kalbin temizmis cnm,afiyet olsunen iyisi şöyle yapalım biz bu gemicinin tarifini yayınlayalım burda ablamla birlikte herkes tarife baksın hatta evde yapsın çok güzel bir yemek
bu arada karnıyarığı kıskanmıştım ya bugün öğlen yemeğine bi gittim şirkette karnıyarık cacık varbaşka bişi isteseymişim olcakmış yaniiii
bütün takim kaptanlarina özelden mesaj biraktim,baslarinin etini yedim artik,tüm takimlar sana oy kullansa fark acilirda,kimisi umursamiyor,13.takimdan cevap geldi,hepimiz kullandik diye,digerlerinden daha haber bekliyorum,cevap alana kadar yollayayimm diyorum mesaj
dur bakalim pazara kadar degilmi oylama,olmazsa katilmak isteyenlerin hepsini takima cagirir oylari aliriz
sen bana oy kullananlarin listelerini ver yada ben takim takim gezip kullanmayanlara ceza vereyim
evet cnm,30 dakikalik bir sporu,normal sporuna ekleyeceksinbak görmemisim bunu da.. 30 dk ek spor demisssin ben normalde yürüyüş ve mekik yapıyorum 30 dk fazladan yürüyüs mü yapcam öyle mi olcak ?
ne yapsak cnm,bilemedim,acayip hirsli ciktilarTatlım bazı takımlardan gelenlerde sadece yemeğe beğeni yapmış ama oylamaya katılmamış ama , heralde o şekilde olduğunu sanmış.
Özel mesajlar acayip çalışıyor karşı tarafta , okuyorum özelden link atılıyor sürekli.
Yarışmada rekor oya gidiyorlar yoksa benim aldığım oy geçmiş yarışmalar düşünülürse 1.liğe yeterdi.
galiba kelebek hill canım geç kaldım amatopraks cnm 6.takimin kaptani kimdi,hatirliyormusun:44:
tamam karar defterine bakarim hemen,orda yaziyordu:13:
Allllaaaaaaaaahhh kolay gelsin, yandın demek geldi içimden ama moralini bozmayayım, iyi taraflarını düşün aile saadeti yaşayacaksınız:)))Allllaaaah. Haber aldım, hafta sonu kayınpederim, görümcem ve eşimin amcasıyla görümcemin kayınvalidesi bize geliyorlarmış. Cumartesi gelecekler pazar dönecekler. Cumartesi sinemaya gidicektik kaldı yaaa. Amaaaan şimdi kayınpederi dinle dur işin yoksa.
pazartesi ve salı aşkısı:)) salı evdeydim ya biraz bozuldu ama bugün iyiyim:))) yok o yanlış hatırladı bence ikimizde 50 yaptıkcumartesi güzel olmus cnm,pazarda aralar,ögünler karismis,neyseki bu gün yine düzeltirsin
10 dk eftelya erkek arkadasi molasi vermisti belki,yada onun saati 40.dakikada durdu
aradaki 2-3 hosbes 82 kalori yapiyor,saglikli degil ama ara ögün olarakta cok degil,o yüzden ceza yok,afiyet olsun
Sinir oluyorum , kafamı nereye çevirsem zayıflama ilacı reklamı. Arkadaşlar sakın aklınızdan bile geçirmeyin, hormonlarınızla oynamayın. Artık o kadar el altına düştü ki bu ilaçlar, her türün 40 çeşidi var. 10 TL ye bile ilaç var. Sakın bu tuzaklara düşmeyin. Boğazdan kestik mi , spor yaptık mı zaten yağ yanacak, ayrıyetten yağ yakıcı ilaç kullanmaya gerek yok. Oturduğun yerden kilo vereceksin diyor. Emek olmayan hiçbir işin sonu başarı olmaz.
benim bağırsak sorunum yok ama son dönemde olduğunda çok iyi bir yöntem buldum:) trambolinde 15 dk zıplama hemen tuvalete koşmaca:)))farki ne olurdu cnm,midemdede karisacak
bilmedimki ben,kisiden kisiye etkisi degisirmi blmiyorum ama ben ac karinla 2 kivi yedigim gün bagirsaklar fazla mesai bile yapiyor
hos geldinn
Dün gece 11 den sonra kimse girmemiştir, oyüzden geceyi tekrar kontrol etmedim alıntı yaparken. Nerdeee, çocuğu uyutan, kaynanayı gönderen gelmiş.
