Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim ablamla konusuyordum cevap veremedim söyledigin gbi yap ablam kilondan yarım kilo az söyle bebişimmmm :)

çigdemim canım benim özledim seni ben nasılsın :)

iyiyim Zeynep ablam yaa, Aynı bildiğin gibi, ders çalışmaya çalışıyorum, eşim çok yoğun , öyle olunca birçok sorumluluk benim üzerime kaldı. Bu sefer sınav sonuçlarından çok korkuyorum, dua et benim için emi? Sen nasılsın? ne var ne yok? nasıl gidiyor diyet?

mutfagı topluyum bulasıkları makınaya yerlestiriyim geçmişe balıklama atlayış yapıyım geliyorum kızlar accık sonra :)

oooo sen neler denemişin fıstık bak en güzeli bölesi inşallah böle verip kalıcı oluruz yaa

önce sunu söyliyim diyetisyenden geldim ve tam 1.400 gram vermişim ve benden 4 tane margarın cıkmıs yanı 1 kilo yagdan vermisim :

264
abbooooooooow zeynoşum muhteşemsin bundan sonra takipçinim bende böle vermek istiyorum hadi bakalım cumaya daha cok var :)) 2 kılo verirsin inşallah abla

Son düzenleme:

265
çok güzel yine herşey zeynep ablaa

Son düzenleme:
hoş geldin canım aramıza bende bahar 23 yaşındayım bekarım :) bi üni bitirdim ikincisi yarım dondurdum senin bölüm ne

canım menülrimizi ertesi sabah yazıyoruz akşam degil bide öglen az olmuş ekmegi çok az yiyorsun canım benim bide sporuda yazıyoruz toplam ne kadar su içtigimizide

Zeynep abla darısı başımıza inşallah, hepimiz bu hafta en az 1.5 la verelim

ay canım geçmişe bakıyodum sonra erkek arkadasım aradı onlar konuştuk feln yazamadım zaten bayadır geriden takip ediyorum ya:26:

Kızlar birşey soracağım biz grupta Cuma günü mü tartılıyoruz? benim evdeki tartı doğru göstermiyorda, c.tesi diyetisyende tartılıyordum ben :26:

canım bende de o dedigin tartıdan var simbonun işte acaba benimkidemi fazla tartıyorki yada diyetisyeninki az tartıyo olmasın

cuma günü öglene kadar sölemeye calış canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…