ben çıkıyım biraz dinleneyim bende annem gibi oldm galiba ya
Pilates - Exercicios Alongamento.avi - YouTube
merve ben şimdi bunu yapmıya başlıyorum beraber yapalım mı tatlım
Kızlar ben bu serbest öğün işini yapamadım, bugün çok çarpık ve düzensiz beslendim. EŞimde yoktu evdecan sıkıntısı ve ders çalışırken yedim hep Yarına hazır olun, zaman bile belirtemeyeceğim yediklerim için.. Pegasus hazırla canım benim ceza listemi en kabarığından
Kızlar ben bu serbest öğün işini yapamadım, bugün çok çarpık ve düzensiz beslendim. EŞimde yoktu evdecan sıkıntısı ve ders çalışırken yedim hep Yarına hazır olun, zaman bile belirtemeyeceğim yediklerim için.. Pegasus hazırla canım benim ceza listemi en kabarığından
bitanem bu hafta ceza yok birinciligimiz kutluyoruzda seninle özel olarak ben ilgileniyimdiyet listenin resmini eklermisin çigdemim bir bakıyım
tamam cnm kolay gelsin
sen söyle,ben onlarada diyet yaptiririm
okudum tatlim
bende seni tebrik ederim cnm,nede olsa benden iyisin
cnm normalde hafta ici tartiya etkie tmesin diye ödül yapmiyoruz ama,yiyebilirsin,bu haftalik böyle olsun,afiyet olsun
yok cnm,hic sorun olmaz,zaten buraya yazsaydi önce gec kalirdik,son anda yetismis,ben artik umudumu kesmistim yani
bende seni tebrik ediyorum cnm,derece yapmissin,darisi nice derecelere insallah
ama kötü alisirsam sonra,nasilsa arkami toplayan bir takim var demi
tamma cnm,dinlen gel,beklemedeyim
yapariz cnm,hep beraber yapariz,sen yeterki inan,ayrica cekinme,en fazla ceza veririm
benim aklimdan kötü seyler geciyor cnm,icli köfteler,iskenderler,serbetli tatlilar,ay yok,yok,salatalar dicektim:18:
kesinlikle cnm,beklenmedik bir birincilik oldu ve cok güzel oldu
ay cnm cok güldüm ya,elimde karar defteri yok tatlim,karar defteri yarismanin,takimlarla ilgili kurallar ve bilgiler yer aliyor,sen cok yasa emi
ay dur linkide verim,bak sende
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...yiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-14.html
bende sizinle guru duyuyorum cnm benim,ne güzel bir takim olduk
cnm sende her seyden cekinir oldun,kimse bisey diyemez sana,ne demek istiyorsan de,bisey diyen olursa ceza veririz
cnm yarisma bu,10 takim var,her hafta ilk 3 seciliyor
cnm bu peynir künefede kullanilan degilmi:44:
bende istiyom patik,kisin ayaklarim üsüyor
senin diyetisyen insafliymis,yada senin spor yapacagini ummamis
bende geldim
hos geldin cnm
sende böyle dersen,ben kendimi balkondan atim
hos geldin cnm
afiyet olsun cnm,serbest,catlayana kadar yiyebilirsin
suc bizim degil cnm,tartinin
kalbimiz temizmis cnm
senin tartida suclu
bitanem patigimin çiceklerini yapıyorum ben burdayım :) beklerim tabikimakinaları eşim götürmüş zeynep abla, gelmek üzere gelsin hemen çekip göndereyim olurmu ?
Kızlar birgün salatamı yapayım,ekleyeyim buraya fotosunu :) Hellim peynirinde yağ oranı çok çok azdır..
erkek arkadasımın halası kıbrısta onlara getirmişler banada bi paket vermişti yagda kızart ye dedi ben yaptım yedım harbıden yagsız bı peynır canım bide böle sakız gibi oluyo agzında erimiyo tuzuda azdı galiba :44::44:
güzel canm menn sporda öle oturtma ne :44:Günaydınlar hatunlar ben hemen menümü yazayımyürüyüşe kaçacağım
sabah; yk. Nesfit biraz meyve light süt
ara;çok az cevizli çörek
öğle;3 köfteli az patatesli domatesli oturtma, 1 dilim ekmek
ara;1 porsiyon meyve 1 ç.b. Süt
akşam;1 kase çorba, bol yağsız salata
aa; 9tane fındık, 1yarım büyük armut
işte aus kendine gelmiş menüsü eski güzel menüye dönmüş :) bi tek akşam makarna olmamısGünaydınnnnnnnnnn
Gece zeynepla takıldık buralarda , keşke olsaydınız çok şey kaçırdınız
Geçmiş az , dükkanı en son biz kapattık , okurum şimdi .
Dün Sabah ;
1 dilim kepek ekmek
1 yağsız peynirli omlet
1 fincan yeşil çay
Ara:
5-6 kuru siyah üzüm
Yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
5 kaşık yağsız makarna
Light yoğurt
Salata
Ara:
Şekersiz kahve
3 litre su .
Spor yok
canım benim başka ne yazıcakki diyetisyenler hep böyle liste veriyor benim kide senin listenle aynı hemen hemen
benim arkadasımınkıde seninkiyle aynı nerdeyse o baya kilo verdi ve o özel diyetisyenede gitmiyor dogum evinin ücretsiz diyetisyenine gidiyor 4 ayda 17 kilo verdi bir iki hafta daha git ondan sonra rayına oturuyor zaten birde burda motivasyonla geri kalan kilonu verirsin en azından bu ay cıksın diyetisyenle
Aman Allahım bir yedim bir yedim bir yedim ki , 4. takım 4. takım olalı böyle ödül görmemiştir
Eeeeee , pegasus çatlayana kadar yiyebilirsiniz demişti , neyse çatlayıp patlamadan eve geldim şekerler.
Yarın takın gözlüklerinizi benim yediklerimi satır atlamadan okuyun
Şİmdi geldim eve , merak edip tartıldım bir de
Oyyyyyyyyyyyy , çok fena bir hafta beni bekliyor . Spora adamalıyım kendimi bu hafta .
Adamcağız beni doyuramadı bugün bildiğiniz , ne çok yiyesim gelmiş
Eeeee nasılsınız bakalım güzeller ?
Çok güzel keyifli bir hafta sonuydu bizim için.
tamam bitanem iyi geceler görüşürüz iy geceler
ben para veriyorum, kadinin ilgilenmemesi cabasi, devlet hastanesi gibi o hafta ayni listeyi veriyor. ister 100 kilo olsun, ister 70.Boyle olunca daha cok kilosu olan daha cok, daha az kilosu olan daha az veriyor. ablacim cepten giriyorum, yarin gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?