Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi Allah muhabbetinizi arttırsın o zaman...

Pazartesi az , salı dengesiz olmuş. Cumaya daha 3 gün var dikkat edersen toparlarsın arkadaşım...

ben geldım ya hıc ıyı dehılım 2 gundr dgru dzgun dyet yapamadım bayılcak gbıyım cuma dktra gdıcem yarında babaneme gıdıcem bkacgun orda kalıcam gelemıorum braya k.bkmayın ya

Kuzum sen bir doktora git de bende rahatlıyım. Nedir ne değildir en azından içimiz rahatlasın ...SAkın ihmal etme doktor randevunu !!!

Ufaklık için üzüldüm geçmiş olsun, meralandığım kadar varmış... Hakkımda yazdıkların için teşekkür ederim çoook sevindim. Evet benim kocaman bir yüreğim var sizi de aldım içine...

Zeynep ablam bize de yaz doktordan gelince, göreceksin kızının hiçbir şeyi yok içini farah tut, dua et. Allah hepimize sağlık versin inşallah. Hani derler ya herşeyin başı gerçekten de sağlık.

Pazartesi güzel salı da ikindi vakti ara olmadığı için acıkıp akşam dönere hayır diyememişsin. Spor pazartesi güzel salı yok. İnşallah bugünden itibaren düzene girer. Havalar ısındı ya herkes gezmede tozmada, düzen bozuldu di mi?

Oh gez toz, biz de merak edelim bu kız nerde diye... Allah enerjini bozmasın. O kumpirin içinde rus salatası yok muydu yani? Eğer vardıysa inşallah ceza alırsın da görürsün hafta içi kumpir yemenin ne demek olduğunu? O hoooo arkadaşım örnek öğrenciliği senin elinden alırım ona göre...

Oh be kaçamaksız bir menü gördüm ne güzel...

Kaptanım her şey çok güzel de senin kahvaltılardaki 1 ç.k. reçel 1 çay kaşığı di mi, çorba kaşığıysa fena çünkü !!!

Canım her şey iyi güzel de keşke dışarı çıkarken bir tost falan yapsaydın kendine. Ne açlıktan tansiyonun düşerdi nede dışarıdan kalorili bir şey yemek zorunda kalırdın...

Sen gelinlik bakmaya başladığında, kiloların sana dert olursa, sen de burda gelip dert yanarsan, ben de o vakit hala burda olursam, sana Büyükadada yediklerini hatırlatırım. Hafızam çok kuvvetlidir unutmam. Be insaf kardeşim yaa ?

Salı Menüm
Sabah
Salatalık, domates, bol limonlu roka, maydanoz, 2 zeytin
1 lokma ekmek devamını yiyemedim
Ara
1 aktivya yoğurt
2 light bisküvi
Öğle
Ispanak 3-4 kaşık
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba
1 küçücük kendi yapımım yağsız boyoz
Ara
1 elma
Spor
200 mekik ( yarısı cezamdan düşülünce mekik cezam bitmiş oluyor  )
30 dakika plates
15 dk bodyworkout
10 dk trambolin

Su 1,5 lt ( fazla içince miğdem bulanıyor bu aralar niyeyse )

gayet güzel iki gün de menün bence kendi menümü düşününce herkesin menüsü güzel zaten

o kadar yoğunlukta bile araları atlamaman gayet güzel olmuş canım

ara öğünler de ana öğünler de güzel bence

yaaa ama napıyımmmm o kadar yol yürüdüm deniz güneş mis gibi hava dayanamadım tatlılara hem zaten gerçekten çok yürüdüm 23 nisan dilekler tutsun die 2 saat yokuş tırmanıyosun yürümemle vermişimdir ben o kalorileri merak etme

güzel menü kaptanım

güzel menü şu boyoz u çok merak ediyorum ya biçok kişi bahsediyo hiç yemedim

selam kızlar geldim de bir türlü yazımı yazamadım, işlerimi biraz toparladım şimdi menümü yazayım sonra geçmişte kaybolayım ((

sabah
1 açma

ara
yarım simit

öğlen
2 dilim ekmek
3 çubuk midye tava

ara
küçük bir kağıt helva içine 2 top dondurma

akşam
baylan pastanesinin meşhur kup griyesi ( sanırım en az 15 yıldır yemiyordum süperdi)

eve dönünce
1 kase çorba
1 dilim ekmek

su 1,5 lt

kızlar dün sabah 6 civarı yola çıktık ben eftelyadan kadıköyde ayrıldım o sevgilisi ile sonra geldi adaya...
çoooooooookkkkkkk uzun bir yokuş çıktık hatta inerken saat 10:30 civarıydı sahile ulaştığımızda saat 12:05 olmuştu düşünün :))) şu an bütün vücudum ağrıyor akşam saat 20:00 geçiyordu sanırım o saate kadar deli dana gibi gezdik:))

bu bana süper bir moral oldu sigara konusunda bugün daha iyiyim yarın sabah diyetime kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum ama acayip sık acıkıyorum aralarda atıştıracak kalorisiz bişeyler bulmam gerek
dün eğer kendimi tutmasaydım sanırım yediğimin iki katını daha yiyebiliridim düşünün artık:18:

