanımlar dün kü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
Sabah
çeyrek simit
kaşar
çay
öğle
küçük bir parça peynirli börek
kağıt kebabı
yoğurt
ara
2-3 tane hoşbeş
kahve
akşam
1 tabak gemici
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğday
yoğurt
spor 100 mekik çekebildim dün akşam teyzemde kaldım mezdeke yapamadım
Mesaj hemen sayıyım:)
günaydın canım menün güzel de pilav biraz fazla olmuş sanki hem öğlen hem akşam:44:
Günaydınnnnn akşam çok az yemişsin sporun süper olmuş ama ohh bu enerji ne güzel valla
çok güzel olmuş baharcım, afiyet olsun
oooh kebaplar, hoşbeşler, hem pilav hem ekmek aynı öğünde yemeler, peynirli börekler. Afiyet olsun arkadaşım. Valla böyle rejime can kurban...sen şimdiden başla canım mekik çekmeye anca bitirirsin... Hayırlı işler, kolay gelsin....öpüyorum.
Ya ben dayanamadım yine espirili yorum yaptım ama kızmadın inşallah...
yuruyus guzel yanlıa aksam pılav fazla kacmıs bana gore canım ...Günaydın günaydın hanımlar, hemen dün ki menümü yazayım
Kalkar kalkmaz ılık limonlu su
sabah ; 1 haşlanmış yumurta,1 dilimhellim,1 dilim ekmek, bol yeşillik
Ara; 5 badem
öğlen; 8 yk domatesli bulgur pilavı, 1 kepçe yoğurtlu buğday çorbası ve bol salata
ara öğün; 4 tane kuru erik, 2 tane form bisküvi
Akşam; Öğlenin aynısı
Ara; 3 kayısı kurusu, sütlü kahve
2 ltsu +5 km yürüyüş
spor guzel menude baharıskomgünaydınnnnnnnnnnn
hemen dünki menümü yazim
salı
sabah: yine dünden ıslanmış 3 kuru kayısı ve 1 bardak suyu
kahvaltı : peynir zeytin domates peynir kibrit kutusu kadar zeytin 3 tane siyah ev yapması
ara: bi elma
öğlen: sandiviç peynirli
ara: 3 tane diyet bisküvi
akşam: bi tabak mercimek corbası 4 kaşık kısır yogurt
su: 3 lt den fazladır
spor: akşam 9:15 de başladım 20 dkka ısınmak için karşık spor(hoplama elma toplama durdugu yerde hızlı hızlı yürüyotmuş gibi yapma bacak hareketleri)
100 tane yangöbek hareketleri
100 tane mekik
ve 30 dakka zumba artık suyum cıkmıştı canımda cıkınnca devam edemedim zumbaya:26:
hımm menu ıyı grunuo ama gemıcı ne bılmıorum yaglı bseyse 1 tabak fazladır cnımgünaydın hanımlar dün kü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
kaşar
çay
öğle
kağıt kebabı
yoğurt
ara
2-3 tane hoşbeş
kahve
akşam
1 tabak gemici
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğday
yoğurt
mesaj hemen sayıyım:)
hımmm . .menun . bna gore braz fazla .oglende dolu dolu .aksam bde dolma var .dolma kalorılıdr bayaga ... .hem kofte hem dolma yemeseymısın keske gun ıcındeSalı Sabah
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kese yoğurdu
Yarım çay kaşığı reçel
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
Ekşili köfte 4-5 kaşık ( köfteler minnacık 4-5 tane)
3-4 kaşık yoğurt
Yağsız yeşil salata
Yarım bilim ekmek
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam 19:00 da yedim (Zeynep abla evden işe yemek getirdim erken yiyim diye )
Zeytinyağlı yer elması yemeği 3-4 kaşık
2 adet Zeytinyağlu Kuru patlıcan dolması (Ausun tarifi, çok güzel oldu deneyin mutlaka)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt . Biraz az oldu bugün
Spor 20 dk mezdeke
100 mekik
15basamak * 20 aşağı iniş
15basamak * 20 yukarı çıkış
 Kaptan bunlar spordan yazılmaz diyene kadar yazmaya devam edicem bunları. Kalori cezam daha bitmedi çünkü. Mekik cezam 230 kaldı kaptan
bebegım arada meyvelı sut yerıne keske meyvenın yanında sut ıcseymısın daha az kalorılı olurdu dger acıdan hersey guzelgünaydinnnnnnn
sabah
1 dl ekmek
yarim yumurta,yarim dl peynir,2 zeytin
ara
3 cilekli süt
öglen
1 peynirli tost,2 kasik yogurt
ara
6 findik,yarim elma
aksam
yarim karniyarik,3 kasik plav,cacik(kendi karniyarigimi mikrodalgada yaptim,kizartmadim)
su
3 lt
spor
30 dk bisiklet
40 dk yürüyüs
200 mekik
bahar cnm mekikleri tek seferde cekip cekmedigimi sormussun,100-100 setler halinde cekiyorum
rapunzel cezalari sormussun
gecen hafta eftelya ceza aldi ve sen kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezasi aldinkolay gelsin
benim az isim var,sonra gelip gecmise bakicam
dün menümü eksik yazmıştım:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı sıcak su,
1 kase nesfit (yarım bardak sütle)
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
6 adet badem,
25 tane beyaz leblebi,
bir kupa kuşburnu çayı
öğlen:
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 k.k.peynir,
12 adet yeşil zeytin,zeytini ben yaptığım için tuzu çok az o yüzden bu kadar yedim.
