- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
ooo cok tebrık ederım zeynep ablacımönce sunu söyliyim diyetisyenden geldim ve tam 1.400 gram vermişim ve benden 4 tane margarın cıkmıs yanı 1 kilo yagdan vermisim :
hemen dünki menümğ yazıyım
sabah ac karnına ( saat 7.30 da) 2 bardak sıcak su ve 30 defea parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi bir yumurta
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin bol maydonoz
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen bol salata ve içine haslanmıs tavuk eti
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 ç.bardagı süt 5 tane çilek
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi 3 kasık yogurt bol salata
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat kendim spor aletleryle
spordan sonra pınara gittim ( kız kardesim) giderken 25 dakıka hızlı tempoda yürüdüm
akşam 45 dakika nivea body yaptım
CEM ADRIAN - Ben Seni Çok Sevdim - YouTube
bu şarkı benden size gelsin hanımlar bayıldım çok güzel söylemiş
menun ıı gzukuo zeynep abla hosgeşldın
mervem nasılsın çiçegim
iyiyim zeynep ablacım sen nasılsın :)
nur_tuanna canım katılmak istersen takımımıza kaptanıza sor canım uzaktan bakıp kaçma
bende iyim gülüm de senin halsızlıgın nasıl oldu kendini nasıl hissediyorsun
geçmişi akşam okucam kızlar şimdi yemek hazırlamam lazım oglan dersaneden eşim işten gelir birazdan akşam burdayım ve plates yapıcam bugun hadı kızlar spora yüklenin bu hafta mutlaka dereceye girmemiz lazımmmmm
zeynep abla cok ıyı nıyetlısın asagdakı yerden okuyan ınsanlara bıle yardım etmek ıstıosun kutlarım senı cok duyarlısın ablacım
Bu gruba davet edildim..Yazmadan önce biraz inceledim çok güzel paylaşımlar var..Ve burada olduğum için birkez daha kendimi şanslı hissettimm...
Öncelikle size kendimi tanıtayım..Samsunda yaşıyorum,28 yaşındayım 2 tane oğlum var..Büyüğü 5,5 yaşında küçüğü 2,5..Önlisans mezunuyum fakat sağlık bakanı bizim bölümün atamasını yapmadığı için yıllardır atama bekliyorum..İnşallah birgün olur atamam.Onun haricinde eğitimden,okumaktan asla vazgeçmedim.Bölümümün ataması olmadığı için ygs sınavına girdim bölüm değiştirmeye ve 2.üniversiteyi okumaya çalışıyorum..:)) Biliyorum birgün olacak..Çünkü ben hayallerimden asla vazgeçmedim..:))
34 bedenle geçen bekarlık dönemi sonrası girdik mi evlilik kervanına olduk mu 60 kg..:)Sonra bide hamileliğim benim kilo yaptımı 85 :)))Sonra doğum ,doğumdan 2 yıl sonra tekrar 60 kg ama düştüm..AAAAA bi baktık tekrar bebişşş...:))Oldukmu gene 85 :))
2,5 yılda 63 kg tekrar düştüm..Ama hedefim 50 yanı şuan itibari ile 12 kg vermek için çabalıyorum..Ben bu guruba girmeden önce diyete ve spora başlamıştım..spor derken abartmayayım 2 tane küçük çocuk sabah 8 de işe giden eşim varken ancak sabah herkes uyurken 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum..
İşte kızlar böyle bi ben geldim...Hissediyorum ben aranıza HOŞGELDİM....Sevgiyle,sağlıcakla kalın...
15 dakika yakındır burda napıyorsa merak ettim gelmek isterse gelmek istiyorum desin
amacı farklıysa orasını da bilmeme ama biz şimdiye kadar gelenleri geri cevirmedik degilmi canım kaptanım
nur_tuanna canım katılmak istersen takımımıza kaptanıza sor canım uzaktan bakıp kaçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?