Günaydın .
Bugün programım ertelendi , sabaha karşı acildeydim .Bileğim şişti gece , krem sürüp yatayım geçer dedim ama gece 2 de yataktan fırlattı beni ağrı , omzumu , kolumu sardı.
Kas gevşetici vs... doku ve kas zedelenmesi yaşamışımSporda ters bir hareket yapmış olabilirim , özellikle ağırlık çaılışırken .
Şuanda ağrım hafifledi ama bugün yinede ortopedi ye görüneceğim .
Okudum ama alıntı yapmadım , yusufu komşuya gönderip , biraz uyuma niyetindeyim . Sonra yazarım.
Dün yediklerim ,
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız tost
Domates
Maydanoz
Öğle:
Yayla çorbası
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Yağsız süt
1 kivi
Akşam:
Fırında tavuk
3 kaşık pilav
Light yoğurt
günaydinnnnnnnnnnnn
herkesin sabah isi cikmis,pek tenha burasi,ögleden sonra kalabalik oluruz umarim
dün yediklerimi yazayim,sonra oglumu uyuturum
sabah
1 dl ekmek,1 haslanmis yumurta,1 c.k.cilek receli
ara
4 cilek,1 c.b.süt
ögle
1 tabak yogurtlu ispanak,1 dl ekmek
ara
1 dl ananas ve 3 kasik yogurtla yapilmis meyveli yogurt
aksam
1 adet yufka arasi,1 cöp sis,ve sogan piyaziyla yapilmis dürüm(yufka kücüktü,ona göre elestirin lütfen:18:)
ayran
salata
su
3,3 lt
spor
30 dk zumba,200 mekik(normal sporum)
30 dk stepper,100 mekik(cezamdan düsüyorum,30 dk 250 kalori gösterdi)
kalan cezam unuttum,300 kaldi heralde ve 200 mekik
leblebiyi daha önce diyetisyenim önermişti hem tok tutar miğdedeki fazla suyu alır ve daha çok su tüketirsin demişti..ondan yiyiyorum birde tırnaklı ekmek sormuşsun bak böyle birşey.https://www.google.com.tr/search?q=...2009-ayintap-urfa-gezim-6%2F6740205;3072;2304
canım benim sen o pideyi komple yedin mi ?
Selamlar canlarım .
Geçmişe gömülmeden bir selam vereyim dedim .
Az dinledim bugün , koluma krem sürdüm , bileğimi sardım , iyi sayılırım şimdi .
Ahhh ahhhh , geçen hafta ne yüzünden ceza almıştım ben ; hah snikers ve dondurma... Aşırı spordan kol iptal olmuş
canım oyyy kaynanatörle tanışmalar filan. aaaah ahhhh bende geçtim o yollardan. şimdiki aklım olsa nişan ünü tanışırdım. hiç gereği yokmuş. :))
neyse işin şakası bunlar. canım facede gördüm notunu senin için dua ettim zaten dualarımız seninle Rabbim hakkında hayırlısını versin.
menün pek olmamış ama olsun hem ödül vardı haftasonu hemde özel durumların varmış. bu hafta iki göbek atar eritirsin :))
canım menün güzel böyle devamet
eet sanki biraz çok olmuşbu hafta spor yaparız eritiriz.
canım çok geçmiş olsun ya menün güzel canım normlae dönmüş :))))
canım1 kilo 7700 kaloi ama aus 7700 kalori almadığına göre çoğu şişkinliktir.
bende sana hastayım buyumeyen babykadeşim. şöyle seni kaşıma alıp çatır çatır dedikodu yapasım var.çok acayip kanım kaynadı sana.
deprikler akadaşım. artık sigara yok etelyaya sorarız kontrol ederiz. hımmmmmmmmmmmmmm.
canım gayet güzel menün sporda var.üüüüüüüüüüüü ama sen mezun olacaksın
ay o nası bişey fotosu çok güzel diyaaaaaaaaaa bi daha foto koymayın ya olan var olmayan var
canım az yemişşsin bide ara öğün tüketseydin daha iyi olurdu.
canım topuklarında birşey varmış gibi eğil topla
ayyy ondan bende alacağım sırf yapabiliyormuyum diye denemek için. ama eğer yapamazsam eşim dalga geçer diye cesaret edemiyorum
canım zaten 100 kalori bişey 1 kadehiçtim. malum mazotsuz oynanmıyo. bide elticiğimle gitmiştim. onun kaşısına geçip dökümezsem olmazdı.
canım menüde güzel sporunda ilk haftalarda zaten güzel kilo kaybediliyo iyi birşeyler bekliyorum senden
demmay canım daha öncede söylemiştim . senin hiiiiiiiiiiiiiiiiç birşye ihtiyacın yk. niye hazirana kadar??? bırak rahat bırak kendini. ucunda ölüm yok ya. hazirana kadar bi 5 kilo versen geriye kalıyor 5onuda temmuz ağustos en geç 2 ayda verirsin. hiç verememekte var. insanların seni bu kadar üzmesine bu yönünü kullanmasına müsade etmemelisin.5 kilo fazlalık emin ol seni çok rahatsız etmez. o yüzden rahat ol llütfen.
