öncelıkle hoşgeldın canımben 22 yasındayım adım merve evlı falan dehılım unı okuodum henuz bttı bdaha sene dvam etcem ıste acıktan okuycam bu kez bnde dobıskoyum senın kılon gene az canım verırsın hepberaber verırız öncelıkle boyun kac mrak ettım
85 ten asagı ıı vermısın bu arada bı kocaman tebrıkte ordan edeyım dıorum
1 saat yuruyus yapmakta ıyı canım hıc yabana atılcak bseyde deıl
Merhaba Merve'cim Hoşbuldum öncelikle gerçekten şuan çok mutluyum uzun zamandır tek başıma diyetti falan uğraşıyordum..Yanlız olunca kendini anlatamayınca destek veren kişiler olmayınca pek fazla üstüne düşmüyorsun..Ama biliyorum ki siz olunca herşey süper olacak...Boyumu hiç sorma :))))))))))1,57 çokkk kısayım:)))Ama hiç problem etmiyorum ama işte kilo 63 te olsa bu boya fazla geliyor...
kendınle barısık olman guzel bncede takma bnde sıskoyum 75 kıloyum cok srıtmıorum uzunda sayılmamm ama komıkte drmuorum byum 1.69 ama bna yetıo hem hepımızi Allahım kendımıze özel yaratmıs kımse sen deıl hayatım dyettede yanında olcamıza emın olabılırsın :)
Kızlar beni pegasus07 davet etti 4.takıma gelebilirsin diye ben yanlış yere gelmedim değilmi?????
dogru yere geldın canım ....Kızlar beni pegasus07 davet etti 4.takıma gelebilirsin diye ben yanlış yere gelmedim değilmi?????
yanı alan almış seven sevmıs olay btmıstr takma artık hadı sevgılın olsaydı tak derdım ama esın ne takıcaksın boymus falanYanımda olacağınızdan eminim canım...Her zaman birlikten kuvvet doğduğunu gördüm..:).Boyumu takmıyorum ama tek bir durum hariç..Eşim yanıma geldiği zaman yanyana yürüdüğümüz zaman durum gerçekten farklı..Eşim 1,85 olunca işler çok pis karışıyor:))))Ama diyorum ne yapayım canım o beni böyle gördü böyle sevdi böyle aldı...Sonradan çekmedim ya hiççç yani:)))))
gunaydın kızlar ben gelcem bı yemegımı hazırlıyım sımdı uyandım
smdık ckıorum gelınce menulere yrum falan fıstık yapcam smdılık gdıom :)
Salı Sabah
1 küçük dilim peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kese yoğurdu
Yarım çay kaşığı reçel
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Öğle
Ekşili köfte 4-5 kaşık ( köfteler minnacık 4-5 tane)
3-4 kaşık yoğurt
Yağsız yeşil salata
Yarım bilim ekmek
Ara
Yarım avuç kuru üzüm
Akşam 19:00 da yedim (Zeynep abla evden işe yemek getirdim erken yiyim diye )
Zeytinyağlı yer elması yemeği 3-4 kaşık
2 adet Zeytinyağlu Kuru patlıcan dolması (Ausun tarifi, çok güzel oldu deneyin mutlaka)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Su 2 lt . Biraz az oldu bugün
Spor 20 dk mezdeke
100 mekik
15basamak * 20 aşağı iniş
15basamak * 20 yukarı çıkış
 Kaptan bunlar spordan yazılmaz diyene kadar yazmaya devam edicem bunları. Kalori cezam daha bitmedi çünkü. Mekik cezam 230 kaldı kaptan
günaydinnnnnnn
sabah
1 dl ekmek
yarim yumurta,yarim dl peynir,2 zeytin
ara
3 cilekli süt
öglen
1 peynirli tost,2 kasik yogurt
ara
6 findik,yarim elma
aksam
yarim karniyarik,3 kasik plav,cacik(kendi karniyarigimi mikrodalgada yaptim,kizartmadim)
su
3 lt
spor
30 dk bisiklet
40 dk yürüyüs
200 mekik
bahar cnm mekikleri tek seferde cekip cekmedigimi sormussun,100-100 setler halinde cekiyorum
rapunzel cezalari sormussun
gecen hafta eftelya ceza aldi ve sen kilo veremedigin icin 30 dk ek spor cezasi aldinkolay gelsin
benim az isim var,sonra gelip gecmise bakicam
selam kızlar menümü yazıyım gecmise bakcm
sabah 1 yumurta az peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 elma
öğlen 4 kasık makarna yoğurt 3 kasık
ara 1 muz
aksam 4 kasık makarna 4 kasık patlıcan yemegi
ara 1 kahve
spor 45 dk yürüyüş
200 mekik
su 2 lt
mesaj nasıl yazcaz ben hala anlyamadım
ay evet ne kıskançsın ya her gördüğünü yemek istiyosun, bir ara sen pişir de biz yiyelim ha haaaaa
süpersiiiiiiinnnnnnnn
canım menün güzel benim annem de kırma yapıyo kendisi ben çok seviyorum. Sen de mi kırma yapıyosun
Allah bağışlasın canısı
Amiiiiiiinnnnnnn
canım ben de karnıyarığı patlıcanı közleyerek yapıyorum bana göre daha lezzetli oluyo, kızartma çok ağır oluyor. Bu arada geçen teyzemin arkadaşına diyetisyeni istediğin kadar patlıcan salatası ye patlıcanın kalorisi yok demiş, ben de közlenmiş patlıcanı çok severim iş yerine salata niyetine yapayım diyorum
canım menü güzel, erken yemeye de çare bulunmuş:) eğer bu merdivenler sayılıyorsa biz eftelya ile hergün duraktan eve çıkmak için çoook merdiven çıkıyoruz acaba kaçtı eftelyaya sorayım tam hatırlayamadım :)))
bunu öğrendiğim iyi oldu 4 yemek kaşığı di mi?
