demmay cnm sana cevap yazicaktim unuttum
kivinin ise yaramasina sevindim,bir an ses cikmayinca ise yaramadi diye düsünmüstüm
veee hemseri sayiliriz,ben malatyaliyim fakat bir süre antepte kalmam gerekti,ailem orda simdi,icime su serpildi valla,kimi cagirsam karadeniz bölgesinden,bir an yanliz hissettim kendimi,ama artik hemsom var
GÜNAYDINNNNNNNNNNN
Kızlar dün ki menümü yazıp kaçıyorum hemen
Kalkar kalkmaz ılık limonlu su
Sabah; 1 dilim hellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik, bitki çayı
Ara; 4 kuru erik
Öğlen; 6 yk yeşil mercimek pilav+ bol salata
Ara; 2formbisküvi ve bitki çayı
Akşam 4 yk pirinç pilavı+ 4 yk kuru fasulye+ 4 tane biberiye turşu
Ara; 10 badem
Spor haftasonu olduğundan yok
Su; 2,5 lt
Merhaba güzel bayanlar.
Dün ki menüm..
Sabah kalktığımda 1 bardak ılık su
Bitki çayı
Kahvaltı:1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,5 adet yeşil zeytin,bol maydonozlu şöğüş,kk beyaz peynir,
Ara:5 kuru kayısı,1 bartak taze sıkılmış portakal suyu
Bitki çayı
Öğle:1 dilim kepek ekmek yarım kase tavuk çorba,1 kase tuzsuz cacık.
Ara:6 adet yeşil erik
bitki çayı
Akşam:3 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yağsız tuzsuz çoban salata,4 yemek kaşığı ama dolu taze fasulye,
Yeşil çay..
Spor:60 dk tempolu yürüyüş
30 mekik.
Su:2 litre
Canım vallahi allah razı olsun senden, 2güne 1 bir tane kivi yiyorum ve 2 gün tuvalete çıkmama yetiyor
Kızlar, vaktinizi alacağım ama dertleşmek istiyorum.. Bugün instagramdan bir spor eğitmeninden bu arka bel inceltme için yardım istedim, daha doğrusu istediğim 1-2 hareket tavsiye etmesiydi ; Bana bu cevabı yazmıştı instagramdan;
-@aymatac hanım merhabalar xxxx@gmail.com mail atın yardımcı olmaya çalışacağım
Bende hemen mail attım, bilgilerimi yaptıklarımı da yazdım ve hemen bana bunu yazdı;
- Çiğdem hanım Selam,
Egzersiz mantığınız baştan yanlış öncelikle belirteyim. Diyetinizi incelemek isterim reçete bir program verdiklerini düşünüyorum size. Yoksa bu sorunu yaşamazdınız. Kilo veriyorsunuz ama yağ oranınız detaylı şekilde düşmüyor. Bir de varsa fotoğrafınızı alabilirim incelemek adına ki size doğru tavsiyelerde bulunabileyim. Profesyonel anlamda online destek isterseniz eğer bunun içine detaylı egzersiz , sürekli iletişim ve beslenme-pişirme desteği, alışveriş ve kaliteli dinlenme stratejileri giriyor o durumda da form doldurmanızı isteyeceğim.
Şimdi benim sorunum şu, sadece boyumu,kilomu yazarak ve yaptığım 1,5saatlik yürüyüşümü yazarak hemen uyguladığım yöntemin yanlış olduğuna kanaat getiriyor. Ardından ücretli yardım öneriyor.. Oysa benim istediğim sadece etkili 1-2 etkili egzersiz hareketiydi.. Şimdi bunda ne var diyebilirsiniz.
Bundan 4 ay önce burada bir spor salonuna gittim ve kilo vermek istediğimi söyledim, Orada bana hoca( aslında değilmiş, eşi hocaymış ve o boş durmasın diye oraya eşini koymuş) garanti verdi, merak etme 2 ayda süper birvücudun olacak sana garantisini veriyorum diye.. Bizde 3 komşu gittik (Gittim deli gibi 2-3saat spor yaptım orada.) ve 2 ay gitmemle verebildiğim sadece 2 kiloydu. Artı beni 20 lira farkla powerplate'e soktu. Sonra dedim ama siz garanti dediniz. böyle böyle dediniz , o da bana siz çok acele ediyorsunuz, öyle ha diyince gitmez, o zaman dedim eşinizle konuşmak istiyorum ben, eşiyle konuştum bana dedi ki %80 beslenme alakalı %20 sporla alakalıdır kilo verme dedi. Ee dedim neden en başta bunu söylemediniz. Ben buraya vereceğim parayı diyetisyene verip , stad etrafında da yürüyüşümü yapar o %20'lik sporu sağlardım, siz böyle demediniz dedim.. O kadar canım sıkıldı ki verebildiğim kilo 2 kilo ücret 240 lira..