biraz saçma gelebilir ama bişey anlatacağım bi gün tv izlerken kamu spou denen birşey varya onu izledim
kadının iri çok zayılamış ve diyorki ihiyacımız olan tek şey anının ize ediği irade, ne pahalı spor salonları ne pahalı diyeisyenle nede ilaçlar hiçbirine ihiyacımız yok. bence ya farklı bir diyetisyene git yada hiç gitme. yağ ölçümü yapıaileceğin bir cihaz bul dönem dönem i yağını ölçtür. doğru yoldamısın diye kontrol edersin.
genel anlamda verilen listeler şöyle
sabahyumurtalı veya yağsız peynirli yada nesili kahvaltı
aralarda süt ve meyve,gece yatarken süt,
akşam yemeğinde süt
ara öğünün birinde fındık yada badem ceviz
bir ara öğününde galeta
öğlen sebze yiyorsan akşam et yemelisin yada tam tersi. sebzenin yanında çorba etin yanında yoğurt
sabah öğle akşam en az1 er dilim ekmek ben mesela çorba içtiğim öğünde 1 dilim ekmek yiyoum çorba içmediğimde 2
bide ara öğünlerde ekmek tüketiyorum.
ama mantık aynı, hepsinden azar azar ve dengeli. ama herşeyden yemelisin. tek yönlü beslenmemelisin.
hiçbirşeye ihiyacın yok.
benim diyetisyenimin eskiden e yazmları listeleri var mail adresini bana özelden atarsan sana foto yollayım
ister elde yazsın ister yazılmışı versin. çevirip çevirip aynısını veriyor.
galetanın yerine etimek yazıyo yumuranın yeine peyni. bu değişimi kendimizdeyapabilirz
eğr deneriz zayıflayamazsak senden önce ben gideceğim zaten.
leblebiyi daha önce diyetisyenim önermişti hem tok tutar miğdedeki fazla suyu alır ve daha çok su tüketirsin demişti..ondan yiyiyorum birde tırnaklı ekmek sormuşsun bak böyle birşey.https://www.google.com.tr/search?q=...2009-ayintap-urfa-gezim-6%2F6740205;3072;2304
:18: evet... :18::18::18::18: :26:
demmay canım daha öncede söylemiştim . senin hiiiiiiiiiiiiiiiiç birşye ihtiyacın yk. niye hazirana kadar??? bırak rahat bırak kendini. ucunda ölüm yok ya. hazirana kadar bi 5 kilo versen geriye kalıyor 5onuda temmuz ağustos en geç 2 ayda verirsin. hiç verememekte var. insanların seni bu kadar üzmesine bu yönünü kullanmasına müsade etmemelisin.5 kilo fazlalık emin ol seni çok rahatsız etmez. o yüzden rahat ol llütfen.
biraz saçma gelebilir ama bişey anlatacağım bi gün tv izlerken kamu spou denen birşey varya onu izledim
kadının iri çok zayılamış ve diyorki ihiyacımız olan tek şey anının ize ediği irade, ne pahalı spor salonları ne pahalı diyeisyenle nede ilaçlar hiçbirine ihiyacımız yok. bence ya farklı bir diyetisyene git yada hiç gitme. yağ ölçümü yapıaileceğin bir cihaz bul dönem dönem i yağını ölçtür. doğru yoldamısın diye kontrol edersin.
genel anlamda verilen listeler şöyle
sabahyumurtalı veya yağsız peynirli yada nesili kahvaltı
aralarda süt ve meyve,gece yatarken süt,
akşam yemeğinde süt
ara öğünün birinde fındık yada badem ceviz
bir ara öğününde galeta
öğlen sebze yiyorsan akşam et yemelisin yada tam tersi. sebzenin yanında çorba etin yanında yoğurt
sabah öğle akşam en az1 er dilim ekmek ben mesela çorba içtiğim öğünde 1 dilim ekmek yiyoum çorba içmediğimde 2
bide ara öğünlerde ekmek tüketiyorum.
ama mantık aynı, hepsinden azar azar ve dengeli. ama herşeyden yemelisin. tek yönlü beslenmemelisin.
hiçbirşeye ihiyacın yok.
benim diyetisyenimin eskiden e yazmları listeleri var mail adresini bana özelden atarsan sana foto yollayım
ister elde yazsın ister yazılmışı versin. çevirip çevirip aynısını veriyor.
galetanın yerine etimek yazıyo yumuranın yeine peyni. bu değişimi kendimizdeyapabilirz
eğr deneriz zayıflayamazsak senden önce ben gideceğim zaten.
