Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mersineme geliceksin ? ankaraya ne zaman geciceksin ? sen evde taha uyuynca yarım saat spor yapamazmısın ? ve sendemi gögüslerini kücültüreceksin :44:
bende burada inanılmaz motive oldum da seni cagırdım çok seviyorum takım arkadaşlarımı tabi senide

Canım doğumdan sonra bende bir diyetisyene gitmiştim...İnan kilo vermek yerine kilo aldım.( bende senin ödediğin miktara yakın ücret ödedim..Gitmeyeceğim dedim..Sonra eve kondisyon bisikleti aldım..Sonra kendime bir program hazırladım..Sabah erken kalkmakla başladım işe..Herkes uyurken 1 saat tempolu yürüyüşe başladım..Eve geldim güzel bir kahvaltı.Sonra kendimden herşeyi kıstım..İyide yaptım 200 tl ye aldım bisikleti..Ve yürüyüşe çıkamadığım zamanlarda ve akşam üzeri onu kullanıyorum...Kafanda bitirdinmi inan devamı geliyor...
Geçende eltim geldi oğlumun kafasına dikiş atılmıştı onu ziyarete düşün getirdiği yaşpastadan 1 dilim dahi yemedim..Kızdı bana ama diyetimi bozamam o pastanın kalorisini vermek için ne kadar uğraşıcam..Kalorisi bollll olan herşeyi aklımdan çıkardım...sende başarıcaksın eminim.

.Çünkü burdaki bütün güzel bayanlar herşeyin bilincinde..Geçmişe baktığımda sizin menülerden sporlardan içtiğiniz sudan bile kendime plan uyguluyorum...Ve burda olduğum için bir kez daha ne kadar şanslı olduğumu görüyorum....

Sevgiler hepinize...

tabiki yok canım diyetteyiz o yiyenler ceza almayı göze almıslar :) :)

Bende bian arada falan yeniyor zannettim...Neyse ben gene yemeyeyim..:))) Ama açıkça şunu belirteyim..Bazen sınırı zorladığımda pişmanlık duyuyorum..O an sanki yaptıklarım hep boşuna gidiyormuş gibi hissediyorum..Defalarca elimde ki küçük bir çikolatayı ağzıma götürüp uzaklaştırdım...Sonunda götürüp yerine bıraktım..İşte o zaman ben bunu başaracağım dedim....Kendime ve sizlere başarılar diliyorum kızlar:)))))

Şimdi çıkmam gerek kızlar..Temizliğe kaldığım yerden devam etmeliyim.....Sevgiler,,Bolll kalori vermeli diyetler..:))

Mersin'e ablacım, daha ev teslim edilmedi ki Bu gidişle eylül-ekim bulacak diyorlar...göğüslerimiküçültmekten çok dikleştireceğim ben nasipse,

Ablacım ders çalışıyrum o arada

önce öpppp kokla sonra uyut canım

Aynen canım, sabah bende aynısını yaptım türk kahvesinin yanına 1 kare çikolatadan nolur ki dedim ama geri yerine bıraktım. Biz çok iradeli ve güçlüyüz, dileğimiz kiloya ineceğiz inşallah

ödül menulerıne kötu yrum yapılmaz tatlısım gene abartmamısın
ama ıkı gunde seker agırlık getırmıs be kuzucum dndurma ne zaten hfta ıcı bayaga ac kalcaz
öglen abartmasaymısın keske ama senın zaten serbest gnundu :)
spor guzel zeynep ablacım menude kacamaksız
evet yemek pişmanlık yaratıyo :)))))))))

bende dunkı menumu yazayım
dun sabah 1 dlım ekmek 1 kbrıt ktusu peynır 1 salata
ara 5 badem
öglen tursu kavurması yedım 5 kasık fazla oldu ama 1 dlım kepek ekmegıyle
ara yarım bardak ayran
aksam 1 kase corba 1 dlım ekmek
2 ltre su
yarım saat yurudum dsarda
evdede yarım saat dans ettım

canım aslında çok fazla yememişsin ama akşam yememen aralaı geçmen iyi olmamış
zeynep abla süpesin hem menün güzel hem sporun süper.
bir tık fazlası sevdim bu lafı
canım bende diyetisyenegitmiştim geçen yıl emzirirken 4 ayda sadece 2 kilo verebildim.78 den 76 ya düşüm.
bu yıl yeni yılda 76 idim buaya girene kadar 1 ayda 2 kilo edim 74 ile burada başladım 68 e 3 ayda düştüm.
2010 ylında diyeisyene gitmiştim 4 ayda 8 kilo vermiştim yani aynı rakam ikisindede 4 AYDA 8 KİLO VBERDİM BİRİ DİYETİSYENLİ BİRİ DİYETİSYENSİZ.
BURADA TAILDIĞIN SÜRECE SENİN İÇİN DİYETİSYENE GEREK YOK.ÇÜNKÜ ZATEN SEN 4 AY GİTMİŞSİN HER TÜRLÜ KOMBİNASYONLARI ÖĞRENMİŞSİN. RAHATÇA KENDİN UYULAYABİLİRSİN

DÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM HEMEN
SAAH; NESİ SÜT KARIŞIMI MAKUL MİKTARDA
ARA;5 KURU KAYISI
ÖĞLE;PATATESLİ 3 KÖFTELİ OTURTMA 1 DİLİM EKMEK
ARA;8 ÇİLEK
AKŞAM;1 POSİYON KUZU ŞİŞ 1 KADEH KIRMIZI ŞARAP