Ardından 2 aydır diyetisyene başladım,dedim ki bakın ben Haziran'da Türkiye'ye gideceğim o zamana kadar vermem gerek bu kiloları. ölçümüm vs yapıldı, aa dedi vereceğiniz kilo az merak etmeyin dedi. Her hafta 5 dakikalık apar topar kontrollerle elime liste tutuşturuldu ve 7 haftadır verebildiğim kilo 4 kilo, yaptığım masraf 200 lira...
Şimdi ben masumca yarımdımeder umuduyla netten bile birisinden yardımisteyince işin hemen ticarete dökülmesinden ve benim 10 kilomu fırsat bilerek, verilen umutlardan hiç birinin yerine getirirlmemesi, bunun üzerine ben paramdan, moralimden ve motivemden, irademden olduğumda bir gerçek. Bu alanı sadece ticarete çevirmişler ve insanların umutlarıyla oynuyorlar. kilolu, fazlalığı olan insanları) sağılacak inek gibi görüyorlar, inanın çok usandım. 10 yıldır istediğim sadece şu 10 kiloyu verebilmek ve artık bunu sizinle ( kabul edilirsem) , kalan azcık iradem ve motivemle yapmak istiyorum. İnşallah Rabbim'de başarmayı nasip eder. yoksa gerçekten çok yoruldum.. Ne lanet bir paraymış ki millet en ufak yardımı bile paraya çevirme derdinde..
( bu işi gerçekten başarıylayapanlar tenzi ederim.)
Başınızı çok ağrıttım billiyorum ama artık yeter dedim.. Kiloluları salak ve saf yerine koymaları,üzerinden rant sağlamalarından usandım.artık onları görmezden geleceğim ve bugün yeni bir başlangıç yapacağım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün yeni bir ben olmanın kapılarını açacağım. Kalan 7 kilomu Haziran ayına kadar inşallah vereceğim
Canım vallahi allah razı olsun senden, 2güne 1 bir tane kivi yiyorum ve 2 gün tuvalete çıkmama yetiyor
Kızlar, vaktinizi alacağım ama dertleşmek istiyorum.. Bugün instagramdan bir spor eğitmeninden bu arka bel inceltme için yardım istedim, daha doğrusu istediğim 1-2 hareket tavsiye etmesiydi ; Bana bu cevabı yazmıştı instagramdan;
Bende hemen mail attım, bilgilerimi yaptıklarımı da yazdım ve hemen bana bunu yazdı;
- Çiğdem hanım Selam,
Egzersiz mantığınız baştan yanlış öncelikle belirteyim. Diyetinizi incelemek isterim reçete bir program verdiklerini düşünüyorum size. Yoksa bu sorunu yaşamazdınız. Kilo veriyorsunuz ama yağ oranınız detaylı şekilde düşmüyor. Bir de varsa fotoğrafınızı alabilirim incelemek adına ki size doğru tavsiyelerde bulunabileyim. Profesyonel anlamda online destek isterseniz eğer bunun içine detaylı egzersiz , sürekli iletişim ve beslenme-pişirme desteği, alışveriş ve kaliteli dinlenme stratejileri giriyor o durumda da form doldurmanızı isteyeceğim.
Şimdi benim sorunum şu, sadece boyumu,kilomu yazarak ve yaptığım 1,5saatlik yürüyüşümü yazarak hemen uyguladığım yöntemin yanlış olduğuna kanaat getiriyor. Ardından ücretli yardım öneriyor.. Oysa benim istediğim sadece etkili 1-2 etkili egzersiz hareketiydi.. Şimdi bunda ne var diyebilirsiniz.
