Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

neyse ben çıkıyorum sohbet ederiz demistim ama dayanamıcam cok hastayım hepinizi öpüyorum iyi geceler

Yat dinlen canım , hadi şu hastalıklar dağılsın gitsin sizin evden inşallah artık .

evet casını biraz :) kaptan vur demiş sen öldürmüşüm maşallah

Ama çatlayana kadar yemek serbest demişti zeynep

zeynep abla bsey dcem özelden cok gulcen :))))))))))

Bana deme zaten

bende ausum senden bu performansı beklemıodum ama 1 kere oldu bu yanı daha olmıcagı ıcın srun yok emın ol yarın tartıda en fazla 500 gr fazla ckarsın cnku ınsanın ıctgı su ble tartya yansıo....

Çok mu olmuş cidden yahu
Demmaaaaaaaaaay neredesin ? Gel de kurtar beni , sende bugün çok yemişsin . Kader ortağı olalım , kaşık oynayalım karşılıklı

Çok mu olmuş cidden yahu
Demmaaaaaaaaaay neredesin ? Gel de kurtar beni , sende bugün çok yemişsin . Kader ortağı olalım , kaşık oynayalım karşılıklı

çok olmus ama 100 kılo dedgın daha fazla yerdı yanı :)))))))) ama yedgın cıkolatalı ekmeklerın byuklugunu blmıorum

iyi geceler kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))
yatmadan bakayım dedim yarın yokum gerçi bugün de yoktum:)
bütün gün iki evin işi akşama misafirim vardı halen de var kız kıza pijama partisi yapıyoz :))
yarın sabah erkenden sigara bırakma merkezine gidicez akşam eve döndüğümde artık sigara içmeyen biri olucammmmmm

Ohhhh ne güzel partidir o şimdi .

Canım çok sevindim bu kararına , darısı benim başıma.

Yatmadan benim bugün yediklerimi okusana

Ha bu arada eftelya yardım etti mi sana

Ohhhh ne güzel partidir o şimdi .

Canım çok sevindim bu kararına , darısı benim başıma.

Yatmadan benim bugün yediklerimi okusana

Ha bu arada eftelya yardım etti mi sana

amin canım:)
okudum ve oh dedim yanlız değilim neyseki
eftelya gezmeden 18:30 da geldi ben zaten bitmiş bir halde yemekle uğraşıyodum yetmezmiş gibi bütün akşam da yol çok yordu diye serildi

amin canım:)
okudum ve oh dedim yanlız değilim neyseki
eftelya gezmeden 18:30 da geldi ben zaten bitmiş bir halde yemekle uğraşıyodum yetmezmiş gibi bütün akşam da yol çok yordu diye serildi

Bayılıyorum ben eftelya ya

Tam evlere şenlik bir kardeş , ablasının nazlı gülü

Aman ya zeynep le wuwum pek eleştirdi beni sizde yazın da içim rahatlasın azıcık , ama çatlayana kadar yedim yani

Bayılıyorum ben eftelya ya

Tam evlere şenlik bir kardeş , ablasının nazlı gülü

Aman ya zeynep le wuwum pek eleştirdi beni sizde yazın da içim rahatlasın azıcık , ama çatlayana kadar yedim yani

yazıcam canım merak etme yanlız değilsin hatta bugünkünü yazayım hemen

sabah
2.5 dilim beyaz ekmek
b.peynir
3 küp kaşar
4 yeşil zeytin
domates+salatalık
3 çay kaşığı nutella

akşamüstü saat 4 gibi
1,5 çatal
çay

akşam
2 dilim kremalı, mısır gevrekli tavuk fırında
2 dilim beyaz ekmek
2 kaşık şehriye pilavı
salata
tarhana çorbası
yarım bardak fanta

gece
1 magnum

şu an şekerli kahve içiyorum ((
e daha ne olsun bu hafta çok cozuttum

cuma günkü menümü de yazayım bari

sabah

peynirli börek 1 porsiyon
çay

öğlen
yarım tavuk dürüm
ayran

akşam
mercimek çorba
bir tabağa yarım şakşuka+bulgur pilavı
1 dilim tam buğday

gece
1 magnum:18:

su 1,5 lt
spor
35 dk mezdeke

Azıcık içime su serpildi ama ben harbi çoşmuşum

Şuan midemin şişliğinden uyuyamıyorum

Magnum krizine girmişsin canım , sabahta börek

Magnum krizine girmişsin canım , sabahta börek

evet ya bu dondurmayı çok seviyorum ama çocuklar her marketin önünden geçerken içeri daldıkları için iki akşamdır ben de götürüyorum uzun bir süre yemem artık sanırım :))
börek zaten cuma klasiği

fıstıkım ben yatıyorum, adamlar iyi uyuyun dinlenmiş gelin diyo da ben heyecandan uyuyamıyorum, hadi bu sigara hadi bi daha bugün yedim resmen sigarayı

fıstıkım ben yatıyorum, adamlar iyi uyuyun dinlenmiş gelin diyo da ben heyecandan uyuyamıyorum, hadi bu sigara hadi bi daha bugün yedim resmen sigarayı

İyice miden bulanmıştır işte sigaradan .

Bakalım yarın nasıl olacaksın , terör estirme sakın buralarda

İyi geceler tatlım , yat uyu hadi , vardır bir bildikleri öyle dediklerine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…