mersineme geliceksin ? ankaraya ne zaman geciceksin ? sen evde taha uyuynca yarım saat spor yapamazmısın ? ve sendemi gögüslerini kücültüreceksin :44:Aynen öyle yapacağım zeynep abla ama sınav hazira 6 da bitiyor, 15 inde de Türkiyeye gideceğim10 günde spor ne kadar farkettirir bilemiyorum.. çok teşekkür ederim inanılmaz motive ediyorsun beni, İnşallah birlikte 54'ü görür sonra birgöğüs küçülttürme birlikte yaptırırız, Allahımgönlündekimuradı versin ablam inşallah
Ayy inanmıyorum dondurma nutella yiyebiliyormuyuz diyette....(((((((((ben niye yemiyorummm ((((
Zeynep abla geçen hafta bilgilerimi 43 yaşında ve boyum 1.66 girmiş, Dün dedim makina yalnış çıkarmış,yok dedi ben yalnış girmişim. Göz var nizam var 43 yaşında birisine benziyor muyum? Boyum 10 cm fark var,yuh yani dedim, öğlen verdiğini akşam vermiyor, öğlen yada akşam muhakkak salata yazıyor, usandım sadece salatadan ama yiyorum yine de napayım. Spor salonunda bir bayanla tanışmıştım, bana aynı diyetisyenle kilo verdiğini söyledi ve bana listesini vermişti, sabah baktm birebir aynı şeyleri yazmış vermişYuh dedim yaa, 4aydır zayıflamak için 400lira harcamışım ve vere vere 4 kilo verebildim, Herkilo başına 100 lira, bu ay kesinlikle gitmeyeceğim diyetisyene ve Türkiye'ye gidecene kadar inşallah 54'ü göreceğim , çaresizliğimden yararlanıyorlar
tabiki yok canım diyetteyiz o yiyenler ceza almayı göze almıslar :) :)
mersineme geliceksin ? ankaraya ne zaman geciceksin ? sen evde taha uyuynca yarım saat spor yapamazmısın ? ve sendemi gögüslerini kücültüreceksin :44:
bende burada inanılmaz motive oldum da seni cagırdım çok seviyorum takım arkadaşlarımı tabi senide
önce öpppp kokla sonra uyut canım
Canım doğumdan sonra bende bir diyetisyene gitmiştim...İnan kilo vermek yerine kilo aldım.( bende senin ödediğin miktara yakın ücret ödedim..Gitmeyeceğim dedim..Sonra eve kondisyon bisikleti aldım..Sonra kendime bir program hazırladım..Sabah erken kalkmakla başladım işe..Herkes uyurken 1 saat tempolu yürüyüşe başladım..Eve geldim güzel bir kahvaltı.Sonra kendimden herşeyi kıstım..İyide yaptım 200 tl ye aldım bisikleti..Ve yürüyüşe çıkamadığım zamanlarda ve akşam üzeri onu kullanıyorum...Kafanda bitirdinmi inan devamı geliyor...
Geçende eltim geldi oğlumun kafasına dikiş atılmıştı onu ziyarete düşün getirdiği yaşpastadan 1 dilim dahi yemedim..Kızdı bana ama diyetimi bozamam o pastanın kalorisini vermek için ne kadar uğraşıcam..Kalorisi bollll olan herşeyi aklımdan çıkardım...sende başarıcaksın eminim.
.Çünkü burdaki bütün güzel bayanlar herşeyin bilincinde..Geçmişe baktığımda sizin menülerden sporlardan içtiğiniz sudan bile kendime plan uyguluyorum...Ve burda olduğum için bir kez daha ne kadar şanslı olduğumu görüyorum....
Sevgiler hepinize...
