- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Selam, kaptan çıkıyorum yazmışsın ama baya olmuş heralde döndün geri. Bugün çoook yoğunum inanılmaz yoruldum. Daha da bir sürü iş var kaçtım 5 dk.
Dün yediklerimi yazayım hemen
Sabah
2-3 dilim salatalık, domates , yeşil biber , roka
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
3 diyet bisküvi
1 aktivya yoğurt
Öğle
Zeytinyağlı pırasa
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Yarım elma
2 diyet bisküvi
Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 kaşık pilav
1 kaşık tavuk sote
Su 2 lt ( bu aralar su fazla içemiyorum niyeyse)
Spor 15 dk trambolin, 15 dk body workout, 100 mekik
Kaptan hafta sonu misafir olmasaydı cezamı bitirirdim ama az kladı zaten perşembeye kadar bitçek söz..
sende coşmuşun canım benimafiyet olsun iki dilim kadayıfı nasıl yedin yahu:44: :) bu hafta kılo almayız inşallah
Şafağım şerefine armağan ediyorum size İzmir:)
[video=youtube;oKQG_NPtDeU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oKQG_NPtDeU[/video]
CAnım benim hellim yağ oranı çokdüşük ve çok doyurucu bir peynir, Ah canım bozulmayacağını bilsem gönderirim ne demek ama migroslarda satılıyor
Çok teşekkür ederim canım, egzersiz şart
Ah bir de bu pideyi susamlı yaparlar değil miKızlar bugün beni hoşgörün, vallahi makarna yapmadım,kepekli makarna alıp yapacağım ama öğlen 1 tabak dolusu, bulguru az kısır yaptım kendime
Yemedim ben makarna , ata sözünü bile karıştırmışım makarna ne ki
Daha ne kadar gitcen kaptan, nerde ne var bulmuşsun zaten. Hatırladığım kadarıyla, senin röpörtaj gününde, Türkiyeye tatile geldiğinizde önce İzmire uğrayıp sonra memlekete gittiğinizi yazmıştın . Ben de geldiğinizde beklerim dediğimi hatırlıyorum ama eğer demeyip te sadece aklımdan geçirdiysem gerçekten mutlaka beklerim, tanışmak isterim. Ben bu takımı çok seviyorum. Hepinizi yıllardır tanıyor gibiyim. Yani siz nasılsınız bilmiyorum da , mesela 1 bardak kolayı yazmamışım di mi, suçluluk hissediyorum, ceza alalı iki hafta olmuş yaptım bitti desem kim nerden bilcek ama buradaki samimiyet çok güzel ve ben burda çok rahatlıyorum. Sen bizim bitanecik kaptanımızsın, daha önce kaç kere seninle ilgili düşüncelerimi yazdım zaten ben kaynaştık sanıyordum , bi benle kaynaşamadın yazmışsın aşkolsun kaptanım yaaa... Şaka yaptın di mi?
1,5 aydır birlikteyiz de bana bir kere şekerpare demedin ?
Kaptanım her şey çok güzel de sosis yemeyin yaa hiçbir faydası yok , yazık ben hiç tüketmiyorum içim almıyor nedense ?
Ablacım her şey 10 numara , kusursuz olmuş. Göz için çok üzüldüm gerçekten nazara geldiğimizi düşünmeye başladım artık...
Ha haaayt. Ne dikkat var maaşallah. Yazış şeklin çok güldürdü beni kibarca....
Makarnaya yorum yapacaktım ama zaten açıklamanı yapmışsın . Sorun yok canım menüde.
O börekten yemesen olmaz mıydı ? Akşam vakti o bir dilim doyurur mu ki seni ? Sen de böyle yaparsan artık !!! Bugün öğlen yeseydin ısıtıp ta daha iyi olurdu bence... ( Ha ha benim dünkü menüde kaçamak yok ya, rahat rahat yorum yapıyorum herkese)
HAy Allah iyiliğini versin. İki ayağım bir pabuçta olacak o...
