kızlar daha yenı uyandım drek cvap yazdım menulere sımdıden hepınıze kocaman gunaydınlar
benım menum
sabah 1 yumurta 1 dlım kepek ekmegı 1 k.ktsu peynır lıht 1 bardak cay ıctım 1 kupa ama ıcınede seker koydum yarım tatlı kasıgından brazcık fazlaama nescafeyle aynı kalorı anca olur
ara
5 tane badem 1 kru kayısı
öglen
1 kase crba yarım dlım kpek ekmegı
ara
1 kase clek yedım vallahı kalorıyı blmıom
aksam
salata yedım brokolı salatası yogrt ve sarımsaklı bde pulbıberlı okadar
2 ltre su
yarımsaat dans ettım
bıde 30 bı elıme 30 obur elıme agırlık calıstım 2 kılo ıle
bıde belımı saga sole cevırdım 100 kere
ayaklarımı karnıma cektım ayakta sırasıyla 50 şer kez
Merhaba kizlar
Dün yediklerimi yazayim
Sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,1 bardak portakalsuyu
Ara
1 dl ananas,5 findik
Öglen
Ispanakli peynirli salata,1 kase corba,1 dl ekmek
Ara
5 cubuk kraker,2 cilek
Aksam
4 izgara köfte,1 dl ekmek,salata,ayran
Spor
1:30 dk bisiklet gezmesi,40 dk yürüyüs,300 mekik
Su
3 lt
Gecmise bakamadim ,simdi cikam lazim,sonra gelirsem bakicam
Merhaba kizlar
Dün yediklerimi yazayim
Sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,1 bardak portakalsuyu
Ara
1 dl ananas,5 findik
Öglen
Ispanakli peynirli salata,1 kase corba,1 dl ekmek
Ara
5 cubuk kraker,2 cilek
Aksam
4 izgara köfte,1 dl ekmek,salata,ayran
Spor
1:30 dk bisiklet gezmesi,40 dk yürüyüs,300 mekik
Su
3 lt
Gecmise bakamadim ,simdi cikam lazim,sonra gelirsem bakicam
gördümcanım gördüm hatta cevap ta yazdım brada yazmadığından diğer arkadaşların bilgisi yok diye söölemedim seni. Neyse bakalm nası gidiyo zayıflama işisabahki poğaça liste başında olunca hemen göze batıyor ama dün ben de kaçırdım o yüzden sana yorum yapmaya yüzüm yok.
1 porsiyon tavuk şiş 200 kalori, 1 porsiyon tavuk sote 190 kalori aralarında uçurum fark yok yani. Sporla atarsın kalorisini... Ona göre de fazladan spor yaparsın canım. Afiyet olsun...
Teşekkür ederim, o senin tatlılığın...
Pokemon ben de sordum seni görmedin mi ? Pokemon iyileştin mi nasıl oldun canım yazdım... Aşkolsun yaaa?
Baktım canım , ilginç gerçekten de denemek lazım. Ayyy çok ayıp olacak ama ne kadar vakit alır acaba ?
topraks cnm,diger arkadasa msj yazdim,cevap alirsam sana haber veririmpegasus naptın?
Ya hadi ama , ne sıkıntılı bir gün? Bana da bi msg gönderir misiniz? Son durum ne?
Kaptan oğlanda bişey yok de mi? Sen de yazmadın!
yok cnm,oglan degil kiz kresde düsmüs bahcede,beni istemis,onlarda aradilar di ki gidip getirim diye,sorun yok yani,dizi siyrilmis birazcikYa hadi ama , ne sıkıntılı bir gün? Bana da bi msg gönderir misiniz? Son durum ne?
Kaptan oğlanda bişey yok de mi? Sen de yazmadın!
yok cnm,oglan degil kiz kresde düsmüs bahcede,beni istemis,onlarda aradilar di ki gidip getirim diye,sorun yok yani,dizi siyrilmis birazcik
ben ciktim kizlar,sonra yine gelirim,beni özleyin tamammi
ben koymadim valla,site sahibi koymusof canım ya şu 10 dk kuralını kim koymuşpegasus oğlanla ilgili bişey demedi, başka da bi gelişme şimdilik yok benim bildiğim
ben koymadim valla,site sahibi koymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?