Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkes geçmişe daldı galiba ben kendi kendime konuşuyorum neyse bayb nin taktiği yarına kadar kaç mesajım oldu bakmadım bile sona kalmıyım sonra :)))

Özelden tüm mesajlarınızı okudum .

Sağolun çok.

Lütfen keyfinizi kaçırmayın , kaldığınız yerden devam arkadaşlar .

Bu konuda burada kapansın lütfen . Kazene yazdım , cevap gelmedi henüz.

Sabahtan beri gözlerim şişti ağlamaktan . Ben çok utandım çok bir tek onu biliyorum .Hem de çok utandım . Yazamıyorum da , neyse .

Oh be Aus gelmiş, ya nerelerdesin, bu sefer hakkaten merak ettim bak seni?

Gündüz vakti herkes burada sayılır ne güzel, şu an halimi bir görseniz, malzeme aracı geldi , kapımın önünde adım atcak yer yok, masamın üstü evrak kitap dolu , ben oturmuşum burda , Aus nerde, Pegasusun kızın nasılmış , Eftelyanın trençkotu yıkanmış mı, Zeynep abla çizelgeyi yapabilmişmi ...bunların peşindeyim. NAsıl bağladınız beni kendinize? İşi gücü boşladım valla.Bari merakta bırakmayın beni ya nolur?

hic utanilacak birsey yok aus,ne yaptin sen ki neyden utaniyorsun,bunu kullanmak isteyenler utansin bence
kimseye zorla bisey yaptirilmadi burda,kaldiki yemek topiginde bu konuda cogu kiside hemfikir,kesin bir kural yok bu konuyla ilgili
ee sorun ne o zaman
Kazene bende yazdim,banada cevap gelmedi,gelirse yazar ya neyse,sen hic canini sikma,yarina kadar dinlen ve düsün,ayrica aglama sakin,yusufta üzülür simdi seni öyle görürse,lütfen ,eger bir sorun varsa en fazla seni yarismadan cikarirlar,onuda artik olsada olur,olmasada,yani böyle seyleri kafaya taktikca kafayi yersin benden demesi

kaldığınız yerden değil kaldığımız yerden, sen de aynen devam ağlayacak, utanacak bişey yok ortada, sakinleş ve sonra gel lütfen

bak işte aklın yolu bir, sana da özelden mesaj attım cevabını bekliyorum. bir iki farklı düşünce var diye illaki onlar doğru olacak diye bişey yok

Kızlar menüleri okudum süpersinizzz...Hepinizi tebrik ediyorum pegasus07 çok geçmiş olsun canım...((

Bende hastaneden yeni geldim..Hafta sonu küçük oğlum kafasını zigon sehpaya çarpmıştı nasıl oldu anlamadım kafası kanamaya başlamıştı apar topar hastaneye gittik 2 dikiş atıldı başına..2 günde bir pansumana gidiyoruz bugünde pansumandan yeni geldik inşAllah hafta sonu dikişleri alınacak..Çocuklar düşe kalka büyüyolar ama annelerde panik atak oluyor...Allah korusun tüm çocukları....Sevgiler size..

Kaptan kuşkonmaz hiç yapmadım bilmiyorum.

Topraksım o taktik yüzünden adım çıktı, hiç de işe yaramıyor, son 5 in içindeydim.

Kaptan, çok sevindim ufak sıyrıkla atlatmışsınız. Bi oku üfle çocuklara, ayyy Allah beterinden korusun..

Ausum, sen utanılacak ne yaptın da ağlıyorsun yeter artık. Sen çok güzel bişey yaptın, biz onu denedik ve güzelliğine inandık. Bunun nesi kötü. Kimsenin bişeyini kötülemedik, çirkin bişey yapmadık. Sen neden ağlıyorsun bebeğim . Yazmak istediğim çok şey var da yazamıyorum. Herkes kendine baksın. Boşver, biz güzelliğimizle kalalım. Ağlama nolur yeter artık kendine gel...

tesekkürler cnm,bizimki biraz anneci,krestede her seyi haber vermeleri gerekiyor,benim kizda feryat,figan orayi ayaga kaldirmis,onlarda ögleni beklemeden aramislar,tabi ben kizimin huyunu bildigimden kadina sordum telde,bisey olup olmadigini,yok dedi biraz annesini özlemis

sanada gecmisolsun

ben sana kurallari yazacaktim,sonra yazarim kusura bakmazsan:13:

çok geçmiş olsun .... valla anne değilim teyzeyim ama gerçekten böle şeyler beni etkiler çocuklara bişey olcak diye ödüm patlıyo pek bi panik atağım ablam topraks daha sakin benden

bu defa kesin ciktim kizlar,daha her taraf öyle duruyor,sabahtan beri elim i ise atamadim,birazdan adam gelcek,sabah gittigi gibi her yer
hadi ben kactim,sonra gelirim