Aynen canım, sabah bende aynısını yaptım türk kahvesinin yanına 1 kare çikolatadan nolur ki dedim ama geri yerine bıraktım. Biz çok iradeli ve güçlüyüz, dileğimiz kiloya ineceğiz inşallahBende bian arada falan yeniyor zannettim...Neyse ben gene yemeyeyim..:))) Ama açıkça şunu belirteyim..Bazen sınırı zorladığımda pişmanlık duyuyorum..O an sanki yaptıklarım hep boşuna gidiyormuş gibi hissediyorum..Defalarca elimde ki küçük bir çikolatayı ağzıma götürüp uzaklaştırdım...Sonunda götürüp yerine bıraktım..İşte o zaman ben bunu başaracağım dedim....Kendime ve sizlere başarılar diliyorum kızlar:)))))
ödül menulerıne kötu yrum yapılmaz tatlısım gene abartmamısınyazıcam canım merak etme yanlız değilsin hatta bugünkünü yazayım hemen
sabah
2.5 dilim beyaz ekmek
b.peynir
3 küp kaşar
4 yeşil zeytin
domates+salatalık
3 çay kaşığı nutella
akşamüstü saat 4 gibi
1,5 çatal
çay
akşam
2 dilim kremalı, mısır gevrekli tavuk fırında
2 dilim beyaz ekmek
2 kaşık şehriye pilavı
salata
tarhana çorbası
yarım bardak fanta
gece
1 magnum
şu an şekerli kahve içiyorum((
e daha ne olsun bu hafta çok cozuttum
ama ıkı gunde seker agırlık getırmıs be kuzucum dndurma necuma günkü menümü de yazayım bari
sabah
peynirli börek 1 porsiyon
çay
öğlen
yarım tavuk dürüm
ayran
akşam
mercimek çorba
bir tabağa yarım şakşuka+bulgur pilavı
1 dilim tam buğday
gece
1 magnum:18:
su 1,5 lt
spor
35 dk mezdeke
öglen abartmasaymısın keske ama senın zaten serbest gnundu :)Gelelim benim dün ki meşhur menümeeee
Sabah;yarım poğaça, 2dilim kepek ekmek, biraz omlet, 4 zeytin,şekerli çay
Ara öğün; 5-6 badem
Veee öğlen ; simidin 4/3 'ü, 3 tane ek, 4 tane küçük poğaça, 4 dilim hellim, 3 tane zeytin, ince uzunlardan antep fıstıklı çikolata
Ara öğün; yok
Akşam ; yok
Ara; yanında 2 kare çikolatayla, şekersiz türk kahvesi
Su 1,5litre, spor yok :18::18::18::18:
spor guzel zeynep ablacımgünaydın 90 60 90 lık hanımlar
hemen dünki menümü yazıyım akşam üstü kızım geliyor mutfaga giriyim dilber hanımın sevdigi seyleri yapıyım
sabah 2 bardak sıcak su 30 defa parmak ucunsa zıpladım
kahvaltıda 1 dilim tam.bug ekmegi
1 kupa yeşil cay
5 tane yeşil zeytin 2 dilim peynir
1 domates
1 haşlama yumurta
bol maydonoz
ara 1 kutu süt
öglen 100 gram balık ızgara bol salata 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
aksam bol salatanın içine 3 4 dilim karnıbahar haslaması
1 dilim ekmek
3 kasık yogurt
ara 1 ç.b süt 1 elma
su 3 tl
spor 45 dakıkı hoca ile
2 saat kendim calıstım
bunun 1.5 saatını kosu bantında 50.5 hızında yürüdüm suyum cıktı
evet yemek pişmanlık yaratıyo :)))))))))Bende bian arada falan yeniyor zannettim...Neyse ben gene yemeyeyim..:))) Ama açıkça şunu belirteyim..Bazen sınırı zorladığımda pişmanlık duyuyorum..O an sanki yaptıklarım hep boşuna gidiyormuş gibi hissediyorum..Defalarca elimde ki küçük bir çikolatayı ağzıma götürüp uzaklaştırdım...Sonunda götürüp yerine bıraktım..İşte o zaman ben bunu başaracağım dedim....Kendime ve sizlere başarılar diliyorum kızlar:)))))
