ewet biraz dengesiz olmus cnım dısarda oldugundan herldebu arada menülerimi yazayım dünüde yazmadım bugünde yazayım ikisi bir çıksın. zaten bugün acayip saçmaladım.
dün;pazartesi
sabah;3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt meyve karışımı
ara;1 ç.b. light süt,
öğlen;6 y.k. yeşil mercimek 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;1 galeta 1 elma 1 ç.b. süt
akşam;1kase yoğurt 3 y.k. yulaf ezmesi keten tohumu çörekotu
kaynanamlardan geldik ordada yemedim 1 saatliğine uğramıştık bende asyayı atıp yürüyüşe çıktım zaten. dönünce saat 9 du oyüzden yemek yemedim
spor;8 k.m. yürüyüş
su;2 litre
bugün;
sabha kahvaltısı 12 de başladı, 8de kalkmıştım
koştur koştur asyanın çorbası piknik sepeti kıyafet çantası ıvır zıvır okey takımı onları toparladım
sabah;3 çatal sucuk,2 dilim ekmekvyarım su böreği 3 köfte
ara; yok (yaş pastakestiler kolafilan ben yemedim)
akşam 3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt 10 fındık meyve karışımı
spor;yarım saatyürüyüş
akşam yine geç yediğimiçin nesfitle geçiştirdim.
su; çok aziçtim bol bol çay içtim. dışarıda açıkhavada wc ihtiyacı oluşmasın diyesu içemedim
oysaki isabah tartıdagüzel şeyler görmüştüm ama maalesef bugün hiç uyamadım diyetimeaslında aldığımkaloride sorun yok ama öğünler çok dengesiz oldu
hayırdır cnım ne oldu ? 4. takıma ne oluyo böyleben geldım ya hıc ıyı dehılım 2 gundr dgru dzgun dyet yapamadım bayılcak gbıyım cuma dktra gdıcem yarında babaneme gıdıcem bkacgun orda kalıcam gelemıorum braya k.bkmayın ya
slm kizlar
benim ufaklik rahatsizlandi,bütün gün onunla ugrastim,aksama dogru biraz düzeldi
Nur cnm cok gecmisolsun,yazdiklarini okudum,normal degil,umarim korkulacak bseyde yoktur,bazen hormonlardanda olabiliyor,yarin haber alir almaz bizede bildir lütfen
bide kurabiyeyi bende gördüm,ilk kacamak diye ceza yok,ikincide ceza alirsin cnm
Bahar tarifleri aldim,deneneceklere kaydettim,hedefime ulasirsam denerim
baybim cnm,kaynasma konusunda takildim sadece,senin gönlünün ne kadar genisoldugunu anlayacak kadar tanidim seni
Aus sen nerelerdesin bu gün,umarim saglikla ilgili bisey yoktur:18:
topraks ve eftelya,siz evdesiniz bu gün,özledim valla
pokemon cnm,allah yardimcin olsun,bu siralar silahsörlerinle arandan su sizmiyor
wuwum cnm,cuma kilonu bildir lütfen,arada kaynamasin
eften_puften osmaniyeye gidiyoruz arada,kadirliye
kurallari kabul ettinmi cnm,ettiysen bana özelden takima katildigin kilonu ve hedefini yazarmisin
rapunzel sana yazacagimi unuttum:44:
zeynosum nerdesin,ana kiz kaynatiyormusunuz
cok yorgunum kizlar,uykuya kactm ben,iyi geceler
slm kizlar
benim ufaklik rahatsizlandi,bütün gün onunla ugrastim,aksama dogru biraz düzeldi
Nur cnm cok gecmisolsun,yazdiklarini okudum,normal degil,umarim korkulacak bseyde yoktur,bazen hormonlardanda olabiliyor,yarin haber alir almaz bizede bildir lütfen
bide kurabiyeyi bende gördüm,ilk kacamak diye ceza yok,ikincide ceza alirsin cnm
baybim cnm,kaynasma konusunda takildim sadece,senin gönlünün ne kadar genisoldugunu anlayacak kadar tanidim seni
pokemon cnm,allah yardimcin olsun,bu siralar silahsörlerinle arandan su sizmiyor
