Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Anladım canım..Bu 4 dilim kepek ekmeği olablir değilmi??
Olablir tabiki,tam bugday,kepek beyaz ekmek harici digerlerinden yiyebilirsin
Seni izinli yazariz,izinli oldugun sürede 6 ay icinde dönmezsen kurallar geregi diskalifiye ediliyorsun,dönersende kaldigin yerden devam ederiz:13:

canım sen nerelisin aslen ben orduluyum ve bizimde fındık bahcemiz var :)

çarşambayı bilmiyorum canım ama orduya giderken samsundan cok gectik ve harika güzel bir yer :)

Güzeldir memleketim ..Çarşambalıyım lise falan orda bitti ama 5 yıl samsun merkezdeydim..Deniz tarafı olsun sahile yakın olsun diye evimizi atakumdan aldık 3 yıldırda atakumdayım zaten merkezede çok yakın:))yürüyüş yaptığım sahilin resminide gösteririm size mis kızlar hakkaten missss missss...

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar bu akşam erken yatıcam dedim ama gene beceremedim küçük oğlumda uyumadı ayağımda 1 saattir sallıyorum ama banamısın demedi...Yarın güne güzelliklerle uyanın yarın görüşmek üzre Allah'ın izniyle....İyi geceler...

Tatlılar,poağaçalar ben buradayım diyor canım

evet malatya,bi tarafimda antebe dayanir ama,hangisi olsa olur

Pegasus benim anne tarafımda Antepli, hatta Kıbrıs'a Antepten geldik canım, 2.5 yıl yaşadım Antepte, tayinimiz hala orada

çigdemim geldiginde faceye gel ablam

Yazıyorum ablacm

çigdemim burdanda dogum gününü ilk kutlayan ben oluyum bitanem
dogum günün kutlu olsun canım çok uzun ve saglıklı yıllar gecir eşinle yavrularınla beraber
iyiki varsın çigdem iyiki seni tanımısım melegim

ne güzel ya ben cok sevdim bu birinciligi herkez cozutmuş :)
maşallah
ben acım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…