bende dunkı menumu yazayım
dun sabah 1 dlım ekmek 1 kbrıt ktusu peynır 1 salata
ara 5 badem
öglen tursu kavurması yedım 5 kasık fazla oldu ama 1 dlım kepek ekmegıyle
ara yarım bardak ayran
aksam 1 kase corba 1 dlım ekmek
2 ltre su
yarım saat yurudum dsarda
evdede yarım saat dans ettım
canım aslında çok fazla yememişsin ama akşam yememen aralaı geçmen iyi olmamış
canım bende diyetisyenegitmiştim geçen yıl emzirirken 4 ayda sadece 2 kilo verebildim.78 den 76 ya düşüm.
bu yıl yeni yılda 76 idim buaya girene kadar 1 ayda 2 kilo edim 74 ile burada başladım 68 e 3 ayda düştüm.
2010 ylında diyeisyene gitmiştim 4 ayda 8 kilo vermiştim yani aynı rakam ikisindede 4 AYDA 8 KİLO VBERDİM BİRİ DİYETİSYENLİ BİRİ DİYETİSYENSİZ.
BURADA TAILDIĞIN SÜRECE SENİN İÇİN DİYETİSYENE GEREK YOK.ÇÜNKÜ ZATEN SEN 4 AY GİTMİŞSİN HER TÜRLÜ KOMBİNASYONLARI ÖĞRENMİŞSİN. RAHATÇA KENDİN UYULAYABİLİRSİN
Öğlen patatesle ekmekte olmamış gibi, 2 side nişasta canımDÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM HEMEN
SAAH; NESİ SÜT KARIŞIMI MAKUL MİKTARDA
ARA;5 KURU KAYISI
ÖĞLE;PATATESLİ 3 KÖFTELİ OTURTMA 1 DİLİM EKMEK
ARA;8 ÇİLEK
AKŞAM;1 POSİYON KUZU ŞİŞ 1 KADEH KIRMIZI ŞARAP
İKİ ET MENÜSÜ OLMADI ÜSTÜSTE AKŞAM GİTMEYECEĞİM DİYE ÖĞLEN KÖFTELERİ BİTİRDİM
SPOR;9 KM YÜÜYÜŞ 30 DK. PİLATes 30 dk. ankara havası şıkıdım şıkıdım
su;2-3 litre
slm kizlar,kacamaklari gördüm,aus cnm afiyet olsun,iyi cosmussun,bende senden asagi kalmadim ama
dün yediklerimi yazayim hemencik
sabah
yarim dl ekmek,2 parca köy peyniri,yarim yumurta(aslinda sarisini yemedim,sadece beyazi)
ara yok,kahvaltiyi 10 du yedigimizde
ögle
1 parca firinda tavuk gögsü,3 kasik pirinc pilavi,1 kase yogurt
ara yine yok,disardaydik,ordada yiyecek bisey almayi unutmustum yanima,aslinda olanlari cocuklar yürütmüs cantamdan
aksam
1 tam döner,yarim bardak fanta,yarim bardak kola
ara
1 avuc kabak cekirdegi
eve geldikten sonra
2 adet cikolu bisküvi
1 kahve
cok yiyesim varmis döneri,yeme yeme özlemisim valla
su
2,2 anca vardir
spor
baya bi yürüdük ama onlari saymadigimizdan yok
aslinda baklava yapacaktim,zor geldi yapmak,bir dahaki birincilige sakladim onuda
Büyümeyen bayb cnm,cumaki listemde spor hicmi yok diye sormussun,sen öyle diyince bi düsündüm,vardi 40 dk yürümüstüm,kizlarla kütüphaneye gitmistik,20 gittik,20 dk da geldik,oraya giderken kizlar bisikletlerini almisti,bende bebek arabasiyla kostur,koytur arkalarindan spor niyetine gitmistim
uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su
Bitki çayımmmmm:))
kahvaltı:1 bardak şekersiz çay,5 adet yeşil zeytin, 2 adet sigara börekii:)),boll maydonoslu söğüş...Ekmek yemedim börek yedim diyee:))
ara:5 adet kuru kayısı,1 bardak portakal suyu
Öğle,,Bitki çayımmmm:))
yarım kase cacikk,yarım kase tavuk çorba..
ara: 10 adet fındık,1 adet elma
Akşam: bitki çayımm...1 adet biber dolma,1 bardak ayran..Yarım kase çoban salata yağsız tuzsuz..
