Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba güzel bayanlar.
Dün ki menüm..

Sabah kalktığımda 1 bardak ılık su
Bitki çayı

Kahvaltı:1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,5 adet yeşil zeytin,bol maydonozlu şöğüş,kk beyaz peynir,

Ara:5 kuru kayısı,1 bartak taze sıkılmış portakal suyu

Bitki çayı
Öğle:1 dilim kepek ekmek yarım kase tavuk çorba,1 kase tuzsuz cacık.

Ara:6 adet yeşil erik

bitki çayı
Akşam:3 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yağsız tuzsuz çoban salata,4 yemek kaşığı ama dolu taze fasulye,

Yeşil çay..

Spor:60 dk tempolu yürüyüş
30 mekik.

Su:2 litre

Canım vallahi allah razı olsun senden, 2güne 1 bir tane kivi yiyorum ve 2 gün tuvalete çıkmama yetiyor

Kızlar, vaktinizi alacağım ama dertleşmek istiyorum.. Bugün instagramdan bir spor eğitmeninden bu arka bel inceltme için yardım istedim, daha doğrusu istediğim 1-2 hareket tavsiye etmesiydi ; Bana bu cevabı yazmıştı instagramdan;

-@aymatac hanım merhabalar xxxx@gmail.com mail atın yardımcı olmaya çalışacağım

Bende hemen mail attım, bilgilerimi yaptıklarımı da yazdım ve hemen bana bunu yazdı;

- Çiğdem hanım Selam,

Egzersiz mantığınız baştan yanlış öncelikle belirteyim. Diyetinizi incelemek isterim reçete bir program verdiklerini düşünüyorum size. Yoksa bu sorunu yaşamazdınız. Kilo veriyorsunuz ama yağ oranınız detaylı şekilde düşmüyor. Bir de varsa fotoğrafınızı alabilirim incelemek adına ki size doğru tavsiyelerde bulunabileyim. Profesyonel anlamda online destek isterseniz eğer bunun içine detaylı egzersiz , sürekli iletişim ve beslenme-pişirme desteği, alışveriş ve kaliteli dinlenme stratejileri giriyor o durumda da form doldurmanızı isteyeceğim.

Şimdi benim sorunum şu, sadece boyumu,kilomu yazarak ve yaptığım 1,5saatlik yürüyüşümü yazarak hemen uyguladığım yöntemin yanlış olduğuna kanaat getiriyor. Ardından ücretli yardım öneriyor.. Oysa benim istediğim sadece etkili 1-2 etkili egzersiz hareketiydi.. Şimdi bunda ne var diyebilirsiniz.

Bundan 4 ay önce burada bir spor salonuna gittim ve kilo vermek istediğimi söyledim, Orada bana hoca( aslında değilmiş, eşi hocaymış ve o boş durmasın diye oraya eşini koymuş) garanti verdi, merak etme 2 ayda süper birvücudun olacak sana garantisini veriyorum diye.. Bizde 3 komşu gittik (Gittim deli gibi 2-3saat spor yaptım orada.) ve 2 ay gitmemle verebildiğim sadece 2 kiloydu. Artı beni 20 lira farkla powerplate'e soktu. Sonra dedim ama siz garanti dediniz. böyle böyle dediniz , o da bana siz çok acele ediyorsunuz, öyle ha diyince gitmez, o zaman dedim eşinizle konuşmak istiyorum ben, eşiyle konuştum bana dedi ki %80 beslenme alakalı %20 sporla alakalıdır kilo verme dedi. Ee dedim neden en başta bunu söylemediniz. Ben buraya vereceğim parayı diyetisyene verip , stad etrafında da yürüyüşümü yapar o %20'lik sporu sağlardım, siz böyle demediniz dedim.. O kadar canım sıkıldı ki verebildiğim kilo 2 kilo ücret 240 lira..

Ardından 2 aydır diyetisyene başladım,dedim ki bakın ben Haziran'da Türkiye'ye gideceğim o zamana kadar vermem gerek bu kiloları. ölçümüm vs yapıldı, aa dedi vereceğiniz kilo az merak etmeyin dedi. Her hafta 5 dakikalık apar topar kontrollerle elime liste tutuşturuldu ve 7 haftadır verebildiğim kilo 4 kilo, yaptığım masraf 200 lira...

