Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlaar geçen hafta 61.5tum,bu hafta 60.8 çıktım,700 gr daha gitmiş Pegasus gitmeden kivi de yedim canım, çok iyi geldi, diyetisyene de söyledim kiviyi demek yaramış dedi

DÜn ki menüm

kalkar kalkmaz; 1 bardak su

sabah; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, bitki çayı

ara; 4 tane kuru erik

Öğlen; peynirli salata

Ara; 5 tane badem+5ceviz

akşam; 1 közlenmiş biber, bol salata, yarım tavuk adana kebap, 1 kaşık yoğurt

Ara; 2 tane forumun çikolatalı bisküvisi, 1 sütlü kahve

Birde ben bugün çok kaçırdım Pegasus ceza listemi kabarık oluştur canım, hep hamur işi yedim Ama öğlen yiyorum,akşama az ve sağlıklı yiyeceğim, serbest günü , serbest öğüne çevirdim 7

Eşimi göndereyim, sizin menülere de bakacağım

Menün güzel canım, afiyet olsun amaaa hadi su? Hani spooor?

menün harika sporsuz olmamış

canım bundna sonra mezdeke yerine bu oyunu oynamayı teklif ediyorumkabul edenlere kaşık ücretsiz yollanacaktır.

ben varım, kaşık oyununu söylemesi ayıp iyi oynarım

haha kol sallama iyiymiş Günün güzel geçmiş canım tebrikler

Pegasus herşey çok güzeldi ta ki spor yok yazısını okuyana kadar Zayıflamada %80 beslenme %20 sini de spor sağlıyor 1 kilo vereceksen gitti 200 gr mı işte

Wuwum sen iyileştin mi iyice, listeni görünce çok sevindim, hem öncekilere göre baya düzenli olmuş hem de spor yapmışsın. Kontrolü kaybetmekten korkuyorsan kendine 3 dilim ekmek ayır. Diğer ekmeklerle aynı yere koyma. Sen başka bir yere koy. Her öğün 1 dilim al kendine, standarda bağla. 3 dilimin hepsini bir öğünde mi yedin öbür öğüne ekmek kalmadı gibi düşün olmaz mı? Bir de beyaz ekmek yedirtiyor, 1 dilim kesmiyor yedikçe yiyesin geliyor, tam buğday al doyurucu oluyor devamını aramıyorsun...

Kaptanım sabah aceleye gelmiş biraz sanki az olmuş geçiştirilmiş gibi olmuş. Spor hiç mi yok , mekik bile mi yok yani???

Sabah

1 dilim ekmeğe krem peynir sürdüm az bişey

Ara yok

Öğlen

1 kase çorba
2-3 çatal şakşuka az yağlı
2-3 kaşık yoğurt

Ara

yarım elma

Akşam

Zeytinyağlı yer elması
1 dilim ekmek

Gece 11 de kuru patlıcan dolması yedim 1 tane ( Tadına bakarken tamamını yemişim)

Su 2 küsür
Spor 15 dk trambolin.

VEEE nihayet tramboline bacaklarım alıştı. Dün ilk defa 10 dk yı geçtim ve bacaklarım hiç ağrımadı. Çok mutlu oldum.

sabahki ara öğünü atlamışsın, menünün diğer bölümleri gayet iyi

merhaba hanımlar ben geldim ama kimseler yok
hemen menümü yazıyım
sabah 2 dilim tam.ekmeginin arasına 2 kk kadar peynirle tost yaptım
1 kupa yeşil cay
4 tane yeşil zeytin
bol maydonoz
ara 1 küçük dost süt bimde satılandan
öglen bol salatanın içine 100 gram kadar haşlanmıs tavuk eti 3 kasık yogurt

ara 1 elma
akşam 5 kasık ıspanak yemegi
3 kasık yogurt
bol roka
ara 1 portalak
1 ç.bardagı süt
su 3 lt( kızlar kavanoza ölçüp koyuyorum ve o kavonozu o gün bitiriyorum)
spor
45 dakika hoca ile
45 dakıka kendin spor aletleryle
ve 25 dakika çok hızlı tempoda yürüdüm

çigdemim canım okudum ohhh çok güzel kilo vermisin çok sevindim :)
geçmişe akşam gidiyim sabah yatakları bile yerlestirmden cıktım evden ev savaş alanı gbi toratlıyım lavaboları yıkıyım geliyorum kızlar :)

menünü çok begendim bitanem benim eve gelince tartılsaydın hemen tartının yanlıslık payını ögrenirdin