İKİ ET MENÜSÜ OLMADI ÜSTÜSTE AKŞAM GİTMEYECEĞİM DİYE ÖĞLEN KÖFTELERİ BİTİRDİM

SPOR;9 KM YÜÜYÜŞ 30 DK. PİLATes 30 dk. ankara havası şıkıdım şıkıdım
su;2-3 litre

fasulye tursusumuydu ohh afiyet olsun
menün daha iyiye gidiyor ablası sporda olmaya başladı :)

sporun harika canım evet arka arkaya 2 ögğn et yemegi olmamıs

slm kizlar,kacamaklari gördüm,aus cnm afiyet olsun,iyi cosmussun,bende senden asagi kalmadim ama

dün yediklerimi yazayim hemencik
sabah
yarim dl ekmek,2 parca köy peyniri,yarim yumurta(aslinda sarisini yemedim,sadece beyazi)
ara yok,kahvaltiyi 10 du yedigimizde
ögle
1 parca firinda tavuk gögsü,3 kasik pirinc pilavi,1 kase yogurt
ara yine yok,disardaydik,ordada yiyecek bisey almayi unutmustum yanima,aslinda olanlari cocuklar yürütmüs cantamdan
aksam
1 tam döner,yarim bardak fanta,yarim bardak kola
ara
1 avuc kabak cekirdegi
eve geldikten sonra
2 adet cikolu bisküvi
1 kahve
cok yiyesim varmis döneri,yeme yeme özlemisim valla
su
2,2 anca vardir
spor
baya bi yürüdük ama onlari saymadigimizdan yok
aslinda baklava yapacaktim,zor geldi yapmak,bir dahaki birincilige sakladim onuda

Büyümeyen bayb cnm,cumaki listemde spor hicmi yok diye sormussun,sen öyle diyince bi düsündüm,vardi 40 dk yürümüstüm,kizlarla kütüphaneye gitmistik,20 gittik,20 dk da geldik,oraya giderken kizlar bisikletlerini almisti,bende bebek arabasiyla kostur,koytur arkalarindan spor niyetine gitmistim

Nur_Tuanna tekrardan hos geldin cnm,takim kurallarini yazayim sana,lütfen iyi oku ve kabul edip etmedigini bana bildir,eger kabul ediyorsan özel mesajla takima katildigin kilonu,katildigin tarihi ve hedef kilonu yaz,uyulmayacak kurallar degil,sadece sagligimiz icin yapmamiz gerekenler

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en azami rakamdir,haftada 49 mesaj altina düsen üye ceza alacaktir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

unuttugum varsa lütfen hatirlatin kizlar,bunu ilk sayfaya kopyalamalirini rica edicem,sürekli kural yazmak zorunda kalmam böylelikle,her gelen yeni üye ordan okur ve kabul edip etmedigi bildirir
bu yüzden unuttugum kural varsa lütfen söyleyin:13:

Son düzenleme:
uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su

Bitki çayımmmmm:))

kahvaltı:1 bardak şekersiz çay,5 adet yeşil zeytin, 2 adet sigara börekii:)),boll maydonoslu söğüş...Ekmek yemedim börek yedim diyee:))

ara:5 adet kuru kayısı,1 bardak portakal suyu

Öğle,,Bitki çayımmmm:))

yarım kase cacikk,yarım kase tavuk çorba..

ara: 10 adet fındık,1 adet elma

Akşam: bitki çayımm...1 adet biber dolma,1 bardak ayran..Yarım kase çoban salata yağsız tuzsuz..

çok az şekerli türk kahvesii

2,5 litre su

25 mekik
40 dk kondisyon bisikleti kullandım..

akşam 6 dan sonra bişe yemedim açlığımı suyla geçiştirdim:))

:))))))))))))) genede fazla kacırmamısın pegasusum ben kacamak yapmıorum yarın yapcam ama 1 dndurma yıcembgun evden ckamadım
yanı ödul yarın gecerlıyse ben kacamak yapmadım dye

menun ıı gzukuo :) canım yanı ama fındıgı kacamak nyetnemı saycaz blemedım kalorılı bnce

:))))))))))))) genede fazla kacırmamısın pegasusum ben kacamak yapmıorum yarın yapcam ama 1 dndurma yıcembgun evden ckamadım
yanı ödul yarın gecerlıyse ben kacamak yapmadım dye
sadece dondurmaysa gecerli olsun cnm,ama fazla biseyler yiyceksen bu gün ye ki cumaya kadar toparlayasin
evet ablacım fasulye tursusuydu :)))))))
ben senin tursuda anlamadim cnm,bi ara netten arastirmam lazim,doyurucumu yoksa gecistiricimi ögün olarak:44:
ögülerin az olmus
ögle neden yarimsar kase yedin anlamadim,ve ekmek te yememissin,aksam yine az olmus,dolamnin yanina 1 kase corba icebilirdin,veya salatani tavuklu,ton balikli yapsaydin yine doyurucu olurdu ögünün
10 findik bencede cok olmus,5-6 findik yeterli,ayrica portakal suyunu kendinmi sikiyorsun,hazirmi,hazirsa karsimsizlardan almani öneririm,yada ayran icmeni:13:
az yiyerek sadece kaslarimizi kaybederiz,düzenli yersek yaglarimizi

bu arada gecmiste nutella serbestmi demissin,bu hafta 1. oldugumuzdan ödül olarak istedigimizi yeme vardi,o yüzden yoksa yapilan kacamaklar cezasiz kalmaz,Büyümeyen baybnin deyimiyle elimde karar defteriyle geziyorum,not aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…