çok az şekerli türk kahvesii
2,5 litre su
25 mekik
40 dk kondisyon bisikleti kullandım..
akşam 6 dan sonra bişe yemedim açlığımı suyla geçiştirdim:))
uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su
Bitki çayımmmmm:))
kahvaltı:1 bardak şekersiz çay,5 adet yeşil zeytin, 2 adet sigara börekii:)),boll maydonoslu söğüş...Ekmek yemedim börek yedim diyee:))
ara:5 adet kuru kayısı,1 bardak portakal suyu
Öğle,,Bitki çayımmmm:))
yarım kase cacikk,yarım kase tavuk çorba..
ara: 10 adet fındık,1 adet elma
Akşam: bitki çayımm...1 adet biber dolma,1 bardak ayran..Yarım kase çoban salata yağsız tuzsuz..
çok az şekerli türk kahvesii
2,5 litre su
25 mekik
40 dk kondisyon bisikleti kullandım..
akşam 6 dan sonra bişe yemedim açlığımı suyla geçiştirdim:))
canım benim neden ekmek yemiyorsun ? günkül ekmek hakkını mutlaka kullanevet ablacım fasulye tursusuydu :)))))))
sadece dondurma canım :))))))) bnı dyuruyoda bole fasulye trsusu oluoya kutularda yaparlar onu acıosun suya koyuyo bazıları snra soganla falan kavuruyolar tam anasıl yapılıo blımıorumda halam yapıo bnı dyuruo hsumada gdıo ama bnu mısır ekmegyle yerler geneldesadece dondurmaysa gecerli olsun cnm,ama fazla biseyler yiyceksen bu gün ye ki cumaya kadar toparlayasin
ben senin tursuda anlamadim cnm,bi ara netten arastirmam lazim,doyurucumu yoksa gecistiricimi ögün olarak:44:
ögülerin az olmus
ögle neden yarimsar kase yedin anlamadim,ve ekmek te yememissin,aksam yine az olmus,dolamnin yanina 1 kase corba icebilirdin,veya salatani tavuklu,ton balikli yapsaydin yine doyurucu olurdu ögünün
10 findik bencede cok olmus,5-6 findik yeterli,ayrica portakal suyunu kendinmi sikiyorsun,hazirmi,hazirsa karsimsizlardan almani öneririm,yada ayran icmeni:13:
az yiyerek sadece kaslarimizi kaybederiz,düzenli yersek yaglarimizi
bu arada gecmiste nutella serbestmi demissin,bu hafta 1. oldugumuzdan ödül olarak istedigimizi yeme vardi,o yüzden yoksa yapilan kacamaklar cezasiz kalmaz,Büyümeyen baybnin deyimiyle elimde karar defteriyle geziyorum,not aliyorum
wuwum sen gittikçe azaltıyor musun menüleri bana mı öyle geliyor :44:
Aynen canım bende öyle düşünüyorum, dur bakalım gruba kesin kabulüm yapılsın sonra zaten diyetisyeni şutlayacağım
Öğlen patatesle ekmekte olmamış gibi, 2 side nişasta canım
ben kendimi suçlu hissederken Kaptanımın yediklerine bak heleeee
Harika bir menü olmuş tuana
gene yanlıs yazmısım
wuwum afiyet olsun tatlımda sen menünü azaltıyorsun farkındayım
tatlım böyle yapınca kilo veremezsın sen verdigini sanıyorsun düzenli beslen bitanemmmmm