Gelelim benim dün ki meşhur menümeeee
Sabah;yarım poğaça, 2dilim kepek ekmek, biraz omlet, 4 zeytin,şekerli çay
Ara öğün; 5-6 badem
Veee öğlen ; simidin 4/3 'ü, 3 tane ek, 4 tane küçük poğaça, 4 dilim hellim, 3 tane zeytin, ince uzunlardan antep fıstıklı çikolata
Ara öğün; yok
Akşam ; yok
Ara; yanında 2 kare çikolatayla, şekersiz türk kahvesi
Su 1,5litre, spor yok :18::18::18::18:
zeynep abla süpesin hem menün güzel hem sporun süper.günaydın 90 60 90 lık hanımlar
hemen dünki menümü yazıyım akşam üstü kızım geliyor mutfaga giriyim dilber hanımın sevdigi seyleri yapıyım
sabah 2 bardak sıcak su 30 defa parmak ucunsa zıpladım
kahvaltıda 1 dilim tam.bug ekmegi
1 kupa yeşil cay
5 tane yeşil zeytin 2 dilim peynir
1 domates
1 haşlama yumurtar
bol maydonoz
ara 1 kutu süt
öglen 100 gram balık ızgara bol salata 1 dilim ekmek
ara 1 portakal
aksam bol salatanın içine 3 4 dilim karnıbahar haslaması
1 dilim ekmek
3 kasık yogurt
ara 1 ç.b süt 1 elma
su 3 tl
spor 45 dakıkı hoca ile
2 saat kendim calıstım
bunun 1.5 saatını kosu bantında 50.5 hızında yürüdüm suyum cıktı
bir tık fazlası sevdim bu lafıBen çıkıyorum , şöyle bir bakınayım demiştim .
İşlerim yoğun bugün , akşam eve dönüp bir de hazırlık yapmam lazım , yarın meşhur kahvaltı toplantımız bende .
Gerçi çok bir şey hazırlamıyoruz , Allah ne verdiyse den bir tık fazlası.
Öpüldünüz şekerler
canım bende diyetisyenegitmiştim geçen yıl emzirirken 4 ayda sadece 2 kilo verebildim.78 den 76 ya düşüm.Aynen öyle yapacağım zeynep abla ama sınav hazira 6 da bitiyor, 15 inde de Türkiyeye gideceğim10 günde spor ne kadar farkettirir bilemiyorum.. çok teşekkür ederim inanılmaz motive ediyorsun beni, İnşallah birlikte 54'ü görür sonra birgöğüs küçülttürme birlikte yaptırırız, Allahımgönlündekimuradı versin ablam inşallah
fasulye tursusumuydubende dunkı menumu yazayım
dun sabah 1 dlım ekmek 1 kbrıt ktusu peynır 1 salata
ara 5 badem
öglen tursu kavurması yedım 5 kasık fazla oldu ama 1 dlım kepek ekmegıyle
ara yarım bardak ayran
aksam 1 kase corba 1 dlım ekmek
2 ltre su
yarım saat yurudum dsarda
evdede yarım saat dans ettım
sporun harika canım evet arka arkaya 2 ögğn et yemegi olmamısDÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM HEMEN
SAAH; NESİ SÜT KARIŞIMI MAKUL MİKTARDA
ARA;5 KURU KAYISI
ÖĞLE;PATATESLİ 3 KÖFTELİ OTURTMA 1 DİLİM EKMEK
ARA;8 ÇİLEK
AKŞAM;1 POSİYON KUZU ŞİŞ 1 KADEH KIRMIZI ŞARAP
İKİ ET MENÜSÜ OLMADI ÜSTÜSTE AKŞAM GİTMEYECEĞİM DİYE ÖĞLEN KÖFTELERİ BİTİRDİM
SPOR;9 KM YÜÜYÜŞ 30 DK. PİLATes 30 dk. ankara havası şıkıdım şıkıdım
su;2-3 litre
fasulye tursusumuyduohh afiyet olsun
menün daha iyiye gidiyor ablası sporda olmaya başladı :)
