Aslında çok keyifsizim...Yarını merakla ve endişeyle bekliyorumm..Bugün oğullarımla felekten bir gün çaldık..Gezdik eğlendik..Güneş bile bugün gülümsedi tüm çocuklara çocuklarıma...Kutlu olsun bayramınız çocuklar.Çocuklarım....Siz hayatta en güzel olan ne varsa hepsine layıksınız..
Yarın 10:30 hastane randevum var..İnsanın korktuğu başına mı gelirmiş ne sanırım yine öyle bir durum(
1,5 yıl once over kisti nedeniyle ameliyat olmuştum.Yumurtalığımın teki zadelenmişti çünkü üzerindede kistler siğil gibi üremiş ve yumurtalığımı almamak için doktor kazıma işlemini yapmıştı..
2 gün önce başlayan mens harici kanamam arttı..Doktoruma ancak yarın itibari ile randevu alabildim..Yarın inşAllah kötü bir sonuçla karşılaşmam..Eğer gene kist varsa(((Duanıza ihtiyacım var inşAllah kötü birşey yoktur..Allahım sağlık sıhat versin hepimize...
kızlar sabahtan beri menümü yazmayı unutmuşum :))
pazartesi
sabah: uyanınca bi bardak lımonlu ılık su
kahvaltıda bi tane servis tabagına cok az peynir 6 tane yesıl zeytın ( küçük kendimiz yapıyoruz) 4 dilim domates ve bi dilim ekmek koydum yedim bi bardak çay
ara: bi avuc beyaz leblebi 4 tane kuru erik
öğlen:lavaş tavuk dürüm
ara: başım döndü bi ara gittim ayran aldım içtim tansiyonum düşmüştür diye
bi avuç beyaz leblebi bi bardak yeşil çay
akşam: bi tane imam bayıldı bi kase yogurt bi dilim ekmek
ara: yarım elma
su: 3lt den fazladır
spor:
havalar düzeldi yürüyüşe başladım çok şükür sabah 50 akşam 30 dakka yürüyüş
saat 9 da spora başladım akşam
30 dakka zumbayla başladım
100 mekik
150 yan göbek hareketi
50 zıplama
100 tane durdugum yerde hızlı hızlı yürüme
cezalarda zumba ve 100 mekik cezadan düşülürse 100 mekik cezam kaldı
yunan tatlısı tarifi :))
malzemeler
1 bardak galete unu
1 bardak ceviz
1 bardak hindistan cevizi
4 adet yumurta
1 bardak toz şeker
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Yapılışı : Tüm karışımı karıştırıp tepsiyi yağlayıp içine yerleştirip. 200 C fırında üzeri pembeleşene kadar pişirelim hemen pişiyor fırından cıktıkdan sonra şerbetini döküyoruz serbeti soguk olucak hani ne cok soguk ne cok sıcak serbeti döküp dinlendiriyoruz
Şerbeti : 2 bardak toz şeker ve 2 bardak su, 2 damla limon suyu
serbetide dökünce bi paket kremsantiyi(içinde ikili olanı) hazırlayıp dolapda bekletiyoruz kek soguyunca üzerine yavasca sürüyoruz burası biraz zor krem santi keki kalsırıyor görüntüsü kötü olur kalkarsa :)
sonra krem şantiyide sürünce üzerine biz hindistan cevizi serpiyoruz burdaki resimde san fıstıgı var bizimkinin üzeri bembeyaz oluyo kızlar bi ara yine yapınca resmini paylaşırım
Eki Görüntüle 693409 Eki Görüntüle 693410 Eki Görüntüle 693409 Eki Görüntüle 693410
Dün ki menüm:
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su biri limonlu
Bitki çayımmm
Kahvaltı:1 adet çiğ börek peynirli,bol maydonosslu söğüş,5 adet siyah zeytin(börek var diye ekmek yemedim)
Ara :türk kahvesi,1 adet marmelatlı kurabiye
Bitki çayımmm
Öğle:1 kase mercimek çorba yarım kase cacikk,salata yağsız tuzsuz,1 dilim kepek ekmek
ara:1 adet kivi
Bitki çayımm
Akşam:2 kaşık bulgur pilavı.1 kase çorba,salata yağsız tuzsuz ,1 bardak ayran,1 dilim kepek ekmek
Türk kahvesi
2,5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş
35 mekik.
