Alıntılar yaptım ama kaybolduHoşbuldum herkese teşekkürler:18: Şöyle bir sorunum var mesela bazıları sabaha kadar oturuyorum dün mesela 6 da yattım sabah öğlen 2 gibi kalktım haliyle kahvaltımı 3 de yaptım 8 gibi bir öğün daha yiyorum sora yemiyorum :26:Sınav haftası falan gidiyor düzen müzen Beni böyle kabul edemezmisiniz ki:26:
Tataaaaaam.
Buyumeyenbaby nin Pazar menüsü.
Sabah
1 sıcak patatesli poğaça
Çingene salatası
1 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
Diyarbakır ın en güzel fıstıklı tel kadayıfından 2 dilim
Öğle yok kahvaltı 10 :30 da Ara 12 deydi
Ara
1 porsiyon sütlü tatlı
Akşam
1 kase çorba
4 kaşık pirinç pilavı
2-3 kaşık tavuk sote
2 kuru patlıcan dolması
Su 1,5 lt falan
Spor yok
Höh yani yazarken utandım yaaa. Ben daha da yerdim de sizden çekindiğim için yemedim potansiyel vardı yani
Hepsi tamamda abla işte ben 2 öğün yiorum genelde geç kalktığım için yoksa akşam yemeğini gece yemem gerekiyor oda acıkmıyorum die hiç yemiorum:26:Bol bol çay kahve tüketiyorum onun yerine:18:Yakıştıramadınız demi beni takımınızaCanım sen şartlarını yazdın , Pegasus gelince okusun , söz kaptanın bu konuda .
Ama sen bana abla ben bu sefer kesin kararlıyım diyorsan , her türlü baskıyı yaparım kaptana
Her gün gelip menü yazacaksın , menüleri yorumlayacaksın , kafadan sallama 3gün 5 gün diyetleri yapmayacaksın , mümkün olduğunca öğün atlamayacaksın , kaçamak yaptıysan cezasını spor olarak çekeceksin
Böyle hepsini yazınca da nazi kampı gibi oldu yahu
4. takımın son iki günlük yorumlarını takip edenler hiçbir anlam veremiyordur eminim. Bu nasıl iş diyet topiği ama Allah ne verdiyse yiyorlar diye düşünüyorlardır. Arkadaşlar söylemesi ayıp 1. olduk bu hafta yani en çok kilo veren takım olduk. Kaptanımız da bize bir gün sınırsız yeme içme ödülü verdi. Pazartesiden itibaren listelerimizi görün ne kadar dengeli ve sağlıklı yaşıyoruz anlarsınız o zaman.
Hepsi tamamda abla işte ben 2 öğün yiorum genelde geç kalktığım için yoksa akşam yemeğini gece yemem gerekiyor oda acıkmıyorum die hiç yemiorum:26:Bol bol çay kahve tüketiyorum onun yerine:18:Yakıştıramadınız demi beni takımınıza
Olur mu tatlım ne demek , sen bu şekilde kilo verebiliyor musn peki ?
Yakıştıramamak değil tatlım , kurallar işte. Bu yeme işini kurala sokmayınca da başarı gelmiyor işte.
Tamam 2 ana öğün , 2 ara öğünde mi yapamazsın en azından ?
şakasına dedim ablaBen işte yarim gittiğinde 81 idim şimdi 75im ama 1 aydır falan saldım kendimi sınav zamanı abartıorum biraz ama almadım kilo Böyle kilo veriorum:26:bİ tatlı sıkıntım oluyor benim Ekmek hiç yemiorum:26:Ara öğün de yatarken süt içiyorum bide kuru kayısı ceviz falan yiorum olurmu:26 iyet kurallarına zaten uyamam ben:26:Ne bulursam yiorum ama abartmıyorum:26:Yağda kullanmıyorum:26 eğişik bişi işte
Tamam canım veriyorsun işte , kaptan gelsin takımda yer varsa eğer alarız derse , sana kurallar listesini yazsın eğer kabul edersen başla bakalım . İnan burada acayip motive oluyor insan .
Kaçamak yapsan evde , sanki kamera var da takımdakiler görmüş gibi gelip hemen günah çıkarıyorsun sonra da cezanı çekiyorsun
Kaptanım görüyor musun güya benim serbest günümdübana mı ayak uydurdunuz naptınız Cezasız hafta diye bu kadar suistimal edilmez ki canım,hani benim kadayıflı tatlım hee söyle bakalım
Canım sen şartlarını yazdın , Pegasus gelince okusun , söz kaptanın bu konuda .
Ama sen bana abla ben bu sefer kesin kararlıyım diyorsan , her türlü baskıyı yaparım kaptana
Her gün gelip menü yazacaksın , menüleri yorumlayacaksın , kafadan sallama 3gün 5 gün diyetleri yapmayacaksın , mümkün olduğunca öğün atlamayacaksın , kaçamak yaptıysan cezasını spor olarak çekeceksin
Böyle hepsini yazınca da nazi kampı gibi oldu yahu
Tüm hayallerim yıkıldı
Bu mu yani , bu kadarcık mı ?
Ben cidden çoşmuşum bu hafta
Demin bende düşündüm onu
Efteni takıma çağırıyorum , kuralları yazıyorum ama yukarıda senin menü
Ha iyi böyleyse , kolaymış diyecek dedim
Pokemoncum, ben de sana çok kaynadım, yazdıklarına da çok sevindim de. Benden bahsedince niye dedikodu yapma fikri sardı seni, yani dedikoducu imajı mı yarattım senin kafanda? Çok güldüm çok da merak ettim nasıl bu fikre sahip olduğunu. Arada kaynamış alıntı yapamamışım...
Benden habersiz ne oluyooooooor burda ?
Herkes benle kaynaşacak önceeeeee
Saksı değilim ben burda , saksı değilim
Sen başcariyemsin kıskanma hemen... O smileler beni öldürecek. Yakında adım çıkacak PC başında kahkaha atıyorum diye.
Pokemon demişki sana kanım çok kaynadı , biraraya gelsek de bir dedikodu yapsak. (Tam olarak böyle değil de mana aynı yani) . Ondan diyorum.
. Bende Pokemonu SANKİ 10 YILLIK ARKADAŞIM gibi seviyorum. Ama niye benle dedikodu yapmak istemiş yani onu sordum. Yani kızmadım aksine hoşuma gitti de merak ettim yani.
2 cümlede 3 kere yani kelimesi kullanmışım. Biraz kitap okumam lazım sanırım bu aralar. Hiç hoşuma gitmedi .:26:
çiğdemcim dün ister inan ister inanma seni aklımdan geçirdim. Bu kız bir haftadır serbest günümde istediğimi yiyorum yazdı, demediğimizi bırakmadık şimdi biz istediğimizi yiyoruz meğer ne meraklıymışız dedim kendi kendime. Ama hoş görürsün ki , 12 marttan beri bu takımdayım. Hafta sonu bir tane kaçamak hakkımız var normalde. O da mütevazi kaçamak yani , kalorisi fazla olmayacak şekilde. Geçen haftayı olaylı geçirip de mutlu kapatınca üstüne bir de 1. olunca kaptan coştu ilk defa sınırsız serbestlik tanıdı biz de kontrolden çıktık. Sen bize bakma... İzmire gel söz sana tel kadayıf ısmarlarım...Ama Zeynep Ablayı da getir, beraber gelin bir gün...
.
Huuuuu huuuuuuu Aus, Demmay e hoşgeldiniz dedim ama...
Demmay ne demek, neyi ifade ediyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?