canım yuykarıda yazdım demmaya neden sıkıldığımı.
sen spor ssaalonuna ne zaman başlayacaksın canım epeydir gitmiyorsun. gidiyorken güzel yapıyordun sporunu
canım menün güzel. ancak stresinizi çocuğa yansıtmayın onlar çok farklı etkileniyorlar. bulun bir yol canınızı sıkmayın. bence servisle bi başlasın okula ona zor gelirse evi taşırsınız. böylece iki seçeneğide denemiş olursunuz.
canım yuykarıda yazdım demmaya neden sıkıldığımı.
sen spor ssaalonuna ne zaman başlayacaksın canım epeydir gitmiyorsun. gidiyorken güzel yapıyordun sporunu
canım menün güzel. ancak stresinizi çocuğa yansıtmayın onlar çok farklı etkileniyorlar. bulun bir yol canınızı sıkmayın. bence servisle bi başlasın okula ona zor gelirse evi taşırsınız. böylece iki seçeneğide denemiş olursunuz.
tamam hyatımm ii gezmeler sanawuwum bwn kaçıyorum hazırlanmam lazım.
hiç içimden gelmiyo zaten zayıflayamadım pöff
Canım zaten ona hissettirmemek için elimizden geleni yapıyoruz..Servi işi nasıl olacak bilmiyorum 1.sınıf çocuğu ençok okulla ve oğlumla irtibat olacak zamanda servisle göndericem..Çokk çok pimpirikliyim düştümü kalktımı daha çok küçük...Sonra taşınma işi offf bilmiyorum hakkaten başım çok ağrıyo..Allah yardımcımız olsun...Eşimde aynı benim gibi....
Günaydınlar hatunlar ben hemen menümü yazayımyürüyüşe kaçacağım
sabah; yk. Nesfit biraz meyve light süt
ara;çok az cevizli çörek
öğle;3 köfteli az patatesli domatesli oturtma, 1 dilim ekmek
ara;1 porsiyon meyve 1 ç.b. Süt
akşam;1 kase çorba, bol yağsız salata
aa; 9tane fındık, 1yarım büyük armut
nihayet bitirdim valla üzgünüm hepinize tek tek cevap vermeye kalksam akşam olur
kısa ve net
sizi çoooooooook seviyooooooorummmmmmmmmmmmm
bu nasıl bir arkadaşlık oldu, nasıl denk geldi de hepimiz biraraya toplandık bilmiyorum ama cidden keyif alıyorum buraya takılmaktan
öpüyorum hepinizi kızlar
ha bu arada eftelya bugün yine sevgilisine gitti ya pegasuscum bu kıza ceza ver bak her hafta beni işlerle başbaşa bırakıyo
ben kahvaltı hazırlamaya kaçtım
Günaydınnnnnnnnnn
Gece zeynepla takıldık buralarda , keşke olsaydınız çok şey kaçırdınız
Geçmiş az , dükkanı en son biz kapattık , okurum şimdi .
Dün Sabah ;
1 dilim kepek ekmek
1 yağsız peynirli omlet
1 fincan yeşil çay
Ara:
5-6 kuru siyah üzüm
Yağsız süt
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
Ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
5 kaşık yağsız makarna
Light yoğurt
Salata
Ara:
Şekersiz kahve
3 litre su .
Spor yok
bu ne KaRDEŞİM HERKES ABLASINI ÇAĞIRIYO.BENİM ABLAMDA KİLOLU BENDE ÇAĞIRIM NE VAR YANİ HIH. AMA BENİM ABLAM ZAVALLI MEŞGUL. ÇOK MEŞGUL ABLA FORUM VAR DESEM DE GET İŞİN GÜCÜN YOKMU SENİN DER.
DEMEKKİ TÜM ABLA KİLOLU OLUNCA KARDEŞTE KİLOLU OLUYOR. NEDEN ACABA ORTAK KIYAFET GİYEBİLMEK İÇİN SANIRIM. ÇÖZDÜM BU İŞİ ÖNCE ABLAMI ZAYIFLATMALIYIM.