Şimdi ben masumca yarımdımeder umuduyla netten bile birisinden yardımisteyince işin hemen ticarete dökülmesinden ve benim 10 kilomu fırsat bilerek, verilen umutlardan hiç birinin yerine getirirlmemesi, bunun üzerine ben paramdan, moralimden ve motivemden, irademden olduğumda bir gerçek. Bu alanı sadece ticarete çevirmişler ve insanların umutlarıyla oynuyorlar. kilolu, fazlalığı olan insanları) sağılacak inek gibi görüyorlar, inanın çok usandım. 10 yıldır istediğim sadece şu 10 kiloyu verebilmek ve artık bunu sizinle ( kabul edilirsem) , kalan azcık iradem ve motivemle yapmak istiyorum. İnşallah Rabbim'de başarmayı nasip eder. yoksa gerçekten çok yoruldum.. Ne lanet bir paraymış ki millet en ufak yardımı bile paraya çevirme derdinde..

( bu işi gerçekten başarıylayapanlar tenzi ederim.)

Başınızı çok ağrıttım billiyorum ama artık yeter dedim.. Kiloluları salak ve saf yerine koymaları,üzerinden rant sağlamalarından usandım.artık onları görmezden geleceğim ve bugün yeni bir başlangıç yapacağım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün yeni bir ben olmanın kapılarını açacağım. Kalan 7 kilomu Haziran ayına kadar inşallah vereceğim

Son düzenleme:

Menüyü süper beğendim canım..

Çok iyi canım :) Başaracağız biz bu işi

canım benim ya gerçekten kötü talihsizlikler yaşamışsın.netten simit bölgesi için egzersizler diye girersen hareketler çıkacaktır.benimde bel bölgemde yağlanma çok fazlaydı 73 kg dayken sanki sanki arkamdada göğsüm varmış gibiydi.netten ender saraçın doktorum programında yaptığı 20 dakikalık hareketler vardı ben onları yaptım tabi kendimde eklemer yaptım 1 saatte yürüyüşlerle şuan yağlarım yok denecek kadar az kaldı çok etkili tavsiye ederim.videosunu bulursam paylaşırım canım hiç o kadar para harcamanda gerek kalmayacak işe yarayacak ve bana dua edeceksin eminim..

3 haftada incelten 10 hareket
http://www.uzmantv.com/evde-hangi-egzersizlerle-belimizi-inceltebiliriz

Son düzenleme:
selam kızlarrrrr; ben geldim :)))))

asyacığı kontrole götürmüştüm. öldüm bittim resmen yorgunluktan. çok şükür kötü birşeyisi yok.
şimdi geçmişe dalıyorum byeees

Çok teşekkür ediyorum canım o kadar yıprandım ki anlatamam, hemen bakıyorum linke..

rica ederim canım benim ben bu hareketleri yaparak vede yürüyüşle 20 günde 3 kilo vermişrim ama herkes 7-8 kg verdiğimi sanıyordu çünkü bayağı inceltmişti bende tekrar bugün başlayacağım geri kalanlarıda atma zamanı geldi sen netten bakarsan daha çeşitli şeyler var ek yaparak hareketleri biraz daha arttıra bilirizsin inanki faydasını göreceksin..

bebegim menün cok güzel

kızlar yakında forumda dügün var :) tatlım ben cok kacamak görmedim
inşallahta diledigin zamı alırsın :)

sporun cok iyimiş hayatım :) menünde iyide sabahları pek az

canım benim sen ne cok leblebi yiyorsun :)
cok mu seviyorsun :) birde tırnaklı ekmek gördüm o nasıl bir sey
sporunu begendim :)

balım benim cok geçmişşşler olsun kıyamam sana
menün cok güzel tam ausluk yani allahım acil sifa versın

canım benim belin için yapıcan en güzel egzersizi arkadaş video eklemiş bize hocamız hep o hareketlerden yaptırıyor

