Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında baya bir tecrübe kazandım diyebilirim ablamın yanında evlenebilirsem işime yarayacağına eminim
benim hiç ümüdim yok ama neyse

seni şimdiden sevdim arkadaşım ne güzel yazmışsın:) inan aus da çok güçlü ve sağlam bir hatun da neden böyle bi anına denk geldi anlamadım, vardır herişte bir hayır

birazdan mesai bitecek dışarda çok fena yağmur yağıyor ve benim şemsiyem yok..ıslanacağım...inşallah durur.
ağlama , yağmuru sev o da seni sevsinşaka bir yana üşütme dikkat et

geçmiş olsun, evet düşe kalka büyüyorlar ama ömürden ömür alıyorlar

bende bugün hiç çalışmadım yaa bağımlılık yapıyor burası cidden :)))

kızlar ben de çıkmadan mesajlarımı sayayım, yarın hem kilo hem mesaj bildiricez sıkışmayayım sonra
bu arada yarın sabah kilomu bildiririm yanlız yarın iş görüşmem var muhtemelen akşama kadar dışarıda olucam, sıra rapunzelde
kendisi takılırsa bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

evet bu mesajımla 99 oldu akşamda konuşursam tamam yani cezaya kalmadım ha hayyyy:))) toplu mesaj yazdığımı da düşünürsek oldukça çenebaz bir hafta geçirmişim

Kızlar bizede kaynanam geldi çat kapı ev berbat dağınık durumda ısrar etsem kalacaklardı bende gidecez dcedim üff ya

talışım mesajları nasıl sayıcaz ??

ya sen neyden utanıyorsunnnnnn

bırakta senin yerine başkaları utansın eger yüzleri varsa

Bununla birlikte 95 mesaj oldu . Unutmıyım diye yazıyorum. MEsaim bitiyor son 15 dk. Öpüyorum sizi. Gece fazla katılamayabilirm. Hafta sonu hazırlıklarına devam edicem çünkü. Biraz ütüm var. Yemek yapıcam. Ohooooo... Aklım sizde.

İnşallah yarın biz 1. oluruz da moralimiz düzelir.

Aus seni çok özledim nolur gel artık...

kızlar başlık neden bu kadar sessiz ya? Delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkaramamış misali

menün ii olmş sporda iyi

cok dengesiz olmuş hic ara yok öğlen yok denebilir

menü ii olms

öğleden sonraki ara biraz falza olmus sanki onun dısında ii bu arada gecmis olsun

menün ii olms

2 meyve 9 fındık fazla gibi geldi

menü ii olms sporda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…