Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim biraz ders çalışmam lazım açık öğretim sınavına çok az kaldı daha başlayamadım bir türlü,bu dönem son inşallah biter..daha sonra geçmişede bakarım.öpüldünüz

Pazar günü dediğin gibi kaçmış canım ama bu haftasonu KAPTAN dahil hepimiz kaçırdık, yalnış bilmiyorsam bi Zeynep abla, birde wuwum kaçırmadı

benim biraz ders çalışmam lazım açık öğretim sınavına çok az kaldı daha başlayamadım bir türlü,bu dönem son inşallah biter..daha sonra geçmişede bakarım.öpüldünüz

Ahh canım şu eşimin okulunun sırbistan misafirleri birgitsin kampa gireceğim inşallah , Allah zihin açıklığı versin

Günaydın .

Bugün programım ertelendi , sabaha karşı acildeydim .Bileğim şişti gece , krem sürüp yatayım geçer dedim ama gece 2 de yataktan fırlattı beni ağrı , omzumu , kolumu sardı.

Kas gevşetici vs... doku ve kas zedelenmesi yaşamışım Sporda ters bir hareket yapmış olabilirim , özellikle ağırlık çaılışırken .

Şuanda ağrım hafifledi ama bugün yinede ortopedi ye görüneceğim .

Okudum ama alıntı yapmadım , yusufu komşuya gönderip , biraz uyuma niyetindeyim . Sonra yazarım.

Dün yediklerim ,

Sabah:

Yeşil çay
Yağsız tost
Domates
Maydanoz

Öğle:

Yayla çorbası
Fırında tavuk
Salata
Yoğurt
1 dilim kepek ekmek

Ara:

Yağsız süt
1 kivi

Akşam:

Fırında tavuk
3 kaşık pilav
Light yoğurt

Tartının nevri döndü şekerim , aynen dediğin gibi dün 62.9 çıkmıştım şu saat itibarıyla 64.7

Şuanda soda içmekteyim

Kaç şişe soda içmelisin acaba ? 1 kilo 7000 kalori miydi? 1,8 kilo almışsan oyy oy oy ... Ama ne kadar mutluydun di mi?

Okurken bile mutlu oluyor insan... Gözüm gönlüm açıldı. Sen de benim Pazar listemi bekle...

neyse ben çıkıyorum sohbet ederiz demistim ama dayanamıcam cok hastayım hepinizi öpüyorum iyi geceler

Kıyamam yaa, inşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz... Geçmiş olsun arkadaşım..Annen nasıl?

çok olmus ama 100 kılo dedgın daha fazla yerdı yanı :)))))))) ama yedgın cıkolatalı ekmeklerın byuklugunu blmıorum

Alemsin Wuwum yaa, kız Dünyaları yemiş, sen nutellalı ekmeğin boyunu soruyorsun , canım benim yaaa...

10 dakka gcsın snada atarım kuzum benım :)))))))))))

ŞŞŞşşş ne konuşuyorsunuz özelden, fis kos fis kos....???

Bu menüye yorum yapıyorum

Oh oh , yandan yandan oh oh....

Ayyy ilk ödülümde ben de magnum yicem canım çekti buz gibi...

Azıcık içime su serpildi ama ben harbi çoşmuşum

Şuan midemin şişliğinden uyuyamıyorum

Pegasus bida , tövbe billah "çatlayana kadar " demez... Şok geçircek. Keşke ben de bir fırsatını bulup daha önce yazsaydım pazar yediklerimi. Şimdi en son benimkiler kalcak aklında.

Ya hastayım sana. Oturun bakalım diyorsun oturtma oluyor öyle mi? Valla da billa da kahkaha attım PC başında ve işyerindeyim düşün halimi??

Ha bide takımın muayyen haftası bu hafta mı ? Aha ben hazırlıklı olayım öbür haftaya o zaman?

SAdece öğlen sınır tanımamışsın , bütün güne yaymamışsın bu tesellimiz olsun. O kadar poğaçayı nasıl yedin , gözün mü döndü canım ? Senden daha fazla performans bekliyordum açıkçası, Ausunkilerin yanında seninkine yorum bile yapılmaz. Diyetisyen konusunda açıkçası ben de Zeynep ablayla aynı şeyleri düşünüyorum , hiç gözüm tutmadı başştan beri benimde.

Ayy inanmıyorum dondurma nutella yiyebiliyormuyuz diyette....(((((((((ben niye yemiyorummm((((

HElal sana yaaa... Hiç cozutmamışsın. Haa ama sen salı günü cozutacaktın di mi?

