Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel canm menn sporda öle oturtma ne :44:
canım soğanı kavur, üzerine patatesleri halka halka kesip döşe sonra köfteleri döşe sonra üstüne domatesli soslu salçalı karışımı dök, varsa biberleriiri iri serpiştir. hepsine siz oturun bakayım de. kapağını kapat işte budur.

:111::111::111::111:

bende olan drum yukarıda özetlenmiştir.

yi guzum yi(ye kuzum ye) can boğazdan gelir.yekigözün kalmasın bişeyde diyet yaptığın dönemde tam uygulayasın. ama ben senin bugüne kadar hiç kaçamağına bile rastlamadım.

neyse bari üstüne soda içseydin

zaten bu hafta grubun muayyen haftası benk iyi bir sonuç alacağımızı sanmam
istesen şu anda sigara içmeyen kadın olabilirsin canım

fanta ve magnum dışında gayet güzel bence
magnumu mezdeke yaparken yeseydin, anında enerji dönüşümü olurdu. benim diyetisyenim haftada1 ara öğünümde 3 top sade dondurmaya müsade ediyordu.
Diyet niyetine survivor mu yaşıyorsun kuzu. Ödül görür görmez saldırmışsın anlaşılan
hahahahaha sevdim ben bu lafı

Afiyet olsun Auscum yaramasınnn hemen vücutan atılsın inşalaah

Çok mu olmuş cidden yahu
Demmaaaaaaaaaay neredesin ? Gel de kurtar beni , sende bugün çok yemişsin . Kader ortağı olalım , kaşık oynayalım karşılıklı

Yettim gayriii, şimdi aşağıda benim münümü görenlere seninkiler çerez gibi gelecek merak etme, Ne kaşığı kız, bizim durum şuan budur ;
Laphyn • napoleon dynamite had a kid

çigdem uyumustur bu saatte

Nasılda biliyor ablam beni

Aynen cumartesi herkes cozutmuş :18::18:

Gece ve magnum,keşke sabah yeseymişsin :26:

Gelelim benim dün ki meşhur menümeeee

Sabah;yarım poğaça, 2dilim kepek ekmek, biraz omlet, 4 zeytin,şekerli çay

Ara öğün; 5-6 badem

Veee öğlen ; simidin 4/3 'ü, 3 tane ek, 4 tane küçük poğaça, 4 dilim hellim, 3 tane zeytin, ince uzunlardan antep fıstıklı çikolata

Ara öğün; yok

Akşam ; yok

Ara; yanında 2 kare çikolatayla, şekersiz türk kahvesi

Su 1,5litre, spor yok :18::18::18::18:

ablasının canısı hiç abartı bir sey görmedim ben öglenden sonra dogru dürüst bir sey yememmişim dün senin ödül günündü zaten ve sen sadece bir ögüne göz kırpmısın olsun o kadar da

ayyy ya orda olmak isterdim inşallah canım bundan sonra sende yeşilay cı ol
20 sene sigar içen ve 1 senedirde içmeyen biri olarak sigarayı bırakmak gercekten cok kolay ve tamammen beyinde biten bir olay canım

amin canım:)
okudum ve oh dedim yanlız değilim neyseki
eftelya gezmeden 18:30 da geldi ben zaten bitmiş bir halde yemekle uğraşıyodum yetmezmiş gibi bütün akşam da yol çok yordu diye serildi
ben bu eftelyanu-ın hastasıyım ne neseli bir kız ya :):):):):)

çokt abartı bir sey yok topraksın ya dondurma ve fanta dısnda

menü güzel sen o dondurmayı mezdeke ile zaten yakmısın

Hemde ne saldırmak ebushum , hala sindiremedim

Sende katılsana takıma

gel canım sende gel çok eylenceli burası

ablasının canısı hiç abartı bir sey görmedim ben öglenden sonra dogru dürüst bir sey yememmişim dün senin ödül günündü zaten ve sen sadece bir ögüne göz kırpmısın olsun o kadar da