tamam yavrum kolay gelsın sana :)))))) sen ne yaparsan guzel yaparsın bebegımben ciktim kizlar,bizimkiler dün gidemedi sirk e,anneleri gezmedeydi,onlarida sürükledi kendisiyle,o yüzden bu gün gttiler,bende daha yemek yapicam,evde sis yapicam bakalim nasil olacak,bide yufka ekmek yapacam,o yüzden ciktim,daha oglumu doyurmam lazim,offff hadi bana müsadee
sadece dondurmaysa gecerli olsun cnm,ama fazla biseyler yiyceksen bu gün ye ki cumaya kadar toparlayasin
ben senin tursuda anlamadim cnm,bi ara netten arastirmam lazim,doyurucumu yoksa gecistiricimi ögün olarak:44:
ögülerin az olmus
ögle neden yarimsar kase yedin anlamadim,ve ekmek te yememissin,aksam yine az olmus,dolamnin yanina 1 kase corba icebilirdin,veya salatani tavuklu,ton balikli yapsaydin yine doyurucu olurdu ögünün
10 findik bencede cok olmus,5-6 findik yeterli,ayrica portakal suyunu kendinmi sikiyorsun,hazirmi,hazirsa karsimsizlardan almani öneririm,yada ayran icmeni:13:
az yiyerek sadece kaslarimizi kaybederiz,düzenli yersek yaglarimizi
bu arada gecmiste nutella serbestmi demissin,bu hafta 1. oldugumuzdan ödül olarak istedigimizi yeme vardi,o yüzden yoksa yapilan kacamaklar cezasiz kalmaz,Büyümeyen baybnin deyimiyle elimde karar defteriyle geziyorum,not aliyorum[/QU
Ben hazır olan hiçbirşeyi tüketmem pegasus:) sütü pazardan alırım,yoğurdumu,peynirimi kendim yaparım,Katı meyve sıkacağımla en sağlıklı meyva sularını yaparım çocuklarıma ve kendime:)))yarım kase meselesine gelince bol prinçli bir tavuk çorbasının yanında birde ekmek yeseydim fazla gelirdi diye düşündüm..Hem akşamdan önce arada 10 adet fındık yediğimden akşam yemeğini hafif tuttum..Akşamda erken yatmayı planlamıştım...Niye o kadar fındık yedin diye sormayın fındık agasıyım:))) evimde 1 çuval fındık..Kavurup yiyorum kavurmadan yiyorum:))) fındık vazgeçilmezim belkide fındığıma sınırlama getirirsem daha farklılaşacak herşey:)))
Uyarılarınızı dikkate alıcam teşekkürler:))))
canım benim neden ekmek yemiyorsun ? günkül ekmek hakkını mutlaka kullan
haklisin cnm,bizde pirinc,bulgur,makarnanin yaninda ekmek tüketmemeye gayret ediyoruz,yanliz 1 dolmaylada ögün olmazAkşam prinçli biber dolması olduğu için ekmek yemedim..Benim menüme göre sizce ne kadar ekmek tüketmeliyim..Ben böyle prinçli öğünlerin yanında ekmemk tüketmemeliyim diye biliyordum..((((((((((((....Yani nasıl bir liste tam anlamıyla doğru bir listedir bilmiyorum:Yani nasıl yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim ((???
