Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben ciktim kizlar,bizimkiler dün gidemedi sirk e,anneleri gezmedeydi,onlarida sürükledi kendisiyle,o yüzden bu gün gttiler,bende daha yemek yapicam,evde sis yapicam bakalim nasil olacak,bide yufka ekmek yapacam,o yüzden ciktim,daha oglumu doyurmam lazim,offff hadi bana müsadee

wuwum sen gittikçe azaltıyor musun menüleri bana mı öyle geliyor :44:

Aynen canım bende öyle düşünüyorum, dur bakalım gruba kesin kabulüm yapılsın sonra zaten diyetisyeni şutlayacağım

Öğlen patatesle ekmekte olmamış gibi, 2 side nişasta canım

ben kendimi suçlu hissederken Kaptanımın yediklerine bak heleeee

Harika bir menü olmuş tuana

evet ablacım fasulye tursusuydu :)))))))
canım benim neden ekmek yemiyorsun ? günkül ekmek hakkını mutlaka kullan

gene yanlıs yazmısım
wuwum afiyet olsun tatlımda sen menünü azaltıyorsun farkındayım
tatlım böyle yapınca kilo veremezsın sen verdigini sanıyorsun düzenli beslen bitanemmmmm

sadece dondurma canım :))))))) bnı dyuruyoda bole fasulye trsusu oluoya kutularda yaparlar onu acıosun suya koyuyo bazıları snra soganla falan kavuruyolar tam anasıl yapılıo blımıorumda halam yapıo bnı dyuruo hsumada gdıo ama bnu mısır ekmegyle yerler genelde ama bben bı dlım kepek ekmegyle yedım

yavrum bu artmıs halı bı ara dahada az yıodum

gene yanlıs yazmısım
wuwum afiyet olsun tatlımda sen menünü azaltıyorsun farkındayım
tatlım böyle yapınca kilo veremezsın sen verdigini sanıyorsun düzenli beslen bitanemmmmm

öylede zeynep abla ben fazla yedgımı dsunuodum bu menuyle ekm ek yedım hem 1 dlım braz dahamı yıyım sısmıyım snraa

tamam yavrum kolay gelsın sana :)))))) sen ne yaparsan guzel yaparsın bebegım

canım benim neden ekmek yemiyorsun ? günkül ekmek hakkını mutlaka kullan

Akşam prinçli biber dolması olduğu için ekmek yemedim..Benim menüme göre sizce ne kadar ekmek tüketmeliyim..Ben böyle prinçli öğünlerin yanında ekmemk tüketmemeliyim diye biliyordum..((((((((((((....Yani nasıl bir liste tam anlamıyla doğru bir listedir bilmiyorum:Yani nasıl yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim((???

haklisin cnm,bizde pirinc,bulgur,makarnanin yaninda ekmek tüketmemeye gayret ediyoruz,yanliz 1 dolmaylada ögün olmazyanina en azindan corba icseydin

ekmege gelince sabah 2,ögle 1,aksam 1 dl yiyebilirsin,bu bize kilo aldirmaz,aksine yaglarimizi yakarizpilav,makarna yersen ekmek yemezsin,daha doyurucu salatalar veya corbalala desteklersin,hem tok,hem zayif olursun
:13:

kızlarrr ben geldim iki gündür giremedim neler kaynattınız akalım
menülerimi yazim hemen bi iş cıkmadan
cuma:
sabaheynirli tost
ara: yok cünkü onda yemiştim
öğlen:bi kase corba tane patates kızartması bi kase yogurt :26:
ara:bi elma
akşam:5 kaşık öfelemeç iki bardak çay ( içinde yufka ekmek peynir sogan domates var)
ara: yok

su : 2 litre ancadır mıdem almıyo
spor : malesef daha baslayamadım artık baslıcam :26:

cumartesi:
sabah:2 dilim ekmk peynir zeytin cay yeşillik
ara:8 tane san fıstıgı bi tane orta türk kahvesi
öğlen: 5 kasık kısır ekmek yok
ara: bi elma bi avuç beyaz leblebi
akşam:2 şiş tavuk ızgara yagsız derisiz evde yaptık :)) ekmek bi dilim bi tabak salata
su 2 litre ancadır yine ve spor yok:26:

pazar yani bu büyük gün :)))
sabah:bi dilim ekmek az peynir zeytin
öğlen:
bi dilim yunan tatlısı :))
2 dilim biberli
bi tane poaca

akşam: halen dısardaydık lokantaya gittik tavuk dürüm salata yedim

su 2 litredir spr yok yine bugün iyiki serbestti yoksa ayvayı yemiştim ama bütün canımın istedigi şeyleri yedim hafta içi sıkı bi diyet beni bekler

canım menemeni ekmeksiz nasıl yedin içinde ymurta var die ben ekmeksiz hayatta yiyemem o yüzden yemiyom

menün güzel kaptancım

bahar cnm,bu fotolari evdemi cektin,yani yedginizin fotosumu,yoksa nettenmi aldin,koydun

vee yunan t atllisina bittim,ölecem simdi,bunu bana yapmayacaktin
öfelemec in icinde kiymada varmi:44:,yoksa öyle pismedenmi yapiyorsunuz:44:

güzel canım menün

Anladım canım..Bu 4 dilim kepek ekmeği olablir değilmi??

pegasus cum bişe sormalıyım..Ben okullar tatil olunca köyümüze gitmek zorundayım.Orda fındık bahçemiz var baya bi fındık bahçesi yani8-9 tonluk fındık çıkan bir bahçe ve dolayısıyla yaz aylarını hep orda bahçeyle uğraşarak fındık toplayarak işçilere fındık toplatarak geçiriyoruz..Ben bu nedenle haziran sonundan sonra yokum bu durum nasıl olur peki canım..Eylülde ancak evime geliyorum((43:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…