4-5 kaşık yoğut,
1 domates,
yarım salatalık
ara:
2 baden,6 çağla,
akşam:
1 kase yağı alınmış ton balıklı salata 1 dilim normal ekmek.
2,5 lt su,
yarım saat yürüyüş..
bugün spor salonuna yazılacağım öğlen aralaarı gideceğim.inşallah işe yarar.
teşekkürler canımmmmmmgüzel canım menünde sporunda bence
tamam fıstık bekliyorum:)) kolay gelsinben cikiyorum kizlari okuldan almam lazim,ögleden sonra gelirim yine,kendinize cici bakin
topraks cnm,senin ve eftalyanin menüsüne yorum yapmamisim,eftelya hosbesleri gördüm,ona göre,gelirsen ikisinide yorumlicam
ben birinci oldummmmCeza alan olmadı canım benim ama bu hafta var:18:
tarifi deniycem en kısa zamanda köz güzel ama çok uzun oluyor dediğin gibi, mikrodalgada denerim canımközlenmislede güzel oluoyr,ama biraz uzun sürüyor,mikrodalgada en fazla 3 dk ni aliyor,ben biraz kolayciyim galiba:26: közllenmis patlican üzerine sarimsakli yogurt u cok severim,o zaman habire yapip yiyeyim
cnm 1 sene önce diyete basladim,3 ayda 15 kg verdim,65 de takima katildim,bir verdim bir aldim derken oldugum yere geri geldim,son zamanlarda almamaya dikkate derek spor ve diyet esliginde 59 kg ya düstüm,simdi hedefime ulasacagim günü beklyorum
afiyet olsun cnm
dolmalari aksamdan hazirlayin,yarin kolaylik olur size,hemen kaynatir indirirsiniz
tesekkürler cnm,ayni dilekler sanada gelsin
hemen anlatayim cnmesim ve cocuklarinkini fritözde kizarttim,kendimede 1 patlicani mikrodalaga firina koydum,üzerine firinin kendi plastik kapaklari var,isinlardan etkilenmeyi önlüyor,ondan kapattim,3 dk ya ayarladim,firinin isisina göre bu süre kisalabilir,benimki 3 cok oldu,bir daha 2 yapicam,neyse 3 dk sonra cikardim,ici yumusamisti,hemen firin tepsisine koydum,önceden hazirladigim ic harcimi doldurdum icine,üzerine domate,sivri biber,sonrada domatesli sos yaptim,tepsiye kenarden bosalttim,firindada azcik pisti,haizr afiyet olsun ...yanliz ic harci hazirlarkende hic yag kullanmadim,etin kendi yagi yetiyor,zaten kizaran patlicanlarda yagli,e bende yagsiz yedigime göre sorunda yok
afiyet olsun cnm,ton baliklarinin diyeti var,yag yok onlarda,onlari kullanabilirsin,zeytin cok olmus,baskada spora baslayacakmissin zaten
öglen az olmus cnm
cnm cocuklar spor icin bahane olamaz,bak bendede 3 tane var,hep beraber yapiyoruz
afiyet olsun cnm,bunlar spor sayilir ama cezadan düsmez
herkes demis zaten pilavi,onun haricinde sorun yok,sporada basla artik
kolay gelsin güzellikben temizlik yapmaya gidiyorum sonra da yine arkadasıma gitcem emirime bakcamdaha aksam tatlı yapcam yarın ewde gün var..aksam gelirim.... görüşürüz kzlarr
önerine bayıldım, eftelya da okusun :))) trambolin ipten de fazla harcatıyorKaptanım menü süper sütü de kendin mi yaptın nasıl canım çekti şimdi olsa da içsek... Karnıyarık fikri de süpermiş...Veee su 3 lt tebriklerrr. Bu arada bisiklet ve ip atlama feci kalori yaktırıyormuş yaaaa.