çok çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir

dualarımız seninle Allah şifalar versin umarım sonuçlar iyi çıkar çok geçmiş olsun

önce bu sabahki mesajlara yorumlarımı yapayım sonra yavaş yavaş geçmişe gidiyim, çıkamıycam anlaşılan

canım benim boyozu ben de duydum ama nasıl bişey bilmiyorum onun dışında menün de sporunda çok güzel tatil havası seni vurmamış anlaşılan :))

ö
ncelikle pegasusa yaptığım yoruma koptum çok muzursun
o hoooooooo eftelya gelinlik bakmaya başlayana kadar buradan ikinci kuşağı bile mezun eder bu takım ha haaaaa:))) sen hesabını faceden sorarsın artık

sadece sabah ve akşamki kup griyemiz aynı olmuş, aaaaaaa ben senin waffledan bir çatal almıştım onu yazmayı unuttum şimdi yazdım işte :))

bi tek akşamki kek göze batıyor canım, onun dışında iyi görünüyor

maaaaaaaaaşşşşşaaaaaaaaaaaallllllllaaaaaaaaahhhhhhhh bu sporun içindi canısı

süper kusursuz görünüyor menün suyu da kararında içtiysen

sen de felekten bir gün çalımışsın ama benim gibi abartmamışsın bu sefer:)) ben de kilocuklarımı geri almadan artık eski moduma döneceğim İnşallah

canım pazartesi gayet güzel salı günü tatil rehavetiyle senin de accıcık şaşmış aralar falan uçmuş ama yine de fena değil

canım pazartesi gayet güzel salı günü tatil rehavetiyle senin de accıcık şaşmış aralar falan uçmuş ama yine de fena değil
canım benim tatildi çocukları gezdirdim onlarla uğraşırken su bile içemiyorsum.çok afacanlar kıpır kıpırlar.beni çok yordular

ara yapmaya vakit bulamadım çocuklara su içiriyordum dönüp bir yudum kendim içemiyordum.salı günü spor yok demişsin ama 3 saat bir yürüyüşüm var..evdeyken vede çocuklarımlayken kendimi genelde unutup onlara odaklanıyorum.

bugün işlerim çok yoğun olduğu için tam olarak menülerinize bakamadım halledersem işleri hemen dönüp tek tek okuyacağım geçmişi.

Canım her şey iyi güzel de keşke dışarı çıkarken bir tost falan yapsaydın kendine. Ne açlıktan tansiyonun düşerdi nede dışarıdan kalorili bir şey yemek zorunda kalırdın...

Eşimin azizliğine uğradım canım, orada bize yemek verilecek dendi, bende tamam o zaman dedim, yinede çocuklar için kendi yaptığım cevizli kekten götürdüm 4 dilim, saat 8 oldu hala yemek verilmedi, bende artık tansiyonum düştü 1 dilim kek yedim, gözümü karartıp 4 tanesini yemediğime dua ediyorum. Sonra eşim kantine baktı sandviçsatılıyormuş OĞlumun sandviçinin yarısını o yarısını ben yedim...

Boyoz nedir? Dİğer aktivite ve beslenmen gayet güzel

menün güzel canım boyoz nedir bilmiyorum ama..
sporda menüde çok güzelmiş..
afiyet olsun canım gayet iyi sporda güzel.
bütün gezmiş olmana rağmen gayet iyi beslenmişsin.bende gezdim ama hiç sağlıklı beslenemedim.

baya bi dengesiz olmuş fıstık ya bugün biraz daha dikkat et

Son düzenleme:

cok geçmiş olsun kaptan valla bu hafta bu takımda bişiler var ha nazarmı degdı nedır

geçmiş olsun zeynep abla kardeşiminde kanı 17 diydi baya bi korkmuştuk gitmedik doktor kalmakmıstı en son sinir stresden kaynaklandıgı cıktı eynep abla belki onunkide öyledir psikiyatriye götürücez biz kardeşimi :26:

spor olmasada menün güzel zeynoşum

canım benm pazartesi öglen pilavın yanına yogurt felan yeseydin keşşke
bide akşam hem azıcık lahmacun hem kyma sote bi arada olmuş :26: sporun güzel canım

dayanamadın yedinmi kumpiri aus :)) bayadır söyluüyordun kumpiri spor yok fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…