:))))
Canım menünün gayet iyi ben şahsen çok beğendim...İnşallah gidecek bu kilocuklar..
Aslında çok keyifsizim...Yarını merakla ve endişeyle bekliyorumm..Bugün oğullarımla felekten bir gün çaldık..Gezdik eğlendik..Güneş bile bugün gülümsedi tüm çocuklara çocuklarıma...Kutlu olsun bayramınız çocuklar.Çocuklarım....Siz hayatta en güzel olan ne varsa hepsine layıksınız..
Yarın 10:30 hastane randevum var..İnsanın korktuğu başına mı gelirmiş ne sanırım yine öyle bir durum(
1,5 yıl once over kisti nedeniyle ameliyat olmuştum.Yumurtalığımın teki zadelenmişti çünkü üzerindede kistler siğil gibi üremiş ve yumurtalığımı almamak için doktor kazıma işlemini yapmıştı..
2 gün önce başlayan mens harici kanamam arttı..Doktoruma ancak yarın itibari ile randevu alabildim..Yarın inşAllah kötü bir sonuçla karşılaşmam..Eğer gene kist varsa(((Duanıza ihtiyacım var inşAllah kötü birşey yoktur..Allahım sağlık sıhat versin hepimize...
canım bende zaten tesekkür ettim sordugun için geçen sayfalarda görmemişsin
sonuç olmadı canım yaa yeni işlere bakıyoruz bayadır buraya gelemiyorum hep iş çıktı evdede giremedim bugün tatil olunca girdim onada annem camları kapıları sildirdi yaa:2::2:
bayıldım buna canım ya cok güzel olmuş
yaşa mustafa kemal paşa !!!
kızlr selamlar; bugün giremedim acayip depresif durumdayım. sabahtan kaynanamlarla kahvaltıya gittik. Allah var iyilerdi ama ben çok bunaldım.
kızlar sabahtan beri menümü yazmayı unutmuşum :))
pazartesi
sabah: uyanınca bi bardak lımonlu ılık su
kahvaltıda bi tane servis tabagına cok az peynir 6 tane yesıl zeytın ( küçük kendimiz yapıyoruz) 4 dilim domates ve bi dilim ekmek koydum yedim bi bardak çay
ara: bi avuc beyaz leblebi 4 tane kuru erik
öğlen:lavaş tavuk dürüm
ara: başım döndü bi ara gittim ayran aldım içtim tansiyonum düşmüştür diye
bi avuç beyaz leblebi bi bardak yeşil çay
akşam: bi tane imam bayıldı bi kase yogurt bi dilim ekmek
ara: yarım elma
su: 3lt den fazladır
spor:
havalar düzeldi yürüyüşe başladım çok şükür sabah 50 akşam 30 dakka yürüyüş
saat 9 da spora başladım akşam
30 dakka zumbayla başladım
100 mekik
150 yan göbek hareketi
50 zıplama
100 tane durdugum yerde hızlı hızlı yürüme
cezalarda zumba ve 100 mekik cezadan düşülürse 100 mekik cezam kaldı
geçmiş olsun canım nasıloldun.
hadi bakalım bekliyorum güzel haberleri
canım seni çok kafa dengi bulduğumdan dedim. dedikodudan ziyade dertleşmek anlamında kullandım. geyiğe vurmak için dedikodu dedim. :))). yoksa haşa kesinlikle öyle gözükmüyorsun.
ayyyy saksını sevsinler. tabisi tatlım gel beraber muhabbet edelim.sende çokkral gezilecek tozulacak eğlenilecek hatunsun vesselam
ay canım benim ya aynen duygularımız karşılıklı çok mu kro oldum ne
hımmmm membadan bi faydalanalım bi ara
Tarifi kopyaladım. İlk ödülde deniycem. Enerji bombası valla. Ben bayılırım yeni şeyler denemeye. Sağol fıstık...
