hosgeldın cnm 75 dakka ii yurumusun hayatımKızlar ben geldimm, 1:15 dakikalık yürüyüşümü yaptımgeldim, yarın sabahta nasipse menümü paylaşacağım, pegasus kiviyide sipariş ettim eşime, sabah 2 tane hüpleteceğim inşallah :)
Merhaba Pegasus 07,oyumu Ausencia'ya verdimBaşarılar dilerim
hosgeldın cnm 75 dakka ii yurumusun hayatım
yap bakalım kıvı sonuc verecek mı ? bnde mrak ettım
auscugum yarışmanın linkini gönederirimisin hemen ablam bekliyor
auscugum yarışmanın linkini gönederirimisin hemen ablam bekliyor
Heeeey wuwum ve Bahar ya kendi aranızda özelden kaynatıyorsunuz ya PC başında uyudunuz. Hıııımmmm sanırım geçmişe daldınız. İyi o zaman ben temizliğe başlıyorum. By by . Gece uğrarım yine.
Yarım saat kendim yürüdüm, sonra komşumla karşılaştık, gerisinide birlikte sohbet ede ede yürüdük, inşallah kivi faydalı olur
olllleeeeey link verdim. Ben yaptım ben yaptım. Ne zor sanıyordum ne kolaymış. Allah benim tepemden baksın.
Bu sefer çıkıyorum hakkaten ortalığı toparlamam lazım şimdi gelecekler herşey aynı. Hepinizi öpüyorum...
Kızlar birşey soracağım biz grupta Cuma günü mü tartılıyoruz? benim evdeki tartı doğru göstermiyorda, c.tesi diyetisyende tartılıyordum ben :26:
Kızlar birşey soracağım biz grupta Cuma günü mü tartılıyoruz? benim evdeki tartı doğru göstermiyorda, c.tesi diyetisyende tartılıyordum ben :26:
canımin içi cuma ögleye kadar kilolarımızı bildirmemiz lazım yarışmanın adı cuma zayıflama yarısmasıya eczane felan varmı yakınında yada saglık ocagı orda tartılsan olabilir mi
evet cuma sabahı tartılıp buraya yazıoruz canım
Zeynep abla maalesef yokOlamzsa bendeki tartıya göre yazarım, c.tesi düzelttiririm
Sinbonun yeni aldırdım digital tartısını ama diyetisyende tartılıca yanlışolduğunu anladım, ben sabah aç ve az kıyafetle tartılıyorum evde , diyetisyende tok öğle vaktitartılıyorum en az 500 gr farkediyor.. 500 gr ya da daha fazla gösteriyor.. Olmazsa tartıldığımın 500 gr eksik söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?