- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Zeynep abla maalesef yokOlamzsa bendeki tartıya göre yazarım, c.tesi düzelttiririm
Sinbonun yeni aldırdım digital tartısını ama diyetisyende tartılıca yanlışolduğunu anladım, ben sabah aç ve az kıyafetle tartılıyorum evde , diyetisyende tok öğle vaktitartılıyorum en az 500 gr farkediyor.. 500 gr ya da daha fazla gösteriyor.. Olmazsa tartıldığımın 500 gr eksik söylerim
çigdemim canım benim özledim seni ben nasılsın :)
mutfagı topluyum bulasıkları makınaya yerlestiriyim geçmişe balıklama atlayış yapıyım geliyorum kızlar accık sonra :)
gıt gel zeynep ablacım beklıoruzmutfagı topluyum bulasıkları makınaya yerlestiriyim geçmişe balıklama atlayış yapıyım geliyorum kızlar accık sonra :)
bende derse dalış yapayım, temelbilgi teknolojileri dersi beni bekler
Allllaaaah. Haber aldım, hafta sonu kayınpederim, görümcem ve eşimin amcasıyla görümcemin kayınvalidesi bize geliyorlarmış. Cumartesi gelecekler pazar dönecekler. Cumartesi sinemaya gidicektik kaldı yaaa. Amaaaan şimdi kayınpederi dinle dur işin yoksa.
Seneler evvel gazetede çarşaf çarşaf ilanlar vardı , sanırım 16 yaşlarında falandım , yani M.Ö yıllarında
Mucize zayıflama yöntemi , aç kalmadan dilediğinizi yiyerek zayıflayın falan yazıyordu ama ne olduğu yazmıyordu .Babama tutturdum al diye , o da bir gece işten geldi bir paket fırlattı al sana mucize dedi ; bir kitap , hemde ne uyduruk bir kitap...
Akıllandım mı hayır ?
Birkaç ay sonra yine benzer bir ilan gördüm , yine babama türlü türlü şirinliklerle sipariş verdirdim .Gelen bu seferde bir küpe idi .Kulaklarımı öyle yara yaptı ki , acısından uyuyamıyordum , geceleri oturdukça da yemek yiyordum
Bitti mi bitmedi tabiii ...En son artık kendi siparişimle bir zayıflama hapı aldım . 2 ayda sonra kutu bitti , bir ay sonra ben hortumu eksik bir file döndüm neredeyse , o kadar şiştim .
Eeeee artık akıllandım , spor yap , yediklerine dikkat et , formül çok basit.Öyle su içsem yarıyor falan hikaye.
Aus cnm rakipler hizli calisiyor,bizimde baska yol bulmamiz lazim,namus meselesi oldu bu artik,hadi kizlar ne kadar tanidiginiz varsa ausa oy vermeye cagirin,eger Aus kazanmazsa tüm takima ceza
önce sunu söyliyim diyetisyenden geldim ve tam 1.400 gram vermişim ve benden 4 tane margarın cıkmıs yanı 1 kilo yagdan vermisim :
hemen dünki menümğ yazıyım
sabah ac karnına ( saat 7.30 da) 2 bardak sıcak su ve 30 defea parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi bir yumurta
1 kk kadar peynir
5 tane zeytin bol maydonoz
ara 1 elma 1 kutu ayran
öglen bol salata ve içine haslanmıs tavuk eti
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
ara 1 ç.bardagı süt 5 tane çilek
akşam 6 kaşık pırasa yemegi
1 dilim tam.bug. ekmegi 3 kasık yogurt bol salata
ara 1 kivi 1 ç.bardagı süt
su 3 lt
spor
45 dakika hoca ile
1 saat kendim spor aletleryle
spordan sonra pınara gittim ( kız kardesim) giderken 25 dakıka hızlı tempoda yürüdüm
akşam 45 dakika nivea body yaptım
hoş geldin canım aramıza bende bahar 23 yaşındayım bekarım :) bi üni bitirdim ikincisi yarım dondurdum senin bölüm neBu gruba davet edildim..Yazmadan önce biraz inceledim çok güzel paylaşımlar var..Ve burada olduğum için birkez daha kendimi şanslı hissettimm...
