Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gemici ne fıstık :44: Güzel menü arada hoşbeşide kaçırmışız

günaydın canım menün güzel de pilav biraz fazla olmuş sanki hem öğlen hem akşam:44:

Günaydınnnnn akşam çok az yemişsin sporun süper olmuş ama ohh bu enerji ne güzel valla

canım bilmiyomda bana fazla geliyo yediklerim ya bide kısırı pilav yerine yedim ekmek yemedim o yüzden mercimek çorbasıda küçük kase degildi orta boydu baya doymuştum bu menüyle Bide annemle bagırsakarı calıştırmanın cabası içerisindeyiz ya o yüzden corba yapmış annemde

teşekkür ederim bebegim beenimmm

yuruyus guzel yanlıa aksam pılav fazla kacmıs bana gore canım ...
spor guzel menude baharıskom
hımm menu ıyı grunuo ama gemıcı ne bılmıorum yaglı bseyse 1 tabak fazladır cnım
hımmm . .menun . bna gore braz fazla .oglende dolu dolu .aksam bde dolma var .dolma kalorılıdr bayaga ... .hem kofte hem dolma yemeseymısın keske gun ıcınde
bebegım arada meyvelı sut yerıne keske meyvenın yanında sut ıcseymısın daha az kalorılı olurdu dger acıdan hersey guzel

canım kendın yapsan bıle fazla dyetısyenler gunde 5 tane onerıyo hadı sen 8 tane falan yeseydn bı nebze tamam ama 12 her ksulda fazla gbı
bu aradadada hosgeldın cnm dger yonden menun ıyı

gidiyorum dedim gidemedim saate bir baktım öğle arası vezne kapalıdır. Öğleden sonra gidicem

güzel canım menünde sporunda bence
teşekkürler canımmmmmm

ben cikiyorum kizlari okuldan almam lazim,ögleden sonra gelirim yine,kendinize cici bakin
topraks cnm,senin ve eftalyanin menüsüne yorum yapmamisim,eftelya hosbesleri gördüm,ona göre,
gelirsen ikisinide yorumlicam
tamam fıstık bekliyorum:)) kolay gelsin

ben birinci oldummmm Ceza alan olmadı canım benim ama bu hafta var:18:

tarifi deniycem en kısa zamanda köz güzel ama çok uzun oluyor dediğin gibi, mikrodalgada denerim canım

ben temizlik yapmaya gidiyorum sonra da yine arkadasıma gitcem emirime bakcam daha aksam tatlı yapcam yarın ewde gün var..aksam gelirim.... görüşürüz kzlarr
kolay gelsin güzellik

önerine bayıldım, eftelya da okusun :))) trambolin ipten de fazla harcatıyor

o zaman bisey demiyorum :)) çikolata sürerek yemeyi bende cok severimm :))
ahhhhhh ahhhhhhhh bi de onu mikro dalgaya atıp çikoyu da sıcak yapıcan of offfffff

tamam o zaman cumadan cumaya sayarım cnım
ben de öyle yapıcam

bak görmemisim bunu da.. 30 dk ek spor demisssin ben normalde yürüyüş ve mekik yapıyorum 30 dk fazladan yürüyüs mü yapcam öyle mi olcak ?
evet canım aynen öyle yapacaksın

aksamkı makarna dsında menun guzel canım benım ... ama onuda acıklamısın zaten neden yedıgını sporda ıyı suda ıdeal tamamdır

bagirsak icin benim uyguladigim yöntemi söyleyeyim cnm,umarim sendede ise yarar
ac karinla 1 veya 2 kivi ye,icini bosaltirsin

Pegasus kabızlıktan neler çektim bir ben bir Allah bilir, sen daha önce bunu niye söylemedin bize

bugün b-fit diye bir spor salonuna başladım türkiye genelinde şubeleri olan bir yer.ilk defa bir sporu yaparken bu kadar terlediğimi ve tüm vicudumun çalıştığını hissettim.herkese tavsiye ederim..

Dün gece 11 den sonra kimse girmemiştir, oyüzden geceyi tekrar kontrol etmedim alıntı yaparken. Nerdeee, çocuğu uyutan, kaynanayı gönderen gelmiş.

Ayy yazdıklarımdan zevk almana çok sevindim. Bi ara yazdıklarımdan dolayı şüpheye düşmüştüm o yüzden gerçekten sevindim.