BEN CİDDİ CİDDİ UYUDUM.ASYA UYUMAK BİLMEYİNCE BENDE YANINDA UYUMUŞ KALMIŞIM SONRADA SABAH KARGA KAHALTISINI YEMEDEN KALKIP GEÇMİŞİ OKUYORUM. BİRAZDAN YÜRÜYÜŞE ÇIKACAĞIM
gunaydın :)))))))))
menum
sabah : 1kase salata azcık peynır yarım dlım kepek ekmegı 1 cay yanlız sekerlı ama az sekerlı
ara:4 tane kru kayısı 1 bardak yesıl çay
öglen : 4 kasık yogurt 1 kase corba
ara: 5 tane badem
aksam :1 yumurtalı menemen yedım az yaglı yarım dlım kepek ekmegyle
yatmaya yakın 1 nescafe
2 ltre su
30 dakka dans
200 kere zıplama
50 kere bı ayagımı karnıma cektım bıde 50 kere öburunu
kollarımıda bıssuru salladım ama saymadım :)))))
kimsecikler yokmuş burda ausu bulurum diye umutluydum ama bulamadım.birtek onun bugün için planı yoktusanırım benimdeplanlarım altüst oldu sinirlerim çok bozuk neyse görüşürüz. kimle görüşeceksek kimse yok zaten forumda. üff kendi kendime konuştum siz aldırmayın
Aslında çok kötü moralim bozukkk..Stresten başım ağrıyor dün akşamdan beri...
Dün oğlumu okuldan almaya gittiğimde aldığımız haber bütün planlarımızı alt üst etti..Oğlumun okulu çok uzak bir yere taşınacakmış..Seneye 1.sınıfa ya servisle gitmek zorunda kalacak yada bin bütün düzenimizi bozup evimizi kiraya verip okula yakın,yeni eğitim sistemine göre düzeni oturmuş bir okul yanında taşınacağız.....Dün akşamdan beri eşimle kafa patlatıyoruz...Sizi unutmadım ama inanın çok stres altındayım şuan..
Dün ki Menüm..
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su
bitki çayı
sabah kahvaltsı:5 siyah zeytin,1 domates salatalık ve bol maydonozlu söğüş,1haşlanmış yumurta.1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği
ara:1 kivi
Öğle: 1 kupa bitki çayı ,,1 dilim kepek ekmeğini ortadan böldüm domatesli beyaz peynirli tost yaptım..Kepek ekmeği şu yuvarlak olanlardan dilimi o yüzden büyük biraz..ve 1 bardak portakal suyu
ara:10 adet fındık,5 kuru kayısı
akşam 1 kupa bitki çayı.. yarım kase mercimek çorbası.2 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği,çoban salata(yağsız tuzsuz)
2,5 litre su
Spor :35 dk yürüyüş
20 mekik(yeni başladım karın kaslarım çok acıyor yavaş yavaş arttırıyorum)
30 dk kondisyon bisikletinde spor..
Sevgilerimle kızlar..Şuan gerçekten bütün keyfim kaçmış durumda..(((
yavrum ben öle dehılım işte yesem tutamassın yemessem yetrtemessın cnsınden ben gunde 1 dlıme endekslıyım nrmaldede bu fazla yemıs halım bnım dyetsyenım demıstı unonun lıght olanını ye mor ablaj yada pembeydı sanırsam onu yavas yavas yıorum ve acıkmıorum
inşş daha cok dzelırım
Canlarım sizi seviyorum....Şimdi İkindi namazı vakti...Görüşürüz...