citayi saglikli bir sekilde yükseltip,kurallara uyacaksan 4.takima gelebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-7369.html
slm kizlar,kacamaklari gördüm,aus cnm afiyet olsun,iyi cosmussun,bende senden asagi kalmadim ama
dün yediklerimi yazayim hemencik
sabah
yarim dl ekmek,2 parca köy peyniri,yarim yumurta(aslinda sarisini yemedim,sadece beyazi)
ara yok,kahvaltiyi 10 du yedigimizde
ögle
1 parca firinda tavuk gögsü,3 kasik pirinc pilavi,1 kase yogurt
ara yine yok,disardaydik,ordada yiyecek bisey almayi unutmustum yanima,aslinda olanlari cocuklar yürütmüs cantamdan
aksam
1 tam döner,yarim bardak fanta,yarim bardak kola
ara
1 avuc kabak cekirdegi
eve geldikten sonra
2 adet cikolu bisküvi
1 kahve
cok yiyesim varmis döneri,yeme yeme özlemisim valla
su
2,2 anca vardir
spor
baya bi yürüdük ama onlari saymadigimizdan yok
aslinda baklava yapacaktim,zor geldi yapmak,bir dahaki birincilige sakladim onuda
Büyümeyen bayb cnm,cumaki listemde spor hicmi yok diye sormussun,sen öyle diyince bi düsündüm,vardi 40 dk yürümüstüm,kizlarla kütüphaneye gitmistik,20 gittik,20 dk da geldik,oraya giderken kizlar bisikletlerini almisti,bende bebek arabasiyla kostur,koytur arkalarindan spor niyetine gitmistim
uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su
Bitki çayımmmmm:))
kahvaltı:1 bardak şekersiz çay,5 adet yeşil zeytin, 2 adet sigara börekii:)),boll maydonoslu söğüş...Ekmek yemedim börek yedim diyee:))
ara:5 adet kuru kayısı,1 bardak portakal suyu
Öğle,,Bitki çayımmmm:))
yarım kase cacikk,yarım kase tavuk çorba..
ara: 10 adet fındık,1 adet elma
Akşam: bitki çayımm...1 adet biber dolma,1 bardak ayran..Yarım kase çoban salata yağsız tuzsuz..
çok az şekerli türk kahvesii
2,5 litre su
25 mekik
40 dk kondisyon bisikleti kullandım..
akşam 6 dan sonra bişe yemedim açlığımı suyla geçiştirdim:))
Kuzu sizin evde gün falan mı vardı , ne güzel şeyler yemişsin öyle. Bir de resim koymuyor musun, içim eriyor. O yunan pastası kesin Türk icadıdır, kaymaklı ekmek kadayıfının tel kadayıflı haliyle künefe karışımı bişey sanki. Ben de istiyorum tarifini haberin ola...kızlarrr ben geldim iki gündür giremedim neler kaynattınız akalım
menülerimi yazim hemen bi iş cıkmadan
cuma:
sabaheynirli tost
ara: yok cünkü onda yemiştim
öğlen:bi kase corba tane patates kızartması bi kase yogurt :26:
ara:bi elma
akşam:5 kaşık öfelemeç iki bardak çay ( içinde yufka ekmek peynir sogan domates var)Eki Görüntüle 691380 Eki Görüntüle 691381 Eki Görüntüle 691383
ara: yok
su : 2 litre ancadır mıdem almıyo
spor : malesef daha baslayamadım artık baslıcam :26:
cumartesi:
sabah:2 dilim ekmk peynir zeytin cay yeşillik
ara:8 tane san fıstıgı bi tane orta türk kahvesi
öğlen: 5 kasık kısır ekmek yok
ara: bi elma bi avuç beyaz leblebi
akşam:2 şiş tavuk ızgara yagsız derisiz evde yaptık :)) ekmek bi dilim bi tabak salata
su 2 litre ancadır yine ve spor yok:26:
pazar yani bu büyük gün :)))
sabah:bi dilim ekmek az peynir zeytin
öğlen:
bi dilim yunan tatlısı :))Eki Görüntüle 691392
2 dilim biberli
bi tane poaca
akşam: halen dısardaydık lokantaya gittik tavuk dürüm salata yedim
su 2 litredir spr yok yine bugün iyiki serbestti yoksa ayvayı yemiştim ama bütün canımın istedigi şeyleri yedimhafta içi sıkı bi diyet beni bekler
HoşbuldukDestursuz girdim yine Bizim oralarda yufka ekmek diyorlar hmm diğer yerlerde sac ekmeği köy ekmeği falan derler onla yapılan bi köfte salata tarzı:26: Çocukluktan beri yemedim heralde:26:
Benide gaza getirin benide zayıflatın yaaAus abla nerelerde bana bir el atsın
dilekkk gittimi seninkiler
günaydın hanımlar hepinize bomba gibi iyi bir hafta diliyorum
herkesi vermiş olduğu kilolardan ötürü de tebrik ederim yaya ya şaşa şa BİZİM TAKIM çok yaşa
bugün benim için çok önemli bir gün o yüzden hepinizden duaiarınızı esirgememenizi bana bol şans dilemenizi istiyorum. bugün insan kaynaklarıyla görüşmem var maaş artışı konuşunda 7 yıldır çalıştığım şirkette ilk kez bu talepte bulunucam hepinizin dualarına desteğine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
gelelim menülerime;
cumartesi günü müstakbel kayınvaldem ve kayınpederimle tanışmak için gittim okahvaltıya davetliydim o yüzden onu yemem bunu yemem demem biraz zordu gelelim yediklerime:)
cumartesi
sabah
yarım pohaça ( görümcem yapmış:))
1 adet kurabiye
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
zeytin
domates
salatalık
maydanoz
çay
ara
türk kahvesi
yarım dilim kek
öğle yemeği yiyemedim bunları yiyince
akşam
ne yediğimi unuttum yawablama sorar yazarım bi ara ama sanırım çok bişey yememiştim
2lt su
spor yapamadım malum:26:
pazar
sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
çay
öğle
yarım ekmek köfte yedim affınıza sığınırım:26:
akşam
hiçbişey yemedim öğlen köfteleri götürünce
yatmadan önce 3-4 tane bisküvi çay
2 lt su
100 mekik
yarım saat koşu bandında yürüdüm
şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi şu görüşmem bitsin gelirim yine
Günaydın .
