Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada menülerimi yazayım dünüde yazmadım bugünde yazayım ikisi bir çıksın. zaten bugün acayip saçmaladım.

dün;pazartesi

sabah;3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt meyve karışımı
ara;1 ç.b. light süt,
öğlen;6 y.k. yeşil mercimek 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;1 galeta 1 elma 1 ç.b. süt
akşam;1kase yoğurt 3 y.k. yulaf ezmesi keten tohumu çörekotu
kaynanamlardan geldik ordada yemedim 1 saatliğine uğramıştık bende asyayı atıp yürüyüşe çıktım zaten. dönünce saat 9 du oyüzden yemek yemedim
spor;8 k.m. yürüyüş
su;2 litre

bugün;

sabha kahvaltısı 12 de başladı, 8de kalkmıştım
koştur koştur asyanın çorbası piknik sepeti kıyafet çantası ıvır zıvır okey takımı onları toparladım

sabah;3 çatal sucuk,2 dilim ekmekvyarım su böreği 3 köfte
ara; yok (yaş pastakestiler kolafilan ben yemedim)
akşam 3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt 10 fındık meyve karışımı
spor;yarım saatyürüyüş
akşam yine geç yediğimiçin nesfitle geçiştirdim.
su; çok aziçtim bol bol çay içtim. dışarıda açıkhavada wc ihtiyacı oluşmasın diyesu içemedim
oysaki isabah tartıdagüzel şeyler görmüştüm ama maalesef bugün hiç uyamadım diyetimeaslında aldığımkaloride sorun yok ama öğünler çok dengesiz oldu

ewet biraz dengesiz olmus cnım dısarda oldugundan herlde

ben geldım ya hıc ıyı dehılım 2 gundr dgru dzgun dyet yapamadım bayılcak gbıyım cuma dktra gdıcem yarında babaneme gıdıcem bkacgun orda kalıcam gelemıorum braya k.bkmayın ya

slm kizlar
benim ufaklik rahatsizlandi,bütün gün onunla ugrastim,aksama dogru biraz düzeldi

Nur cnm cok gecmisolsun,yazdiklarini okudum,normal degil,umarim korkulacak bseyde yoktur,bazen hormonlardanda olabiliyor,yarin haber alir almaz bizede bildir lütfen
bide kurabiyeyi bende gördüm,ilk kacamak diye ceza yok,ikincide ceza alirsin cnm

Bahar tarifleri aldim,deneneceklere kaydettim,hedefime ulasirsam denerim

baybim cnm,kaynasma konusunda takildim sadece,senin gönlünün ne kadar genisoldugunu anlayacak kadar tanidim seni

Aus sen nerelerdesin bu gün,umarim saglikla ilgili bisey yoktur:18:

topraks ve eftelya,siz evdesiniz bu gün,özledim valla

pokemon cnm,allah yardimcin olsun,bu siralar silahsörlerinle arandan su sizmiyor

wuwum cnm,cuma kilonu bildir lütfen,arada kaynamasin

eften_puften osmaniyeye gidiyoruz arada,kadirliye
kurallari kabul ettinmi cnm,ettiysen bana özelden takima katildigin kilonu ve hedefini yazarmisin

rapunzel sana yazacagimi unuttum:44:

zeynosum nerdesin,ana kiz kaynatiyormusunuz

cok yorgunum kizlar,uykuya kactm ben,iyi geceler

gecmis olsun cnm..acaba ne yazacaktım merak etttim simdi

Son düzenleme:

iyi akşamlar canım cok gecmiş olsun oglan nasıl oldu ? benim yemekli misafirim vardı bugün kız kardeşimgil vardı yeni gittiler ütü yapıcaktım bir bakıyım dedim birazdan tekrardan gelirim geçmişe bakamadım

ben geldım ya hıc ıyı dehılım 2 gundr dgru dzgun dyet yapamadım bayılcak gbıyım cuma dktra gdıcem yarında babaneme gıdıcem bkacgun orda kalıcam gelemıorum braya k.bkmayın ya

bebegim ne oldu sana kıyamam hasta felan olma sakın annem

74 .tu canım . ıste bgun .hala .ama yarın gdcem ya cuma yazamam kı

bebegim ne oldu sana kıyamam hasta felan olma sakın annem

karnımın alt tarafı agrıyo hastada olmıycam bu ara canım acıyo 2 gundr ayaga kalkıncada basım dnuo uyuamıorum agrdan ne otrcak ne kalkcak halım var bde bohazımıda usutmusum hıc srma ya zeynep abla

