heeeeeee sorma canım pek sever kendileri.
bu arada önceki cümlem 30 dk. dır yazıldı gönderemedim asyayı uyutmaya gittim uyudu saılır umarım uyanmaz. içinde zombi var bu çocuğun.sabah 8 de jkalktı bütün gün dışarıdaydık acayip yoruldu sadece 1 saat uyudu. şimdi zor uyuyor.
ben daha önce
İyi Allah muhabbetinizi arttırsın o zaman...
bu arada menülerimi yazayım dünüde yazmadım bugünde yazayım ikisi bir çıksın. zaten bugün acayip saçmaladım.
dün;pazartesi
sabah;3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt meyve karışımı
ara;1 ç.b. light süt,
öğlen;6 y.k. yeşil mercimek 1 kase yoğurt 1 dilim k.ekmek
ara;1 galeta 1 elma 1 ç.b. süt
akşam;1kase yoğurt 3 y.k. yulaf ezmesi keten tohumu çörekotu
kaynanamlardan geldik ordada yemedim 1 saatliğine uğramıştık bende asyayı atıp yürüyüşe çıktım zaten. dönünce saat 9 du oyüzden yemek yemedim
spor;8 k.m. yürüyüş
su;2 litre
bugün;
sabha kahvaltısı 12 de başladı, 8de kalkmıştım
koştur koştur asyanın çorbası piknik sepeti kıyafet çantası ıvır zıvır okey takımı onları toparladım
sabah;3 çatal sucuk,2 dilim ekmekvyarım su böreği 3 köfte
ara; yok (yaş pastakestiler kolafilan ben yemedim)
akşam 3 yk. nesfit3 y.k. yulaf ezmesi 1 ç.b. lightsüt 10 fındık meyve karışımı
spor;yarım saatyürüyüş
akşam yine geç yediğimiçin nesfitle geçiştirdim.
su; çok aziçtim bol bol çay içtim. dışarıda açıkhavada wc ihtiyacı oluşmasın diyesu içemedim
oysaki isabah tartıdagüzel şeyler görmüştüm ama maalesef bugün hiç uyamadım diyetimeaslında aldığımkaloride sorun yok ama öğünler çok dengesiz oldu
Pazartesi az , salı dengesiz olmuş. Cumaya daha 3 gün var dikkat edersen toparlarsın arkadaşım...
ben geldım ya hıc ıyı dehılım 2 gundr dgru dzgun dyet yapamadım bayılcak gbıyım cuma dktra gdıcem yarında babaneme gıdıcem bkacgun orda kalıcam gelemıorum braya k.bkmayın ya
Kuzum sen bir doktora git de bende rahatlıyım. Nedir ne değildir en azından içimiz rahatlasın ...SAkın ihmal etme doktor randevunu !!!
slm kizlar
benim ufaklik rahatsizlandi,bütün gün onunla ugrastim,aksama dogru biraz düzeldi
Nur cnm cok gecmisolsun,yazdiklarini okudum,normal degil,umarim korkulacak bseyde yoktur,bazen hormonlardanda olabiliyor,yarin haber alir almaz bizede bildir lütfen
bide kurabiyeyi bende gördüm,ilk kacamak diye ceza yok,ikincide ceza alirsin cnm
Bahar tarifleri aldim,deneneceklere kaydettim,hedefime ulasirsam denerim
baybim cnm,kaynasma konusunda takildim sadece,senin gönlünün ne kadar genisoldugunu anlayacak kadar tanidim seni
Aus sen nerelerdesin bu gün,umarim saglikla ilgili bisey yoktur:18:
topraks ve eftelya,siz evdesiniz bu gün,özledim valla
pokemon cnm,allah yardimcin olsun,bu siralar silahsörlerinle arandan su sizmiyor
wuwum cnm,cuma kilonu bildir lütfen,arada kaynamasin
eften_puften osmaniyeye gidiyoruz arada,kadirliye
kurallari kabul ettinmi cnm,ettiysen bana özelden takima katildigin kilonu ve hedefini yazarmisin
rapunzel sana yazacagimi unuttum:44:
zeynosum nerdesin,ana kiz kaynatiyormusunuz
cok yorgunum kizlar,uykuya kactm ben,iyi geceler
Ufaklık için üzüldüm geçmiş olsun, meralandığım kadar varmış... Hakkımda yazdıkların için teşekkür ederim çoook sevindim. Evet benim kocaman bir yüreğim var sizi de aldım içine...
