Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba Merve'cim Hoşbuldum öncelikle gerçekten şuan çok mutluyum uzun zamandır tek başıma diyetti falan uğraşıyordum..Yanlız olunca kendini anlatamayınca destek veren kişiler olmayınca pek fazla üstüne düşmüyorsun..Ama biliyorum ki siz olunca herşey süper olacak...Boyumu hiç sorma :))))))))))1,57 çokkk kısayım:)))Ama hiç problem etmiyorum ama işte kilo 63 te olsa bu boya fazla geliyor...

kendınle barısık olman guzel bncede takma bnde sıskoyum 75 kıloyum cok srıtmıorum uzunda sayılmamm ama komıkte drmuorum byum 1.69 ama bna yetıo hem hepımızi Allahım kendımıze özel yaratmıs kımse sen deıl hayatım dyettede yanında olcamıza emın olabılırsın :)

Yanımda olacağınızdan eminim canım...Her zaman birlikten kuvvet doğduğunu gördüm..:).Boyumu takmıyorum ama tek bir durum hariç..Eşim yanıma geldiği zaman yanyana yürüdüğümüz zaman durum gerçekten farklı..Eşim 1,85 olunca işler çok pis karışıyor:))))Ama diyorum ne yapayım canım o beni böyle gördü böyle sevdi böyle aldı...Sonradan çekmedim ya hiççç yani:)))))

Son düzenleme:
Kızlar beni pegasus07 davet etti 4.takıma gelebilirsin diye ben yanlış yere gelmedim değilmi?????

Hoşgeldin canım , doğru yerdesin evet

Ben aus , 34 yaş , evli , anne , öğrenci , şuan için 63 kilo , 6 kilosunu takımla verdim.

Şimdilik bu kadar .Memnun oldum çok.

yanı alan almış seven sevmıs olay btmıstr takma artık hadı sevgılın olsaydı tak derdım ama esın ne takıcaksın boymus falan

hımm menü güzel canım az birazfazlalıklar var gibi spor güzel canım sporl vucüt sıkılaşmay baslıyo ya bayılıyorum ona yaa

kaptan menün çok güzel begendim karnıyarıga bayılırıımmmmmm canım çekti bak patlıcanı çiğ ver yine yerim çok sverim keretayı

canım senin menü dengrsiz olmuş biraz makarna günü olmuş

canım benim bende çoooooooooook severim patlıcanı
ekmek yedim canm ama yazmayı unutmuşum 2 dilim yedim

Selam kızlar, eve geldim , yemek yedim hemencecik şimdi temizlik yapcam, eee hafta sonu baskın var başlıyım şimdiden. Bizimkiler baba kız gezmeğe gitmiş.

CEM ADRIAN - Ben Seni Çok Sevdim - YouTube

bu şarkı benden size gelsin hanımlar bayıldım çok güzel söylemiş

Zeynep ablacım şarkı çok güzel, teşekkürler. Sesini çok güzel kullanıyor Cem Adrian.

iğnelerimi unutmaaaaaaaa ablaaaaa:2:

Trençkot nooldu yıkandı mı?

önce sunu söyliyim diyetisyenden geldim ve tam 1.400 gram vermişim ve benden 4 tane margarın cıkmıs yanı 1 kilo yagdan vermisim :

Aaaa süper haber tebrikler Zeynep Abla. Çok sevindim.Darısı başıma inşallah.

Merhaba Nur Tuana, yazım şeklinden bize hemen uyum sağlıyacağını düşünüyorum. Kaptan nasıl seçiyor tebrikler doğrusu....Kilon çok değil ama idealine burada hızla ulaşırsın merak etme. Motivasyonu çok yüksek bir takımız.

Ben de İzmirde yaşıyorum, 29 yaşındayım . 2 yaşında bir kızım var. çalışıyorum. 75,8 ile başladım 12 martta bu takımla diyet yapmaya. Son 6 yıldır ilk defa kilo verdim. 52 kiloyla nişanlandım .6 .5 yıldır devamlı kilo alıyordum. o yüzden bu takıma çok inanıyorum.

Menü güzel olmuş canım, yediklerimizi içtiklerimizi, yaptığımız sporu ertesi gün sabah bildiriyoruz takıma, yorumlamak daha kolay oluyor. Herkes birbirinin listesine yorum yapıyor. Kaptanımız Pegasus zaten takım kurallarını sana bildirecektir, orada okursun...

Kızlar beni pegasus07 davet etti 4.takıma gelebilirsin diye ben yanlış yere gelmedim değilmi?????

Çok doğru yerdesin.

Ha bu arada hazır gelmişken .Yemek bölümünde yarışma var.Arkadaşımız Ausencia Zeytinyağlılar bölümünde yarışıyor. Bir oy verebilirsen memnun oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…