Bugün programım ertelendi , sabaha karşı acildeydim .Bileğim şişti gece , krem sürüp yatayım geçer dedim ama gece 2 de yataktan fırlattı beni ağrı , omzumu , kolumu sardı.
Kas gevşetici vs... doku ve kas zedelenmesi yaşamışımSporda ters bir hareket yapmış olabilirim , özellikle ağırlık çaılışırken .
Şuanda ağrım hafifledi ama bugün yinede ortopedi ye görüneceğim .
Okudum ama alıntı yapmadım , yusufu komşuya gönderip , biraz uyuma niyetindeyim . Sonra yazarım.
Dün yediklerim ,
Sabah:
Yeşil çay
Yağsız tost
Domates
Maydanoz
Öğle:
Yayla çorbası
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Yağsız süt
1 kivi
Akşam:
Fırında tavuk
3 kaşık pilav
Light yoğurt
günaydın kızlar
dün akşam itibariyle sigarayı içmiyorum fakat şu ara pek iyi değilim müsadenizi istiycem, bir ara geçmişi okumaya çalışıcam.
öpüyorum sizi
günaydinnnnnnnnnnnn
herkesin sabah isi cikmis,pek tenha burasi,ögleden sonra kalabalik oluruz umarim
sabah
ara
4 cilek,1 c.b.süt
ögle
ara
aksam
1 adet yufka arasi,1 cöp sis,ve sogan piyaziyla yapilmis dürüm(yufka kücüktü,ona göre elestirin lütfen:18:)
ayran
salata
su
3,3 lt
spor
Merhaba güzel bayanlar.
Dün ki menüm..
Sabah kalktığımda 1 bardak ılık su
Bitki çayı
Kahvaltı:1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,5 adet yeşil zeytin,bol maydonozlu şöğüş,kk beyaz peynir,
Ara:5 kuru kayısı,1 bartak taze sıkılmış portakal suyu
Bitki çayı
Öğle:1 dilim kepek ekmek yarım kase tavuk çorba,1 kase tuzsuz cacık.
Ara:6 adet yeşil erik
bitki çayı
Akşam:3 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yağsız tuzsuz çoban salata,4 yemek kaşığı ama dolu taze fasulye,
Yeşil çay..
Spor:60 dk tempolu yürüyüş
30 mekik.
Su:2 litre
Canım vallahi allah razı olsun senden, 2güne 1 bir tane kivi yiyorum ve 2 gün tuvalete çıkmama yetiyor
Kızlar, vaktinizi alacağım ama dertleşmek istiyorum.. Bugün instagramdan bir spor eğitmeninden bu arka bel inceltme için yardım istedim, daha doğrusu istediğim 1-2 hareket tavsiye etmesiydi ; Bana bu cevabı yazmıştı instagramdan;
-@aymatac hanım merhabalar xxxx@gmail.com mail atın yardımcı olmaya çalışacağım
Bende hemen mail attım, bilgilerimi yaptıklarımı da yazdım ve hemen bana bunu yazdı;
- Çiğdem hanım Selam,
Egzersiz mantığınız baştan yanlış öncelikle belirteyim. Diyetinizi incelemek isterim reçete bir program verdiklerini düşünüyorum size. Yoksa bu sorunu yaşamazdınız. Kilo veriyorsunuz ama yağ oranınız detaylı şekilde düşmüyor. Bir de varsa fotoğrafınızı alabilirim incelemek adına ki size doğru tavsiyelerde bulunabileyim. Profesyonel anlamda online destek isterseniz eğer bunun içine detaylı egzersiz , sürekli iletişim ve beslenme-pişirme desteği, alışveriş ve kaliteli dinlenme stratejileri giriyor o durumda da form doldurmanızı isteyeceğim.
Şimdi benim sorunum şu, sadece boyumu,kilomu yazarak ve yaptığım 1,5saatlik yürüyüşümü yazarak hemen uyguladığım yöntemin yanlış olduğuna kanaat getiriyor. Ardından ücretli yardım öneriyor.. Oysa benim istediğim sadece etkili 1-2 etkili egzersiz hareketiydi.. Şimdi bunda ne var diyebilirsiniz.