Zeynep ablacım hem abarttım öğleyi hemde düzensiz yedim, ikindi, akşam yok, bu arada 5 ceviz5 badem yedim akşam onları unuttum yazmayı, ee sporda yok Ama 2 gündürmisafirliğe gidiyorum ve ağzıma birşey sürmedim, reglioldğumdan canım çok tatlı istiyordu, çikolata ve ekleri onun hürmetine yedim, hamur işinide çok özlemişim.. eğer zaten yiyipte nefsimi doyurmasaydım bu hafta benim için çok zor geçecekti, geçen hafta hiç ama hiç kaçamak yapmadım, neyse bugün baştan devam son sürat , enerjik hissediyorum kendimi

günaydın 90 60 90 lık hanımlar
hemen dünki menümü yazıyım akşam üstü kızım geliyor mutfaga giriyim dilber hanımın sevdigi seyleri yapıyım
sabah 2 bardak sıcak su 30 defa parmak ucunsa zıpladım
kahvaltıda 1 dilim tam.bug ekmegi
1 kupa yeşil cay
5 tane yeşil zeytin 2 dilim peynir
1 domates
1 haşlama yumurta
bol maydonoz
ara 1 kutu süt
öglen 100 gram balık ızgara bol salata 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
aksam bol salatanın içine 3 4 dilim karnıbahar haslaması
1 dilim ekmek
3 kasık yogurt
ara 1 ç.b süt 1 elma
su 3 tl
spor 45 dakıkı hoca ile
2 saat kendim calıstım
bunun 1.5 saatını kosu bantında 50.5 hızında yürüdüm suyum cıktı

canım benim aklında kalıcagına karnında kalsın afiyet olsun ayrıyeten nefsinede hakım olman cok güzel

eşim de uyandı koca bebege kahvaltı hazırlıyım görüşmek üzere öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ya benim diyetisyen zeytin falan vermiyor, eşim bana dün dedi ne kadar mütevazibirödülöğünü, simit,peynir ve zeytin dedi ama nasıl hasret kalmışım Ablacım çokgüzel herzaman ki gibi

canım benim aklında kalıcagına karnında kalsın afiyet olsun ayrıyeten nefsinede hakım olman cok güzel

Son düzenleme:
Günaydınlar güzeller

Yaptım mı tam yapayım dedim canım , tam buraya uyan bir söz var ama mevzu nimet olunca hadi yazmayayım

Soda içtim canım , sabah ilk kez kahvaltıya koşmadım .

Hala şişim

Ooooooo bu çocuklar tam benlik , cozutma da sınır yok

Amaaaaaaaaan bende bir şey sanmıştım .

Ben her dakikayı değerlendirdim , sen boşluklar vermişsin

Neyse , kaptan gelsin hele , ondan umutluyum

ablasının canısı hiç abartı bir sey görmedim ben öglenden sonra dogru dürüst bir sey yememmişim dün senin ödül günündü zaten ve sen sadece bir

gel canım sende gel çok eylenceli burası

Hıhhhhhhhhh bana neden ablasının canısı , hiç abartı göremedim demedin

Ebussta çok eğlenceli biridir ama ikna edemiyorum diyete onu

Süpersin canım

Son düzenleme:
Ben çıkıyorum , şöyle bir bakınayım demiştim .

İşlerim yoğun bugün , akşam eve dönüp bir de hazırlık yapmam lazım , yarın meşhur kahvaltı toplantımız bende .

Gerçi çok bir şey hazırlamıyoruz , Allah ne verdiyse den bir tık fazlası.

Öpüldünüz şekerler

bende seni öptümmmmmmm gülüm

Ya benim diyetisyen zeytin falan vermiyor, eşim bana dün dedi ne kadar mütevazibirödülöğünü, simit,peynir ve zeytin dedi ama nasıl hasret kalmışım Ablacım çokgüzel herzaman ki gibi

senin diyetisyenin verdigi listeden ben hiç bir sey anlamıyorum ki öglen yedigini akşamda ye diyor
çigdem kusura bakmada hiç hoslanmadım o kadından

senin diyetisyenin verdigi listeden ben hiç bir sey anlamıyorum ki öglen yedigini akşamda ye diyor
çigdem kusura bakmada hiç hoslanmadım o kadından