Canım çayındaki şekerden vazgeçmeye çalış zor oluyor ama alışıyorsun. Zaten sıcak sudaki bal, şeker ihtiyacını karşılar. Bide biraz daha sebze lazım senin menüye diyorum , benim fikrim yani...
Süper olmuş yaaa, oh be ben Ausu ikna edememiştim, utanıyor hatun oy istemeye... Hadi bakalım oylar artar inşallah. Sanki ben yarışıyormuşum gibi heycanlıyım.
Heee tamam canım o zaman ben kağıt kebabı deyince başka bişeyler hayal etmiştim. O zaman 2 küçücük hoşbeş dışında sorun yok, onu da akşam mezdeke de yakarız.
Her şey ayrıntılı zaten tarifte , sen kendin de yapabilirsin. Belki yaparsın Topraksa süpriz olur ha?
Ekmek yerine 4 kaşık bulgurla dengelemişsin. Güzel bence . Ben de gün içinde kahve içiyorum ama listeye hiç yazmıyorum. Kahvede kalori var mı? O zaman ben iki ara öğün mü yapmış oluyorum kahve içtiğim zaman?
ahhhhhh ahhhhhhhh bi de onu mikro dalgaya atıp çikoyu da sıcak yapıcan of offfffffo zaman bisey demiyorum :)) çikolata sürerek yemeyi bende cok severimm :))
ben de öyle yapıcamtamam o zaman cumadan cumaya sayarım cnım
evet canım aynen öyle yapacaksınbak görmemisim bunu da.. 30 dk ek spor demisssin ben normalde yürüyüş ve mekik yapıyorum 30 dk fazladan yürüyüs mü yapcam öyle mi olcak ?
selam kızlar menümü yazıyım gecmise bakcm
sabah 1 yumurta az peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 4 kasık makarna yoğurt 3 kasık
ara 1 muz
aksam 4 kasık makarna 4 kasık patlıcan yemegi
ara 1 kahve
spor 45 dk yürüyüş
200 mekik
su 2 lt
mesaj nasıl yazcaz ben hala anlyamadım
bagirsak icin benim uyguladigim yöntemi söyleyeyim cnm,umarim sendede ise yararcanım bilmiyomda bana fazla geliyo yediklerim ya bide kısırı pilav yerine yedim ekmek yemedim o yüzden mercimek çorbasıda küçük kase degildi orta boydu baya doymuştum bu menüyleBide annemle bagırsakarı calıştırmanın cabası içerisindeyiz ya o yüzden corba yapmış annemde
fıstıklar iyi geceler tekrar, ancak gündüz 1:30 a kadar geri gidebildim:) alıntı yapmadım hiç içinden çıkamayacağımı düşündüm, kaçırdığım bir konu varsa bir gönüllü bana özet geçebilir mi lütfen:)))
herkesin mezdekeye başlamasına sevindim
pegasus yaşadığın korkuyu tahmin edebiliyorum canım, çok geçmiş olsun
aus oylaması için oy kullanacak kişilerin üye mi olması gerek acaba?
yeni arkadaşa merhabaaaaaaaaa, hoşgeldin
bayb'm ve pokemon yine zevkle okudum yazdıklarınızı
zeynep bu güzellik var mı soyundaaaaaaabir gün bu şarkıyı göndericem sana hediye:))) çok tatlısın
baharcım kilonu çok kafana takma, evlilik üzeri gidecek zaten çoğu stresten :)
eftelya iki kalbi almışsın, bilişimden birini tavlada daha rahat gir topiğe
ay kızlar başka da laf atıcak bir konu hatırlamadım
diğer güzellerime de bol bol bolöpücük gönderiyorum
veeeeee sigara için son 5 günüm o yüzden biriçmeye gidiyorum. Pazar günü vedalaşacağım kendisiyle
Canımsın , sen çok güzel özet geçmişsin tatlım .