Bundan 4 ay önce burada bir spor salonuna gittim ve kilo vermek istediğimi söyledim, Orada bana hoca( aslında değilmiş, eşi hocaymış ve o boş durmasın diye oraya eşini koymuş) garanti verdi, merak etme 2 ayda süper birvücudun olacak sana garantisini veriyorum diye.. Bizde 3 komşu gittik (Gittim deli gibi 2-3saat spor yaptım orada.) ve 2 ay gitmemle verebildiğim sadece 2 kiloydu. Artı beni 20 lira farkla powerplate'e soktu. Sonra dedim ama siz garanti dediniz. böyle böyle dediniz , o da bana siz çok acele ediyorsunuz, öyle ha diyince gitmez, o zaman dedim eşinizle konuşmak istiyorum ben, eşiyle konuştum bana dedi ki %80 beslenme alakalı %20 sporla alakalıdır kilo verme dedi. Ee dedim neden en başta bunu söylemediniz. Ben buraya vereceğim parayı diyetisyene verip , stad etrafında da yürüyüşümü yapar o %20'lik sporu sağlardım, siz böyle demediniz dedim.. O kadar canım sıkıldı ki verebildiğim kilo 2 kilo ücret 240 lira..
Ardından 2 aydır diyetisyene başladım,dedim ki bakın ben Haziran'da Türkiye'ye gideceğim o zamana kadar vermem gerek bu kiloları. ölçümüm vs yapıldı, aa dedi vereceğiniz kilo az merak etmeyin dedi. Her hafta 5 dakikalık apar topar kontrollerle elime liste tutuşturuldu ve 7 haftadır verebildiğim kilo 4 kilo, yaptığım masraf 200 lira...
Şimdi ben masumca yarımdımeder umuduyla netten bile birisinden yardımisteyince işin hemen ticarete dökülmesinden ve benim 10 kilomu fırsat bilerek, verilen umutlardan hiç birinin yerine getirirlmemesi, bunun üzerine ben paramdan, moralimden ve motivemden, irademden olduğumda bir gerçek. Bu alanı sadece ticarete çevirmişler ve insanların umutlarıyla oynuyorlar. kilolu, fazlalığı olan insanları) sağılacak inek gibi görüyorlar, inanın çok usandım. 10 yıldır istediğim sadece şu 10 kiloyu verebilmek ve artık bunu sizinle ( kabul edilirsem) , kalan azcık iradem ve motivemle yapmak istiyorum. İnşallah Rabbim'de başarmayı nasip eder. yoksa gerçekten çok yoruldum.. Ne lanet bir paraymış ki millet en ufak yardımı bile paraya çevirme derdinde..
( bu işi gerçekten başarıylayapanlar tenzi ederim.)
Başınızı çok ağrıttım billiyorum ama artık yeter dedim.. Kiloluları salak ve saf yerine koymaları,üzerinden rant sağlamalarından usandım.artık onları görmezden geleceğim ve bugün yeni bir başlangıç yapacağım. Bugün benim doğum günüm ve ben bugün yeni bir ben olmanın kapılarını açacağım. Kalan 7 kilomu Haziran ayına kadar inşallah vereceğim
selam kızlarrrrr; ben geldim :)))))
asyacığı kontrole götürmüştüm. öldüm bittim resmen yorgunluktan. çok şükür kötü birşeyisi yok.
şimdi geçmişe dalıyorum byeees
dün bizim küxcük hanım gelicek diye ıspanaklı domatesli börekler yaptım bazlamalar yaptım ama ucundan dahi tadına bakmadım
çarsamba günü diyetisyen günüm ve mükafatını cok alıcam biliyorum şimdiden baya gitmiş kilocuklarım :)
veeeeeeeeeeeee tatatammmmmmm
kendime L beden ceket aldım ayyyy cok mutlu oldum yaaaaaaaaa
canım çok teşekkür ederim, yazdıklarınızı okuyorum fakat cidden hiç halim yok, keyfimde yok o yüzden bişey yazmadan sadece bakıyorum en azından sobete bakıyorum.
bir iki güne geçicek diye düşünüyorum bu arada regl de olucam sanırım.
desteğiniz için teşekkürler, çok kötüyümmmmmmmmmmm
Selam gruba yeni katıldım pegasusun daveti ile.
Şu aşamada çok şeye vakıf değilim zaman buldukça forumu kurcalayarak öğrenicem. Diyete başladığımda 88dim Şuan 85im. Özellikle uyduğum bi diyet programı yok çünkü evde o gün ne yemek pişmişse porsiyonu minimize ederek yiyorum yoksa anneme şunu yap bunu yap diyemem. Ama özellikle rica ettiğim bişey var çorba muhakkak olcak. Organik ekmeği günde bi iki dilim yiyorum çünkü benim sıkıntım en çok ekmekti onu kesince kilo vermeye başladım. Bu arada metabolizmam yavaş değildi çabuk verebilirdim şu ara kabızlıkla ilgili ciddi sıkıntım var o geçerse sanırım istediğim sürede daha fazla kilo verebilicem. Spora gelince en fazla; günde 1 saat hafta içi, yarım saat haftasonu, çok fazla zaman ayıramıyorum.
.
Canım , doğumgünün kutlu olsun. Sağlıklı, huzurlu , bereketli , neşeli yılların olur inşallah...
Kimse bu işi bedavaya yapmaz. Hele ki internet başındaki adam hiç yapmaz. Düşünsene seni tanımaz etmez, niye senin kilolarını vermene yardım etsin, niye vaktini sana harcasın. Güvenme ona o da ticaridir kesinlikle. Sen, neden kilo aldığını biliyor musun? Yani hamur işi mi çok yiyorsun, gecegeç saatte mi yiyorsun, abur cubur mu çok, yanlış besinleri birarada mı tüketiyorsun, hareketsiz misin? Bunları bir düşün. . . Bu güne kadar neyi yanlış yaptın da kilolar birikti ?