toplamı mı dünkü mü, toplamıysa bu hafta da cezaya kalırsın sen :)))
aslında çok yorum yapılmış ama ben fazla bulmadım hoşbeş biraz kaçmış gibi ama diğerlerinde sorun görmedim, akşam ekmeği hangi ara yedin sen ben görmedim :)
geçmiş olsun şeker
canım sabah ekmek yemedin mi? bir de yine kuş kadar menüler görmeye başladık hayırdır
açıklamasını yapmışsın pilavın fakat bulgur da kuru baklagil ama diğerleri gibi mi kalorisi okuyunca tabi fazla görünüyor bir günde 16 kaşık
okudum bende bu ara leblebi almıştım ara öğünler için ama kuru kayısı ile dengelemeye çalışıyorum
çok az yemişsin canım, biraz daha düzenlemen gerek haberin ola
ay canım kıyamam bilseydim yazmazdım:)) bizde de ilkler kıymetlidir ilkgözağrısı denir ama ikinciler de kendini sevdirsin diye sanırım çok cilveli tatlı olurlar genelde hep öyle oluyor.
ama biliyomusun en sevdiğim sıcak krepin içine çikolatayı sürerek yemek ben sade yedim düşün yani fedakarlığı :))
2 dolma 4 dilim ekmek yerine gecer cnım o yuzden aksam fazla olmus
ben geldiiimmm fıstık :)) geçmişi okuyodum dalmışım
ama ben kivi sevmemki kaptan yaaabagirsak icin benim uyguladigim yöntemi söyleyeyim cnm,umarim sendede ise yarar
ac karinla 1 veya 2 kivi ye,icini bosaltirsin
CEM ADRIAN - Ben Seni Çok Sevdim - YouTube
bu şarkı benden size gelsin hanımlar bayıldım çok güzel söylemiş
iğnelerimi unutmaaaaaaaa ablaaaaa:2:
önce sunu söyliyim diyetisyenden geldim ve tam 1.400 gram vermişim ve benden 4 tane margarın cıkmıs yanı 1 kilo yagdan vermisim :
Bu gruba davet edildim..Yazmadan önce biraz inceledim çok güzel paylaşımlar var..Ve burada olduğum için birkez daha kendimi şanslı hissettimm...
Öncelikle size kendimi tanıtayım..Samsunda yaşıyorum,28 yaşındayım 2 tane oğlum var..Büyüğü 5,5 yaşında küçüğü 2,5..Önlisans mezunuyum fakat sağlık bakanı bizim bölümün atamasını yapmadığı için yıllardır atama bekliyorum..İnşallah birgün olur atamam.Onun haricinde eğitimden,okumaktan asla vazgeçmedim.Bölümümün ataması olmadığı için ygs sınavına girdim bölüm değiştirmeye ve 2.üniversiteyi okumaya çalışıyorum..:)) Biliyorum birgün olacak..Çünkü ben hayallerimden asla vazgeçmedim..:))
34 bedenle geçen bekarlık dönemi sonrası girdik mi evlilik kervanına olduk mu 60 kg..:)Sonra bide hamileliğim benim kilo yaptımı 85 :)))Sonra doğum ,doğumdan 2 yıl sonra tekrar 60 kg ama düştüm..AAAAA bi baktık tekrar bebişşş...:))Oldukmu gene 85 :))
2,5 yılda 63 kg tekrar düştüm..Ama hedefim 50 yanı şuan itibari ile 12 kg vermek için çabalıyorum..Ben bu guruba girmeden önce diyete ve spora başlamıştım..spor derken abartmayayım 2 tane küçük çocuk sabah 8 de işe giden eşim varken ancak sabah herkes uyurken 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum..
İşte kızlar böyle bi ben geldim...Hissediyorum ben aranıza HOŞGELDİM....Sevgiyle,sağlıcakla kalın...
Samsunda gök delinmiş gibi yağmur yağıyor...
sabah yürüyüşe çıkamadım,böyle havalarda birkaç kez çıkmıştım sonra 1 hafta hastalıktan yerimden kalkamamıştım..:))
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su,
Onun ardından bitki çayım
07,30 kahvaltı: 1 bardak şekersiz çay,2 küçük küp peynir,1 adet salatalık domates ve bol maydnozdan oluşan söğüş,5 adet yeşil zeytin,küçük yarım dilim kepek ekmeği,
yarım litre su
Ara:1 adet kivi
Öğle: Bitki çayım....yarım kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği
yarım litre su
ara:1 adet elma
Akşam:Bitki çayı...1 bardak su..2 yemek kaşığı bulgur pilavı,2 yemek kaşığı taze fasülye, yarım kase yoğurt
yarım litre su
Şimdi kendime az şekerli bir Türk kahvesi yapıcam..:))
sonra bol bolll su ve bitki çayımı içip uykuya:))))
Sevgiyle,sağlıcakla kalın..:))
Kızlar beni pegasus07 davet etti 4.takıma gelebilirsin diye ben yanlış yere gelmedim değilmi?????
Kızlar link vermeyi nasıl yapıyorsunuz?
ama ben kivi sevmemki kaptan yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?