Ayy yazdıklarımdan zevk almana çok sevindim. Bi ara yazdıklarımdan dolayı şüpheye düşmüştüm o yüzden gerçekten sevindim.
Ya bide söylemeden edemiycem, inşallah Eftelya buraları görmez. Bilişimle ilgili espirin dün benimde aklımdan geçmişti çünkü dün Eftelya tüm gün girebildi nete. Kendi kendime espiri yaptım sonunda canına tak etti, baktı bu hafta da ceza alcak en sonunda bilişimden birini ayarladı heralde diye. Ama tabi kendi kendime düşündüm, belki kızar diye yazmadım.
Biliyo musun sigara geçmişimiz aynı. 12 yıl içtim 3 yıl bıraktım 1 tane iki tane derken yine başladım . sadece yemeklerden sonraya şartladım kendimi. o yüzden 4 taneyi geçmiyor günde.
Eğer gerçekten istiyorsan , kolay gelsin, inşallah bırakırsın o zaman. Son iki yılda çevremde o kadar insan bıraktı ki sigarayı, Türkiye için çok iyi bir gelişme bence. Ben çocukken hatırlıyorum dolmuşlarda falan içiliyordu. İğrenç yaa.
Canım öğlenki köfte serçe parmağının tırnağı büyüklüğünde 4-5 tane çorbanın içinde gibi düşün. Ekşili köfte o şekilde yani beyaz köfteli çorba gibi düşün. Ama akşama bişey diyemem biraz fazla olabilir ama yemekler çoook güzeldi napıyım???Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması son favori yemeğim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Ben pişirirken içine biraz da sumak attım , hafif mayhoşdu. Dayanamadım...
Hoşgeldin diycektim ama gitmişsinYusuf uyudu ders çalışıyorsun herhalde neyse rahatsız etmiyim ...
benim arkadaşım gitti çok sıkılaştırıyobugün b-fit diye bir spor salonuna başladım türkiye genelinde şubeleri olan bir yer.ilk defa bir sporu yaparken bu kadar terlediğimi ve tüm vicudumun çalıştığını hissettim.herkese tavsiye ederim..
hoşgeldiin diycem ama geç kalmış olabilirim, bu arada annemi üye yaptırdım ama oy için yetkiniz yok diyo, eski üye mi olmak gerek acabaGüzeller ben geldim
tamam cnm,yolladim mesaji 6. takimagaliba kelebek hill canım geç kaldım ama
Allllaaaaaaaaahhh kolay gelsin, yandın demek geldi içimden ama moralini bozmayayım, iyi taraflarını düşün aile saadeti yaşayacaksınız:)))
pazartesi ve salı aşkısı:)) salı evdeydim ya biraz bozuldu ama bugün iyiyim:))) yok o yanlış hatırladı bence ikimizde 50 yaptık
ay ben çok korkarım ezelinden beri böyle şeylerden ama şimdi mahallede arkamdan kesin ilaç kullanıyordur bu falan diyolardır sinir oluyorum sabahın altısında onlar spor yapıyor sanki
benim bağırsak sorunum yok ama son dönemde olduğunda çok iyi bir yöntem buldum:) trambolinde 15 dk zıplama hemen tuvalete koşmaca:)))
eftelya ceza almıyım diye takılıyo ama yakalanırsa hiç giremiycek akıllı, askeriyenin yeri kolay değil:) bence en güzeli tavlasın birini rahat rahat girsinbu arada bir önceki yazdığımı okumadı herhalde hiç yorum yapmadı arardı kesin
benim arkadaşım gitti çok sıkılaştırıyo
