Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

normal dyetını yap bncede canım kacrdgın nogut yemegını gec saatte kacırmasaydın madem

evet okudum sana mesaj yazarken yanlışlıkla kendime yazmışım şimdi tekrar mesaj için 10 dk diyo

kızlar daha yenı uyandım drek cvap yazdım menulere sımdıden hepınıze kocaman gunaydınlar
benım menum
sabah 1 yumurta 1 dlım kepek ekmegı 1 k.ktsu peynır lıht 1 bardak cay ıctım 1 kupa ama ıcınede seker koydum yarım tatlı kasıgından brazcık fazla ama nescafeyle aynı kalorı anca olur
ara
5 tane badem 1 kru kayısı
öglen
1 kase crba yarım dlım kpek ekmegı
ara
1 kase clek yedım vallahı kalorıyı blmıom
aksam
salata yedım brokolı salatası yogrt ve sarımsaklı bde pulbıberlı okadar
2 ltre su
yarımsaat dans ettım
bıde 30 bı elıme 30 obur elıme agırlık calıstım 2 kılo ıle

bıde belımı saga sole cevırdım 100 kere
ayaklarımı karnıma cektım ayakta sırasıyla 50 şer kez

canım çilek porsiyonu 5-6 tane olmalı, diğeryediklerinde çok iyi, sporunuda yapmışsın

evet okudum sana mesaj yazarken yanlışlıkla kendime yazmışım şimdi tekrar mesaj için 10 dk diyo
Ben kazene mesaj yolladim cnm,sonuc ne olur bilmiyorum,senin mesaji geldikten sonra okurum artik,kizimi okuldan almam lazim
geldigimde hala burdaysam konusuruz tabi

bende 2 gun ac kalabılırım ama saglıksız olur bız sua gbı yapalım azda olsa yıyelım tatlım hem Allahım vcudumuza zarar vercek kadar ac kalmamızı istemez bu arada duamız beddua gbı doınmesın bze azda olsa bse yemek gerek aa hıc acıkmadm hıc yemıcem anlamına gelmesın acıkmasakta 2 kasık bse ycez gne

Yok canım zaten aç kalmayı aklımın ucundan bile geçirmiyorum, tok bile olsam öğün saatlerimde listemdekileri muhakak yiyorum ben..
bence yoluna grecek olay kızlar cnku kımse zorla bse yaptrmadı ...

Hayırdır canım neler oluyor :26:

Kızlar neler oluyo şu asya uyusun dalıcam konuya

Aynen bende çok merak ettim, anketlemi ilgili acaba

Son düzenleme:

Sabahki poğaça liste başında olunca hemen göze batıyor ama dün ben de kaçırdım o yüzden sana yorum yapmaya yüzüm yok.

1 porsiyon tavuk şiş 200 kalori, 1 porsiyon tavuk sote 190 kalori aralarında uçurum fark yok yani. Sporla atarsın kalorisini... Ona göre de fazladan spor yaparsın canım. Afiyet olsun...

Teşekkür ederim, o senin tatlılığın...

Pokemon ben de sordum seni görmedin mi ? Pokemon iyileştin mi nasıl oldun canım yazdım... Aşkolsun yaaa?

Baktım canım , ilginç gerçekten de denemek lazım. Ayyy çok ayıp olacak ama ne kadar vakit alır acaba ?

sabah hazırlıksız yakalandım :))

dua ile zayıflama linkine baktım. Samed: Som, salt, tek... Çokluk kavramından münezzeh anlamındadır. sabahları 520 kez zikir çekin diyor ama ben illa kıbleye karşı olması gerektiğine katılmıyorum. Onlar bizi yatarken ve yan dönükken bile zikrederler gibi bir ayet hatırlıyorum, yanlış söylemiş olmıyım, benzer bişeydi. Belki Samed zikri bizi özümüze yaklaştırıp dünyevi ihtiyaçlardan uzaklaştırıyor olabilir, müriyd zikri iradeyi güçlendirdiği için yeme konusunda işe yarıyabilir. İsteyen bence ikisini de çeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…