Bundan 4 ay önce burada bir spor salonuna gittim ve kilo vermek istediğimi söyledim, Orada bana hoca( aslında değilmiş, eşi hocaymış ve o boş durmasın diye oraya eşini koymuş) garanti verdi, merak etme 2 ayda süper birvücudun olacak sana garantisini veriyorum diye.. Bizde 3 komşu gittik (Gittim deli gibi 2-3saat spor yaptım orada.) ve 2 ay gitmemle verebildiğim sadece 2 kiloydu. Artı beni 20 lira farkla powerplate'e soktu. Sonra dedim ama siz garanti dediniz. böyle böyle dediniz , o da bana siz çok acele ediyorsunuz, öyle ha diyince gitmez, o zaman dedim eşinizle konuşmak istiyorum ben, eşiyle konuştum bana dedi ki %80 beslenme alakalı %20 sporla alakalıdır kilo verme dedi. Ee dedim neden en başta bunu söylemediniz. Ben buraya vereceğim parayı diyetisyene verip , stad etrafında da yürüyüşümü yapar o %20'lik sporu sağlardım, siz böyle demediniz dedim.. O kadar canım sıkıldı ki verebildiğim kilo 2 kilo ücret 240 lira..
Ardından 2 aydır diyetisyene başladım,dedim ki bakın ben Haziran'da Türkiye'ye gideceğim o zamana kadar vermem gerek bu kiloları. ölçümüm vs yapıldı, aa dedi vereceğiniz kilo az merak etmeyin dedi. Her hafta 5 dakikalık apar topar kontrollerle elime liste tutuşturuldu ve 7 haftadır verebildiğim kilo 4 kilo, yaptığım masraf 200 lira...
Şimdi ben masumca yarımdımeder umuduyla netten bile birisinden yardımisteyince işin hemen ticarete dökülmesinden ve benim 10 kilomu fırsat bilerek, verilen umutlardan hiç birinin yerine getirirlmemesi, bunun üzerine ben paramdan, moralimden ve motivemden, irademden olduğumda bir gerçek. Bu alanı sadece ticarete çevirmişler ve insanların umutlarıyla oynuyorlar. kilolu, fazlalığı olan insanları) sağılacak inek gibi görüyorlar, inanın çok usandım. 10 yıldır istediğim sadece şu 10 kiloyu verebilmek ve artık bunu sizinle ( kabul edilirsem) , kalan azcık iradem ve motivemle yapmak istiyorum. İnşallah Rabbim'de başarmayı nasip eder. yoksa gerçekten çok yoruldum.. Ne lanet bir paraymış ki millet en ufak yardımı bile paraya çevirme derdinde..
Başınızı çok ağrıttım billiyorum ama artık yeter dedim.. Kiloluları salak ve saf yerine koymaları,üzerinden rant sağlamalarından usandım.artık onları görmezden geleceğim ve bugün yeni bir başlangıç yapacağım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün yeni bir ben olmanın kapılarını açacağım. Kalan 7 kilomu Haziran ayına kadar inşallah vereceğim
Çok teşekkür ediyorum canım o kadar yıprandım ki anlatamam, hemen bakıyorum linke..
bebegim menün cok güzelGÜNAYDINNNNNNNNNNN
Ara; 4 kuru erik
Ara; 10 badem
Su; 2,5 lt
günaydın hanımlar hepinize bomba gibi iyi bir hafta diliyorum
herkesi vermiş olduğu kilolardan ötürü de tebrik ederim yaya ya şaşa şa BİZİM TAKIM çok yaşa
bugün benim için çok önemli bir gün o yüzden hepinizden duaiarınızı esirgememenizi bana bol şans dilemenizi istiyorum. bugün insan kaynaklarıyla görüşmem var maaş artışı konuşunda 7 yıldır çalıştığım şirkette ilk kez bu talepte bulunucam hepinizin dualarına desteğine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
gelelim menülerime;
cumartesi günü müstakbel kayınvaldem ve kayınpederimle tanışmak için gittim okahvaltıya davetliydim o yüzden onu yemem bunu yemem demem biraz zordu gelelim yediklerime:)
cumartesi
sabah
yarım pohaça ( görümcem yapmış:))
1 adet kurabiye
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
zeytin
domates
salatalık
maydanoz
çay
ara
türk kahvesi
yarım dilim kek
öğle yemeği yiyemedim bunları yiyince
akşam
ne yediğimi unuttum yawablama sorar yazarım bi ara ama sanırım çok bişey yememiştim
2lt su
spor yapamadım malum:26:
pazar
sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
çay
öğle
yarım ekmek köfte yedim affınıza sığınırım:26:
akşam
hiçbişey yemedim öğlen köfteleri götürünce
yatmadan önce 3-4 tane bisküvi çay
2 lt su
100 mekik
yarım saat koşu bandında yürüdüm
şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi şu görüşmem bitsin gelirim yine
kızlar günaydın
nenümü yazıp çıkacağım bugün asyayı doktor kontrolü var oraya götüreceğim gelince görüşürüz
sabah;nesfit meyve süt karıımı
ara;yok
öğle;3 köfte kadar pişmiş pastırma 2 dilim kepekli ekmek biraz peynir yeşillik, biraz domates sosu
ara;5-6 kuru kayısı
akşam;közlenmiş azyağlı patıcan salatası 1 dilim kepekli ekmek süper gitti valla
ara;1 bardak süt 8-9 adet fındık
spor;miskin miskin yatış
su;2-3 li,tre
bu arada dünkü pilates mekikcezama sayıyorum. cezalarım bitti öpüldünüz.
