Merhaba kizlar
Dün yediklerimi yazayim
Sabah
2 dl ekmek,1 yumurta,1 bardak portakalsuyu
Ara
1 dl ananas,5 findik
Öglen
Ispanakli peynirli salata,1 kase corba,1 dl ekmek
Ara
5 cubuk kraker,2 cilek
Aksam
4 izgara köfte,1 dl ekmek,salata,ayran
Spor
1:30 dk bisiklet gezmesi,40 dk yürüyüs,300 mekik
Su
3 lt
Gecmise bakamadim ,simdi cikam lazim,sonra gelirsem bakicam
cok dengesiz olmuş hic ara yok öğlen yok denebilir
baharıda bahar carpmıs galıuba bu ara hepımız boyleyız canım bnım
Merhaba Bahar'cım sağlık meslek çıkışlı sonrasında tıbbi laboratuvar önlisans bitti.Şimdi paramedik istiyorum(yani acil ve ilk yardım bölümü) Sağlıkla ilgili olan bölümler bana daha yakın..Bakalım inşallah olur..
hadı geçmiş olsun canım
ohhh maşallah
sigara insanın beyninde biten olay kızlar istersenız bırakırsınız
rizeye geliyorum haberin olsunbu ne hıııı be ne olmamıs geneeeee mervem güzel meyvammm
canım benim menün güzel pilava diger arkadaşlar yorum yapmıs ben bir sey demicem
mervemmm sen bu işi kaptın aferin sana
ohhh afiyet olsun löp löp et olsun balım :) menüde yok yok
güzellik yer sey yolunda takma kafana
aynen böyle devam ablam en akıllısını yapmısın bundan sonra yemegini iş yerine götür ama dolmalardan sarmalardan akşam mümkün oldugu kadar uzak durun o nun yerine bol salata yiyin
kaptanım sen harikasınnnn 3 tane boy boy çocukla maşallah sana
tabiki sporun çok faydasını görüceksin 45 gündür gidiyorum ben ve 7 kilo verdim ama diyette yapıyorum ama spordan vücüdum sıkılastı ve ben 42 yasındayım
iyi ki bizim takımımızın kaptanısıniyiki sesimi sen duydun ve aranızdayım
erken uyu erken uyan bitanem metabolizman hızlı calıssın
canım benim :)
fedakar kaptanım
rapunzelimmm cok iyi :)
canım benim benim ablamın kızıda gidiyor 18 yasında ve 6 ayda 18 kılo verdi o da cok memnun du en son konustugumuzda
Canım günde 2 dilim ekmek ancak yiyorum oda kepek....Okadar çok şeyi terkettim ki...Günde 2-2,5 litre su içiyorum..Hayatımdan şekeri,unu ve tuzu tamamiyle çıkardım..Kola olmadan yapamazdım hiç kola içmiyorum,çikolatasız asla olmazdı hiç ama hiç çikolata yemiyorum günde yarım ekmek yerdim ekmek yemiyorum su pek içmezdim 2 litre su içiyorum..Yatmadan aburcubur yerdim yemek yediğim saat belli değildi artık en geç saat 6 da yemeğimi yemiş oluyorum yatana kadar su ile kendimi avutuyorum..Çok sıkı bir diyetteyim bol bol hareket ediyorum,Mekik,dans,yürüyüş...Asıl gerçek olan bundan işkence değil zevk alıyorum..Uykularım bile düzene girdi,Vücudumun hafiflediğini hissediyorum,yemek sonrası o halsizliğim uyuşukluğum tamamiyle ortadan kalktı,mide şişliği karın şişliği hiçbirşey kalmadı..:)))
şöyle anlatayım zeynep ablacım benım cok yakın bı erkek arkadasım vardı kankam 5 yıl oluo tanısalı işte
başta tanıstgımızda o burda okuodu ben ıstanbulda cok msajlasıoduk ama grusmuoduk ben rzeye geldım burda okulumu okudum blusmustuk ama kavga ettık snra ben 2 yıl baskasıyla cıktım snra ayrıldım
yurumedı cunku cocugu sevmıodum kalplede bı yere kadar
sonracıma bız barıstık ama bız bırbrımıze hep knka derdık barsnca byumususuz ıste o demedı dye bnde demedım knusmaya falan basladık işte hftada 3 4 gun blusuoduk falan o bna erkek arkadsın olmıcak dıe kural koyuyodu brbrımıze karısıoduk yanı o oldum olsı lafımı dınlerdı oje blem surmusumdr elıne kjafasına su ble doktum
bız kavga edıoduk ıkımızınde hayatında kmse olmıcaktı kural buydu snra bıgun dedıkı ben sen yokken mtsuzum falan dgum gnumde msaj falan yazdı soz möz gren herkez sevglı sanıodu zaten ama bunu bız hıc knusmadık
snra ben sna guvenmıorum dedım oda yuzuk takarım alyans altın guvenırsın kımseye bakmıcamı anlarsın dedı
bende benı sevmeyen bı adam bnu takmasın dedım
snra bkacgun agzmıza gelenı saydk brbrımıze karar ver ne hıslerın var dedım darlattı benı
snra bıgun zaten sevıosun benı dyodunya evet sevıorum dedı ole du n falan cıkmaya basladık
bugun dıo olesıne altın alyans takcam snra ıkımızde altın alcaz dyo ole bakalım ne olcak