kurallari kabul ettinmi cnm,ettiysen bana özelden takima katildigin kilonu ve hedefini yazarmisin
ben geldım ya hıc ıyı dehılım 2 gundr dgru dzgun dyet yapamadım bayılcak gbıyım cuma dktra gdıcem yarında babaneme gıdıcem bkacgun orda kalıcam gelemıorum braya k.bkmayın ya
iyi akşamlar canım cok gecmiş olsun oglan nasıl oldu ? benim yemekli misafirim vardı bugün kız kardeşimgil vardı yeni gittiler ütü yapıcaktım bir bakıyım dedim birazdan tekrardan gelirim geçmişe bakamadım
hayırdır cnım ne oldu ? 4. takıma ne oluyo böyle
74 .tu canım . ıste bgun .hala .ama yarın gdcem ya cuma yazamam kıslm kizlar
bebegim ne oldu sana kıyamam hasta felan olma sakın annem
bebegim menün az ama sporun cok güzelbu arada menülerimi yazayım dünüde yazmadım bugünde yazayım ikisi bir çıksın. zaten bugün acayip saçmaladım.
dün;pazartesi
sabah;3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt meyve karışımı
ara;1 ç.b. light süt,
öğlen;6 y.k. yeşil mercimek 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;1 galeta 1 elma 1 ç.b. süt
akşam;1kase yoğurt 3 y.k. yulaf ezmesi keten tohumu çörekotu
kaynanamlardan geldik ordada yemedim 1 saatliğine uğramıştık bende asyayı atıp yürüyüşe çıktım zaten. dönünce saat 9 du oyüzden yemek yemedim
spor;8 k.m. yürüyüş
su;2 litre
bugün;
sabha kahvaltısı 12 de başladı, 8de kalkmıştım
koştur koştur asyanın çorbası piknik sepeti kıyafet çantası ıvır zıvır okey takımı onları toparladım
sabah;3 çatal sucuk,2 dilim ekmekvyarım su böreği 3 köfte
ara; yok (yaş pastakestiler kolafilan ben yemedim)
akşam 3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt 10 fındık meyve karışımı
spor;yarım saatyürüyüş
akşam yine geç yediğimiçin nesfitle geçiştirdim.
su; çok aziçtim bol bol çay içtim. dışarıda açıkhavada wc ihtiyacı oluşmasın diyesu içemedim
oysaki isabah tartıdagüzel şeyler görmüştüm ama maalesef bugün hiç uyamadım diyetimeaslında aldığımkaloride sorun yok ama öğünler çok dengesiz oldu
çok özür dilerim kızlar klavyem sürçtü
Yine çok beğendim canım , spora da
Geçmiş olsun canım , ateşlendi mi ?
Yok yahu ne kusuru , az durdum bende çıktım zaten .
Geçmiş olsun zeynebin nasıl gözün şimdi .
Ohh kızına da kavuştun
Menün gayet güzel de , K ve L harflerinin klavyede yan yana olması büyük talihsizlik
cok sagol bitanem
Kaptanım menün güzel, artık böle devam
Aaaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun Zeynep ablacım, nazar oldu kesinMenün yine harika
Kızımın 23 Nisan törenini izledik geldik, Bu arada Ulusumun ve Dünya çocuklarının Çocuk bayramını kutluyorum. Ata'm ne güzel yapmışta çocuklarabu bayramıhediye etmiş, Neşe içinde herkesin içi
Bende hemen dün ki menümü yazayım, buün çok karmaşık birgün olacak, İnşallah öğünlere uyamazsan bile kaçamak yapmam
Kalkar kalkmaz; Limonlu ılık su
Sabah; 2 dilim hellim, 1 dilim ekmek, bol yeşillik, şekersiz bitkiçayı
Ara; 4 kuru erik, 10 badem
Öğlen; 8yk mercimek pilav+ bol salata+ 2yk yoğurt
Ara; 4 kuru kayısı
Akşam ; Peynirli makarna+ 1 dilim ekmek
Ara; 1form bisküvi, 1 bardak süt
Spor 1saat yürüyüş
Su 2.5 lt
guzum :) memün harküladeninde harkunde :) spor yapıcaz kaptan affetse bu sefer spor yapmayanı ben affetmicemBenim dün yediklerim ;
Sabah.