19.04.2013 cuma menüsü:hafta sonu giremediğim için,
sabah:
1 bardak ballı limonlu su,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
15 tane beyaz leblebi,
1 bardak 5i bir yerde çayı,
öğle:
1,5 k.k peynir,
6 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim kepek ekmek,
ara:
15 adat beyaz leblebi,
1 kupa çay şekersiz,
akşam:
2 adet küçük haşlanmış tavuk budu,
1 dilim kepek ekmeği,2 kaşık yoğurt,
30 dak.b-fit,
15 dak yürüyüş,
3 lt su,
20.04.2013 cumartesi:
sabah:
1 adet yağda yumurta,
1 ince dilim peynir,
2 çaybardağı çay,
6 adet zeytin,
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
ara ve öğlen yok,
ikindide çaya arkadaşım geldi 2 ince dilim ıslak kek yedim.
akşam yok,
gece saat 10:00 da acıktım 1 adet haşlanmış yumurta yedim :18:
su 2,25 lt içtim.spor yapamadım ama 2,5 saat ev temizliği yaptım.
21.04.2013 pazar
bugünü yazmaya korkuyorum çünkü fena kaçırdım yani eşimde olunca :26:
sabah:
3 adet közlenmiş biber 1 adet közde patlıcan,
1 adet yağda yumurta,
1 dilim peynir,
3 adet zeytin,
2 bardak çay,
1 adet tırnaklı ekmek
ara yok,
öğlen:
1 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 dilim peynir,
akşam:
1 dürüm et döner 1 bardak şeftali suyu,
3 bardak çay,
bugün sporda yapmadım 3 litre su içtim.
çok yedim dün ya
balım benim cok geçmişşşler olsun kıyamam sanaGünaydın .
Bugün programım ertelendi , sabaha karşı acildeydim .Bileğim şişti gece , krem sürüp yatayım geçer dedim ama gece 2 de yataktan fırlattı beni ağrı , omzumu , kolumu sardı.
Kas gevşetici vs... doku ve kas zedelenmesi yaşamışımSporda ters bir hareket yapmış olabilirim , özellikle ağırlık çaılışırken .
Şuanda ağrım hafifledi ama bugün yinede ortopedi ye görüneceğim .
Okudum ama alıntı yapmadım , yusufu komşuya gönderip , biraz uyuma niyetindeyim . Sonra yazarım.