bebegim menün az ama sporun cok güzel

çok özür dilerim kızlar klavyem sürçtü

cok sagol bitanem
menün harıka ve yürüyüse cıkmanda cok güzel

guzum :) memün harküladeninde harkunde :) spor yapıcaz kaptan affetse bu sefer spor yapmayanı ben affetmicem

sen yemedinmi zeynoşum yaa neden yemedin bari bi tane istedigin bişeyi yeseydin

hiç bir yiyipte kacamak yapmadım balım insanların beni görünce zayıflamısın demeleri beni cok motive ediyor ve cok mutlu oluyorum :)

hemmen tarifini anlatırım zeynep abla tavsiye ederim çok güzel oluyor
tarıfını ver bakalım bak kaymagım

güzel zeynoşum menün yine ama sen ne kadar ıspanak yiyosun yaa temel reisim benim
ıspanakı cok seviyorum ama su diyet bitsin 1 yıl eve ıspanak almıcam

güzel zeynep ablacım menün ama cok güldüm :)) BOK maydonoza
ama bebegim gözüm rahatsız kapattım sol gözümü yanlıs yazmısım özür olsun

bebegim menün güzel afferin spor da var daha ne olsun :)

menün güzel canım :)

canım enim cok gecmiş olsun ALLAHIM sifanı versın insanın saglıgından hada önemli hiç bir sey yok

pegasusum havlar soguk cıkıp stres atamadıkkı yavrumla evdeydik bugün doktora felan gittik eşimle sonrada yemek hazırladım misafirim vardı

hoşgeldin zeynep abla nasılsın ? ütü için kolay gelsin

sagol bebegim şimdi yapıcam ütüyü :)

eynep ablageçmişte kayboldun galiba. kilo çizelgeni gördüm ne güzel ilerliyorsun
teşekkür ederim esinimmmm ibre aşa indikce bende cok mutlu oluyorum

canlarım cigerlerim bugünki menümü şimdiden yazıyım yarın dilberimi doktora götürücem daha öncede bahsetmiştim sizlere kan degerleri çok yüksek cıktı diye daha kendisine bile söylemedik ne için kan alıcaklar diyip duruyor kuzucugum
dua edin olurmu bebegime . benim gözümede doktor yag bezesi olmus o da iltihaplanmıs dedi 2 tane damla verdi 1 hafta sonra kontrole gel istersen cok küçük bir operasyonlada alırız dedi bakalım 1 hafta sonra ne olucak

ins hersey yoluna grer zeynp ablacım kızınada sanada şifa versın Allahım....

sabah 8 de uyandım geç bile kaldım aslında
uyanır uyanmaz 2 bardak sıcak su ve 30 defa parmak ucunda zıpladım
2 ekmek arası 2 kk kadar peynirle tost
4 tane zeytin
BOL maydonoz
1 kupa yeşil cay
ara 1 kutu süt
öglen 3 tane köfte 1 dilim tam.bug. ekmegi
3 kasık yogurt
bolca salata nar eşkisi döktüm
ara yok hastanedeydik
aksam 6 kasık kabak yemegi
3 kasık yogurt bolca salata
1 dilim tahıl ekmegi
ara 1 kutu süt 1 elma
2 kupa 5. bir arada yeşil cay
spor yok malefes misafırım geliyoruz diyince hastaneden gelir gelmez mutfaga girdim yoksa yürüyüse cıkıcaktım)
su 2 lt

karnımın alt tarafı agrıyo hastada olmıycam bu ara canım acıyo 2 gundr ayaga kalkıncada basım dnuo uyuamıorum agrdan ne otrcak ne kalkcak halım var bde bohazımıda usutmusum hıc srma ya zeynep abla
wuwum canım her ay sen böyle oluyorsun bence normal değil bir doktora gitmelisin

zeynep abla geçmiş olsun. ayyyy gözlerimiz bile yağlanmış yaaaa zayıflayalım hemen.
kızınn içinde hiçbişeycikelr olmayacak merak etme

allah iyiligini versin senin
insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…