hoşgeldiin diycem ama geç kalmış olabilirim, bu arada annemi üye yaptırdım ama oy için yetkiniz yok diyo, eski üye mi olmak gerek acaba
cnm ben tüm diyet topiklerine atiyorum,aktif olanlara yani,sende cocuk bölümlerine atabilirsin,yada güzellik,bilemedim simdi:44:cidden ausun oylaması için nasıl yapsak acaba yeni kayıt yaptırıyım dedim yetki yok diyo, bizde mi mesaj atalım pegasus hangilerine attın nerelere gönderelim
29 yşındayım,160 boyundayım şanlıurfada yaşıyorum.elazığlıyım. üniversitede çalışıyorum 8 yıllık memurum.cimcime cnm,kendinden bahsedermisin biraz
Yusuf uyudu evet ama ders çalışmıyorum canım , tam 16 gün var sınava , 6 ders 25 ünite çalışmam gerek , en kolay sayılan ders bile Uluslararası Politika Analizi , düşün yani durumumu
Sigaraya gelinceeee , keşke bende günde 4 tane de bıraksaydım bari . Öyle başladı ama şimdi 10-15 taneyi buluyor.
Oooooooooooooo aile saadeti tam teşekküllü
Aus cnm rakipler hizli calisiyor,bizimde baska yol bulmamiz lazim,namus meselesi oldu bu artik,hadi kizlar ne kadar tanidiginiz varsa ausa oy vermeye cagirin,eger Aus kazanmazsa tüm takima ceza
galiba kelebek hill canım geç kaldım ama
Allllaaaaaaaaahhh kolay gelsin, yandın demek geldi içimden ama moralini bozmayayım, iyi taraflarını düşün aile saadeti yaşayacaksınız:)))
pazartesi ve salı aşkısı:)) salı evdeydim ya biraz bozuldu ama bugün iyiyim:))) yok o yanlış hatırladı bence ikimizde 50 yaptık
ay ben çok korkarım ezelinden beri böyle şeylerden ama şimdi mahallede arkamdan kesin ilaç kullanıyordur bu falan diyolardır sinir oluyorum sabahın altısında onlar spor yapıyor sanki
benim bağırsak sorunum yok ama son dönemde olduğunda çok iyi bir yöntem buldum:) trambolinde 15 dk zıplama hemen tuvalete koşmaca:)))
eftelya ceza almıyım diye takılıyo ama yakalanırsa hiç giremiycek akıllı, askeriyenin yeri kolay değil:) bence en güzeli tavlasın birini rahat rahat girsinbu arada bir önceki yazdığımı okumadı herhalde hiç yorum yapmadı arardı kesin
benim arkadaşım gitti çok sıkılaştırıyo
hoşgeldiin diycem ama geç kalmış olabilirim, bu arada annemi üye yaptırdım ama oy için yetkiniz yok diyo, eski üye mi olmak gerek acaba
topraks cnm 6.takimin kaptani kimdi,hatirliyormusun:44:
tamam karar defterine bakarim hemen,orda yaziyordu:13:
eftelya gördü yazılanlarıya eski sevgilim bilişimciydi yani iskender bey adı bile acıktıran cinsten bu tarz şeyler rahattı ama artık şirkette bir sevgilim yok o yüzden kontrol sıkı ama ben bi şekilde yolunu buluyorum bazen kendi bilgisayarımdan bazen iş ortağımın bilgisayarından girip yazıyorum
Neeee karar defteri mi ? Aha!!!
Eftelyacım kızmadın di mi? Ben içimden geçirmiştim, Topraks dışa çıkmasına sebep oldu. Ona kız kızcaksanda
pegasus canım senin yazdığın metni birkaç yere de ben gönderdim, şimdi toparlanmam gerek
akşama uğramaya çalışırım
görüşürüz kızlaaaarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?