Dün yediklerim ,
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız tost
Domates
Maydanoz
Öğle:
Yayla çorbası
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Yağsız süt
1 kivi
Akşam:
Fırında tavuk
3 kaşık pilav
Light yoğurt
Canım menün çok güzel, çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Canım yediğim poğaçalar çok küçüktü bak netten buldum fotolarını, Cuma günü mevlüt vardı,o hamur işlerine içim gitti yinede yemedim ama tartılıpkilo vrediğimi görünce rahatladım , yedim :) Eki Görüntüle 691752
Canım allah muvaffak etsin, dayanma gücü versin, İnşallah başarabilirsinben inanıyorum sana bırakacaksın o sigarayı
Kaptanım harika menün, bugün nasipse yine en az 1,5 saat yürüyüşüm var, Hergün yürüyüş önermiyor zaten uzmanlar haftanın 5 günü yeterli diyorlar
KIZLAR BİRŞEY SORACAĞIM; Benim belimin arkasıda yağlanma var galibaöyleolunca belimide kalın gösteriyor, yani karnımda birşey yok yanlarda da pek yok ama o arka belde toplanmış, hani düşük bel giderlerde arkadan pörtler ya işte öyle, Bunun için uygun yapılabilecek egzersiz bulamadım , bana yardımcı olurmusunuz?her tarafından gitti amabu arka bel gitmiyorEgzersiz şart
canım benim belin için yapıcan en güzel egzersizi arkadaş video eklemiş bize hocamız hep o hareketlerden yaptırıyor
- Çiğdem hanım Selam,
ekmekleri unutmusum birer dilimde tam bugday ekmegi var ögünlerdemerhaba diyim hemen dünki menümü yazıyım sonrada biraz nivea bady yapıyım bugun cok spor yapamadım
sabah 2 bardak sıcak su ve 30 defa parmak ucunda zıplama
kahvaltıda
2 dilim ekmek arası tost
4 zeytin
bol maydonoz 1 kupa yesil çay
ara 1 kutu süt
ögle 5 kasık yeşil mercimek bol salatanın içinde 3 kasık yogurt
ara 1 elma
akşam 6 kasık ıspanak kavurması 3 kasık yogurt bollll salata
su 2 lt
kızım gelicekti bütün gün ev temizledim dip köşe spor yapamadım
GÜNAYDINNNNNNNNNNN
Ara; 4 kuru erik
Ara; 10 badem
Su; 2,5 lt
kızlar günaydın
nenümü yazıp çıkacağım bugün asyayı doktor kontrolü var oraya götüreceğim gelince görüşürüz
sabah;nesfit meyve süt karıımı
ara;yok
öğle;3 köfte kadar pişmiş pastırma 2 dilim kepekli ekmek biraz peynir yeşillik, biraz domates sosu
ara;5-6 kuru kayısı
akşam;közlenmiş azyağlı patıcan salatası 1 dilim kepekli ekmek süper gitti valla
ara;1 bardak süt 8-9 adet fındık
spor;miskin miskin yatış
su;2-3 li,tre
bu arada dünkü pilates mekikcezama sayıyorum. cezalarım bitti öpüldünüz.
19.04.2013 cuma menüsü:hafta sonu giremediğim için,
sabah:
1 dilim kepek ekmek,
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
15 tane beyaz leblebi,
öğle:
1,5 k.k peynir,
6 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim kepek ekmek,
ara:
15 adat beyaz leblebi,
1 kupa çay şekersiz,
akşam:
30 dak.b-fit,
15 dak yürüyüş,
3 lt su,
20.04.2013 cumartesi:
sabah:
1 adet yağda yumurta,
1 ince dilim peynir,
2 çaybardağı çay,
6 adet zeytin,
ara ve öğlen yok,
akşam yok,
21.04.2013 pazar
sabah:
1 adet yağda yumurta,
1 dilim peynir,
3 adet zeytin,
2 bardak çay,
1 adet tırnaklı ekmek
ara yok,
öğlen:
1 dilim peynir,
akşam:
3 bardak çay,
çok yedim dün ya
cuma günkü 2 but fazla olmus sanki
cumartesiyi hic begenmedim,yok yoklarla dolu bir listeydi,daha düzenli ye cnm,takim kurali bu unutma,bide ödül gününü pazar olarak ele aliyorum,islak keklere bakip cezani yazicam
sabah az olmuyormu böyle,kahvalti yapsan daha doyurucu olur sanki:44:
sporu sevmedim
afiyet olsun cnm,düzeltmissin
sporuda bu gün baslarsin
begenmedim cnm
cumartesi ögleyi atlamissin,ne yersek yiyelim ögün atlama yok demistik ama,sporla telafi edecektik
pazarda aksami atlamissin,arada yapmamissin,bu arada kosu bandidami aldiniz:44:
yaz cnm,ceza veremesekte elestirelim demi ama
