Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet ya bı turlu gdemedım ama bı 5 kılo daha vereyım snra gdecegım oraya demesınler az verdınde geldın ben kendım basardım demek ıstıorum spor salonundakıler kendılerı bsarmıs gbı anlatıodular extra caba harcıosun tek kalsaydın bu kadar veremessın dıodular
zaten kılo vermıssen ve cok ıncelmıssen olay oluosun bak bu bze geldı basardı yok steye koyalım ısmını ayakları yapıolar onların gunluk yaptrdgı 40 dakkaydı ekstra 2 saat yapan bendım ama spor salonu yaptı ımajına cevırıolar işi

Canım zaten ona hissettirmemek için elimizden geleni yapıyoruz..Servi işi nasıl olacak bilmiyorum 1.sınıf çocuğu ençok okulla ve oğlumla irtibat olacak zamanda servisle göndericem..Çokk çok pimpirikliyim düştümü kalktımı daha çok küçük...Sonra taşınma işi offf bilmiyorum hakkaten başım çok ağrıyo..Allah yardımcımız olsun...Eşimde aynı benim gibi....

Canım neden bu kadar stres yapıyorsun, bu ülkede herşey heran değişebiliyor, okul yarın taşınıyor değil ya, gün doğmadan neler doğar, tevekkül et biraz, belki oğlun için daha hayırlı bir kapı açılacaktır.. sen canını sıkmanla kalacaksın..Herşey güzel olur inşallah, olumlu düşün, olumlu şeyler olsun

Pokemoncum Bir hfata sonun var canım sende kimsenin moralini bozmasına izin verme

çok az olmus cnm

bende seninle aynı fikirdeyim iiikii bu takımdayımm iiki siz de burdasınız hepinizz

menün gayet basarılı cnım

belki genetiktir cnm

az olmus cnm özellikle de ekmek cok az

Son düzenleme:

Canım yaa, senin bu kaynanayı kaynar kazana atmalı... Şaka bir yana da boşver sıkma canını, hafta sonunun tadını çıkar... Onun da belki aklında düşündüğü başka şey vardır, kendi planını değiştirmek zorunda kalmıştır. Bizim bile bazen dakkamız dakkamıza uymayabiliyor ki onlar yaşlı insanlar daha anlaşılması zor oluyorlar bazen. Napalım idare edicez, çünkü öfke döner dolaşır seni vurur. İyi eğlenceler...

Canım menünde gözüme batan hiçbirşey yoktu. Afiyet olsun. Sporunu da yapmışsın. Mekiğe ben de 20 ile başlamıştım şimdi 100 ü geçebiliyorum. Devam et sakın bırakma. Vücut direniyor sen vazgeçmeyince de pes ediyor .

Okul için şaşırdım. Niye taşıyorlar ki okulu . Bide sizin muhitte tek okul mu var , başka yakında okul yok mu? Servis ücreti sizi sarsar mı ? Eğer o konuda bir sıkıntı yaşamazsanız bence de pokemon haklı önce servisi denersin olmadı taşınırsınız. Servis anneleri zorunlu servislerde kapıdan alıp okul kapısına kadar bırakıyorlar. Belki de oğlun için daha hayırlı olur. Bu konudan Topraks da müzdarip olmuştu bir kaç hafta önce. Ama imza topladılar, eylem yaptılar , kararı durdurdular. Demmayın dediği gibi belki de vazgeçilir sıkma canını şimdiden daha 5 ay var çocuk anlar , üzülür...İnşallah hayırlısı olur...

Canlarım sizi seviyorum....Şimdi İkindi namazı vakti...Görüşürüz...

Ayy kıyamam, Allah kabul etsin. Çok imreniyorum genç yaşta namaza alışanlara...

menü iyi cnm

ekmek göremedim cnm ekmek cok önemli

az olmus cnm günde iki dilim ekmek cok az ekmek değişimi de yememişsin yani bence cok az olmus

menü de spor da güzel

menü gayet güzel inş. sorununuzu hemen çözersiniz okul hayatı cok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…