- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
benim hiç ümüdim yok ama neyseAslında baya bir tecrübe kazandım diyebilirim ablamın yanında evlenebilirsem işime yarayacağına eminim
seni şimdiden sevdim arkadaşım ne güzel yazmışsın:) inan aus da çok güçlü ve sağlam bir hatun da neden böyle bi anına denk geldi anlamadım, vardır herişte bir hayırSevgili arkadaşım.....Hayattan neler öğrendiğimi,neleri duymamazlıktan geldiğimi,Hırsımdan üzüntümden içimde fırtınalar koparken nasıl hiçbirşey yokmuş gibi davrandığımı,,,Kalabalığın içinde nasılda yokmuşum gibi davranıldığını bildiğim halde varmışım gibi davrandığımı..Her seferinde Şükürler Olsun Allahım diye ağladığımı bir bilsen....
Yıkılan hayallerimi,paramparça ümitlerimi,,Tarumar yüreğimi,,,
Ama yinede ayakta durmaya çalışan Bundada vardır bir HAYR dediğimi,,ağlarken güldüğümü birbilsen....
Ne öğrendim biliyormusun???
Beni üzenlere nasıl kahkahayla gülmeyi öğrendim...Onları hırslarından delirtmeyi..Onların benim için hiçbirşey ifade etmediğini yüzlerine açıkça söylemeyi öğrendim...Kim olursa olsun kimsenin önünde eğilip bükülmemeyi kendimi kimseye ezdirmemeyi öğrendim..Yaş 28 ama 50 yaşında adama,kadına fikir verir hale geldim...
Şunu sakın unutma hayatta kimse için üzülme...Kimse için kendini üzme..
Konunun ne olduğunu bilmiyorum ama çok üzüldüğünü görüyorum...İnan bana ölümden başka herşeyin çağresi var birtek Ölümün çağresi yok..Yaptığın birşei başkaları için değil kendin için zevk aldığın için yap...Mutlaka hayatta beğenenlerin olduğu gibi beğenmeyenler de olacaktır...
Çok ama çok sevdiğim bir söz vardır benim....Onu hep hatırlar aklımın bir köşesinde tutarım...
ŞEMS-İ TEBRİZİ'nin çok güzel bir söyleyişidir...
Hayata tepeden bakarsan insanların sadece tepesini görürsün.
Hayata daima insanlarla aynı mesafeden bak; o zaman insanların hem yüzünü, hem kalbini görürsün.
Mühim olan yükseklere çıkıp hayata tepeden bakmak değildir; Mühim olan ne kadar yükselsen de her şeye eşit mesafeden bakabilmektir.
Hayatta her şey olabilirsin; Fakat mühim olan hayatın içinde İNSAN olabilmektir .
Güzel bir gülü, güzel bir geceyi, güzel bir dostu herkes ister. Önemli olan gülü dikeniyle, geceyi gizemiyle, dostu tüm derdiyle sevebilmektir
Sevgilerimle..
ağlama , yağmuru sev o da seni sevsinbirazdan mesai bitecek dışarda çok fena yağmur yağıyor ve benim şemsiyem yok..ıslanacağım...inşallah durur.
geçmiş olsun, evet düşe kalka büyüyorlar ama ömürden ömür alıyorlarKızlar menüleri okudum süpersinizzz...Hepinizi tebrik ediyorum pegasus07 çok geçmiş olsun canım...((
Bende hastaneden yeni geldim..Hafta sonu küçük oğlum kafasını zigon sehpaya çarpmıştı nasıl oldu anlamadım kafası kanamaya başlamıştı apar topar hastaneye gittik 2 dikiş atıldı başına..2 günde bir pansumana gidiyoruz bugünde pansumandan yeni geldik inşAllah hafta sonu dikişleri alınacak..Çocuklar düşe kalka büyüyolar ama annelerde panik atak oluyor...Allah korusun tüm çocukları....Sevgiler size..
bende bugün hiç çalışmadım yaa bağımlılık yapıyor burası cidden :)))Oh be Aus gelmiş, ya nerelerdesin, bu sefer hakkaten merak ettim bak seni?
Gündüz vakti herkes burada sayılır ne güzel, şu an halimi bir görseniz, malzeme aracı geldi , kapımın önünde adım atcak yer yok, masamın üstü evrak kitap dolu , ben oturmuşum burda , Aus nerde, Pegasusun kızın nasılmış , Eftelyanın trençkotu yıkanmış mı, Zeynep abla çizelgeyi yapabilmişmi ...bunların peşindeyim. NAsıl bağladınız beni kendinize? İşi gücü boşladım valla.Bari merakta bırakmayın beni ya nolur?