1 fincan yeşil çay
Kepek ekmekli yağsız tost
Salatalık
3 Zeytin
Öğle.
1 kase çorba
Yoğurtlu semizotu salatası
1 dilim kepek ekmek
Ara.
1 yağsız süt
3 mavi yeşil tarçınlı bisküvi
Akşam.
1 dilim peynirli börek , ince yufka ile
Yoğurtlu havuç salatası
Spor yok.
Su 3 litre.
sen yemedinmi zeynoşum yaa neden yemedin bari bi tane istedigin bişeyi yeseydin
tarıfını ver bakalım bak kaymagımhemmen tarifini anlatırım zeynep abla tavsiye ederim çok güzel oluyor
ıspanakı cok seviyorum ama su diyet bitsin 1 yıl eve ıspanak almıcamgüzel zeynoşum menün yineama sen ne kadar ıspanak yiyosun yaa temel reisim benim
güzel zeynep ablacım menün ama cok güldüm :)) BOK maydonoza
bende süpheliyim valla,takim bu günü bekliyormus
antepte vardi,ordada pide derlerdi,ay bak nasil cnm istedi ya
yok cnm,zeynep hafta sonu bildirdi,bu gün kizi yla olacak diye bir tek ona hafta ic yeme izni verdik,yoksa ödüller hafta sonu daha iyi,cumaya ne kaldi ama demi ya,simdi yersek hangi ara toparlicaz,ama sana söyle bir insiyatif kullnayim,sen hasta oldugundan yemedin ya,haftaya derece yapamasakta sen bu haftaki ödülünü önümüzdeki hafta sonu kullan
canım kaptanım hiç kacamak yapmadım dilber hanım geldi diye neler yaptım neler ama ucundan dahi tadına bakmadım hele sabah kahvaltıda sucuklu yumurtaya hayır dedissem benden korkun 1. olan hatunlar :)
sen bana özelden yolla resimleri
demekki benide seviyorsun
tamam cnm,en kisa sürede makarna ye,o kadar canin istemiski,listene kendiliginden dalivermis
bu arada ata sözünüde yanlis yazmissin,2 ayagin 1 papucta olacak
öyle oluyor zaten ya,1 börek yiyoruz,agzimiz görüyor,midemiz görmüyor
hos geldin cnm,ben sordum ama icimden
hani nerde tarif,ivedilikle bekliyorum,cancagizim
Selam, kaptan çıkıyorum yazmışsın ama baya olmuş heralde döndün geri. Bugün çoook yoğunum inanılmaz yoruldum. Daha da bir sürü iş var kaçtım 5 dk.
Dün yediklerimi yazayım hemen
Sabah
2-3 dilim salatalık, domates , yeşil biber , roka
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
3 diyet bisküvi
1 aktivya yoğurt
Öğle
Zeytinyağlı pırasa
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
Yarım elma
2 diyet bisküvi
Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
1 kaşık pilav
1 kaşık tavuk sote
Su 2 lt ( bu aralar su fazla içemiyorum niyeyse)
Spor 15 dk trambolin, 15 dk body workout, 100 mekik
Kaptan hafta sonu misafir olmasaydı cezamı bitirirdim ama az kladı zaten perşembeye kadar bitçek söz..