Zaten diyetisyene gittin, işin mantığını çözdün, spor yapmaya da vücudun alıştı. Artık bizimlesin, moral motivasyon da burda var. Kendi iradeni tutarak zayıflayabilirsin. Bence bu aralar bu konuya çok takmışsın, biraz rahatla ve bu işi tadını çıkararak yap. Kalan kilolarına üzülmeyi bırak, verdiklerinden haz almaya bak. Görüceksin o zaman daha çok veriyorsun.
Ha bide nedir ne değildir bilmiyorsun. Sakın fotoğrafını gönderme nete. Aklına gelmeyecek şeyler oluyor. Sakın arkadaşım yapma böyle birşey.
iyi geceler kızlar bu akşam erken yatıcam dedim ama gene beceremedim küçük oğlumda uyumadı ayağımda 1 saattir sallıyorum ama banamısın demedi...Yarın güne güzelliklerle uyanın yarın görüşmek üzre Allah'ın izniyle....İyi geceler...
HoşbuldukDestursuz girdim yine Bizim oralarda yufka ekmek diyorlar hmm diğer yerlerde sac ekmeği köy ekmeği falan derler onla yapılan bi köfte salata tarzı:26: Çocukluktan beri yemedim heralde:26:
Benide gaza getirin benide zayıflatın yaaAus abla nerelerde bana bir el atsın
günaydın hanımlar hepinize bomba gibi iyi bir hafta diliyorum
herkesi vermiş olduğu kilolardan ötürü de tebrik ederim yaya ya şaşa şa BİZİM TAKIM çok yaşa
bugün benim için çok önemli bir gün o yüzden hepinizden duaiarınızı esirgememenizi bana bol şans dilemenizi istiyorum. bugün insan kaynaklarıyla görüşmem var maaş artışı konuşunda 7 yıldır çalıştığım şirkette ilk kez bu talepte bulunucam hepinizin dualarına desteğine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
gelelim menülerime;
cumartesi günü müstakbel kayınvaldem ve kayınpederimle tanışmak için gittim okahvaltıya davetliydim o yüzden onu yemem bunu yemem demem biraz zordu gelelim yediklerime:)
cumartesi
sabah
yarım pohaça ( görümcem yapmış:))
1 adet kurabiye
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
zeytin
domates
salatalık
maydanoz
çay
ara
türk kahvesi
yarım dilim kek
öğle yemeği yiyemedim bunları yiyince
akşam
ne yediğimi unuttum yawablama sorar yazarım bi ara ama sanırım çok bişey yememiştim
2lt su
spor yapamadım malum:26:
pazar
sabah
1 dilim ekmek
peynir
kaşar peyniri
çay
öğle
yarım ekmek köfte yedim affınıza sığınırım:26:
akşam
hiçbişey yemedim öğlen köfteleri götürünce
yatmadan önce 3-4 tane bisküvi çay
2 lt su
100 mekik
yarım saat koşu bandında yürüdüm
şimdilik bu kadar öpüyorum hepinizi şu görüşmem bitsin gelirim yine
GÜNAYDINNNNNNNNNNN
Kızlar dün ki menümü yazıp kaçıyorum hemen
Kalkar kalkmaz ılık limonlu su
Sabah; 1 dilim hellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik, bitki çayı
Ara; 4 kuru erik
Öğlen; 6 yk yeşil mercimek pilav+ bol salata
Ara; 2formbisküvi ve bitki çayı
Akşam 4 yk pirinç pilavı+ 4 yk kuru fasulye+ 4 tane biberiye turşu
Ara; 10 badem
Spor haftasonu olduğundan yok
Su; 2,5 lt
kızlar günaydın
nenümü yazıp çıkacağım bugün asyayı doktor kontrolü var oraya götüreceğim gelince görüşürüz
sabah;nesfit meyve süt karıımı
ara;yok
öğle;3 köfte kadar pişmiş pastırma 2 dilim kepekli ekmek biraz peynir yeşillik, biraz domates sosu
ara;5-6 kuru kayısı
akşam;közlenmiş azyağlı patıcan salatası 1 dilim kepekli ekmek süper gitti valla
ara;1 bardak süt 8-9 adet fındık
spor;miskin miskin yatış
su;2-3 li,tre
bu arada dünkü pilates mekikcezama sayıyorum. cezalarım bitti öpüldünüz.
