Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben yavaştan hazırlanıp çıkıyorum.yarın tatil çocuklarımı şenliğe götüreceğim.bugün çok yoruldum arkadaşım izinliydi onun yerinede baktım bayağı merdiven inip çıktım bacaklarım titriyor.kuzularımı özledim ben kaçar.öpüldünüz..

geçmişler olsun canım umarım en yakın zamanda geçer menün güzel beğendim

kaçamaksız bir kaptan menüsü

geçmiş olsun canım, kusura bakma anca:)

bu arada pegasusum canım gördüm bu hafta beni serbest bırakmışsın, yine de umarım abartmadan haftamı tamamlarım

kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ben görüşmeyi yaptım ik müdürüyle güzel geçti diyebilirim aslında ama biraz beklemem gerekicek sonuçlanması için bakalım zaman ne göstericek

canısı çiğdem için söylediklerine katılıyorum, bence hiç gitmeden bile verebilir.

Çok doğru söylüyorsun canım,Neden Haziran sorusuna cevabım, Türkiye'ye gideceğim, malum misafir kalıyorum, misafirlikte de ev sahibine göre hareket edebilirsin, Öğün saatleri kaçsa, ne yiyorlarsa onlara göre hareket edersin. Bütün yazı ben böyle misafir olarak,biraz annemin biraz akrabaların yanında geçiriyorum.geçen yıl yine azmetim 68'ten 3 ayda kendi başıma 60'a indim,zaten benim 60 'a inmekte sorunum yok, 60'ın altına inemiyorum 10 yıldır. Ben çok safım galiba, iyinietli sanıyorum herkesi, o diyetisyeni, spor hocasını yani beni paramatik olarak gördüklerini düşünmüyorum, sonra işin gerçeğinin farkına varınca kendime salaksın sen diyorum, her güzel lafa kanıyorum onlara prim veriyorum..

Selam gruba yeni katıldım pegasusun daveti ile.

citayi saglikli bir sekilde yükseltip,kurallara uyacaksan 4.takima gelebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/38578-4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi-7369.html

Şu aşamada çok şeye vakıf değilim zaman buldukça forumu kurcalayarak öğrenicem. Diyete başladığımda 88dim Şuan 85im. Özellikle uyduğum bi diyet programı yok çünkü evde o gün ne yemek pişmişse porsiyonu minimize ederek yiyorum yoksa anneme şunu yap bunu yap diyemem. Ama özellikle rica ettiğim bişey var çorba muhakkak olcak. Organik ekmeği günde bi iki dilim yiyorum çünkü benim sıkıntım en çok ekmekti onu kesince kilo vermeye başladım. Bu arada metabolizmam yavaş değildi çabuk verebilirdim şu ara kabızlıkla ilgili ciddi sıkıntım var o geçerse sanırım istediğim sürede daha fazla kilo verebilicem. Spora gelince en fazla; günde 1 saat hafta içi, yarım saat haftasonu, çok fazla zaman ayıramıyorum.

mesaim bitmek üzere toparlanma zamanı öpüyorum hepinizi kızlar kendinize iyi bakın
yarın tatil o yüzden gelemeyebilirim belki akşam uğrarım sevgiler

Ben tahmin etmiştim zaten, sen spor yapmasan bile sağa sola koşuşturuyorsun ya , o listede koşuşturmaca da yoktu ?Allah Allah dedim yani halsizlik falan mı, ondan sordum...

Bu listeye yazıcaklarım yazılmış, soracaklarım sorulmuş, bana sadece afiyet olsun demek kalmış...

Kuzu sizin evde gün falan mı vardı , ne güzel şeyler yemişsin öyle. Bir de resim koymuyor musun, içim eriyor. O yunan pastası kesin Türk icadıdır, kaymaklı ekmek kadayıfının tel kadayıflı haliyle künefe karışımı bişey sanki. Ben de istiyorum tarifini haberin ola...

Canım destur verildi müsade var, merak etme. . . Boyunu posunu hedefini yaz Kaptanımız PEgasusa. O takıma uygun görürse sana kuralları bildirir, kabul edersen 2 hafta deneme süren var. Deneme süresi sonunda takıma alınırsan beraber kilo veririz. Referans Ausencia galiba. . . Sen kararlı olursan ,hedefine inanırsan o düzensiz yediklerinin yerine sağlıklı şeyler otomatikman gelir zaten. Bekar veya öğrenci olman bahane değil. İnan bana isteyince her şey oluyor. Ben de geç saate kadar çalışıyorum diye bahane üretiyordum. O da bahane değilmiş...Kendine iyi bak...

dilekkk gittimi seninkiler

Çoğu gitti azı kaldı Zeynep Abla. Sonuncusunu da yarın gönderiyorum ..6 yıldır ilk defa bu kadar güler yüzlü ve bu kadar misafirperverdim . Ben bile şaşırdım kendime. Yılın gelini olurum bu performansımla

Afiyet olsun, herkes yorum yapmış zaten. Bana da makara yapmak kalmış.

