Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kalbin temizmis cnm,afiyet olsun
gemici tarifini bekliyorum,cok övdün benimde yapasim geldi

Tatlım bazı takımlardan gelenlerde sadece yemeğe beğeni yapmış ama oylamaya katılmamış ama , heralde o şekilde olduğunu sanmış.

Özel mesajlar acayip çalışıyor karşı tarafta , okuyorum özelden link atılıyor sürekli.

Yarışmada rekor oya gidiyorlar yoksa benim aldığım oy geçmiş yarışmalar düşünülürse 1.liğe yeterdi.

bak görmemisim bunu da.. 30 dk ek spor demisssin ben normalde yürüyüş ve mekik yapıyorum 30 dk fazladan yürüyüs mü yapcam öyle mi olcak ?
evet cnm,30 dakikalik bir sporu,normal sporuna ekleyeceksin
ne yapsak cnm,bilemedim,acayip hirsli ciktilar
evet begeniyi oy olarakmi saydilar acaba,nasil düzeltecezki onlari simdi:44:

ben diger diyet gruplarinada mesaj biraktim ama,dedigin gibi anlamayanlar begenip cikarsa isimiz zor
herkes mesaj yollasin cnm takimdan

kizlar,her topige mesaj yollayin,ausa oy isteyelim,hangisi olursa olsun,bakalim kim kazanacak

Son düzenleme:
topraks cnm 6.takimin kaptani kimdi,hatirliyormusun:44:
tamam karar defterine bakarim hemen,orda yaziyordu
:13:
galiba kelebek hill canım geç kaldım ama

Allllaaaaaaaaahhh kolay gelsin, yandın demek geldi içimden ama moralini bozmayayım, iyi taraflarını düşün aile saadeti yaşayacaksınız:)))

pazartesi ve salı aşkısı:)) salı evdeydim ya biraz bozuldu ama bugün iyiyim:))) yok o yanlış hatırladı bence ikimizde 50 yaptık

ay ben çok korkarım ezelinden beri böyle şeylerden ama şimdi mahallede arkamdan kesin ilaç kullanıyordur bu falan diyolardır sinir oluyorum sabahın altısında onlar spor yapıyor sanki

farki ne olurdu cnm,midemdede karisacak

bilmedimki ben,kisiden kisiye etkisi degisirmi blmiyorum ama ben ac karinla 2 kivi yedigim gün bagirsaklar fazla mesai bile yapiyor

hos geldinn
benim bağırsak sorunum yok ama son dönemde olduğunda çok iyi bir yöntem buldum:) trambolinde 15 dk zıplama hemen tuvalete koşmaca:)))

eftelya ceza almıyım diye takılıyo ama yakalanırsa hiç giremiycek akıllı, askeriyenin yeri kolay değil:) bence en güzeli tavlasın birini rahat rahat girsin bu arada bir önceki yazdığımı okumadı herhalde hiç yorum yapmadı arardı kesin

bugün b-fit diye bir spor salonuna başladım türkiye genelinde şubeleri olan bir yer.ilk defa bir sporu yaparken bu kadar terlediğimi ve tüm vicudumun çalıştığını hissettim.herkese tavsiye ederim..
benim arkadaşım gitti çok sıkılaştırıyo

Güzeller ben geldim
hoşgeldiin diycem ama geç kalmış olabilirim, bu arada annemi üye yaptırdım ama oy için yetkiniz yok diyo, eski üye mi olmak gerek acaba

cidden ausun oylaması için nasıl yapsak acaba yeni kayıt yaptırıyım dedim yetki yok diyo, bizde mi mesaj atalım pegasus hangilerine attın nerelere gönderelim

tamam cnm,yolladim mesaji 6. takima
cnm annen icin biraz beklemek lazim,sistem kabul etmeli daha yeni üye oldugu icin,aksam oylama yapabilir sanimca:13:

bende diyet adina ne kadar topik varsa hepsine mesaj birakiyorum,ne bu gayret demi ama,her sey Aus icin
artik kaybedersende auscugum,savastik kaybettik deriz

cidden ausun oylaması için nasıl yapsak acaba yeni kayıt yaptırıyım dedim yetki yok diyo, bizde mi mesaj atalım pegasus hangilerine attın nerelere gönderelim
cnm ben tüm diyet topiklerine atiyorum,aktif olanlara yani,sende cocuk bölümlerine atabilirsin,yada güzellik,bilemedim simdi:44:

cimcime cnm,kendinden bahsedermisin biraz
29 yşındayım,160 boyundayım şanlıurfada yaşıyorum.elazığlıyım. üniversitede çalışıyorum 8 yıllık memurum.2 kızım var biri 4,5 yaşında adı sudenaz,diğeri 15 aylık adı melisa su,eşim lokantacı.başka ne söylesemki aklıma birşey gelmedi şimdi...

Çok içiyormuşsun...

Oooooooooooooo aile saadeti tam teşekküllü

Hıııı hiç sorma kaptan. Sizin kayınvalidelerle dalga geçerken benim kayınpeder çıkıp geliyor. Ya iyi insan hoş insan da çok konuşuyor, bir de kendini çok övüyor. 2 gün idare olur da fazlası boğuyor.

Aus cnm rakipler hizli calisiyor,bizimde baska yol bulmamiz lazim,namus meselesi oldu bu artik,hadi kizlar ne kadar tanidiginiz varsa ausa oy vermeye cagirin,eger Aus kazanmazsa tüm takima ceza

Bak yaaa her yol cezaya çıkıyor.

nasıl ya yaptım ya yorum bilişimden birini tavlama olayına ben bilişimden tavlama olayını iskenderle kapadım yetti bana 2yıl

topraks cnm 6.takimin kaptani kimdi,hatirliyormusun:44:
tamam karar defterine bakarim hemen,orda yaziyordu
:13:

Neeee karar defteri mi ? Aha!!!

Eftelyacım kızmadın di mi? Ben içimden geçirmiştim, Topraks dışa çıkmasına sebep oldu. Ona kız kızcaksanda

pegasus canım senin yazdığın metni birkaç yere de ben gönderdim, şimdi toparlanmam gerek
akşama uğramaya çalışırım
görüşürüz kızlaaaarrrrrr

Canlarım bende çıktım , yusuf paşa oyun ister .

Çok sağolun burada

Artık olduğu kadar diyelim , iddiam yoktu sayenizde iddialı oldum çıktım

önce sunu söyliyim diyetisyenden geldim ve tam 1.400 gram vermişim ve benden 4 tane margarın cıkmıs yanı 1 kilo yagdan vermisim :

hemen dünki menümğ yazıyım
sabah ac karnına ( saat 7.30 da) 2 bardak sıcak su ve 30 defea parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi bir yumurta
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin bol maydonoz
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen bol salata ve içine haslanmıs tavuk eti
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 ç.bardagı süt 5 tane çilek
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi 3 kasık yogurt bol salata
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat kendim spor aletleryle
spordan sonra pınara gittim ( kız kardesim) giderken 25 dakıka hızlı tempoda yürüdüm
akşam 45 dakika nivea body yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…