Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar ben bu serbest öğün işini yapamadım, bugün çok çarpık ve düzensiz beslendim. EŞimde yoktu evde can sıkıntısı ve ders çalışırken yedim hep Yarına hazır olun, zaman bile belirtemeyeceğim yediklerim için.. Pegasus hazırla canım benim ceza listemi en kabarığından

üzülme bebegım ya duzelır hersey kımse ısteyerek yemıo bı anlık gaflete düşmüşün bdaha olmıcak dye kendıne söz ver öncelıkle snracıma zaten pegasus ceza bölumune bakcak en azından yedıklerınden pişmanlık duyabılmen guzeol hayatım

bitanem bu hafta ceza yok birinciligimiz kutluyoruzda seninle özel olarak ben ilgileniyim diyet listenin resmini eklermisin çigdemim bir bakıyım

makinaları eşim götürmüş zeynep abla, gelmek üzere gelsin hemen çekip göndereyim olurmu ?

:) :) :) :) :) evet kaptan valla catlayana kadar yicem :) :)
tartı hep fazla tartıyo zaten yaa

Kızlar birgün salatamı yapayım,ekleyeyim buraya fotosunu :) Hellim peynirinde yağ oranı çok çok azdır..

erkek arkadasımın halası kıbrısta onlara getirmişler banada bi paket vermişti yagda kızart ye dedi ben yaptım yedım harbıden yagsız bı peynır canım bide böle sakız gibi oluyo agzında erimiyo tuzuda azdı galiba :44::44:

aynen öyle canım ve doyurucluğu çok yüksek :)

güzel canm menn sporda öle oturtma ne :44:

işte aus kendine gelmiş menüsü eski güzel menüye dönmüş :) bi tek akşam makarna olmamıs :) sana diyorum bende hep yiyorum fıstık :) spor eksik bide

Zeynep abla lsitem, 7 haftadır aynı listeyi dödürüp döndürüp veriyor

Eki Görüntüle 690791

canım benim başka ne yazıcakki diyetisyenler hep böyle liste veriyor benim kide senin listenle aynı hemen hemen
benim arkadasımınkıde seninkiyle aynı nerdeyse o baya kilo verdi ve o özel diyetisyenede gitmiyor dogum evinin ücretsiz diyetisyenine gidiyor 4 ayda 17 kilo verdi bir iki hafta daha git ondan sonra rayına oturuyor zaten birde burda motivasyonla geri kalan kilonu verirsin en azından bu ay cıksın diyetisyenle

ben para veriyorum, kadinin ilgilenmemesi cabasi, devlet hastanesi gibi o hafta ayni listeyi veriyor. ister 100 kilo olsun, ister 70.Boyle olunca daha cok kilosu olan daha cok, daha az kilosu olan daha az veriyor. ablacim cepten giriyorum, yarin gorusuruz

Son düzenleme:
Aman Allahım bir yedim bir yedim bir yedim ki , 4. takım 4. takım olalı böyle ödül görmemiştir

Eeeeee , pegasus çatlayana kadar yiyebilirsiniz demişti , neyse çatlayıp patlamadan eve geldim şekerler.

Yarın takın gözlüklerinizi benim yediklerimi satır atlamadan okuyun

Şİmdi geldim eve , merak edip tartıldım bir de

Oyyyyyyyyyyyy , çok fena bir hafta beni bekliyor . Spora adamalıyım kendimi bu hafta .

Adamcağız beni doyuramadı bugün bildiğiniz , ne çok yiyesim gelmiş

Eeeee nasılsınız bakalım güzeller ?

Çok güzel keyifli bir hafta sonuydu bizim için.

aman kuzum gelmiş :) hoş gelmiş afiyet olsun canım iyi yapmısın benim yerimede yeseydin biraz malum ben yiyemiyorum yarını sabırsızlıkla bekliyorum bakalım dedigin kadar varmı annem

tamam bitanem iyi geceler görüşürüz iy geceler
yani taaa en bastan gözüm tutmamıstı senin diyetisyeni gıcıgım var kadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…