Ben sordum canım, dün sabah , inanmıyorsan git bak. İş görüşmelerinin sonucu nooldu diye? Oh iyiki sormuşum ne kadar huzurluyum şimdi ? Nerdeydin bakalım iki gündür ???
Şafağım şerefine armağan ediyorum size İzmir:)
[video=youtube;oKQG_NPtDeU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oKQG_NPtDeU[/video]
Memnun oldum canımBen dengesizim çünkü canım inşallah sizle birlikte dengeme kavuşurum Bu arada biz tarsusdayken yerdim ben nerelisin sen:26:
Dün ki menüm:
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su biri limonlu
Bitki çayımmm
Kahvaltı:1 adet çiğ börek peynirli,bol maydonosslu söğüş,5 adet siyah zeytin(börek var diye ekmek yemedim)
Ara :türk kahvesi,1 adet marmelatlı kurabiye
Bitki çayımmm
Öğle:1 kase mercimek çorba yarım kase cacikk,salata yağsız tuzsuz,1 dilim kepek ekmek
ara:1 adet kivi
Bitki çayımm
Akşam:2 kaşık bulgur pilavı.1 kase çorba,salata yağsız tuzsuz ,1 bardak ayran,1 dilim kepek ekmek
Türk kahvesi
2,5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş
35 mekik.
:))))
Ah bu ne muhteşem bişey yahu...Ne kadar uzun zaman oldu şöyle ağız tadıyla tatlı yemeyeli((((
Aslında çok keyifsizim...Yarını merakla ve endişeyle bekliyorumm..Bugün oğullarımla felekten bir gün çaldık..Gezdik eğlendik..Güneş bile bugün gülümsedi tüm çocuklara çocuklarıma...Kutlu olsun bayramınız çocuklar.Çocuklarım....Siz hayatta en güzel olan ne varsa hepsine layıksınız..
Yarın 10:30 hastane randevum var..İnsanın korktuğu başına mı gelirmiş ne sanırım yine öyle bir durum(
1,5 yıl once over kisti nedeniyle ameliyat olmuştum.Yumurtalığımın teki zadelenmişti çünkü üzerindede kistler siğil gibi üremiş ve yumurtalığımı almamak için doktor kazıma işlemini yapmıştı..
2 gün önce başlayan mens harici kanamam arttı..Doktoruma ancak yarın itibari ile randevu alabildim..Yarın inşAllah kötü bir sonuçla karşılaşmam..Eğer gene kist varsa(((Duanıza ihtiyacım var inşAllah kötü birşey yoktur..Allahım sağlık sıhat versin hepimize...
Çooooooook beğendim, çooook mutlu oldum. Açtım sesini dinliyorum şimdi. Söylüyorumda.
İzmirin dağlarında çiçekler açar...
bayıldım buna canım ya cok güzel olmuş
yaşa mustafa kemal paşa !!!
tarsusluyum canım benim sen
kızlr selamlar; bugün giremedim acayip depresif durumdayım. sabahtan kaynanamlarla kahvaltıya gittik. Allah var iyilerdi ama ben çok bunaldım.
Bende Tarsus doğumluyum
şimdi burda yasamıyormusun canımmerhaba hemşo :))))
yunan tatlısı tarifi :))
malzemeler
1 bardak galete unu
1 bardak ceviz
1 bardak hindistan cevizi
4 adet yumurta
1 bardak toz şeker
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Yapılışı : Tüm karışımı karıştırıp tepsiyi yağlayıp içine yerleştirip. 200 C fırında üzeri pembeleşene kadar pişirelim hemen pişiyor fırından cıktıkdan sonra şerbetini döküyoruz serbeti soguk olucak hani ne cok soguk ne cok sıcak serbeti döküp dinlendiriyoruz
Şerbeti : 2 bardak toz şeker ve 2 bardak su, 2 damla limon suyu
serbetide dökünce bi paket kremsantiyi(içinde ikili olanı) hazırlayıp dolapda bekletiyoruz kek soguyunca üzerine yavasca sürüyoruz burası biraz zor krem santi keki kalsırıyor görüntüsü kötü olur kalkarsa :)
sonra krem şantiyide sürünce üzerine biz hindistan cevizi serpiyoruz burdaki resimde san fıstıgı var bizimkinin üzeri bembeyaz oluyo kızlar bi ara yine yapınca resmini paylaşırım
Eki Görüntüle 693409 Eki Görüntüle 693410 Eki Görüntüle 693409 Eki Görüntüle 693410
geçmiş olsun canım nasıloldun.Selamlar canlarım .