merhaba diyim hemen dünki menümü yazıyım sonrada biraz nivea bady yapıyım bugun cok spor yapamadım
sabah 2 bardak sıcak su ve 30 defa parmak ucunda zıplama
kahvaltıda
2 dilim ekmek arası tost
4 zeytin
bol maydonoz 1 kupa yesil çay
ara 1 kutu süt
ögle 5 kasık yeşil mercimek bol salatanın içinde 3 kasık yogurt
ara 1 elma
akşam 6 kasık ıspanak kavurması 3 kasık yogurt bollll salata
su 2 lt

kızım gelicekti bütün gün ev temizledim dip köşe spor yapamadım

dün bizim küxcük hanım gelicek diye ıspanaklı domatesli börekler yaptım bazlamalar yaptım ama ucundan dahi tadına bakmadım
çarsamba günü diyetisyen günüm ve mükafatını cok alıcam biliyorum şimdiden baya gitmiş kilocuklarım :)

veeeeeeeeeeeee tatatammmmmmm
kendime L beden ceket aldım ayyyy cok mutlu oldum yaaaaaaaaa

topraksımm canım benim senin sıkıntını en iyi ben anlarım kuzum bende sigarayı bıraktıgım ilk 3 gün cok kötüydüm aglıyasım geliyordu sinirden ama dedimki kendime ben çocuklarımı sigaradan daha cok seviyorum ben hasta olsam kanser olsam beneim yavrularım ne yapar annesiz gerci büyükler ama annenin yerini ne tutat ?
haaa birde çift maaşlı herüfümü kimseler vermem dedim ve bıraktım o illeti iyikide bırakmısım verdigim paraya o kadar acıyorumki yazık etmişim kocacıgımın paralarına ve kendim için en iyisini yaptım spora başladım ve inanılmaz mutluyum ve vücüdumun degistıgını görünce dahada mutlu oluyorum . ilk günlerin cok zor olucak bitanem ama gecicek öyle düşün allahım yarın yardımcın olsun sakın pes etme arkandayız canım benim

ekmekleri unutmusum birer dilimde tam bugday ekmegi var ögünlerde

hiç kaçamaksız güzel bir menü olmuş

güzel menü haftasonu spor yapmak gelmiyo içinden insanın miskinleşiyoruz hepimiz

cumartesi iyi ama pazar günü biraz kaçmış sanki menün

efet haftasonu biraz dengesiz yedim bu yüzden cezalara razıyım koşu bandı teyzemde ben de dün teyzemdeydim sporumu da yapıyım dedim hazır alet varken

canım oyyy kaynanatörle tanışmalar filan. aaaah ahhhh bende geçtim o yollardan. şimdiki aklım olsa nişan ünü tanışırdım. hiç gereği yokmuş. :))

neyse işin şakası bunlar. canım facede gördüm notunu senin için dua ettim zaten dualarımız seninle Rabbim hakkında hayırlısını versin.
menün pek olmamış ama olsun hem ödül vardı haftasonu hemde özel durumların varmış. bu hafta iki göbek atar eritirsin :))
canım menün güzel böyle devamet
eet sanki biraz çok olmuşbu hafta spor yaparız eritiriz.
canım çok geçmiş olsun ya menün güzel canım normlae dönmüş :))))

canım1 kilo 7700 kaloi ama aus 7700 kalori almadığına göre çoğu şişkinliktir.
bende sana hastayım buyumeyen babykadeşim. şöyle seni kaşıma alıp çatır çatır dedikodu yapasım var.çok acayip kanım kaynadı sana.

günaydın kızlar
dün akşam itibariyle sigarayı içmiyorum fakat şu ara pek iyi değilim müsadenizi istiycem, bir ara geçmişi okumaya çalışıcam.
öpüyorum sizi
deprikler akadaşım. artık sigara yok etelyaya sorarız kontrol ederiz. hımmmmmmmmmmmmmm.
canım gayet güzel menün sporda var.üüüüüüüüüüüü ama sen mezun olacaksın

kıyma yok kaptan pişmeden yapılıyo sogan pişiyo sadece
yunan tatlısıa muhteşem arkadaslarım bayıldı dün
ay o nası bişey fotosu çok güzel diyaaaaaaaaaa bi daha foto koymayın ya olan var olmayan var
canım az yemişşsin bide ara öğün tüketseydin daha iyi olurdu.
canım topuklarında birşey varmış gibi eğil topla
Teşekkürler Pegasus Hulahop diyorlar :)
ayyy ondan bende alacağım sırf yapabiliyormuyum diye denemek için. ama eğer yapamazsam eşim dalga geçer diye cesaret edemiyorum
canım zaten 100 kalori bişey 1 kadehiçtim. malum mazotsuz oynanmıyo. bide elticiğimle gitmiştim. onun kaşısına geçip dökümezsem olmazdı.