19.04.2013 cuma menüsü:hafta sonu giremediğim için,
sabah:
1 bardak ballı limonlu su,
1 adet haşlanmış yumurta,
1 dilim kepek ekmek,
1 kupa çay tek şekerli,
ara:
15 tane beyaz leblebi,
1 bardak 5i bir yerde çayı,
öğle:
1,5 k.k peynir,
6 adet yeşil zeytin,
1,5 dilim kepek ekmek,
ara:
15 adat beyaz leblebi,
1 kupa çay şekersiz,
akşam:
2 adet küçük haşlanmış tavuk budu,
1 dilim kepek ekmeği,2 kaşık yoğurt,
30 dak.b-fit,
15 dak yürüyüş,
3 lt su,
20.04.2013 cumartesi:
sabah:
1 adet yağda yumurta,
1 ince dilim peynir,
2 çaybardağı çay,
6 adet zeytin,
2 dilim karışık tahıllı ekmek,
ara ve öğlen yok,
ikindide çaya arkadaşım geldi 2 ince dilim ıslak kek yedim.
akşam yok,
gece saat 10:00 da acıktım 1 adet haşlanmış yumurta yedim :18:
su 2,25 lt içtim.spor yapamadım ama 2,5 saat ev temizliği yaptım.
21.04.2013 pazar
bugünü yazmaya korkuyorum çünkü fena kaçırdım yani eşimde olunca :26:
sabah:
3 adet közlenmiş biber 1 adet közde patlıcan,
1 adet yağda yumurta,
1 dilim peynir,
3 adet zeytin,
2 bardak çay,
1 adet tırnaklı ekmek
ara yok,
öğlen:
1 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 dilim peynir,
akşam:
1 dürüm et döner 1 bardak şeftali suyu,
3 bardak çay,
bugün sporda yapmadım 3 litre su içtim.
çok yedim dün ya
Günaydın;
Bireyselde düzeltme!!!
305. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
12-19 NİSAN
1) 4.TAKIM (0.83%)
2) 8. TAKIM (0.76% )
3) 13. TAKIM ( 0,0,53% )
305. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
12-19 NİSAN
1) paşam6405 ( 3,06% )- 7. TAKIM
2) concept(2,56%) - 6. TAKIM
3)yagmur199(2.25% )- 3.TAKIM
Yağmur199 kıl payıyla son anda Zeynep ablayı geçmiş. Olsun Zeynep abla, yine de derecede sayılırsın...
Kaç şişe soda içmelisin acaba ? 1 kilo 7000 kalori miydi? 1,8 kilo almışsan oyy oy oy ... Ama ne kadar mutluydun di mi?
Okurken bile mutlu oluyor insan... Gözüm gönlüm açıldı. Sen de benim Pazar listemi bekle...
Pegasus bida , tövbe billah "çatlayana kadar " demez... Şok geçircek. Keşke ben de bir fırsatını bulup daha önce yazsaydım pazar yediklerimi. Şimdi en son benimkiler kalcak aklında.
SAdece öğlen sınır tanımamışsın , bütün güne yaymamışsın bu tesellimiz olsun. O kadar poğaçayı nasıl yedin , gözün mü döndü canım ? Senden daha fazla performans bekliyordum açıkçası, Ausunkilerin yanında seninkine yorum bile yapılmaz. Diyetisyen konusunda açıkçası ben de Zeynep ablayla aynı şeyleri düşünüyorum , hiç gözüm tutmadı başştan beri beni
günaydın kızlar
dün akşam itibariyle sigarayı içmiyorum fakat şu ara pek iyi değilim müsadenizi istiycem, bir ara geçmişi okumaya çalışıcam.
öpüyorum sizi
cok gecmisolsun cnm
simdi nasil oldun,dinlen tatlim sen,iyi olursan gelirsin
günaydinnnnnnnnnnnn
sabah
ara
4 cilek,1 c.b.süt
ögle
ara
aksam
ayran
salata
su
3,3 lt
spor
menülerimi yamaya çalışıyım ama önce şunu söyliyim evet sigaradan dolayı iyi değilimilk 3 gün biraz zorlanabilirim, yediklerimde de denge olmayacaktır.
artık cezaları toptan alır haftaya yaparım
pegasus koşu bandı sormuşsun biz almadık teyzemde vardı odada duruyordu onu salona aldık dün eftelya teyzemde yürüdü
ben galiba cuma-cumartesi menülerimi yazmıştım
pazar
sabah 9:30 akşam 17:00 arası seminerdeydim onlar öğlen arasında sandviç veriyorlar ara falan yok yani haberiniz ola
sabah
2 poğaça
çay
öğle
kaşar+domates+salatalık sandviç
meyve suyu
akşam
1 tabak pilav üstü kuru
saat 22:00 sıraları yarım paket kakaolu bisküvi çay(
merhaba kzlar,niye cok tenha burasi ya,ödül yaramadi galiba ,bi daha vermem bende
bende bu gün cok yogunum,aksama kadar gelmeyebilirim,ama baktimmi topikte kimsecikelr yok,icim hic rahat degil
simdi kalkip temizlik yapicam,sonrada yemegi hazirlarim cünkü aksama kadar disarda olacam
3 okulun düzenledigi dans var,kizimi oraya götürecegim,4 te alip 5 teki flüt kursuna götürecegim,ordanda 6 da aliyorum,bu günüm yollarda gececek,aksamda yemekti,cocuklari yatirmaydi derken saat 9-10 da anca gelirim
ay hadi ama gelin artik,herkeslere bi sessizlik gelmis
Merhaba güzel bayanlar.
Dün ki menüm..
