- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Allahım sana geliyorumÇocukken ciciannem yapardı Puff canım çekti
hoş geldin canım bu nasıl bir seyki ? hiç görmedim daha önce
tam yerine gelmişin işte canım bizim takımda kal hem eylen hem kilo ver
ausum yarım misafiri var gelemedi sabah ugradı bi sonra kayp oldu :)
Tmm kaptan kim kurallar ne:26:Ben düzensiz besleniyordum ondan takımlara girmiordum ama artık az biras düzenim var
Nur_Tuanna tekrardan hos geldin cnm,takim kurallarini yazayim sana,lütfen iyi oku ve kabul edip etmedigini bana bildir,eger kabul ediyorsan özel mesajla takima katildigin kilonu,katildigin tarihi ve hedef kilonu yaz,uyulmayacak kurallar degil,sadece sagligimiz icin yapmamiz gerekenler
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en azami rakamdir,haftada 49 mesaj altina düsen üye ceza alacaktir.
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b),eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan cikarilacaktir,her gün 3 ana ögün ve en az 1-2 ara ögün yapilacaktir.ana ögünleriniz gecistirme olmayacak,doyurucu seyler yenilecektir.
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
unuttugum varsa lütfen hatirlatin kizlar,bunu ilk sayfaya kopyalamalirini rica edicem,sürekli kural yazmak zorunda kalmam böylelikle,her gelen yeni üye ordan okur ve kabul edip etmedigi bildirir
bu yüzden unuttugum kural varsa lütfen söyleyin:13:
imdaaaat çok yoruldum sabah olsun artık....
İyi geceler. Sizi öpüyorum ve çıkıyorum yarın görüşürüz...
adını yasını kilonu hedef kilonu yaz canım ama adını yazmak istemezsen yazmaya bilirsinTmm kaptan kim kurallar ne:26:Ben düzensiz besleniyordum ondan takımlara girmiordum ama artık az biras düzenim var
Ben denemeye girim bakayım:26:mENÜLERİM ÇOK UYMAYABİLİR SİZE:26:öğrenci olduğum ve tek başıma yaşadığım için düzenli sulu yemek tarzı şeyler yapamıyorumadını yasını kilonu hedef kilonu yaz canım ama adını yazmak istemezsen yazmaya bilirsin
Ben denemeye girim bakayım:26:mENÜLERİM ÇOK UYMAYABİLİR SİZE:26:öğrenci olduğum ve tek başıma yaşadığım için düzenli sulu yemek tarzı şeyler yapamıyorum
75 kiloyum:18:60 olmak istiyorum yaş 26 adımda sinem
günaydın hanımlar hepinize bomba gibi iyi bir hafta diliyorum
herkesi vermiş olduğu kilolardan ötürü de tebrik ederim yaya ya şaşa şa BİZİM TAKIM çok yaşa
bugün benim için çok önemli bir gün o yüzden hepinizden duaiarınızı esirgememenizi bana bol şans dilemenizi istiyorum. bugün insan kaynaklarıyla görüşmem var maaş artışı konuşunda 7 yıldır çalıştığım şirkette ilk kez bu talepte bulunucam hepinizin dualarına desteğine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
gelelim menülerime;
cumartesi günü müstakbel kayınvaldem ve kayınpederimle tanışmak için gittim okahvaltıya davetliydim o yüzden onu yemem bunu yemem demem biraz zordu gelelim yediklerime:)
cumartesi
sabah
yarım pohaça ( görümcem yapmış:))
1 adet kurabiye
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
zeytin
domates
salatalık
maydanoz
çay
ara
türk kahvesi
yarım dilim kek
öğle yemeği yiyemedim bunları yiyince
akşam
ne yediğimi unuttum yawablama sorar yazarım bi ara ama sanırım çok bişey yememiştim
2lt su
spor yapamadım malum:26:
pazar
sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
çay
öğle
yarım ekmek köfte yedim affınıza sığınırım:26:
akşam
hiçbişey yemedim öğlen köfteleri götürünce
yatmadan önce 3-4 tane bisküvi çay
2 lt su
100 mekik
yarım saat koşu bandında yürüdüm
şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi şu görüşmem bitsin gelirim yine
kızlar günaydın
nenümü yazıp çıkacağım bugün asyayı doktor kontrolü var oraya götüreceğim gelince görüşürüz
sabah;nesfit meyve süt karıımı
ara;yok
öğle;3 köfte kadar pişmiş pastırma 2 dilim kepekli ekmek biraz peynir yeşillik, biraz domates sosu
ara;5-6 kuru kayısı
akşam;közlenmiş azyağlı patıcan salatası 1 dilim kepekli ekmek süper gitti valla
ara;1 bardak süt 8-9 adet fındık
spor;miskin miskin yatış
su;2-3 li,tre
bu arada dünkü pilates mekikcezama sayıyorum. cezalarım bitti öpüldünüz.
