Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ben geldimm, 1:15 dakikalık yürüyüşümü yaptımgeldim, yarın sabahta nasipse menümü paylaşacağım, pegasus kiviyide sipariş ettim eşime, sabah 2 tane hüpleteceğim inşallah :)

Kızlar ben geldimm, 1:15 dakikalık yürüyüşümü yaptımgeldim, yarın sabahta nasipse menümü paylaşacağım, pegasus kiviyide sipariş ettim eşime, sabah 2 tane hüpleteceğim inşallah :)
hosgeldın cnm 75 dakka ii yurumusun hayatım
yap bakalım kıvı sonuc verecek mı ? bnde mrak ettım

Heeeey wuwum ve Bahar ya kendi aranızda özelden kaynatıyorsunuz ya PC başında uyudunuz. Hıııımmmm sanırım geçmişe daldınız. İyi o zaman ben temizliğe başlıyorum. By by . Gece uğrarım yine.

hosgeldın cnm 75 dakka ii yurumusun hayatım
yap bakalım kıvı sonuc verecek mı ? bnde mrak ettım

Yarım saat kendim yürüdüm, sonra komşumla karşılaştık, gerisinide birlikte sohbet ede ede yürüdük, inşallah kivi faydalı olur

bahar cıktı en son cnım bsey kaynatmadık henuz ama canım benm pc acık braktım yanı uyudum sayabılırız...
ii temızlıkler canım

Kızlar birşey soracağım biz grupta Cuma günü mü tartılıyoruz? benim evdeki tartı doğru göstermiyorda, c.tesi diyetisyende tartılıyordum ben :26:

Kızlar birşey soracağım biz grupta Cuma günü mü tartılıyoruz? benim evdeki tartı doğru göstermiyorda, c.tesi diyetisyende tartılıyordum ben :26:

canımin içi cuma ögleye kadar kilolarımızı bildirmemiz lazım yarışmanın adı cuma zayıflama yarısmasıya eczane felan varmı yakınında yada saglık ocagı orda tartılsan olabilir mi

canımin içi cuma ögleye kadar kilolarımızı bildirmemiz lazım yarışmanın adı cuma zayıflama yarısmasıya eczane felan varmı yakınında yada saglık ocagı orda tartılsan olabilir mi

Zeynep abla maalesef yok Olamzsa bendeki tartıya göre yazarım, c.tesi düzelttiririm

evet cuma sabahı tartılıp buraya yazıoruz canım

Sinbonun yeni aldırdım digital tartısını ama diyetisyende tartılıca yanlışolduğunu anladım, ben sabah aç ve az kıyafetle tartılıyorum evde , diyetisyende tok öğle vaktitartılıyorum en az 500 gr farkediyor.. 500 gr ya da daha fazla gösteriyor.. Olmazsa tartıldığımın 500 gr eksik söylerim

canım oyle yaparsın o zaman bebegım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…