kolay gelsin cnm
tebrikler tatlim,ohh be temiz bir nefes al
neyin var ,rahatsizmisin,sigarami istiyorsun:18:
yok cnm,derim,catlayana kadar yiyi,nasilsa cuma kilo veremezseniz,veya alirsaniz,cezasi var
haklisin ya,en son senin listen kaldi ya,hep taze olacak,bu hafta gözüme görünme en iyisi,tüm takimin hincini senden cikarmim
cok gecmisolsun cnm
simdi nasil oldun,dinlen tatlim sen,iyi olursan gelirsin
canım oyyy kaynanatörle tanışmalar filan. aaaah ahhhh bende geçtim o yollardan. şimdiki aklım olsa nişan ünü tanışırdım. hiç gereği yokmuş. :))günaydın hanımlar hepinize bomba gibi iyi bir hafta diliyorum
herkesi vermiş olduğu kilolardan ötürü de tebrik ederim yaya ya şaşa şa BİZİM TAKIM çok yaşa
bugün benim için çok önemli bir gün o yüzden hepinizden duaiarınızı esirgememenizi bana bol şans dilemenizi istiyorum. bugün insan kaynaklarıyla görüşmem var maaş artışı konuşunda 7 yıldır çalıştığım şirkette ilk kez bu talepte bulunucam hepinizin dualarına desteğine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
gelelim menülerime;
cumartesi günü müstakbel kayınvaldem ve kayınpederimle tanışmak için gittim okahvaltıya davetliydim o yüzden onu yemem bunu yemem demem biraz zordu gelelim yediklerime:)
cumartesi
sabah
yarım pohaça ( görümcem yapmış:))
1 adet kurabiye
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
zeytin
domates
salatalık
maydanoz
çay
ara
türk kahvesi
yarım dilim kek
öğle yemeği yiyemedim bunları yiyince
akşam
ne yediğimi unuttum yawablama sorar yazarım bi ara ama sanırım çok bişey yememiştim
2lt su
spor yapamadım malum:26:
pazar
sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
çay
öğle
yarım ekmek köfte yedim affınıza sığınırım:26:
akşam
hiçbişey yemedim öğlen köfteleri götürünce
yatmadan önce 3-4 tane bisküvi çay
2 lt su
100 mekik
yarım saat koşu bandında yürüdüm
şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi şu görüşmem bitsin gelirim yine
canım menün güzel böyle devametGÜNAYDINNNNNNNNNNN
Ara; 4 kuru erik
Ara; 10 badem
Su; 2,5 lt
eet sanki biraz çok olmuşbu hafta spor yaparız eritiriz.19.04.2013 cuma menüsü:hafta sonu giremediğim için,
sabah:
1 dilim kepek ekmek,
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
15 tane beyaz leblebi,
öğle:
1,5 k.k peynir,
6 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim kepek ekmek,
ara:
15 adat beyaz leblebi,
1 kupa çay şekersiz,
akşam:
30 dak.b-fit,
15 dak yürüyüş,
3 lt su,
20.04.2013 cumartesi:
sabah:
1 adet yağda yumurta,
1 ince dilim peynir,
2 çaybardağı çay,
6 adet zeytin,
ara ve öğlen yok,
akşam yok,
21.04.2013 pazar
sabah:
1 adet yağda yumurta,
1 dilim peynir,
3 adet zeytin,
2 bardak çay,
1 adet tırnaklı ekmek
ara yok,
öğlen:
1 dilim peynir,
akşam:
3 bardak çay,
çok yedim dün ya
canım çok geçmiş olsun ya menün güzel canım normlae dönmüş :))))Günaydın .
Bugün programım ertelendi , sabaha karşı acildeydim .Bileğim şişti gece , krem sürüp yatayım geçer dedim ama gece 2 de yataktan fırlattı beni ağrı , omzumu , kolumu sardı.
Kas gevşetici vs... doku ve kas zedelenmesi yaşamışımSporda ters bir hareket yapmış olabilirim , özellikle ağırlık çaılışırken .
Şuanda ağrım hafifledi ama bugün yinede ortopedi ye görüneceğim .
Okudum ama alıntı yapmadım , yusufu komşuya gönderip , biraz uyuma niyetindeyim . Sonra yazarım.
Dün yediklerim ,
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız tost
Domates
Maydanoz
Öğle:
Yayla çorbası
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Yağsız süt
1 kivi
Akşam:
Fırında tavuk
3 kaşık pilav
Light yoğurt
Kaç şişe soda içmelisin acaba ? 1 kilo 7000 kalori miydi? 1,8 kilo almışsan oyy oy oy ...