Ablacım menün senin gibi harika

Kolay gelsin

menünü çok begendim bitanem benim eve gelince tartılsaydın hemen tartının yanlıslık payını ögrenirdin

yaptım ablacım 700 gr farkediyor evdekiyle..

kimsecikler yokmuş burda ausu bulurum diye umutluydum ama bulamadım.birtek onun bugün için planı yoktusanırım benimdeplanlarım altüst oldu sinirlerim çok bozuk neyse görüşürüz. kimle görüşeceksek kimse yok zaten forumda. üff kendi kendime konuştum siz aldırmayın

Hayırdır canım ya :26: Ders çalışıyorumda ara verdim 5dakikalığına bakayım dedim

Aslında çok kötü moralim bozukkk..Stresten başım ağrıyor dün akşamdan beri...

Dün oğlumu okuldan almaya gittiğimde aldığımız haber bütün planlarımızı alt üst etti..Oğlumun okulu çok uzak bir yere taşınacakmış..Seneye 1.sınıfa ya servisle gitmek zorunda kalacak yada bin bütün düzenimizi bozup evimizi kiraya verip okula yakın,yeni eğitim sistemine göre düzeni oturmuş bir okul yanında taşınacağız.....Dün akşamdan beri eşimle kafa patlatıyoruz...Sizi unutmadım ama inanın çok stres altındayım şuan..

Dün ki Menüm..

Sabah uyanınca 2 bardak ılık su
bitki çayı

sabah kahvaltsı:5 siyah zeytin,1 domates salatalık ve bol maydonozlu söğüş,1haşlanmış yumurta.1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği

ara:1 kivi

Öğle: 1 kupa bitki çayı ,,1 dilim kepek ekmeğini ortadan böldüm domatesli beyaz peynirli tost yaptım..Kepek ekmeği şu yuvarlak olanlardan dilimi o yüzden büyük biraz..ve 1 bardak portakal suyu

ara:10 adet fındık,5 kuru kayısı

akşam 1 kupa bitki çayı.. yarım kase mercimek çorbası.2 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt,1 dilim kepek ekmeği,çoban salata(yağsız tuzsuz)

2,5 litre su

Spor :35 dk yürüyüş
20 mekik(yeni başladım karın kaslarım çok acıyor yavaş yavaş arttırıyorum)
30 dk kondisyon bisikletinde spor..

Sevgilerimle kızlar..Şuan gerçekten bütün keyfim kaçmış durumda..(((

Son düzenleme:

yavrum ben öle dehılım işte yesem tutamassın yemessem yetrtemessın cnsınden ben gunde 1 dlıme endekslıyım nrmaldede bu fazla yemıs halım bnım dyetsyenım demıstı unonun lıght olanını ye mor ablaj yada pembeydı sanırsam onu yavas yavas yıorum ve acıkmıorum
inşş daha cok dzelırım

hayırdır hayatım neyın var ?

Hayırdır canım ya :26: Ders çalışıyorumda ara verdim 5dakikalığına bakayım dedim

canım bugün akşam dşarı çıkacaktık yılan hikayesine döndü artık içimdende gelmiyor zaten.
kaynanam önce asyay bakamam işim var dedi sonra bakarım dedi sonra diğer arkadaşları aradık plan yapmışlar tamam gitmiyoz dedik sonra başka birilerini bulmuş eşim falan filan bissürü cansıkıcı muhabbet

hayırdır hayatım neyın var ?
canım yuykarıda yazdım demmaya neden sıkıldığımı.
sen spor ssaalonuna ne zaman başlayacaksın canım epeydir gitmiyorsun. gidiyorken güzel yapıyordun sporunu

canım menün güzel. ancak stresinizi çocuğa yansıtmayın onlar çok farklı etkileniyorlar. bulun bir yol canınızı sıkmayın. bence servisle bi başlasın okula ona zor gelirse evi taşırsınız. böylece iki seçeneğide denemiş olursunuz.

bikere hevesın kalmadı yanı ne etsen bos ınsan bıkere kırılınca yerıne gelmıo hevesı oda ya bakar ya bakmaz senı ıkıleme sokması gerekmezdı sen genede moralını cok bzma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…