canım bende de o dedigin tartıdan var simbonun işte acaba benimkidemi fazla tartıyorki yada diyetisyeninki az tartıyo olmasın
cuma günü öglene kadar sölemeye calış canım benim
Zeynep abla darısı başımıza inşallah, hepimiz bu hafta en az 1.5 la verelim
burnumu tıkar yutarım :))) dicem kokusu yokki
özelden attıgım msaja baktınmı baharısko :) hı ??
Bilemiyorum kiben diyetisyenin tartısını dikkate alıyorum.. Sende başka bir tartı bulursan ondan bir tartılsana fark var mı?
tabi ki paylaşırım, inşalah reglim biter, ödemimde azalmış olur o zamana
hıhh cevap bilene attım
canım ben tartıldım ama 3 kilo fark etti başka yerde
saol cnımgidiyorum dedim gidemedim saate bir baktım öğle arası vezne kapalıdır. Öğleden sonra gidicem
teşekkürler canımmmmmm
tamam fıstık bekliyorum:)) kolay gelsin
tarifi deniycem en kısa zamanda köz güzel ama çok uzun oluyor dediğin gibi, mikrodalgada denerim canım
kolay gelsin güzellik
önerine bayıldım, eftelya da okusun :))) trambolin ipten de fazla harcatıyor
ahhhhhh ahhhhhhhh bi de onu mikro dalgaya atıp çikoyu da sıcak yapıcan of offfffff
ben de öyle yapıcam
evet canım aynen öyle yapacaksın
hım yee bakalımbsey olmaz bnde yesıl cay ıcemıom ama kvı yıyebılıorum fark bu ne oluomus ben zrla yesıl cay ıcebılıosam snde kvı yıyeblırsın
bnde attımama bı tane alcaz olsıne o kendı takcak tek ama altın snra altın alcaz tamamen smdık ucuz btane olesıne alcaz yanı ıkımızde takmıcaz
dilimi yara yapıyo benim bide canım kivi ya bi tane yerim ben
canım ben tartıldım ama 3 kilo fark etti başka yerde
canım takmicaksanız neden alıyosunuz:44:
ama bunada oha derım cıcım benım D3 kılomu yuhh deve bıtane tartı acayıp yanlısmıs
canım valla orası benim psikoljimi bozuyo yAAA
haaaa şimdi anladım o kaç yaşındaki daha üniye gitmiyo kız :44:o takıcak ben ona guvencem olekendı ıstıyo takmak ben ıstemıorum kı mıllet evlı sansın benı dıo o yuzden altın takmak ıstıo
ama unıye baslıyca ıkımızede daha ıyısını alcaz dıyo o zaman ıkımız takcaz smdı o takcak
haaaa şimdi anladım o kaç yaşındaki daha üniye gitmiyo kız :44:
baharıda bahar carpmıs galıuba bu ara hepımız boyleyız canım bnımkızlar ben cıkar ne spor yapabildim ne bişi bu arala ne oldu bana anlamıyorum yetişemiyorum hiç bişeye iyi geceeler hepinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?