Öncelikle size kendimi tanıtayım..Samsunda yaşıyorum,28 yaşındayım 2 tane oğlum var..Büyüğü 5,5 yaşında küçüğü 2,5..Önlisans mezunuyum fakat sağlık bakanı bizim bölümün atamasını yapmadığı için yıllardır atama bekliyorum..İnşallah birgün olur atamam.Onun haricinde eğitimden,okumaktan asla vazgeçmedim.Bölümümün ataması olmadığı için ygs sınavına girdim bölüm değiştirmeye ve 2.üniversiteyi okumaya çalışıyorum..:)) Biliyorum birgün olacak..Çünkü ben hayallerimden asla vazgeçmedim..:))
34 bedenle geçen bekarlık dönemi sonrası girdik mi evlilik kervanına olduk mu 60 kg..:)Sonra bide hamileliğim benim kilo yaptımı 85 :)))Sonra doğum ,doğumdan 2 yıl sonra tekrar 60 kg ama düştüm..AAAAA bi baktık tekrar bebişşş...:))Oldukmu gene 85 :))
2,5 yılda 63 kg tekrar düştüm..Ama hedefim 50 yanı şuan itibari ile 12 kg vermek için çabalıyorum..Ben bu guruba girmeden önce diyete ve spora başlamıştım..spor derken abartmayayım 2 tane küçük çocuk sabah 8 de işe giden eşim varken ancak sabah herkes uyurken 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum..
İşte kızlar böyle bi ben geldim...Hissediyorum ben aranıza HOŞGELDİM....Sevgiyle,sağlıcakla kalın...
Samsunda gök delinmiş gibi yağmur yağıyor...
sabah yürüyüşe çıkamadım,böyle havalarda birkaç kez çıkmıştım sonra 1 hafta hastalıktan yerimden kalkamamıştım..:))
Sabah kalkınca 1 bardak ılık su,
Onun ardından bitki çayım
07,30 kahvaltı: 1 bardak şekersiz çay,2 küçük küp peynir,1 adet salatalık domates ve bol maydnozdan oluşan söğüş,5 adet yeşil zeytin,küçük yarım dilim kepek ekmeği,
yarım litre su
Ara:1 adet kivi
Öğle: Bitki çayım....yarım kase yoğurt,yarım dilim kepek ekmeği
yarım litre su
ara:1 adet elma
Akşam:Bitki çayı...1 bardak su..2 yemek kaşığı bulgur pilavı,2 yemek kaşığı taze fasülye, yarım kase yoğurt
yarım litre su
Şimdi kendime az şekerli bir Türk kahvesi yapıcam..:))
sonra bol bolll su ve bitki çayımı içip uykuya:))))
Sevgiyle,sağlıcakla kalın..:))
Heeeey wuwum ve Bahar ya kendi aranızda özelden kaynatıyorsunuz ya PC başında uyudunuz. Hıııımmmm sanırım geçmişe daldınız. İyi o zaman ben temizliğe başlıyorum. By by . Gece uğrarım yine.
Kızlar birşey soracağım biz grupta Cuma günü mü tartılıyoruz? benim evdeki tartı doğru göstermiyorda, c.tesi diyetisyende tartılıyordum ben :26:
Zeynep abla maalesef yokOlamzsa bendeki tartıya göre yazarım, c.tesi düzelttiririm
Sinbonun yeni aldırdım digital tartısını ama diyetisyende tartılıca yanlışolduğunu anladım, ben sabah aç ve az kıyafetle tartılıyorum evde , diyetisyende tok öğle vaktitartılıyorum en az 500 gr farkediyor.. 500 gr ya da daha fazla gösteriyor.. Olmazsa tartıldığımın 500 gr eksik söylerim
bazen sevmesek bıle yararlı dıe yemelıyız baharım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?