gunaydın :)))))))))
menum
sabah : 1kase salata azcık peynır yarım dlım kepek ekmegı 1 cay yanlız sekerlı ama az sekerlı
ara:4 tane kru kayısı 1 bardak yesıl çay
öglen : 4 kasık yogurt 1 kase corba
ara: 5 tane badem
aksam :1 yumurtalı menemen yedım az yaglı yarım dlım kepek ekmegyle
yatmaya yakın 1 nescafe
2 ltre su
30 dakka dans
200 kere zıplama
50 kere bı ayagımı karnıma cektım bıde 50 kere öburunu
kollarımıda bıssuru salladım ama saymadım :)))))
slm kizlar,listemi yazayim cikicam,gecmise baktim biraz vcevaplari sonra veririm,cocuklar sirk e gitmek istiyor,babasiyla yollarsam gelirim bende,yada bende alisveris merkezi gezerim
sabah
1 dl ekmek,2 dl peynir
ara
1 elma
ögle
önceki günden kalan 5 kasik ciger,1 dl ekmek,ayran
ara
yarim muzlu süt
aksam
3 kasik pirinc pilavi,2 parca firinda tavuk,salata
ara
2 kasik yogurt
su
3 lt
spor
yok
hadi ben ciktim,kendinize cici bakin,zeynosum kücültecegini duydum,dedim allahim,kimine vermezsin,kiminede fazlasiyla verirsin
bahar cnm,bu fotolari evdemi cektin,yani yedginizin fotosumu,yoksa nettenmi aldin,koydunkızlarrr ben geldim iki gündür giremedim neler kaynattınız akalım
menülerimi yazim hemen bi iş cıkmadan
cuma:
sabaheynirli tost
ara: yok cünkü onda yemiştim
öğlen:bi kase corba tane patates kızartması bi kase yogurt :26:
ara:bi elma
akşam:5 kaşık öfelemeç iki bardak çay ( içinde yufka ekmek peynir sogan domates var)Eki Görüntüle 691380 Eki Görüntüle 691381 Eki Görüntüle 691383
ara: yok
su : 2 litre ancadır mıdem almıyo
spor : malesef daha baslayamadım artık baslıcam :26:
cumartesi:
sabah:2 dilim ekmk peynir zeytin cay yeşillik
ara:8 tane san fıstıgı bi tane orta türk kahvesi
öğlen: 5 kasık kısır ekmek yok
ara: bi elma bi avuç beyaz leblebi
akşam:2 şiş tavuk ızgara yagsız derisiz evde yaptık :)) ekmek bi dilim bi tabak salata
su 2 litre ancadır yine ve spor yok:26:
pazar yani bu büyük gün :)))
sabah:bi dilim ekmek az peynir zeytin
öğlen:
bi dilim yunan tatlısı :))Eki Görüntüle 691392
2 dilim biberli
bi tane poaca
akşam: halen dısardaydık lokantaya gittik tavuk dürüm salata yedim
su 2 litredir spr yok yine bugün iyiki serbestti yoksa ayvayı yemiştim ama bütün canımın istedigi şeyleri yedimhafta içi sıkı bi diyet beni bekler
kızlaar geçen hafta 61.5tum,bu hafta 60.8 çıktım,700 gr daha gitmişPegasus gitmeden kivi de yedim canım, çok iyi geldi, diyetisyene de söyledim kiviyi demek yaramış dedi
DÜn ki menüm
kalkar kalkmaz; 1 bardak su
sabah; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, bitki çayı
ara; 4 tane kuru erik
Öğlen; peynirli salata
Ara; 5 tane badem+5ceviz
akşam; 1 közlenmiş biber, bol salata, yarım tavuk adana kebap, 1 kaşık yoğurt
Ara; 2 tane forumun çikolatalı bisküvisi, 1 sütlü kahve
Birde ben bugün çok kaçırdımPegasus ceza listemi kabarık oluştur canım, hep hamur işi yedim Ama öğlen yiyorum,akşama az ve sağlıklı yiyeceğim, serbest günü , serbest öğüne çevirdim 7
Eşimi göndereyim, sizin menülere de bakacağım
haklisin cnm,bizde pirinc,bulgur,makarnanin yaninda ekmek tüketmemeye gayret ediyoruz,yanliz 1 dolmaylada ögün olmazyanina en azindan corba icseydin
ekmege gelince sabah 2,ögle 1,aksam 1 dl yiyebilirsin,bu bize kilo aldirmaz,aksine yaglarimizi yakarizpilav,makarna yersen ekmek yemezsin,daha doyurucu salatalar veya corbalala desteklersin,hem tok,hem zayif olursun:13:
canım menemeni ekmeksiz nasıl yedin içinde ymurta var die ben ekmeksiz hayatta yiyemem o yüzden yemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?