Canım sabah börek aynı gün kurabiye biraz göze batıyor. ikisinin aynı güne denk gelmesi aksilik olmuş. Normalde bunun cezası var. Ama kaptan ilk olduğu için affeder mi , yoksa deneme süresinde olduğun için müsade eder mi bilmiyorum. Normalde hafta içi kaçamak yapmıyoruz , yaptığımız zaman da spor cezası alıyoruz. Onun dışında sporu biraz daha arttırmanı tavsiye ederim.
Canım yaa, Allah ım yardımcın olsun, inşallah kötü bir şey değildir, basit bir iltihap falandır . Kalbini ferah tut. Sakin ol. Doktordan gelince de hemen yaz. Ben çok merak ederim şimdi. Dualarım seninle arkadaşım...
iyiyim canım kendi kendime konuşuyordum sen geldin. Sen nasıl oldun geçti mi bulantı?
Kızlar kusura bakmayın çıkmam lazım, eşim geldi halı sahadan , ona bişeyler hazırlıyım. Cevaplarınızı sonra okurum..
İyi geceler....
İnşAllah canım yarını merak ve endişe içersinde bekliyorum...cok gecmis olsun cnım insallah sonuclar iyi cıkar
Nurcum sakıncası yoksa bişey sorucam. Kanaman çok mu oluyor? Cevap vermeyebilirsin?
Kolay gelsin canım:)Kızlar kusura bakmayın çıkmam lazım, eşim geldi halı sahadan , ona bişeyler hazırlıyım. Cevaplarınızı sonra okurum..
İyi geceler....
spor da menü de güzel cnım su süper bu arada gecmis olsun tansiyon düştüğünde maden suyu da cok iyi geliyo maden suyu tatlı isteğini de gideriyomuş benim gittim diyetisyen tatlı istediğinde içebilirsin demişti sade olanı ama meyveli olanı degil
Kızlar kusura bakmayın çıkmam lazım, eşim geldi halı sahadan , ona bişeyler hazırlıyım. Cevaplarınızı sonra okurum..
İyi geceler....
iyi geceler kızlarr sporumu yaptım dusumu aldımuyucam iyi gecleerrr
ya sorma canım ya dün iki kere gözüm karardı tutacak yer aradım tansiyonum düştümü bende öyle oluyo açlıktandesem ikisindede aç degildim neden oldu anlamadım tapuya gidiyordum dedim bi ayran alım içim iyi gelir harbiden iyi geldi
sodayı sade içemem canımben yaa:26:
Tarifi kopyaladım. İlk ödülde deniycem. Enerji bombası valla. Ben bayılırım yeni şeyler denemeye. Sağol fıstık...
Canım sabah börek aynı gün kurabiye biraz göze batıyor. ikisinin aynı güne denk gelmesi aksilik olmuş. Normalde bunun cezası var. Ama kaptan ilk olduğu için affeder mi , yoksa deneme süresinde olduğun için müsade eder mi bilmiyorum. Normalde hafta içi kaçamak yapmıyoruz , yaptığımız zaman da spor cezası alıyoruz. Onun dışında sporu biraz daha arttırmanı tavsiye ederim.
Canım yaa, Allah ım yardımcın olsun, inşallah kötü bir şey değildir, basit bir iltihap falandır . Kalbini ferah tut. Sakin ol. Doktordan gelince de hemen yaz. Ben çok merak ederim şimdi. Dualarım seninle arkadaşım...
Gördüm canım gördüm ama sonradan gördüm. Hayırlısı olsun işiniz. Allah bir kapıyı kapatırsa daha hayırlısını açacaktır. Kalbini ferah tut. Her şeyde bir hayır vardır buna gerçekten inan...
Hay senin o kaynana da her gün seni görmese rahat edemiyor. Amma çok geliyor, çok seviyor olmalı seni , değilse bu kadar sık gelmezdi. ..
Öğlen ki lavaş dürümün kalorisini bilmiyorum onunla ilgili yorum yapamıycam onun dışında herşey güzel görünüyor. 100 tane durduğun yerde hızlı hızlı yürümeye bayıldım.
Yaa keşke hepimiz aynı şehirde olsak , amma güzel olurdu. Kanka olurduk valla...O zaman görürdün sen muhabbetin kralını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?