slm kizlar,listemi yazayim cikicam,gecmise baktim biraz vcevaplari sonra veririm,cocuklar sirk e gitmek istiyor,babasiyla yollarsam gelirim bende,yada bende alisveris merkezi gezerim
sabah
1 dl ekmek,2 dl peynir
ara
1 elma
ögle
önceki günden kalan 5 kasik ciger,1 dl ekmek,ayran
ara
yarim muzlu süt
aksam
3 kasik pirinc pilavi,2 parca firinda tavuk,salata
ara
2 kasik yogurt
su
3 lt
spor
yok
hadi ben ciktim,kendinize cici bakin,zeynosum kücültecegini duydum,dedim allahim,kimine vermezsin,kiminede fazlasiyla verirsin
ekmek göremedim cnm ekmek cok önemlikızlaar geçen hafta 61.5tum,bu hafta 60.8 çıktım,700 gr daha gitmişPegasus gitmeden kivi de yedim canım, çok iyi geldi, diyetisyene de söyledim kiviyi demek yaramış dedi
DÜn ki menüm
kalkar kalkmaz; 1 bardak su
sabah; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, bitki çayı
ara; 4 tane kuru erik
Öğlen; peynirli salata
Ara; 5 tane badem+5ceviz
akşam; 1 közlenmiş biber, bol salata, yarım tavuk adana kebap, 1 kaşık yoğurt
Ara; 2 tane forumun çikolatalı bisküvisi, 1 sütlü kahve
Birde ben bugün çok kaçırdımPegasus ceza listemi kabarık oluştur canım, hep hamur işi yedim Ama öğlen yiyorum,akşama az ve sağlıklı yiyeceğim, serbest günü , serbest öğüne çevirdim 7
Eşimi göndereyim, sizin menülere de bakacağım
Sabah
1 dilim ekmeğe krem peynir sürdüm az bişey
Ara yok
Öğlen
1 kase çorba
2-3 çatal şakşuka az yağlı
2-3 kaşık yoğurt
Ara
yarım elma
Akşam
Zeytinyağlı yer elması
1 dilim ekmek
Gece 11 de kuru patlıcan dolması yedim 1 tane ( Tadına bakarken tamamını yemişim)
Su 2 küsür
Spor 15 dk trambolin.
VEEE nihayet tramboline bacaklarım alıştı. Dün ilk defa 10 dk yı geçtim ve bacaklarım hiç ağrımadı. Çok mutlu oldum.
ekmek göremedim cnm ekmek cok önemli
merhaba hanımlar ben geldim ama kimseler yok
hemen menümü yazıyım
sabah 2 dilim tam.ekmeginin arasına 2 kk kadar peynirle tost yaptım
1 kupa yeşil cay
4 tane yeşil zeytin
bol maydonoz
ara 1 küçük dost süt bimde satılandan
öglen bol salatanın içine 100 gram kadar haşlanmıs tavuk eti 3 kasık yogurt
ara 1 elma
akşam 5 kasık ıspanak yemegi
3 kasık yogurt
bol roka
ara 1 portalak
1 ç.bardagı süt
su 3 lt( kızlar kavanoza ölçüp koyuyorum ve o kavonozu o gün bitiriyorum)
spor
45 dakika hoca ile
45 dakıka kendin spor aletleryle
ve 25 dakika çok hızlı tempoda yürüdüm
Aslında çok kötü moralim bozukkk..Stresten başım ağrıyor dün akşamdan beri...
Dün oğlumu okuldan almaya gittiğimde aldığımız haber bütün planlarımızı alt üst etti..Oğlumun okulu çok uzak bir yere taşınacakmış..Seneye 1.sınıfa ya servisle gitmek zorunda kalacak yada bin bütün düzenimizi bozup evimizi kiraya verip okula yakın,yeni eğitim sistemine göre düzeni oturmuş bir okul yanında taşınacağız.....Dün akşamdan beri eşimle kafa patlatıyoruz...Sizi unutmadım ama inanın çok stres altındayım şuan..
Dün ki Menüm..
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su
bitki çayı
sabah kahvaltsı:5 siyah zeytin,1 domates salatalık ve bol maydonozlu söğüş,1haşlanmış yumurta.1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği
ara:1 kivi
Öğle: 1 kupa bitki çayı ,,1 dilim kepek ekmeğini ortadan böldüm domatesli beyaz peynirli tost yaptım..Kepek ekmeği şu yuvarlak olanlardan dilimi o yüzden büyük biraz..ve 1 bardak portakal suyu
ara:10 adet fındık,5 kuru kayısı
akşam 1 kupa bitki çayı.. yarım kase mercimek çorbası.2 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği,çoban salata(yağsız tuzsuz)
2,5 litre su
Spor :35 dk yürüyüş
20 mekik(yeni başladım karın kaslarım çok acıyor yavaş yavaş arttırıyorum)
30 dk kondisyon bisikletinde spor..
Sevgilerimle kızlar..Şuan gerçekten bütün keyfim kaçmış durumda..(((
sabah ve öğlen , akşam 1 dilim vardı, unutmuşum yazmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?