menün güzel canım :)Dün ki menüm:
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su biri limonlu
Bitki çayımmm
Kahvaltı:1 adet çiğ börek peynirli,bol maydonosslu söğüş,5 adet siyah zeytin(börek var diye ekmek yemedim)
Ara :türk kahvesi,1 adet marmelatlı kurabiye
Bitki çayımmm
Öğle:1 kase mercimek çorba yarım kase cacikk,salata yağsız tuzsuz,1 dilim kepek ekmek
ara:1 adet kivi
Bitki çayımm
Akşam:2 kaşık bulgur pilavı.1 kase çorba,salata yağsız tuzsuz ,1 bardak ayran,1 dilim kepek ekmek
Türk kahvesi
2,5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş
35 mekik.
:))))
Aslında çok keyifsizim...Yarını merakla ve endişeyle bekliyorumm..Bugün oğullarımla felekten bir gün çaldık..Gezdik eğlendik..Güneş bile bugün gülümsedi tüm çocuklara çocuklarıma...Kutlu olsun bayramınız çocuklar.Çocuklarım....Siz hayatta en güzel olan ne varsa hepsine layıksınız..
Yarın 10:30 hastane randevum var..İnsanın korktuğu başına mı gelirmiş ne sanırım yine öyle bir durum(
1,5 yıl once over kisti nedeniyle ameliyat olmuştum.Yumurtalığımın teki zadelenmişti çünkü üzerindede kistler siğil gibi üremiş ve yumurtalığımı almamak için doktor kazıma işlemini yapmıştı..
2 gün önce başlayan mens harici kanamam arttı..Doktoruma ancak yarın itibari ile randevu alabildim..Yarın inşAllah kötü bir sonuçla karşılaşmam..Eğer gene kist varsa(((Duanıza ihtiyacım var inşAllah kötü birşey yoktur..Allahım sağlık sıhat versin hepimize...
slm kizlar
hoşgeldin zeynep abla nasılsın ? ütü için kolay gelsin
teşekkür ederim esinimmmmeynep ablageçmişte kayboldun galiba. kilo çizelgeni gördüm ne güzel ilerliyorsun
canlarım cigerlerim bugünki menümü şimdiden yazıyım yarın dilberimi doktora götürücem daha öncede bahsetmiştim sizlere kan degerleri çok yüksek cıktı diye daha kendisine bile söylemedik ne için kan alıcaklar diyip duruyor kuzucugum
dua edin olurmu bebegime . benim gözümede doktor yag bezesi olmus o da iltihaplanmıs dedi 2 tane damla verdi 1 hafta sonra kontrole gel istersen cok küçük bir operasyonlada alırız dedi bakalım 1 hafta sonra ne olucak
ins hersey yoluna grer zeynp ablacım kızınada sanada şifa versın Allahım....
wuwum canım her ay sen böyle oluyorsun bence normal değil bir doktora gitmelisinkarnımın alt tarafı agrıyo hastada olmıycam bu ara canım acıyo 2 gundr ayaga kalkıncada basım dnuo uyuamıorum agrdan ne otrcak ne kalkcak halım var bde bohazımıda usutmusum hıc srma ya zeynep abla
canlarım cigerlerim bugünki menümü şimdiden yazıyım yarın dilberimi doktora götürücem daha öncede bahsetmiştim sizlere kan degerleri çok yüksek cıktı diye daha kendisine bile söylemedik ne için kan alıcaklar diyip duruyor kuzucugum
dua edin olurmu bebegime . benim gözümede doktor yag bezesi olmus o da iltihaplanmıs dedi 2 tane damla verdi 1 hafta sonra kontrole gel istersen cok küçük bir operasyonlada alırız dedi bakalım 1 hafta sonra ne olucak
wuwum canım her ay sen böyle oluyorsun bence normal değil bir doktora gitmelisin
zeynep abla geçmiş olsun. ayyyy gözlerimiz bile yağlanmış yaaaa zayıflayalım hemen.
kızınn içinde hiçbişeycikelr olmayacak merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?