sey sorcam kizlar ya,kuskonmaz yapaniniz oldumu,ne tür daha lezzetli oluyor,fikir verirmisiniz:44:
yok cnm,oglan degil kiz kresde düsmüs bahcede,beni istemis,onlarda aradilar di ki gidip getirim diye,sorun yok yani,dizi siyrilmis birazcik
Özelden tüm mesajlarınızı okudum .
Sağolun çok.
Lütfen keyfinizi kaçırmayın , kaldığınız yerden devam arkadaşlar .
Bu konuda burada kapansın lütfen . Kazene yazdım , cevap gelmedi henüz.
Sabahtan beri gözlerim şişti ağlamaktan . Ben çok utandım çok bir tek onu biliyorum .Hem de çok utandım . Yazamıyorum da , neyse .
Özelden tüm mesajlarınızı okudum .
Sağolun çok.
Lütfen keyfinizi kaçırmayın , kaldığınız yerden devam arkadaşlar .
Bu konuda burada kapansın lütfen . Kazene yazdım , cevap gelmedi henüz.
Sabahtan beri gözlerim şişti ağlamaktan . Ben çok utandım çok bir tek onu biliyorum .Hem de çok utandım . Yazamıyorum da , neyse .
hic utanilacak birsey yok aus,ne yaptin sen ki neyden utaniyorsun,bunu kullanmak isteyenler utansin bence
kimseye zorla bisey yaptirilmadi burda,kaldiki yemek topiginde bu konuda cogu kiside hemfikir,kesin bir kural yok bu konuyla ilgili
ee sorun ne o zaman
Kazene bende yazdim,banada cevap gelmedi,gelirse yazar ya neyse,sen hic canini sikma,yarina kadar dinlen ve düsün,ayrica aglama sakin,yusufta üzülür simdi seni öyle görürse,lütfen ,eger bir sorun varsa en fazla seni yarismadan cikarirlar,onuda artik olsada olur,olmasada,yani böyle seyleri kafaya taktikca kafayi yersin benden demesi
kaldığınız yerden değil kaldığımız yerden, sen de aynen devamağlayacak, utanacak bişey yok ortada, sakinleş ve sonra gel lütfen
tesekkürler cnm,bizimki biraz anneci,krestede her seyi haber vermeleri gerekiyor,benim kizda feryat,figan orayi ayaga kaldirmis,onlarda ögleni beklemeden aramislar,tabi ben kizimin huyunu bildigimden kadina sordum telde,bisey olup olmadigini,yok dedi biraz annesini özlemisKızlar menüleri okudum süpersinizzz...Hepinizi tebrik ediyorum pegasus07 çok geçmiş olsun canım...((
Bende hastaneden yeni geldim..Hafta sonu küçük oğlum kafasını zigon sehpaya çarpmıştı nasıl oldu anlamadım kafası kanamaya başlamıştı apar topar hastaneye gittik 2 dikiş atıldı başına..2 günde bir pansumana gidiyoruz bugünde pansumandan yeni geldik inşAllah hafta sonu dikişleri alınacak..Çocuklar düşe kalka büyüyolar ama annelerde panik atak oluyor...Allah korusun tüm çocukları....Sevgiler size..
Kızlar menüleri okudum süpersinizzz...Hepinizi tebrik ediyorum pegasus07 çok geçmiş olsun canım...((
Bende hastaneden yeni geldim..Hafta sonu küçük oğlum kafasını zigon sehpaya çarpmıştı nasıl oldu anlamadım kafası kanamaya başlamıştı apar topar hastaneye gittik 2 dikiş atıldı başına..2 günde bir pansumana gidiyoruz bugünde pansumandan yeni geldik inşAllah hafta sonu dikişleri alınacak..Çocuklar düşe kalka büyüyolar ama annelerde panik atak oluyor...Allah korusun tüm çocukları....Sevgiler size..
Ne zaman müsaitsen o zaman yazarsın canım..Bende sen yazana kadar arkadaşların kini incelerim..Öpüyorum teşekkürler..tesekkürler cnm,bizimki biraz anneci,krestede her seyi haber vermeleri gerekiyor,benim kizda feryat,figan orayi ayaga kaldirmis,onlarda ögleni beklemeden aramislar,tabi ben kizimin huyunu bildigimden kadina sordum telde,bisey olup olmadigini,yok dedi biraz annesini özlemis
sanada gecmisolsun
ben sana kurallari yazacaktim,sonra yazarim kusura bakmazsan:13:
Canım benim 2 oğlan çok fenalar biri sakin küçüğü hiper..Abisinide rahat bırakmıyo sürekli abisini hırpalıyo..Hoplamalar zıplamalar sakin bir anımız yok düşün yani elbise dolabının raflarını merdiven olarak kullanıyo ve dolaba tırmanıyo ben acayip panik atak oldum...Allah onları korusun bizlere de sabır versin....Ayrıca teyze iken bu kadar paniksen anne olunca ne yapacaksınn:)))Ama ablanın olması çocukları olması senin için iyi bilinçleniyorsun,öğreniyorsun..Ama bende ne abla vardı ne küçük bebek,,,Bebek tutmayı bilmezken anne olduk...Ama şu bir gerçek her kadının doğasında var anaçlık...O duygu herşeyin üstesinden getirtiyo insanı :)))çok geçmiş olsun .... valla anne değilim teyzeyim ama gerçekten böle şeyler beni etkiler çocuklara bişey olcak diye ödüm patlıyo pek bi panik atağım ablam topraks daha sakin benden
Ne zaman müsaitsen o zaman yazarsın canım..Bende sen yazana kadar arkadaşların kini incelerim..Öpüyorum teşekkürler..
Canım benim 2 oğlan çok fenalar biri sakin küçüğü hiper..Abisinide rahat bırakmıyo sürekli abisini hırpalıyo..Hoplamalar zıplamalar sakin bir anımız yok düşün yani elbise dolabının raflarını merdiven olarak kullanıyo ve dolaba tırmanıyo ben acayip panik atak oldum...Allah onları korusun bizlere de sabır versin....Ayrıca teyze iken bu kadar paniksen anne olunca ne yapacaksınn:)))Ama ablanın olması çocukları olması senin için iyi bilinçleniyorsun,öğreniyorsun..Ama bende ne abla vardı ne küçük bebek,,,Bebek tutmayı bilmezken anne olduk...Ama şu bir gerçek her kadının doğasında var anaçlık...O duygu herşeyin üstesinden getirtiyo insanı :)))
Kızlar menüleri okudum süpersinizzz...Hepinizi tebrik ediyorum pegasus07 çok geçmiş olsun canım...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?