Pegasus bida , tövbe billah "çatlayana kadar " demez... Şok geçircek. Keşke ben de bir fırsatını bulup daha önce yazsaydım pazar yediklerimi. Şimdi en son benimkiler kalcak aklında.
Ya hastayım sana. Oturun bakalım diyorsun oturtma oluyor öyle mi? Valla da billa da kahkaha attım PC başında ve işyerindeyim düşün halimi??
Ha bide takımın muayyen haftası bu hafta mı ? Aha ben hazırlıklı olayım öbür haftaya o zaman?.
deprikler akadaşım. artık sigara yok etelyaya sorarız kontrol ederiz. hımmmmmmmmmmmmmm.günaydın kızlar
dün akşam itibariyle sigarayı içmiyorum fakat şu ara pek iyi değilim müsadenizi istiycem, bir ara geçmişi okumaya çalışıcam.
öpüyorum sizi
canım gayet güzel menün sporda var.üüüüüüüüüüüü ama sen mezun olacaksıngünaydinnnnnnnnnnnn
herkesin sabah isi cikmis,pek tenha burasi,ögleden sonra kalabalik oluruz umarim
dün yediklerimi yazayim,sonra oglumu uyuturum
sabah
1 dl ekmek,1 haslanmis yumurta,1 c.k.cilek receli
ara
4 cilek,1 c.b.süt
ögle
1 tabak yogurtlu ispanak,1 dl ekmek
ara
1 dl ananas ve 3 kasik yogurtla yapilmis meyveli yogurt
aksam
1 adet yufka arasi,1 cöp sis,ve sogan piyaziyla yapilmis dürüm(yufka kücüktü,ona göre elestirin lütfen:18:)
ayran
salata
su
3,3 lt
spor
30 dk zumba,200 mekik(normal sporum)
30 dk stepper,100 mekik(cezamdan düsüyorum,30 dk 250 kalori gösterdi)
kalan cezam unuttum,300 kaldi heralde ve 200 mekik
ay o nası bişey fotosu çok güzel diyaaaaaaaaaa bi daha foto koymayın ya olan var olmayan varkıyma yok kaptan pişmeden yapılıyo sogan pişiyo sadece
yunan tatlısıa muhteşem arkadaslarım bayıldı dün
canım az yemişşsin bide ara öğün tüketseydin daha iyi olurdu.menülerimi yamaya çalışıyım ama önce şunu söyliyim evet sigaradan dolayı iyi değilimilk 3 gün biraz zorlanabilirim, yediklerimde de denge olmayacaktır.
artık cezaları toptan alır haftaya yaparım
pegasus koşu bandı sormuşsun biz almadık teyzemde vardı odada duruyordu onu salona aldık dün eftelya teyzemde yürüdü
ben galiba cuma-cumartesi menülerimi yazmıştım
pazar
sabah 9:30 akşam 17:00 arası seminerdeydim onlar öğlen arasında sandviç veriyorlar ara falan yok yani haberiniz ola
sabah
2 poğaça
çay
öğle
kaşar+domates+salatalık sandviç
meyve suyu
akşam
1 tabak pilav üstü kuru
saat 22:00 sıraları yarım paket kakaolu bisküvi çay(
canım topuklarında birşey varmış gibi eğil toplaCanım menün çok güzel, çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Canım yediğim poğaçalar çok küçüktü bak netten buldum fotolarını, Cuma günü mevlüt vardı,o hamur işlerine içim gitti yinede yemedim ama tartılıpkilo vrediğimi görünce rahatladım , yedim :) Eki Görüntüle 691752
Canım allah muvaffak etsin, dayanma gücü versin, İnşallah başarabilirsinben inanıyorum sana bırakacaksın o sigarayı
Kaptanım harika menün, bugün nasipse yine en az 1,5 saat yürüyüşüm var, Hergün yürüyüş önermiyor zaten uzmanlar haftanın 5 günü yeterli diyorlar
KIZLAR BİRŞEY SORACAĞIM; Benim belimin arkasıda yağlanma var galibaöyleolunca belimide kalın gösteriyor, yani karnımda birşey yok yanlarda da pek yok ama o arka belde toplanmış, hani düşük bel giderlerde arkadan pörtler ya işte öyle, Bunun için uygun yapılabilecek egzersiz bulamadım , bana yardımcı olurmusunuz?her tarafından gitti amabu arka bel gitmiyorEgzersiz şart
ayyy ondan bende alacağım sırf yapabiliyormuyum diye denemek için. ama eğer yapamazsam eşim dalga geçer diye cesaret edemiyorumTeşekkürler Pegasus Hulahop diyorlar :)
canım zaten 100 kalori bişey 1 kadehiçtim. malum mazotsuz oynanmıyo. bide elticiğimle gitmiştim. onun kaşısına geçip dökümezsem olmazdı.wuwum tebrik ederim 3 dilim ekmek yemişsin ve her öğüne dağıtmışsın. Spor da var. Bak gördün mü hayatın tekrar düzene giriyor arkadaşım pes etme böyle devam et.