Gelin olmuş gidiyorsuuuun, bana veda ediyorsuuuun....
Eee anlatsana , nasıl davrandılar sana, elektrik alabildin mi , her şey yolunda mı ?

Ayyyy kıyamam sana yaaa, nazar mı değdi nooldu arkadaşım sana ? Şimdi nasılsın, bilekte sorun kötü oluyor yaa bükemiyorsun edemiyorsun.. İnşallah hemen geçer. Babaannem olsaydı, ekmek basardı, et basardı, çamur sürerdi, bir şeyler yapar hemen iyi ederdi. Keşke onu dinleseydim aklımda kalsaydı, hiç dinlemedim ki...Şaka bir yana hakikaten çok üzüldüm canım inşallah hemen geçer, dikkat et kendine zorlama bu aralar.

günaydın kızlar
dün akşam itibariyle sigarayı içmiyorum fakat şu ara pek iyi değilim müsadenizi istiycem, bir ara geçmişi okumaya çalışıcam.
öpüyorum sizi

Allah kolaylık versin Topraksım, inşallah 2014 e fit ve sağlıklı bir hatun olarak gireceksin. . . Şimdi senün listelere yorum da yapılmaz sinirlisin ya kızarsın falan, düşünsene " size ne lan , ne istersem yerim, size mi sorcam" dermişsin...

Kaptan spor süper olmuş, küçücük yufkadan eser kalmamış.

çok dengeli olmuş bence.

Canım , doğumgünün kutlu olsun. Sağlıklı, huzurlu , bereketli , neşeli yılların olur inşallah...

Kimse bu işi bedavaya yapmaz. Hele ki internet başındaki adam hiç yapmaz. Düşünsene seni tanımaz etmez, niye senin kilolarını vermene yardım etsin, niye vaktini sana harcasın. Güvenme ona o da ticaridir kesinlikle. Sen, neden kilo aldığını biliyor musun? Yani hamur işi mi çok yiyorsun, gecegeç saatte mi yiyorsun, abur cubur mu çok, yanlış besinleri birarada mı tüketiyorsun, hareketsiz misin? Bunları bir düşün. . . Bu güne kadar neyi yanlış yaptın da kilolar birikti ?

Zaten diyetisyene gittin, işin mantığını çözdün, spor yapmaya da vücudun alıştı. Artık bizimlesin, moral motivasyon da burda var. Kendi iradeni tutarak zayıflayabilirsin. Bence bu aralar bu konuya çok takmışsın, biraz rahatla ve bu işi tadını çıkararak yap. Kalan kilolarına üzülmeyi bırak, verdiklerinden haz almaya bak. Görüceksin o zaman daha çok veriyorsun.

Ha bide nedir ne değildir bilmiyorsun. Sakın fotoğrafını gönderme nete. Aklına gelmeyecek şeyler oluyor. Sakın arkadaşım yapma böyle birşey.

selam kızlarrrrr; ben geldim :)))))

asyacığı kontrole götürmüştüm. öldüm bittim resmen yorgunluktan. çok şükür kötü birşeyisi yok.
şimdi geçmişe dalıyorum byeees

Canım yaa sevindim Asya kızımızın bir şeyi olmamasına. Ona çoook sağlıklı günler diliyorum.

Süperrrrrrrrrrrr. Güle güle giy.

Canım yaa kıyamam sana. Sakın pes etme, sen çok güçlü bir kadınsın. Bunu da başaracaksın.

Hoşgeldiniz aramıza

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Biliyorum canım zaten ben ondan program falan istemedim ki, 1-2 tane etkiliegzersiz hareketi tavsiyesi istedim.. O da hemen ticari boyutunu sundu önüme.. Artık kırk diyetisyeni cebimden çıkartırım inşallah. Kilo vermekte önce seninde deiğin gibi kendi vücudunu tanımakla bitiyor iş,Foto asla göndermem

Amin canım , seninle bir türlü aynı anlarda denk gelemedik . Bir ara tanışalım artık

Oyyyyyyyyy fıstığım , aus ablan seni bir ele alacak tam alacak .

Gel diyorum sana hele bir başla , teskereye kadar zayıflatalım seni de

Canım dua etmeye geç kalmışım , bende bundan sonrası için edeyim bari sana.
Menülerine gelince , hiç gelmeseeeeem

Gayet güzelmiş canım , çizgiyi bozmadan aynen devam

Asyacığımın kontrolü iyi geçmiş okudum canım .

