Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cok gecmis olsun cnım insallah sonuclar iyi cıkar

spor da menü de güzel cnım su süper bu arada gecmis olsun tansiyon düştüğünde maden suyu da cok iyi geliyo maden suyu tatlı isteğini de gideriyomuş benim gittim diyetisyen tatlı istediğinde içebilirsin demişti sade olanı ama meyveli olanı degil

Tarifi kopyaladım. İlk ödülde deniycem. Enerji bombası valla. Ben bayılırım yeni şeyler denemeye. Sağol fıstık...

Canım menünün gayet iyi ben şahsen çok beğendim...İnşallah gidecek bu kilocuklar..

Canım sabah börek aynı gün kurabiye biraz göze batıyor. ikisinin aynı güne denk gelmesi aksilik olmuş. Normalde bunun cezası var. Ama kaptan ilk olduğu için affeder mi , yoksa deneme süresinde olduğun için müsade eder mi bilmiyorum. Normalde hafta içi kaçamak yapmıyoruz , yaptığımız zaman da spor cezası alıyoruz. Onun dışında sporu biraz daha arttırmanı tavsiye ederim.

Canım yaa, Allah ım yardımcın olsun, inşallah kötü bir şey değildir, basit bir iltihap falandır . Kalbini ferah tut. Sakin ol. Doktordan gelince de hemen yaz. Ben çok merak ederim şimdi. Dualarım seninle arkadaşım...

Gördüm canım gördüm ama sonradan gördüm. Hayırlısı olsun işiniz. Allah bir kapıyı kapatırsa daha hayırlısını açacaktır. Kalbini ferah tut. Her şeyde bir hayır vardır buna gerçekten inan...

bayıldım buna canım ya cok güzel olmuş
yaşa mustafa kemal paşa !!!

kızlr selamlar; bugün giremedim acayip depresif durumdayım. sabahtan kaynanamlarla kahvaltıya gittik. Allah var iyilerdi ama ben çok bunaldım.

Hay senin o kaynana da her gün seni görmese rahat edemiyor. Amma çok geliyor, çok seviyor olmalı seni , değilse bu kadar sık gelmezdi. ..

Öğlen ki lavaş dürümün kalorisini bilmiyorum onunla ilgili yorum yapamıycam onun dışında herşey güzel görünüyor. 100 tane durduğun yerde hızlı hızlı yürümeye bayıldım.

Yaa keşke hepimiz aynı şehirde olsak , amma güzel olurdu. Kanka olurduk valla...O zaman görürdün sen muhabbetin kralını...

Oooooh alıntıları birleştirmişim hep.

İzmirin dağlarını kaç kere dinledim bilmiyorum , kızımla hala dinlemedeyiz, tekrar teşekkürler, çok güzel söylemişler valla, bir İzmirli olarak bayıldım, gözlerim doldu o derece yani.

Ayrıca menüme yorum yapanları da alıntıladım sanıyordum atlamışım teşekkür ederim

Ben çıkıyorum 20 dakikaya konsantre olmam lazım , zaten sizin de geleceğiniz yok.

Diziden sonra da spor yapıcam , hafta sonu çok yaydım. Gelebilir miyim tekrar bilmiyorum.

Topraks nasılsın, iyi misin ? Ne durumdasın ? Kendinden bir haber ver...

Ausum sen nerdesin ? Yaramaz bir durum yok inşallah ?

Eftelya , sen nerelere kayboldun?

Zeynep abla kızınla ilgileniyorsun tamam ama gözün nasıl oldu? piknik mi vardı senin bugün?

wuwum senden de ses yok.

Kaptanım yemek yapmaya gittin gelmedin...

Çok sıkıldım gelin artık çok sıkıldım, çok boşladınız topiğimizi...

Bende şimdi farkettim hakkaten öyle yemişim ben nasıl yaptım bunu yahu((( kafam karışık belki elim gitmiş olabilir Normalde çok dikkat ederim ama yazarken aklıma geldi ne yedim diye(((( Bir daha olmayacak kendime söz veriyorum..:)))

Sağol canım Allah razı olsun.İnşAllah yarın güzel haberlerle gelirim...Şuan çok endişeliyim..Bu gece geçmek bilmeyecek sanırım(((

cok gecmis olsun cnım insallah sonuclar iyi cıkar
İnşAllah canım yarını merak ve endişe içersinde bekliyorum...((

Nurcum sakıncası yoksa bişey sorucam. Kanaman çok mu oluyor? Cevap vermeyebilirsin?

Büyümeyenbaby canım ben 1,5 yıl önce laporoskopi yöndemiyle yumurtalık kisti aldırdım( yumurtalığı okadar sarmış ki yumurtalığı almamak için doktor yumurtalığı kazımış ve bende rahim ağzı yapışıklığı varmış ameliyat esnasındada yapışıklığı açmış ameliyat öncesinden mirena sprail taktırmıştım yapışıklığı açarkende mirenayı çıkarmış..Ameliyattan sonra doktorum bana kist oluşumunu engellemek için yasmin vermişti.Adet düzensizliğim falan da yoktu öyle ama aniden kist ortaya çıkmıştı işte..Şuan ki duruma gelince mensim biteli 10 gün oldu normal yasminide normal olarak alıyorum işte yasmin kullanmama rağmen kanamamın olması beni çok ama çok şaşırttı..Mens kanaması olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk önce 4-5 damla.1 gün birşey yok sonra yoğun bazen kıpkırmızı bazen kapkara..(((Normal durumda yasmin kullanırken kanama olmaz 21 günlük tableti kullanıyorum 7 gün ara veriyodum.21 günlük tablet bitince 2 gün içmeyince hemen mens oluyodum zaten..7 gün ara verip tekrar 21 günlük tablete başlıyordum..Böyle devam ediyordu..Ama ne olduda yasmin kullanırken adetim biteli daha 11 gün olmuşken kanama oldu..Erkan mens oldum desem 2-3 gün önce olunur anlarım ama 11 gün öncede olunurmu onu bilmiyorum işte...Aslında çok endişeliyim..Bıktım bıçak altına yatmaktan karnımda 2 sezeryan,1 apendist,1 laporoskopi ameliyatı yarası karnım paramparça hep ameliyat izi..((( Ne diyeyim Allah beterinden korusun..Allah daha beterini vermesin inşAllah...

ya sorma canım ya dün iki kere gözüm karardı tutacak yer aradım tansiyonum düştümü bende öyle oluyo açlıktandesem ikisindede aç degildim neden oldu anlamadım tapuya gidiyordum dedim bi ayran alım içim iyi gelir harbiden iyi geldi
sodayı sade içemem canımben yaa:26:

anladım cnm gecmis olsun teekrar

heeeeeee sorma canım pek sever kendileri.

bu arada önceki cümlem 30 dk. dır yazıldı gönderemedim asyayı uyutmaya gittim uyudu saılır umarım uyanmaz. içinde zombi var bu çocuğun.sabah 8 de jkalktı bütün gün dışarıdaydık acayip yoruldu sadece 1 saat uyudu. şimdi zor uyuyor.

ben daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…