Kırmızı şarap ....Ne hoşşşş... Ankara havasını, kırmızı şaraptan sonra mı oynadın ? Et menüsü üst üste gelmiş ama hafta sonu menülerine günah yazılmıyor...ÖDÜL ya...
canım menüde güzel sporunda ilk haftalarda zaten güzel kilo kaybediliyo iyi birşeyler bekliyorum sendenMerhaba güzel bayanlar.
Dün ki menüm..
Sabah kalktığımda 1 bardak ılık su
Bitki çayı
Kahvaltı:1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,5 adet yeşil zeytin,bol maydonozlu şöğüş,kk beyaz peynir,
Ara:5 kuru kayısı,1 bartak taze sıkılmış portakal suyu
Bitki çayı
Öğle:1 dilim kepek ekmek yarım kase tavuk çorba,1 kase tuzsuz cacık.
Ara:6 adet yeşil erik
bitki çayı
Akşam:3 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yağsız tuzsuz çoban salata,4 yemek kaşığı ama dolu taze fasulye,
Yeşil çay..
Spor:60 dk tempolu yürüyüş
30 mekik.
Su:2 litre
demmay canım daha öncede söylemiştim . senin hiiiiiiiiiiiiiiiiç birşye ihtiyacın yk. niye hazirana kadar??? bırak rahat bırak kendini. ucunda ölüm yok ya. hazirana kadar bi 5 kilo versen geriye kalıyor 5onuda temmuz ağustos en geç 2 ayda verirsin. hiç verememekte var. insanların seni bu kadar üzmesine bu yönünü kullanmasına müsade etmemelisin.5 kilo fazlalık emin ol seni çok rahatsız etmez. o yüzden rahat ol llütfen.
- Çiğdem hanım Selam,
topraksımm canım benim senin sıkıntını en iyi ben anlarım kuzum bende sigarayı bıraktıgım ilk 3 gün cok kötüydüm aglıyasım geliyordu sinirden ama dedimki kendime ben çocuklarımı sigaradan daha cok seviyorum ben hasta olsam kanser olsam beneim yavrularım ne yapar annesiz gerci büyükler ama annenin yerini ne tutat ?
haaa birde çift maaşlı herüfümü kimseler vermemdedim ve bıraktım o illeti iyikide bırakmısım verdigim paraya o kadar acıyorumki yazık etmişim kocacıgımın paralarına ve kendim için en iyisini yaptım spora başladım ve inanılmaz mutluyum ve vücüdumun degistıgını görünce dahada mutlu oluyorum . ilk günlerin cok zor olucak bitanem ama gecicek öyle düşün allahım yarın yardımcın olsun sakın pes etme arkandayız canım benim
bebegim menün cok güzel
kızlar yakında forumda dügün var :) tatlım ben cok kacamak görmedim
inşallahta diledigin zamı alırsın :)
sporun cok iyimiş hayatım :) menünde iyide sabahları pek az
canım benim sen ne cok leblebi yiyorsun :)
cok mu seviyorsun :) birde tırnaklı ekmek gördüm o nasıl bir sey
sporunu begendim :)
balım benim cok geçmişşşler olsun kıyamam sana
menün cok güzel tam ausluk yani allahım acil sifa versın
canım benim belin için yapıcan en güzel egzersizi arkadaş video eklemiş bize hocamız hep o hareketlerden yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?