Zeynep abla geçen hafta bilgilerimi 43 yaşında ve boyum 1.66 girmiş, Dün dedim makina yalnış çıkarmış,yok dedi ben yalnış girmişim. Göz var nizam var 43 yaşında birisine benziyor muyum? Boyum 10 cm fark var,yuh yani dedim, öğlen verdiğini akşam vermiyor, öğlen yada akşam muhakkak salata yazıyor, usandım sadece salatadan ama yiyorum yine de napayım. Spor salonunda bir bayanla tanışmıştım, bana aynı diyetisyenle kilo verdiğini söyledi ve bana listesini vermişti, sabah baktm birebir aynı şeyleri yazmış vermiş Yuh dedim yaa, 4aydır zayıflamak için 400lira harcamışım ve vere vere 4 kilo verebildim, Herkilo başına 100 lira, bu ay kesinlikle gitmeyeceğim diyetisyene ve Türkiye'ye gidecene kadar inşallah 54'ü göreceğim , çaresizliğimden yararlanıyorlar

Canım menümü beğendiğin için sevindimm..:)))Okulu taşımalarının nedeni ilkokul ortaokul ayırmalarından ilköğretimi yani 8 yılı 4-4 bölüyorlar bu nedenle ilkokulu yada ortaokulu başka bir okula gönderiyorlar.O gönderdikleri okulun orta kısmı buraya buranın ilkokul kısmı oraya gidiyor..Bizim mahallede 2 tane okul var biri 1km uzakta diğeri evimin biraz ilersinde..1 km uzaktaki okul küçük kendi çevresindekilerle doluyor hatta ordan bizim okula fazla gelen öğrencileri gönderiyorlardı...Saçma sapan bir sistem ne yaptıkları belli değil..Şimdi daha iyiyim..Evimi kiraya vermeye çalışacağız veremezsek oğlum servisle gidecek o esnada yine kiralık durumu devam edecek kiraya verdiğimiz zaman taşınacağız merkezde bir okula gidecek eşimin işyeride merkezde zaten..Önceden de merkezde oturuyordum ama 3 yıldır atakum ilçesine taşındım çünkü ev aldık evimin kredisinin bitmesine 2 yıl kaldı yani hep kredi hem kira zorlar bizi..O yüzden kiraya vermeden taşınma durumu kritik..Servis parasını veremeyecek durumda değilim..Allaha şükür maddi problem yok..Ama planlar alt üst oldu işte..

Namaz kılma güzelliğine gelince ben 1 yıl öncesine kadar ara sıra kılardım ve şuan büyük acı duyuyorum..1 yıl önce bir vefat olayı yaşadık..Herşeyi gördüm..Ölümün ve mezara defnedilmenin her anına şahit oldum..Ders aldım.Allaha şükür 5 vakit kılmaya çalışıyorum....Allahıma şükürler olsun..

sende demiştin ya kadın devlet hastanesi gibi çalısıyor diye yanı bencede gitme sen kafanda otutturdun ne yemen ne yememmen konusunu bencede gitme burda bizimle cok rahat verirsin sen o kiloyu helede sınavların bitsin daha cok spor yap kuzum hem sıkılasır hemde yakarsın yagları

Ayy inanmıyorum dondurma nutella yiyebiliyormuyuz diyette....(((((((((ben niye yemiyorummm((((

Aynen öyle yapacağım zeynep abla ama sınav hazira 6 da bitiyor, 15 inde de Türkiyeye gideceğim 10 günde spor ne kadar farkettirir bilemiyorum.. çok teşekkür ederim inanılmaz motive ediyorsun beni, İnşallah birlikte 54'ü görür sonra birgöğüs küçülttürme birlikte yaptırırız, Allahımgönlündekimuradı versin ablam inşallah

canım benim okul işi hiç çıkmaz da degil ki düşünsene bir her gün okula gitmek için 5 6 km yol yürüyen cocuklar var en azından senin 2 secenegin var evin hayırlı olsun canım genceck yasta ev sahibi olmusun allahım olmayan tüm kullarına versin şükürler olsunkı bende evlendikten 10 ay sonra ev sahibi olmustum ve 2 yavrumda kendi evimde dogmusdu. evini kiraya veremezsen eger bebegin servisle gider korkma alısır hemde gözü acılar annesi
namaz konusuna gelince namaz bambaşka bir durum allah la konusuyorsun namaz kılarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…