Onun dışında iyi gitmez mi yahu köz patlıcan

Ağzının tadını biliyorsun

Cuma güzelmiş canım , cumartesi bayağı bir geçiştirmeli olmuş , pazarda Allahtan ödül var , sende benim gibi feci kaçırmışsın

Zeynep bizim gönlümüzün birincisi yahu ,
Şekerpare o

Yok yahu öyle 7000 kalori 1 kg dan hesaplama , çoğu sıvıydı onların , gelsin çaylar gitsin çaylar .Senin menünü göremedim

Bir yorum yapaydım yaaa

Ben tam çoştum yaa , rekor bende sanki , arkamdan da cimcime nin pazar günü

günaydın kızlar
dün akşam itibariyle sigarayı içmiyorum fakat şu ara pek iyi değilim müsadenizi istiycem, bir ara geçmişi okumaya çalışıcam.
öpüyorum sizi

Canım benim , başladın tamam artık , öenmli olan o kararı vermekti , Az dayan , sonra kurtulduğuna şükredecksin inşallah

cok gecmisolsun cnm
simdi nasil oldun,dinlen tatlim sen,iyi olursan gelirsin

Sağol canım benim , biraz daha iyiyim şimdi , Şişim tam inmedi ama ağrım çok azaldı .

Ahhh o spor cezası yaptı beni . Bugünde yoğun olurum yapamam diye dün çok yüklendim kendime

Gayet güzel canım , yufka ve çöp şişe gelince , ben o öğün ekmek vs ..ile desteklenmediği zamanlarda , ince lavaşla bir adet dürüm ya da mesela lahmacun yemenin , diyetteki değişim tablosuna girdiğini biliyorum . Et , ekmek , yağ ...bir yemekte birleşiyor bu şekilde.

Canım benim sana birşey yazmak bile istemiyorum , sen şu sigara ile olan savaşını ver yeter tatlım

Şuan gayet kalabalık canım , tabii ben bu geçmişe dalmışken , bir yandan başka yazışmalar yaparken , herkes gitmiş bir ben kalmış olabilirm

Gayet güzel canım , ben beğendim çok

Canım çok başarılı menün , ohhh senden keyifli yoktur şimdi kızn gelecek diye .Bizi çok ihmal etme ama

Geçeceeeeeeeeeeeeeek

Sabır canım benim , şimdi aklından geçiyordur , bir sigara yaksam hepsi geçecek diye. Hayır sadece başa döneceksin . Sabret canım sadece sabır.

kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ben görüşmeyi yaptım ik müdürüyle güzel geçti diyebilirim aslında ama biraz beklemem gerekicek sonuçlanması için bakalım zaman ne göstericek

Hadi bakalım inşallah hakkınızı alırsınız canım , duaya devam o zaman

Merhabalar , hoşgeldin menko

İnan bana eğer istikrarlı bir şekilde bizlere katılırsan , kısa sürede değil ; tan olması gerektiği gibi kalıcı kilo vereceğine inan .

Üstelik bence en güzel takıma geldin

Ben aus , 34 yaş , anne , eş , öğrenci

Tatlım , ahhh o geçen günkü kaçamak yok mu ?

Hani send eo gün bir güzel çikolata yemiştin , işte onların cezasını bir günde kapatayım dedim dün .Yanlış hareket yaptım kesin .

Bu arada eften püften , çok tatlı öğrenci evinin malum şartlarında , çok istiyorum diyete başlasın ama düzensiz beslendiğini söylüyor sürekli .

Bakalım belki bu sefer niyet eder ,aramıza katılır

Alıntılar yaptım ama kaybolduHoşbuldum herkese teşekkürler:18: Şöyle bir sorunum var mesela bazıları sabaha kadar oturuyorum dün mesela 6 da yattım sabah öğlen 2 gibi kalktım haliyle kahvaltımı 3 de yaptım 8 gibi bir öğün daha yiyorum sora yemiyorum :26:Sınav haftası falan gidiyor düzen müzenBeni böyle kabul edemezmisiniz ki:26:

Hoşgeldin canım... Kaptanımız Pegasus sana kuralları yazıcaktır. Düzenli yemek yiyoruz 3 ana 3 ara öğün yemek zorunlu. Spora da zaman bir şekilde ayırıyoruz, bazen uykumuzdan fedakarlık ediyoruz, bazen dinlenme süremizden ama mutlaka düzenli spor yapmaya çalışıyoruz. Günde 1 saat spor hiç yoktan iyi tabi. Sağlıklı kilo vermeler diliyorum..

Tataaaaaam.

Buyumeyenbaby nin Pazar menüsü.

Sabah
1 sıcak patatesli poğaça
Çingene salatası
1 dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara
Diyarbakır ın en güzel fıstıklı tel kadayıfından 2 dilim

Öğle yok kahvaltı 10 :30 da Ara 12 deydi

Ara

1 porsiyon sütlü tatlı

Akşam

1 kase çorba
4 kaşık pirinç pilavı
2-3 kaşık tavuk sote
2 kuru patlıcan dolması

Su 1,5 lt falan
Spor yok

Höh yani yazarken utandım yaaa. Ben daha da yerdim de sizden çekindiğim için yemedim potansiyel vardı yani…

Kaptanım görüyor musun güya benim serbest günümdü bana mı ayak uydurdunuz naptınız Cezasız hafta diye bu kadar suistimal edilmez ki canım,hani benim kadayıflı tatlım hee söyle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…