yanlız uzulucem tek nkta arkadslıgımız bterse tam btecek artık
evet cnım bende cok severim ama yemiyorum bende
ha merve ha bahar,zeynebimi kircan,2 dk ligina merve oluver ne olacakablacım bana merve demişsin ben bahaaaarr
Günayddın Günaydın Günaydın, başlığı ilk açan ve ilk menüsünü yazan ben olayım dedim
gelelim Dünki menüme;
Kalkar kalkmaz; ılık limonlu ve ballı su
Sabah;1 dilim hellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek, yeşil çay
Ara öğün;3 adet kuru erik
Öğlen;Peynirli salata, 1 dilim ekmek
Ara; yarım bardak k-flakes, yarım bardak sütle birlikte, 5 badem
Akşam; 5 yk. yeşil fasulye, 2 yk. yoğurt, 1 dilim ekmek, bol salata
Ara; 1 portakal, 1 bardak süt, 3 form bisküvi
Spor; 1.15 saat yürüyüş, 30 tane mekik
Su; 2,5 lt
günaydın çigdemcigim günaydın hanımlar
kahvaltımı yaptım evimi toprladım suyumu aldım burdayım
hemen dünki listemi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su ve 30 kere zıplama
1 dilim tam.bug. ekmegi
10 tane bagdem
1 portakal boll yeşillik
1 kk kadar beyaz peynir
1 kupa yeşil çoy
ara yok
ögle 2 bardak siyah çay
ara yok
akşam 6 kasık ıspanak yemegi
3 kasık yogurt
1 dilim tam.bug. ekmegi
bolll salata
spor 45 dakika hoca ile
45 dakika kendim calıstım
dün cok yagmur yagıyordu ve ben diyetisyenime spordan sonra yürüyerek gittim yarım saat hızlı tempoda yürüdüm ordanda arkadasa oturmaya giitim yarım saat te orası sürdü
su 3 lt
17.04.2013 çarşamba günlük menüm:
sabah:
1 kupa sirkeli ballı su,
1,5 k.k.peynir,
1 dilim karışık tahıllı ekmek,
6 adet yeşil zeytin,
ara:
5 badem,
10 tane beyaz leblebi,
1 kupa çay (yarım şekerli)
öğle:
1 porsiyon tavuk döner,
el kadar lavaş ekmek,
2-3 çatal salata,
1 kupa çay (tek şekerli)arkadaşlar kaçak çay içiyorum o yüzden atmazsam tadı kötü oluyor bende çay içmezsem şiddetli baş ağrısı yaşıyorum o yüzden tek şekerlide olsa içiyorum.arada atmıyorum tabi..
ara:
1 fincan neskafe (şekersiz)
5 çilek
akşam:
6-7 kaşık taze fasulye,
1 dilim karışık tahıllı ekmek,
2 çay bardağı çay (şekersiz)
yatmadan önce 1 bardak sirkeli ballı su..
toplamda 2,25 lt su
spor:
30 dakika b-fit
100 mekik,
50 sağ 50 sol bacak kaldırıp indirme..
günaydın kızlarrrrr
hemen menümü yazıyım geçmişe sonra bakacağım...
sabah
çeyrek simit
kaşar
çay
öğle
karnıyarık
2 kaşık pilav
cacık
ara
küçük yuvarlak kepek ekmeği içine ton balığı domates
akşam
domates çorba
izmir köfte
yoğurt
dün akşam yemekten sonra iğnemi olup hemen uyudum çok hastaydım spor yapamadım
sabah da gözümde arpacık çıkmış ilk kez oluyo nasıl geçer bu bilen var mıııııı
Canım ben instagramda görüyorum , çalışanlar evde hazırladıkları maydonuzu ve yeşillikleri limonlayıp plastik bardağa koyuyorlar, yanında kaşar değilde başka peynir çeşiditüketebilirsin, etiformun kızarmış ekmeği var 1-2 tane onu yiyebilirsin, 1 gün böyle, birgün simit yapabilirsin.. yada evde sandviç haırlayabilirsin , geceden doğra malzemeleri sabah hemen sandiviçi hazırla,Diyetisyenim sadviç ekmeğinin içini çıkarıp öyle sandviç yazmıştı bana ara öğünde , kutu süt alabilirsin ..... böyle uzayıp gider liste,simit ne kadar küçük olsa da çok masum değil, susamları vs... Hele kaşar peyniri en yağlı peynirlerden birisidir...
fıstıklar dünkü menümü yazayım
sabah
1,5 poğaça
çay
ara
yarım kase nesfit
süt
öğlen
6 tane kıymalı yaprak sarma
yoğurt
1 dilim tam buğday
ara
2 kepekli etimek
light krem peynir
yeşil çay
akşam
yarım kase domates çorba
bir tabağa 3 köfteli izmir köfte+az makarna
yoğurt
su 2 küsür:))
spor 30 dk trambolin
Günaydın;
Bu sabah geç uyandım işe yetişme telaşıyla stresli kalktım. SAnırım bugün birçoğumuz da stres var napalım. Pegasusum inşallah oğlunda birşey yoktur çok merak ediyorum gelince yaz olur mu ? Aus gel artık hadi, seni de merak ediyorum. Dünkü listemi öğleden sonra yazabilirim . Bugün perşembe çok yoğun. Menülere de öğleden sonra yorum yazıcam. Öpüyorum sizi. Hoş kalın...
Topraksım ben de seni çooooooook seviyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?