Ne zaman müsaitsen o zaman yazarsın canım..Bende sen yazana kadar arkadaşların kini incelerim..Öpüyorum teşekkürler..
çok geçmiş olsun .... valla anne değilim teyzeyim ama gerçekten böle şeyler beni etkiler çocuklara bişey olcak diye ödüm patlıyo pek bi panik atağım ablam topraks daha sakin benden
Canım benim 2 oğlan çok fenalar biri sakin küçüğü hiper..Abisinide rahat bırakmıyo sürekli abisini hırpalıyo..Hoplamalar zıplamalar sakin bir anımız yok düşün yani elbise dolabının raflarını merdiven olarak kullanıyo ve dolaba tırmanıyo ben acayip panik atak oldum...Allah onları korusun bizlere de sabır versin....Ayrıca teyze iken bu kadar paniksen anne olunca ne yapacaksınn:)))Ama ablanın olması çocukları olması senin için iyi bilinçleniyorsun,öğreniyorsun..Ama bende ne abla vardı ne küçük bebek,,,Bebek tutmayı bilmezken anne olduk...Ama şu bir gerçek her kadının doğasında var anaçlık...O duygu herşeyin üstesinden getirtiyo insanı :)))

Sevgili arkadaşım.....Hayattan neler öğrendiğimi,neleri duymamazlıktan geldiğimi,Hırsımdan üzüntümden içimde fırtınalar koparken nasıl hiçbirşey yokmuş gibi davrandığımı,,,Kalabalığın içinde nasılda yokmuşum gibi davranıldığını bildiğim halde varmışım gibi davrandığımı..Her seferinde Şükürler Olsun Allahım diye ağladığımı bir bilsen....

Yıkılan hayallerimi,paramparça ümitlerimi,,Tarumar yüreğimi,,,
Ama yinede ayakta durmaya çalışan Bundada vardır bir HAYR dediğimi,,ağlarken güldüğümü birbilsen....

Ne öğrendim biliyormusun???

Beni üzenlere nasıl kahkahayla gülmeyi öğrendim...Onları hırslarından delirtmeyi..Onların benim için hiçbirşey ifade etmediğini yüzlerine açıkça söylemeyi öğrendim...Kim olursa olsun kimsenin önünde eğilip bükülmemeyi kendimi kimseye ezdirmemeyi öğrendim..Yaş 28 ama 50 yaşında adama,kadına fikir verir hale geldim...

Şunu sakın unutma hayatta kimse için üzülme...Kimse için kendini üzme..

Konunun ne olduğunu bilmiyorum ama çok üzüldüğünü görüyorum...İnan bana ölümden başka herşeyin çağresi var birtek Ölümün çağresi yok..Yaptığın birşei başkaları için değil kendin için zevk aldığın için yap...Mutlaka hayatta beğenenlerin olduğu gibi beğenmeyenler de olacaktır...

Çok ama çok sevdiğim bir söz vardır benim....Onu hep hatırlar aklımın bir köşesinde tutarım...

ŞEMS-İ TEBRİZİ'nin çok güzel bir söyleyişidir...

Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün.
Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak; o zaman insanların hem yüzünü, hem kalbini görürsün.
Mühim olan yükseklere çıkıp hayata tepeden bakmak değildir; Mühim olan ne kadar yükselsen de her şeye eşit mesafeden bakabilmektir.
Hayatta her şey olabilirsin; …Fakat mühim olan hayatın içinde “İNSAN” olabilmektir….

Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir

Sevgilerimle..

Son düzenleme:

Aslında baya bir tecrübe kazandım diyebilirim ablamın yanında evlenebilirsem işime yarayacağına eminim

Çok geçmiş olsun canım, Auscum az çok ne olduğunu anladım arkadaşlarımın yorumuna katılıyorum.. Sanal alem işte böyle.. Biz örgücafe'de yemek etkinliği yapmıştık, almanyadan bir üyemiz labne peynirle bir tarif paylaştı ve o tarif kendi, bizzat kendi tarifiydi.. Sonra başka bir üye Türkiye'den ,pınar LAbne tarif yaratana ödül verecekti, bu kadın hiç sormadan ,izin alıp haber vermeden Zehra ablanın tarifiyle yarışmaya katıldı ve 1.seçildi. Zehra abla kimlere ulaşmaya çalışmadı ama yok.Okadının yaptığı yanına kar kaldı. O yüzden aslında ben böyle şeylere katılmayı bile uygun görmüyorum.. Yine de oy vermem ama senin hatrın için oy verdim.. İyi niyetle yapılan her iş suistimale açıktır.. Üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…