En güzelide eftelya kısmı olmuş ama aşkısı duymasın
Sigaraya biran önce veda edersin umarım , ben o konuda iradesiz çıktım . 12 yıl içtim , 4 yıl ağzıma sürmedim , 6 aydır yine içiyorum
canım ben daha önce de özel bir merkeze gitmiştim sigarayı bırakmak için çünkü seviyorum kendisini ne yazık ki. sadece terapi ile bir günde bırakıyorsun ilaç milaç hiçbişey yok, çok da rahat bırakılıyor ben bir seneye yakın içmedim. Yanlız konuşmada söylenen çok önemli bişey var bir daha denemeyin. Fakat ben akıllı o kadar güvendim ki artık sigara benim için hiç bişey ifade etmiyor bir iki içsem de başlamam dedim sonra 1-2 ler pakete çıktı. Şimdi bu pazar tekar gidicem bakalım bu sefer sonuç ne olacak.
yuruyus guzel yanlıa aksam pılav fazla kacmıs bana gore canım ...
spor guzel menude baharıskom
hımm menu ıyı grunuo ama gemıcı ne bılmıorum yaglı bseyse 1 tabak fazladır cnım
hımmm . .menun . bna gore braz fazla .oglende dolu dolu .aksam bde dolma var .dolma kalorılıdr bayaga ... .hem kofte hem dolma yemeseymısın keske gun ıcınde
bebegım arada meyvelı sut yerıne keske meyvenın yanında sut ıcseymısın daha az kalorılı olurdu dger acıdan hersey guzel
canım kendın yapsan bıle fazla dyetısyenler gunde 5 tane onerıyo hadı sen 8 tane falan yeseydn bı nebze tamam ama 12 her ksulda fazla gbı
bu aradadada hosgeldın cnm dger yonden menun ıyı
Güzeller ben geldim
farki ne olurdu cnm,midemdede karisacakbebegım arada meyvelı sut yerıne keske meyvenın yanında sut ıcseymısın daha az kalorılı olurdu dger acıdan hersey guzel
bilmedimki ben,kisiden kisiye etkisi degisirmi blmiyorum ama ben ac karinla 2 kivi yedigim gün bagirsaklar fazla mesai bile yapiyorPegasus kabızlıktan neler çektim bir ben bir Allah bilir, sen daha önce bunu niye söylemedin bize
hos geldinnGüzeller ben geldim
farki ne olurdu cnm,midemdede karisacak
bilmedimki ben,kisiden kisiye etkisi degisirmi blmiyorum ama ben ac karinla 2 kivi yedigim gün bagirsaklar fazla mesai bile yapiyor
hos geldinn
Dün gece 11 den sonra kimse girmemiştir, oyüzden geceyi tekrar kontrol etmedim alıntı yaparken. Nerdeee, çocuğu uyutan, kaynanayı gönderen gelmiş.
Ayy yazdıklarımdan zevk almana çok sevindim. Bi ara yazdıklarımdan dolayı şüpheye düşmüştüm o yüzden gerçekten sevindim.
Ya bide söylemeden edemiycem, inşallah Eftelya buraları görmez. Bilişimle ilgili espirin dün benimde aklımdan geçmişti çünkü dün Eftelya tüm gün girebildi nete. Kendi kendime espiri yaptım sonunda canına tak etti, baktı bu hafta da ceza alcak en sonunda bilişimden birini ayarladı heralde diye. Ama tabi kendi kendime düşündüm, belki kızar diye yazmadım.
Biliyo musun sigara geçmişimiz aynı. 12 yıl içtim 3 yıl bıraktım 1 tane iki tane derken yine başladım . sadece yemeklerden sonraya şartladım kendimi. o yüzden 4 taneyi geçmiyor günde.
Eğer gerçekten istiyorsan , kolay gelsin, inşallah bırakırsın o zaman. Son iki yılda çevremde o kadar insan bıraktı ki sigarayı, Türkiye için çok iyi bir gelişme bence. Ben çocukken hatırlıyorum dolmuşlarda falan içiliyordu. İğrenç yaa.
Canım öğlenki köfte serçe parmağının tırnağı büyüklüğünde 4-5 tane çorbanın içinde gibi düşün. Ekşili köfte o şekilde yani beyaz köfteli çorba gibi düşün. Ama akşama bişey diyemem biraz fazla olabilir ama yemekler çoook güzeldi napıyım???Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması son favori yemeğim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben pişirirken içine biraz da sumak attım , hafif mayhoşdu. Dayanamadım...
