Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menun ıı gzukuo zeynep abla hosgeşldın

geçmişi akşam okucam kızlar şimdi yemek hazırlamam lazım oglan dersaneden eşim işten gelir birazdan akşam burdayım ve plates yapıcam bugun hadı kızlar spora yüklenin bu hafta mutlaka dereceye girmemiz lazımmmmm

bende iyim gülüm de senin halsızlıgın nasıl oldu kendini nasıl hissediyorsun

halsızım ama mtluyum sımdık barzcık yanı ıı olmaya calısıorum belkıde ii olabılme sansım vardr kendıme 1 sans tanıdım bakalım
bu arada sarkıda guzelmıs zeynep abla :)

Bu gruba davet edildim..Yazmadan önce biraz inceledim çok güzel paylaşımlar var..Ve burada olduğum için birkez daha kendimi şanslı hissettimm...

Öncelikle size kendimi tanıtayım..Samsunda yaşıyorum,28 yaşındayım 2 tane oğlum var..Büyüğü 5,5 yaşında küçüğü 2,5..Önlisans mezunuyum fakat sağlık bakanı bizim bölümün atamasını yapmadığı için yıllardır atama bekliyorum..İnşallah birgün olur atamam.Onun haricinde eğitimden,okumaktan asla vazgeçmedim.Bölümümün ataması olmadığı için ygs sınavına girdim bölüm değiştirmeye ve 2.üniversiteyi okumaya çalışıyorum..:)) Biliyorum birgün olacak..Çünkü ben hayallerimden asla vazgeçmedim..:))

34 bedenle geçen bekarlık dönemi sonrası girdik mi evlilik kervanına olduk mu 60 kg..:)Sonra bide hamileliğim benim kilo yaptımı 85 :)))Sonra doğum ,doğumdan 2 yıl sonra tekrar 60 kg ama düştüm..AAAAA bi baktık tekrar bebişşş...:))Oldukmu gene 85 :))

2,5 yılda 63 kg tekrar düştüm..Ama hedefim 50 yanı şuan itibari ile 12 kg vermek için çabalıyorum..Ben bu guruba girmeden önce diyete ve spora başlamıştım..spor derken abartmayayım 2 tane küçük çocuk sabah 8 de işe giden eşim varken ancak sabah herkes uyurken 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum..

İşte kızlar böyle bi ben geldim...Hissediyorum ben aranıza HOŞGELDİM....Sevgiyle,sağlıcakla kalın...

tamam zeynep ablacım sana kolay gelsın sana
aksam gelırsın zeynep ablacım

zeynep abla cok ıyı nıyetlısın asagdakı yerden okuyan ınsanlara bıle yardım etmek ıstıosun kutlarım senı cok duyarlısın ablacım

15 dakika yakındır burda napıyorsa merak ettim gelmek isterse gelmek istiyorum desin

amacı farklıysa orasını da bilmeme ama biz şimdiye kadar gelenleri geri cevirmedik degilmi canım kaptanım

öncelıkle hoşgeldın canım ben 22 yasındayım adım merve evlı falan dehılım unı okuodum henuz bttı bdaha sene dvam etcem ıste acıktan okuycam bu kez bnde dobıskoyum senın kılon gene az canım verırsın hepberaber verırız öncelıkle boyun kac mrak ettım
85 ten asagı ıı vermısın bu arada bı kocaman tebrıkte ordan edeyım dıorum
1 saat yuruyus yapmakta ıyı canım hıc yabana atılcak bseyde deıl

15 dakika yakındır burda napıyorsa merak ettim gelmek isterse gelmek istiyorum desin

amacı farklıysa orasını da bilmeme ama biz şimdiye kadar gelenleri geri cevirmedik degilmi canım kaptanım

kaptanım davet etmıs galıba zeynep abla tuana yazı yazmıs ordan davet edıldım dıo zaten yanı aramıza gelcek kısıyı davet etmısın

Samsunda gök delinmiş gibi yağmur yağıyor...

sabah yürüyüşe çıkamadım,böyle havalarda birkaç kez çıkmıştım sonra 1 hafta hastalıktan yerimden kalkamamıştım..:))

Sabah kalkınca 1 bardak ılık su,

Onun ardından bitki çayım

07,30 kahvaltı: 1 bardak şekersiz çay,2 küçük küp peynir,1 adet salatalık domates ve bol maydnozdan oluşan söğüş,5 adet yeşil zeytin,küçük yarım dilim kepek ekmeği,
yarım litre su

Ara:1 adet kivi

Öğle: Bitki çayım....yarım kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği

yarım litre su

ara:1 adet elma

Akşam:Bitki çayı...1 bardak su..2 yemek kaşığı bulgur pilavı,2 yemek kaşığı taze fasülye, yarım kase yoğurt

yarım litre su

Şimdi kendime az şekerli bir Türk kahvesi yapıcam..:))

sonra bol bolll su ve bitki çayımı içip uykuya:))))

Sevgiyle,sağlıcakla kalın..:))

nur_tuanna canım katılmak istersen takımımıza kaptanıza sor canım uzaktan bakıp kaçma

Zeynep_canan'cım merhaba Geldim canım gelmek için bakınıyordum...Ama öncelikle kendimi size tanıtmam gerekiyordu kabataslak:)))Umarım beraber güzel ve sağlıklı günler geçiririz aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…