Biz de seni çok seviyoruz Zeynep ablacuğum.....

günaydın kızlar
dün akşam itibariyle sigarayı içmiyorum fakat şu ara pek iyi değilim müsadenizi istiycem, bir ara geçmişi okumaya çalışıcam.
öpüyorum sizi

çok geçmiş olsun canım benim üzüldüm geçer tez vakitte ağrısı.menünde gayet güzel.

cuma günkü 2 but fazla olmus sanki
cumartesiyi hic begenmedim,yok yoklarla dolu bir listeydi,daha düzenli ye cnm,takim kurali bu unutma,bide ödül gününü pazar olarak ele aliyorum,islak keklere bakip cezani yazicam

sabah az olmuyormu böyle,kahvalti yapsan daha doyurucu olur sanki:44:
sporu sevmedim

afiyet olsun cnm,düzeltmissin
sporuda bu gün baslarsin

begenmedim cnm
cumartesi ögleyi atlamissin,ne yersek yiyelim ögün atlama yok demistik ama,sporla telafi edecektik
pazarda aksami atlamissin,arada yapmamissin,bu arada kosu bandidami aldiniz:44:

yaz cnm,ceza veremesekte elestirelim demi ama
kolay gelsin cnm
günaydın kızlar
dün akşam itibariyle sigarayı içmiyorum fakat şu ara pek iyi değilim müsadenizi istiycem, bir ara geçmişi okumaya çalışıcam.
öpüyorum sizi
tebrikler tatlim,ohh be temiz bir nefes al
neyin var ,rahatsizmisin,sigarami istiyorsun:18:

yok cnm,derim,catlayana kadar yiyi,nasilsa cuma kilo veremezseniz,veya alirsaniz,cezasi var
haklisin ya,en son senin listen kaldi ya,hep taze olacak,bu hafta gözüme görünme en iyisi,tüm takimin hincini senden cikarmim
cok gecmisolsun cnm
simdi nasil oldun,dinlen tatlim sen,iyi olursan gelirsin

günaydinnnnnnnnnnnn

herkesin sabah isi cikmis,pek tenha burasi,ögleden sonra kalabalik oluruz umarim
dün yediklerimi yazayim,sonra oglumu uyuturum
sabah
1 dl ekmek,1 haslanmis yumurta,1 c.k.cilek receli
ara
4 cilek,1 c.b.süt
ögle
1 tabak yogurtlu ispanak,1 dl ekmek
ara
1 dl ananas ve 3 kasik yogurtla yapilmis meyveli yogurt
aksam
1 adet yufka arasi,1 cöp sis,ve sogan piyaziyla yapilmis dürüm(yufka kücüktü,ona göre elestirin lütfen:18:)
ayran
salata
su
3,3 lt
spor
30 dk zumba,200 mekik(normal sporum)
30 dk stepper,100 mekik(cezamdan düsüyorum,30 dk 250 kalori gösterdi)
kalan cezam unuttum,300 kaldi heralde ve 200 mekik

cuma günkü 2 but fazla olmus sanki
cumartesiyi hic begenmedim,yok yoklarla dolu bir listeydi,daha düzenli ye cnm,takim kurali bu unutma,bide ödül gününü pazar olarak ele aliyorum,islak keklere bakip cezani yazicam

[/B]
cezama razıyım ama butlar çok küçüktü 1 taneyle doymam mümkün değildi.ama pazar ve cumartesi gerçekten çok fenaydı

bahar cnm,bu fotolari evdemi cektin,yani yedginizin fotosumu,yoksa nettenmi aldin,koydun

vee yunan t atllisina bittim,ölecem simdi,bunu bana yapmayacaktin
öfelemec in icinde kiymada varmi:44:,yoksa öyle pismedenmi yapiyorsunuz:44:

kıyma yok kaptan pişmeden yapılıyo sogan pişiyo sadece
yunan tatlısıa muhteşem arkadaslarım bayıldı dün

menülerimi yamaya çalışıyım ama önce şunu söyliyim evet sigaradan dolayı iyi değilim ilk 3 gün biraz zorlanabilirim, yediklerimde de denge olmayacaktır.
artık cezaları toptan alır haftaya yaparım

pegasus koşu bandı sormuşsun biz almadık teyzemde vardı odada duruyordu onu salona aldık dün eftelya teyzemde yürüdü

ben galiba cuma-cumartesi menülerimi yazmıştım
pazar
sabah 9:30 akşam 17:00 arası seminerdeydim onlar öğlen arasında sandviç veriyorlar ara falan yok yani haberiniz ola

sabah
2 poğaça
çay

öğle
kaşar+domates+salatalık sandviç
meyve suyu

akşam
1 tabak pilav üstü kuru

saat 22:00 sıraları yarım paket kakaolu bisküvi çay(

Canım menün çok güzel, çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Canım yediğim poğaçalar çok küçüktü bak netten buldum fotolarını, Cuma günü mevlüt vardı,o hamur işlerine içim gitti yinede yemedim ama tartılıpkilo vrediğimi görünce rahatladım , yedim :)

günaydın kızlar
öpüyorum sizi

Canım allah muvaffak etsin, dayanma gücü versin, İnşallah başarabilirsin ben inanıyorum sana bırakacaksın o sigarayı