Hoşgeldin diycektim ama gitmişsinYusuf uyudu ders çalışıyorsun herhalde neyse rahatsız etmiyim ...
cumartesi güzel olmus cnm,pazarda aralar,ögünler karismis,neyseki bu gün yine düzeltirsinyatmadan menülerimi yazayım, bugün spor yalan oldu(
pazartesi
sabah
1,5 dilim tam buğday
peynirli omlet
b. peynir
çay
ara
3 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi
öğlen
arkadaşımla dışarıdan ev yemeği söyledik bir porsiyonu paylaştık
ekmeksiz bezelye+pilav
cacık
ara
neskafe
1 kuru kayısı
10-15 beyaz leblebi
akşam
4 köfte
çok az pilav
yarım kase m. çorbası
yoğurt
su 2 küsür
spor
50 dk mezdeke
eftelya nedem 40 dk yazmışki 50 dk yaptık:44:
salı
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
kaşar yemiyorum aus duyrulur:))
ara
2 krep ( kendim yaptım oğlanın beslenmesine ben de götürdüm arada ama yağsız tavada pişiriyorum ve çok incecik)
akşamüstü
çeyrek simit
1 galeta
b.peynir
4 zeytin
çay
akşam
yarım kase çorba
tabağın içine çok az pilav ve çok az gemici
yoğurt
evde olunca menü şaştı ama akşamüstü yiyince akşam yemeğine çok acıkmamıştım çok az yedim
su 1,75
spor yok
şimdi de uykuya gidiyorum sabah erken kalkıp sporumu yapmaya çalışacağım
öpüldünüzzzzzzzzzzz
aradaki 2-3 hosbes 82 kalori yapiyor,saglikli degil ama ara ögün olarakta cok degil,o yüzden ceza yok,afiyet olsungünaydın hanımlar dün kü menümü yazıyım sonra geçmişe bakıcam
sabah
çeyrek simit
kaşar
çay
öğle
kağıt kebabı
yoğurt
ara
2-3 tane hoşbeş
kahve
akşam
1 tabak gemici
2 kaşık pilav
1 dilim tam buğday
yoğurt
mesaj hemen sayıyım:)
ne güzel söylemissin cnm,kesinlikle hak veriyorum sana,kullananlarada uyari olmus olurSinir oluyorum , kafamı nereye çevirsem zayıflama ilacı reklamı. Arkadaşlar sakın aklınızdan bile geçirmeyin, hormonlarınızla oynamayın. Artık o kadar el altına düştü ki bu ilaçlar, her türün 40 çeşidi var. 10 TL ye bile ilaç var. Sakın bu tuzaklara düşmeyin. Boğazdan kestik mi , spor yaptık mı zaten yağ yanacak, ayrıyetten yağ yakıcı ilaç kullanmaya gerek yok. Oturduğun yerden kilo vereceksin diyor. Emek olmayan hiçbir işin sonu başarı olmaz.
Dün gece 11 den sonra kimse girmemiştir, oyüzden geceyi tekrar kontrol etmedim alıntı yaparken. Nerdeee, çocuğu uyutan, kaynanayı gönderen gelmiş.
Ayy yazdıklarımdan zevk almana çok sevindim. Bi ara yazdıklarımdan dolayı şüpheye düşmüştüm o yüzden gerçekten sevindim.
Ya bide söylemeden edemiycem, inşallah Eftelya buraları görmez. Bilişimle ilgili espirin dün benimde aklımdan geçmişti çünkü dün Eftelya tüm gün girebildi nete. Kendi kendime espiri yaptım sonunda canına tak etti, baktı bu hafta da ceza alcak en sonunda bilişimden birini ayarladı heralde diye. Ama tabi kendi kendime düşündüm, belki kızar diye yazmadım.
Biliyo musun sigara geçmişimiz aynı. 12 yıl içtim 3 yıl bıraktım 1 tane iki tane derken yine başladım . sadece yemeklerden sonraya şartladım kendimi. o yüzden 4 taneyi geçmiyor günde.
Eğer gerçekten istiyorsan , kolay gelsin, inşallah bırakırsın o zaman. Son iki yılda çevremde o kadar insan bıraktı ki sigarayı, Türkiye için çok iyi bir gelişme bence. Ben çocukken hatırlıyorum dolmuşlarda falan içiliyordu. İğrenç yaa.
Canım öğlenki köfte serçe parmağının tırnağı büyüklüğünde 4-5 tane çorbanın içinde gibi düşün. Ekşili köfte o şekilde yani beyaz köfteli çorba gibi düşün. Ama akşama bişey diyemem biraz fazla olabilir ama yemekler çoook güzeldi napıyım???Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması son favori yemeğim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben pişirirken içine biraz da sumak attım , hafif mayhoşdu. Dayanamadım...
Hoşgeldin diycektim ama gitmişsinYusuf uyudu ders çalışıyorsun herhalde neyse rahatsız etmiyim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?