Geçmişe gömülmeden bir selam vereyim dedim .
Az dinledim bugün , koluma krem sürdüm , bileğimi sardım , iyi sayılırım şimdi .
Ahhh ahhhh , geçen hafta ne yüzünden ceza almıştım ben ; hah snikers ve dondurma... Aşırı spordan kol iptal olmuş
hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerikızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ben görüşmeyi yaptım ik müdürüyle güzel geçti diyebilirim aslında ama biraz beklemem gerekicek sonuçlanması için bakalım zaman ne göstericek
canım seni çok kafa dengi bulduğumdan dedim. dedikodudan ziyade dertleşmek anlamında kullandım. geyiğe vurmak için dedikodu dedim. :))). yoksa haşa kesinlikle öyle gözükmüyorsun.Pokemoncum, ben de sana çok kaynadım, yazdıklarına da çok sevindim de. Benden bahsedince niye dedikodu yapma fikri sardı seni, yani dedikoducu imajı mı yarattım senin kafanda? Çok güldüm çok da merak ettim nasıl bu fikre sahip olduğunu. Arada kaynamış alıntı yapamamışım...
ayyyy saksını sevsinler. tabisi tatlım gel beraber muhabbet edelim.sende çokkral gezilecek tozulacak eğlenilecek hatunsun vesselamBenden habersiz ne oluyooooooor burda ?
Herkes benle kaynaşacak önceeeeee
Saksı değilim ben burda , saksı değilim
ay canım benim ya aynen duygularımız karşılıklı çok mu kro oldum neSen başcariyemsin kıskanma hemen... O smileler beni öldürecek. Yakında adım çıkacak PC başında kahkaha atıyorum diye.
Pokemon demişki sana kanım çok kaynadı , biraraya gelsek de bir dedikodu yapsak. (Tam olarak böyle değil de mana aynı yani) . Ondan diyorum.
. Bende Pokemonu SANKİ 10 YILLIK ARKADAŞIM gibi seviyorum. Ama niye benle dedikodu yapmak istemiş yani onu sordum. Yani kızmadım aksine hoşuma gitti de merak ettim yani.
2 cümlede 3 kere yani kelimesi kullanmışım. Biraz kitap okumam lazım sanırım bu aralar. Hiç hoşuma gitmedi .:26:
Tamam geçerli bir açıklama.
Ben has odanın has gülüyüm her zaman
Kitap topiğine gelsene , gerçi ben bu ay tırtım ama güzel oluyor aynı buradaki gibi şevkleniyor insan , sonrada okuduklarını eleştiriyorsun falan .
Asıl dedikodu membaası benim
HemşommÖnce mersine sonra osmaniyeye taşındık Bizimkiler osmaniyeli
gönderim fıstık bi tabak :))cok güzel görünüyoo olsada yesek
börek dısında güzel cnım spor da güzelDün ki menüm:
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su biri limonlu
Bitki çayımmm
Kahvaltı:1 adet çiğ börek peynirli,bol maydonosslu söğüş,5 adet siyah zeytin(börek var diye ekmek yemedim)
Ara :türk kahvesi,1 adet marmelatlı kurabiye
Bitki çayımmm
Öğle:1 kase mercimek çorba yarım kase cacikk,salata yağsız tuzsuz,1 dilim kepek ekmek
ara:1 adet kivi
Bitki çayımm
Akşam:2 kaşık bulgur pilavı.1 kase çorba,salata yağsız tuzsuz ,1 bardak ayran,1 dilim kepek ekmek
Türk kahvesi
2,5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş
35 mekik.
:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?