Ya bide söylemeden edemiycem, inşallah Eftelya buraları görmez. Bilişimle ilgili espirin dün benimde aklımdan geçmişti çünkü dün Eftelya tüm gün girebildi nete. Kendi kendime espiri yaptım sonunda canına tak etti, baktı bu hafta da ceza alcak en sonunda bilişimden birini ayarladı heralde diye. Ama tabi kendi kendime düşündüm, belki kızar diye yazmadım.

Biliyo musun sigara geçmişimiz aynı. 12 yıl içtim 3 yıl bıraktım 1 tane iki tane derken yine başladım . sadece yemeklerden sonraya şartladım kendimi. o yüzden 4 taneyi geçmiyor günde.

Eğer gerçekten istiyorsan , kolay gelsin, inşallah bırakırsın o zaman. Son iki yılda çevremde o kadar insan bıraktı ki sigarayı, Türkiye için çok iyi bir gelişme bence. Ben çocukken hatırlıyorum dolmuşlarda falan içiliyordu. İğrenç yaa.

Canım öğlenki köfte serçe parmağının tırnağı büyüklüğünde 4-5 tane çorbanın içinde gibi düşün. Ekşili köfte o şekilde yani beyaz köfteli çorba gibi düşün. Ama akşama bişey diyemem biraz fazla olabilir ama yemekler çoook güzeldi napıyım???Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması son favori yemeğim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben pişirirken içine biraz da sumak attım , hafif mayhoşdu. Dayanamadım...

Güzeller ben geldim

Hoşgeldin diycektim ama gitmişsin Yusuf uyudu ders çalışıyorsun herhalde neyse rahatsız etmiyim ...

bebegım arada meyvelı sut yerıne keske meyvenın yanında sut ıcseymısın daha az kalorılı olurdu dger acıdan hersey guzel
farki ne olurdu cnm,midemdede karisacak

Pegasus kabızlıktan neler çektim bir ben bir Allah bilir, sen daha önce bunu niye söylemedin bize
bilmedimki ben,kisiden kisiye etkisi degisirmi blmiyorum ama ben ac karinla 2 kivi yedigim gün bagirsaklar fazla mesai bile yapiyor
Güzeller ben geldim
hos geldinn

farki ne olurdu cnm,midemdede karisacak

bilmedimki ben,kisiden kisiye etkisi degisirmi blmiyorum ama ben ac karinla 2 kivi yedigim gün bagirsaklar fazla mesai bile yapiyor

hos geldinn

belkı kalorısı az olurdu dıe dsunmustum hayatım karsma mabında dgru dıosun ole bole aynı seye denk gelıo

tamam bebegım :)))))))) dger gunler dengelersın zaten

Sinir oluyorum , kafamı nereye çevirsem zayıflama ilacı reklamı. Arkadaşlar sakın aklınızdan bile geçirmeyin, hormonlarınızla oynamayın. Artık o kadar el altına düştü ki bu ilaçlar, her türün 40 çeşidi var. 10 TL ye bile ilaç var. Sakın bu tuzaklara düşmeyin. Boğazdan kestik mi , spor yaptık mı zaten yağ yanacak, ayrıyetten yağ yakıcı ilaç kullanmaya gerek yok. Oturduğun yerden kilo vereceksin diyor. Emek olmayan hiçbir işin sonu başarı olmaz.

cumartesi güzel olmus cnm,pazarda aralar,ögünler karismis,neyseki bu gün yine düzeltirsin

10 dk eftelya erkek arkadasi molasi vermisti belki,yada onun saati 40.dakikada durdu

aradaki 2-3 hosbes 82 kalori yapiyor,saglikli degil ama ara ögün olarakta cok degil,o yüzden ceza yok,afiyet olsun

ne güzel söylemissin cnm,kesinlikle hak veriyorum sana,kullananlarada uyari olmus olur

Yusuf uyudu evet ama ders çalışmıyorum canım , tam 16 gün var sınava , 6 ders 25 ünite çalışmam gerek , en kolay sayılan ders bile Uluslararası Politika Analizi , düşün yani durumumu

Sigaraya gelinceeee , keşke bende günde 4 tane de bıraksaydım bari . Öyle başladı ama şimdi 10-15 taneyi buluyor.

Allllaaaah. Haber aldım, hafta sonu kayınpederim, görümcem ve eşimin amcasıyla görümcemin kayınvalidesi bize geliyorlarmış. Cumartesi gelecekler pazar dönecekler. Cumartesi sinemaya gidicektik kaldı yaaa. Amaaaan şimdi kayınpederi dinle dur işin yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…