Sabah kalktığımda 1 bardak ılık su
Bitki çayı
Kahvaltı:1 bardak şekersiz çay,1 dilim kepek ekmeği,5 adet yeşil zeytin,bol maydonozlu şöğüş,kk beyaz peynir,
Ara:5 kuru kayısı,1 bartak taze sıkılmış portakal suyu
Bitki çayı
Öğle:1 dilim kepek ekmek yarım kase tavuk çorba,1 kase tuzsuz cacık.
Ara:6 adet yeşil erik
bitki çayı
Akşam:3 kaşık bulgur pilavı,yarım kase yağsız tuzsuz çoban salata,4 yemek kaşığı ama dolu taze fasulye,
Yeşil çay..
Spor:60 dk tempolu yürüyüş
30 mekik.
Su:2 litre
merhaba diyim hemen dünki menümü yazıyım sonrada biraz nivea bady yapıyım bugun cok spor yapamadım
sabah 2 bardak sıcak su ve 30 defa parmak ucunda zıplama
kahvaltıda
2 dilim ekmek arası tost
4 zeytin
bol maydonoz 1 kupa yesil çay
ara 1 kutu süt
ögle 5 kasık yeşil mercimek bol salatanın içinde 3 kasık yogurt
ara 1 elma
akşam 6 kasık ıspanak kavurması 3 kasık yogurt bollll salata
su 2 lt
kızım gelicekti bütün gün ev temizledim dip köşe spor yapamadım
dün bizim küxcük hanım gelicek diye ıspanaklı domatesli börekler yaptım bazlamalar yaptım ama ucundan dahi tadına bakmadım
çarsamba günü diyetisyen günüm ve mükafatını cok alıcam biliyorum şimdiden baya gitmiş kilocuklarım :)
veeeeeeeeeeeee tatatammmmmmm
kendime L beden ceket aldım ayyyy cok mutlu oldum yaaaaaaaaa
canım çok teşekkür ederim, yazdıklarınızı okuyorum fakat cidden hiç halim yok, keyfimde yok o yüzden bişey yazmadan sadece bakıyorum en azından sobete bakıyorum.
bir iki güne geçicek diye düşünüyorum bu arada regl de olucam sanırım.
desteğiniz için teşekkürler, çok kötüyümmmmmmmmmmm
kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ben görüşmeyi yaptım ik müdürüyle güzel geçti diyebilirim aslında ama biraz beklemem gerekicek sonuçlanması için bakalım zaman ne göstericek
Şu aşamada çok şeye vakıf değilim zaman buldukça forumu kurcalayarak öğrenicem. Diyete başladığımda 88dim Şuan 85im. Özellikle uyduğum bi diyet programı yok çünkü evde o gün ne yemek pişmişse porsiyonu minimize ederek yiyorum yoksa anneme şunu yap bunu yap diyemem. Ama özellikle rica ettiğim bişey var çorba muhakkak olcak. Organik ekmeği günde bi iki dilim yiyorum çünkü benim sıkıntım en çok ekmekti onu kesince kilo vermeye başladım. Bu arada metabolizmam yavaş değildi çabuk verebilirdim şu ara kabızlıkla ilgili ciddi sıkıntım var o geçerse sanırım istediğim sürede daha fazla kilo verebilicem. Spora gelince en fazla; günde 1 saat hafta içi, yarım saat haftasonu, çok fazla zaman ayıramıyorum.
Canım destur verildi müsade var, merak etme. . . Boyunu posunu hedefini yaz Kaptanımız PEgasusa. O takıma uygun görürse sana kuralları bildirir, kabul edersen 2 hafta deneme süren var. Deneme süresi sonunda takıma alınırsan beraber kilo veririz. Referans Ausencia galiba. . . Sen kararlı olursan ,hedefine inanırsan o düzensiz yediklerinin yerine sağlıklı şeyler otomatikman gelir zaten. Bekar veya öğrenci olman bahane değil. İnan bana isteyince her şey oluyor. Ben de geç saate kadar çalışıyorum diye bahane üretiyordum. O da bahane değilmiş...Kendine iyi bak...
Ayyyy kıyamam sana yaaa, nazar mı değdi nooldu arkadaşım sana ? Şimdi nasılsın, bilekte sorun kötü oluyor yaa bükemiyorsun edemiyorsun.. İnşallah hemen geçer. Babaannem olsaydı, ekmek basardı, et basardı, çamur sürerdi, bir şeyler yapar hemen iyi ederdi. Keşke onu dinleseydim aklımda kalsaydı, hiç dinlemedim ki...Şaka bir yana hakikaten çok üzüldüm canım inşallah hemen geçer, dikkat et kendine zorlama bu aralar.
Tataaaaaam.
Buyumeyenbaby nin Pazar menüsü.
Sabah
1 sıcak patatesli poğaça
Çingene salatası
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
Diyarbakır ın en güzel fıstıklı tel kadayıfından 2 dilim
Öğle yok kahvaltı 10 :30 da Ara 12 deydi
Ara
1 porsiyon sütlü tatlı
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık pirinç pilavı
2-3 kaşık tavuk sote
2 kuru patlıcan dolması
Su 1,5 lt falan
Spor yok
Höh yani yazarken utandım yaaa. Ben daha da yerdim de sizden çekindiğim için yemedim potansiyel vardı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?