ayyyyyyyyyy bayıldım ben burda yürümek için sabah 4 te gene kalkarım çok ferah bir yermiş..miss gerçekten..Güzeldir memleketim ..Çarşambalıyım lise falan orda bitti ama 5 yıl samsun merkezdeydim..Deniz tarafı olsun sahile yakın olsun diye evimizi atakumdan aldık 3 yıldırda atakumdayım zaten merkezede çok yakın:))yürüyüş yaptığım sahilin resminide gösteririm size mis kızlar hakkaten missss missss...Eki Görüntüle 691421 Eki Görüntüle 691422
kızlarrr ben geldim iki gündür giremedim neler kaynattınız akalım
menülerimi yazim hemen bi iş cıkmadan
cuma:
sabaheynirli tost
ara: yok cünkü onda yemiştim
öğlen:bi kase corba tane patates kızartması bi kase yogurt :26:
ara:bi elma
akşam:5 kaşık öfelemeç iki bardak çay ( içinde yufka ekmek peynir sogan domates var)Eki Görüntüle 691380 Eki Görüntüle 691381 Eki Görüntüle 691383
ara: yok
su : 2 litre ancadır mıdem almıyo
spor : malesef daha baslayamadım artık baslıcam :26:
cumartesi:
sabah:2 dilim ekmk peynir zeytin cay yeşillik
ara:8 tane san fıstıgı bi tane orta türk kahvesi
öğlen: 5 kasık kısır ekmek yok
ara: bi elma bi avuç beyaz leblebi
akşam:2 şiş tavuk ızgara yagsız derisiz evde yaptık :)) ekmek bi dilim bi tabak salata
su 2 litre ancadır yine ve spor yok:26:
pazar yani bu büyük gün :)))
sabah:bi dilim ekmek az peynir zeytin
öğlen:
bi dilim yunan tatlısı :))Eki Görüntüle 691392
2 dilim biberli
bi tane poaca
akşam: halen dısardaydık lokantaya gittik tavuk dürüm salata yedim
su 2 litredir spr yok yine bugün iyiki serbestti yoksa ayvayı yemiştim ama bütün canımın istedigi şeyleri yedimhafta içi sıkı bi diyet beni bekler
gayet güzel canım afiyet olsun..GÜNAYDINNNNNNNNNNN
Kızlar dün ki menümü yazıp kaçıyorum hemen
Kalkar kalkmaz ılık limonlu su
Sabah; 1 dilim hellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik, bitki çayı
Ara; 4 kuru erik
Öğlen; 6 yk yeşil mercimek pilav+ bol salata
Ara; 2formbisküvi ve bitki çayı
Akşam 4 yk pirinç pilavı+ 4 yk kuru fasulye+ 4 tane biberiye turşu
Ara; 10 badem
Spor haftasonu olduğundan yok
Su; 2,5 lt
günaydın hanımlar hepinize bomba gibi iyi bir hafta diliyorum
herkesi vermiş olduğu kilolardan ötürü de tebrik ederim yaya ya şaşa şa BİZİM TAKIM çok yaşa
bugün benim için çok önemli bir gün o yüzden hepinizden duaiarınızı esirgememenizi bana bol şans dilemenizi istiyorum. bugün insan kaynaklarıyla görüşmem var maaş artışı konuşunda 7 yıldır çalıştığım şirkette ilk kez bu talepte bulunucam hepinizin dualarına desteğine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
gelelim menülerime;
cumartesi günü müstakbel kayınvaldem ve kayınpederimle tanışmak için gittim okahvaltıya davetliydim o yüzden onu yemem bunu yemem demem biraz zordu gelelim yediklerime:)
cumartesi
sabah
yarım pohaça ( görümcem yapmış:))
1 adet kurabiye
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
zeytin
domates
salatalık
maydanoz
çay
ara
türk kahvesi
yarım dilim kek
öğle yemeği yiyemedim bunları yiyince
akşam
ne yediğimi unuttum yawablama sorar yazarım bi ara ama sanırım çok bişey yememiştim
2lt su
spor yapamadım malum:26:
pazar
sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
çay
öğle
yarım ekmek köfte yedim affınıza sığınırım:26:
akşam
hiçbişey yemedim öğlen köfteleri götürünce
yatmadan önce 3-4 tane bisküvi çay
2 lt su
100 mekik
yarım saat koşu bandında yürüdüm
şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi şu görüşmem bitsin gelirim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?