canım menüde güzel sporunda ilk haftalarda zaten güzel kilo kaybediliyo iyi birşeyler bekliyorum senden
demmay canım daha öncede söylemiştim . senin hiiiiiiiiiiiiiiiiç birşye ihtiyacın yk. niye hazirana kadar??? bırak rahat bırak kendini. ucunda ölüm yok ya. hazirana kadar bi 5 kilo versen geriye kalıyor 5onuda temmuz ağustos en geç 2 ayda verirsin. hiç verememekte var. insanların seni bu kadar üzmesine bu yönünü kullanmasına müsade etmemelisin.5 kilo fazlalık emin ol seni çok rahatsız etmez. o yüzden rahat ol llütfen.
biraz saçma gelebilir ama bişey anlatacağım bi gün tv izlerken kamu spou denen birşey varya onu izledim
kadının iri çok zayılamış ve diyorki ihiyacımız olan tek şey anının ize ediği irade, ne pahalı spor salonları ne pahalı diyeisyenle nede ilaçlar hiçbirine ihiyacımız yok. bence ya farklı bir diyetisyene git yada hiç gitme. yağ ölçümü yapıaileceğin bir cihaz bul dönem dönem i yağını ölçtür. doğru yoldamısın diye kontrol edersin.

genel anlamda verilen listeler şöyle
sabahyumurtalı veya yağsız peynirli yada nesili kahvaltı
aralarda süt ve meyve,gece yatarken süt,
akşam yemeğinde süt
ara öğünün birinde fındık yada badem ceviz
bir ara öğününde galeta

öğlen sebze yiyorsan akşam et yemelisin yada tam tersi. sebzenin yanında çorba etin yanında yoğurt

sabah öğle akşam en az1 er dilim ekmek ben mesela çorba içtiğim öğünde 1 dilim ekmek yiyoum çorba içmediğimde 2
bide ara öğünlerde ekmek tüketiyorum.

ama mantık aynı, hepsinden azar azar ve dengeli. ama herşeyden yemelisin. tek yönlü beslenmemelisin.

hiçbirşeye ihiyacın yok.
benim diyetisyenimin eskiden e yazmları listeleri var mail adresini bana özelden atarsan sana foto yollayım
ister elde yazsın ister yazılmışı versin. çevirip çevirip aynısını veriyor.
galetanın yerine etimek yazıyo yumuranın yeine peyni. bu değişimi kendimizdeyapabilirz
eğr deneriz zayıflayamazsak senden önce ben gideceğim zaten.

canım çok teşekkür ederim, yazdıklarınızı okuyorum fakat cidden hiç halim yok, keyfimde yok o yüzden bişey yazmadan sadece bakıyorum en azından sobete bakıyorum.
bir iki güne geçicek diye düşünüyorum bu arada regl de olucam sanırım.
desteğiniz için teşekkürler, çok kötüyümmmmmmmmmmm

leblebiyi daha önce diyetisyenim önermişti hem tok tutar miğdedeki fazla suyu alır ve daha çok su tüketirsin demişti..ondan yiyiyorum birde tırnaklı ekmek sormuşsun bak böyle birşey.https://www.google.com.tr/search?q=...2009-ayintap-urfa-gezim-6%2F6740205;3072;2304

Selamlar canlarım .

Geçmişe gömülmeden bir selam vereyim dedim .

Az dinledim bugün , koluma krem sürdüm , bileğimi sardım , iyi sayılırım şimdi .

Ahhh ahhhh , geçen hafta ne yüzünden ceza almıştım ben ; hah snikers ve dondurma... Aşırı spordan kol iptal olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…