Kaptanım harika menün, bugün nasipse yine en az 1,5 saat yürüyüşüm var, Hergün yürüyüş önermiyor zaten uzmanlar haftanın 5 günü yeterli diyorlar

KIZLAR BİRŞEY SORACAĞIM; Benim belimin arkasıda yağlanma var galibaöyleolunca belimide kalın gösteriyor, yani karnımda birşey yok yanlarda da pek yok ama o arka belde toplanmış, hani düşük bel giderlerde arkadan pörtler ya işte öyle, Bunun için uygun yapılabilecek egzersiz bulamadım , bana yardımcı olurmusunuz?her tarafından gitti amabu arka bel gitmiyor Egzersiz şart

Bir poğaçacı daha Akşamki menüleirmiz aynıymış ama keşke yanında yoğurt yada salata yeseymişsin canım

kıyma yok kaptan pişmeden yapılıyo sogan pişiyo sadece
yunan tatlısıa muhteşem arkadaslarım bayıldı dün
afiyet olsun cnm,anladim
sey fotolara cevap vermedin,yani yükledigin fotograflari senmi cektin,eger tatliyida sen yaptiysan özelden tarifini istiyorum,sen yapmadiysanda yapandan tarifini al,banane,cok güzel görünüyordu

afiyet olsun cnm,sen sigarayi birak yeterki,cezalarini ben cekerim
yok cnm bu hafta sana ceza,meza yok,vereni vururum
hadi insallah bir kac güne sigara icmeyen biri olarak burda olacaksin

tesekkürler cnm,bel icin oklava böyle omuza koyup cevirin diyorlardi,ben yapmadim,ama yapanlar faydali diyor
benim tavsiyem eger yapabiliyorsan hulahupreifen al,türkcesini yine unuttum,su ikonda görünen sey,bende var yazmayi hep unutuyorum,günde 5 dk dan fazla onu yapyorum,benim bel zaten 34 beden,o yüzden cok yapmiyorum,eger sen yapabiliyorsan onu deneyebilirsin,cok faydali

ben ciktim,kizlari okuldan alacam,sonrasindada öglen telasi baslar,sonra gelmeye calisirim,bu gün ütü yapmayi düsünüyorum,gelemezsem bos birakmayin topigimizi,mazallah,casuslar girer sonra
herkese iyi sohbetler

wuwum tebrik ederim 3 dilim ekmek yemişsin ve her öğüne dağıtmışsın. Spor da var. Bak gördün mü hayatın tekrar düzene giriyor arkadaşım pes etme böyle devam et.

Kırmızı şarap ....Ne hoşşşş... Ankara havasını, kırmızı şaraptan sonra mı oynadın ? Et menüsü üst üste gelmiş ama hafta sonu menülerine günah yazılmıyor...ÖDÜL ya...

merhaba kzlar,niye cok tenha burasi ya,ödül yaramadi galiba ,bi daha vermem bende

bende bu gün cok yogunum,aksama kadar gelmeyebilirim,ama baktimmi topikte kimsecikelr yok,icim hic rahat degil
simdi kalkip temizlik yapicam,sonrada yemegi hazirlarim cünkü aksama kadar disarda olacam
3 okulun düzenledigi dans var,kizimi oraya götürecegim,4 te alip 5 teki flüt kursuna götürecegim,ordanda 6 da aliyorum,bu günüm yollarda gececek,aksamda yemekti,cocuklari yatirmaydi derken saat 9-10 da anca gelirim
ay hadi ama gelin artik,herkeslere bi sessizlik gelmis

demmay cnm sana cevap yazicaktim unuttum
kivinin ise yaramasina sevindim,bir an ses cikmayinca ise yaramadi diye düsünmüstüm
veee hemseri sayiliriz,ben malatyaliyim fakat bir süre antepte kalmam gerekti,ailem orda simdi,icime su serpildi valla,kimi cagirsam karadeniz bölgesinden,bir an yanliz hissettim kendimi,ama artik hemsom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…