Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzelmiş canım menün

sende coşmuşun canım benim afiyet olsun iki dilim kadayıfı nasıl yedin yahu:44: :) bu hafta kılo almayız inşallah

Şafağım şerefine armağan ediyorum size İzmir:)
[video=youtube;oKQG_NPtDeU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=oKQG_NPtDeU[/video]

Çooooooook beğendim, çooook mutlu oldum. Açtım sesini dinliyorum şimdi. Söylüyorumda.

İzmirin dağlarında çiçekler açar...

hellimin tadı da güzel bide fıstık :)) ye ye afiyet olsun
egzersiz çok sart canım ya sıkılaşmak için

canım bende zaten tesekkür ettim sordugun için geçen sayfalarda görmemişsin
sonuç olmadı canım yaa yeni işlere bakıyoruz bayadır buraya gelemiyorum hep iş çıktı evdede giremedim bugün tatil olunca girdim onada annem camları kapıları sildirdi yaa:2::2:

kahvaltıda cig börek aradada kurabiye olmamış sanki fıstık sporuda biraz daha arttır derim ben:26:

kızlr selamlar; bugün giremedim acayip depresif durumdayım. sabahtan kaynanamlarla kahvaltıya gittik. Allah var iyilerdi ama ben çok bunaldım.

inşallah iyi haberler alırsın canım ya cok geçmiş olsun

cok güzel görünüyoo olsada yesek

kızlar sabahtan beri menümü yazmayı unutmuşum :))
pazartesi
sabah: uyanınca bi bardak lımonlu ılık su
kahvaltıda bi tane servis tabagına cok az peynir 6 tane yesıl zeytın ( küçük kendimiz yapıyoruz) 4 dilim domates ve bi dilim ekmek koydum yedim bi bardak çay
ara: bi avuc beyaz leblebi 4 tane kuru erik
öğlen:lavaş tavuk dürüm
ara: başım döndü bi ara gittim ayran aldım içtim tansiyonum düşmüştür diye
bi avuç beyaz leblebi bi bardak yeşil çay
akşam: bi tane imam bayıldı bi kase yogurt bi dilim ekmek
ara: yarım elma

su: 3lt den fazladır

spor:
havalar düzeldi yürüyüşe başladım çok şükür sabah 50 akşam 30 dakka yürüyüş
saat 9 da spora başladım akşam
30 dakka zumbayla başladım
100 mekik
150 yan göbek hareketi
50 zıplama
100 tane durdugum yerde hızlı hızlı yürüme

cezalarda zumba ve 100 mekik cezadan düşülürse 100 mekik cezam kaldı

geçmiş olsun canım nasıloldun.
kızlar hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ben görüşmeyi yaptım ik müdürüyle güzel geçti diyebilirim aslında ama biraz beklemem gerekicek sonuçlanması için bakalım zaman ne göstericek
hadi bakalım bekliyorum güzel haberleri
canım seni çok kafa dengi bulduğumdan dedim. dedikodudan ziyade dertleşmek anlamında kullandım. geyiğe vurmak için dedikodu dedim. :))). yoksa haşa kesinlikle öyle gözükmüyorsun.
Benden habersiz ne oluyooooooor burda ?

Herkes benle kaynaşacak önceeeeee

Saksı değilim ben burda , saksı değilim
ayyyy saksını sevsinler. tabisi tatlım gel beraber muhabbet edelim.sende çokkral gezilecek tozulacak eğlenilecek hatunsun vesselam

ay canım benim ya aynen duygularımız karşılıklı çok mu kro oldum ne

hımmmm membadan bi faydalanalım bi ara

börek dısında güzel cnım spor da güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…