sporun harika canım evet arka arkaya 2 ögğn et yemegi olmamıs
slm kizlar,kacamaklari gördüm,aus cnm afiyet olsun,iyi cosmussun,bende senden asagi kalmadim ama
dün yediklerimi yazayim hemencik
sabah
yarim dl ekmek,2 parca köy peyniri,yarim yumurta(aslinda sarisini yemedim,sadece beyazi)
ara yok,kahvaltiyi 10 du yedigimizde
ögle
1 parca firinda tavuk gögsü,3 kasik pirinc pilavi,1 kase yogurt
ara yine yok,disardaydik,ordada yiyecek bisey almayi unutmustum yanima,aslinda olanlari cocuklar yürütmüs cantamdan
aksam
1 tam döner,yarim bardak fanta,yarim bardak kola
ara
1 avuc kabak cekirdegi
eve geldikten sonra
2 adet cikolu bisküvi
1 kahve
cok yiyesim varmis döneri,yeme yeme özlemisim valla
su
2,2 anca vardir
spor
baya bi yürüdük ama onlari saymadigimizdan yok
aslinda baklava yapacaktim,zor geldi yapmak,bir dahaki birincilige sakladim onuda
Büyümeyen bayb cnm,cumaki listemde spor hicmi yok diye sormussun,sen öyle diyince bi düsündüm,vardi 40 dk yürümüstüm,kizlarla kütüphaneye gitmistik,20 gittik,20 dk da geldik,oraya giderken kizlar bisikletlerini almisti,bende bebek arabasiyla kostur,koytur arkalarindan spor niyetine gitmistim
uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su
Bitki çayımmmmm:))
kahvaltı:1 bardak şekersiz çay,5 adet yeşil zeytin, 2 adet sigara börekii:)),boll maydonoslu söğüş...Ekmek yemedim börek yedim diyee:))
ara:5 adet kuru kayısı,1 bardak portakal suyu
Öğle,,Bitki çayımmmm:))
yarım kase cacikk,yarım kase tavuk çorba..
ara: 10 adet fındık,1 adet elma
Akşam: bitki çayımm...1 adet biber dolma,1 bardak ayran..Yarım kase çoban salata yağsız tuzsuz..
çok az şekerli türk kahvesii
2,5 litre su
25 mekik
40 dk kondisyon bisikleti kullandım..
akşam 6 dan sonra bişe yemedim açlığımı suyla geçiştirdim:))
sadece dondurmaysa gecerli olsun cnm,ama fazla biseyler yiyceksen bu gün ye ki cumaya kadar toparlayasin:))))))))))))) genede fazla kacırmamısın pegasusumben kacamak yapmıorum yarın yapcam ama 1 dndurma yıcembgun evden ckamadım
yanı ödul yarın gecerlıyse ben kacamak yapmadım dye
ben senin tursuda anlamadim cnm,bi ara netten arastirmam lazim,doyurucumu yoksa gecistiricimi ögün olarak:44:evet ablacım fasulye tursusuydu :)))))))
ögülerin az olmusuyanır uyanmaz 2 bardak ılık su
Bitki çayımmmmm:))
kahvaltı:1 bardak şekersiz çay,5 adet yeşil zeytin, 2 adet sigara börekii:)),boll maydonoslu söğüş...Ekmek yemedim börek yedim diyee:))
ara:5 adet kuru kayısı,1 bardak portakal suyu
Öğle,,Bitki çayımmmm:))
yarım kase cacikk,yarım kase tavuk çorba..
ara: 10 adet fındık,1 adet elma
Akşam: bitki çayımm...1 adet biber dolma,1 bardak ayran..Yarım kase çoban salata yağsız tuzsuz..
çok az şekerli türk kahvesii
2,5 litre su
25 mekik
40 dk kondisyon bisikleti kullandım..
akşam 6 dan sonra bişe yemedim açlığımı suyla geçiştirdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?