canlarım cigerlerim bugünki menümü şimdiden yazıyım yarın dilberimi doktora götürücem daha öncede bahsetmiştim sizlere kan degerleri çok yüksek cıktı diye daha kendisine bile söylemedik ne için kan alıcaklar diyip duruyor kuzucugum
dua edin olurmu bebegime . benim gözümede doktor yag bezesi olmus o da iltihaplanmıs dedi 2 tane damla verdi 1 hafta sonra kontrole gel istersen cok küçük bir operasyonlada alırız dedi bakalım 1 hafta sonra ne olucak
Zeynep ablam bize de yaz doktordan gelince, göreceksin kızının hiçbir şeyi yok içini farah tut, dua et. Allah hepimize sağlık versin inşallah. Hani derler ya herşeyin başı gerçekten de sağlık.
hepinizi öpüyorum ve 2 günlük menümü yazıyorum.
22.04.2013 pazartesi:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 k.k.kadar peynir,
2 adet zeytin,
1 dilim karışık tahıllı ekmek,
1 kupa çay tek şekerli,
1 kupa 5i bir yerde çayı,
ara:
15 adet beyaz leblebi,
1 kupa neskafe,
öğlen:
4-5 kaşık tavuklu bulgur pilavı,
ara:
10 tane b.leblebi,
1 kupa çay,
akşam:
1 lahmacunun ucundan tadımlık,
4-5 çatal eşim kıymalı sote yapmıştı,
1 dilim ekmek,
bir tabak dolusu salata,
2-3 ç.b.çay,
spor:
30 dakika b-fit,
15 dak pilates,
100 tane oturup kalkma bacak hareketi,
75 tane gögüs sıkılıştırma hareketi,
2,75 lt su.
23.04.2013 salı
sabah:
2 çay bardağı çay,
3 adet zeytin,
1 adet haşlanmış yumurta,
1,5 dilim karışık t.ekmek,
ara yok,
öğle:
eltime gitmiştim kahvaltısını geç yapıyordu ordada kahvaltı yaptım,
el kadar tırnaklı pide ekmeği,
az salçalı yumurta,
2-3 kaşık yoğurt,
ara yok:
akşam:
1 dürüm tavuk döner,:18:
1 bardak ayran
2 ç.b.çay,
spor:
3 saat yürüyüş yaptım yarısı alış verişte geçti biraz temposu düşüktü,
2 lt.su.
Pazartesi güzel salı da ikindi vakti ara olmadığı için acıkıp akşam dönere hayır diyememişsin. Spor pazartesi güzel salı yok. İnşallah bugünden itibaren düzene girer. Havalar ısındı ya herkes gezmede tozmada, düzen bozuldu di mi?
Günaydınlaaaaaaaaaaaaaar
Sabah yürüyüşümü yaptım , eşim daha işe gitmeden , nasıl enerji doluyum anlatamam :124::124:
Dünde güzel bir tatil günüydü. 23 Nisan etkinliklerine götürdük yusufu , sonrada geceye kadar gezdik.
Dün yediklerim ;
Sabah:
1 yağsız menemen
1 dilim kepek ekmek
Yeşil çay
Ara:
1 elma
1 galeta
Öğle:
Havuç salatası yoğurtlu
1 tavuk budu
1 dilim kepek ekmek
Ara:
Taze sıkılmış karışık meyve suyu
Akşam:
Yağsız , kaşarsız , mayonezsiz kumpir
(zeytin ,mısır ve sosisli )
3 litre su
Oh gez toz, biz de merak edelim bu kız nerde diye... Allah enerjini bozmasın. O kumpirin içinde rus salatası yok muydu yani? Eğer vardıysa inşallah ceza alırsın da görürsün hafta içi kumpir yemenin ne demek olduğunu? O hoooo arkadaşım örnek öğrenciliği senin elinden alırım ona göre...
herkese günaydınn menümü yazayım hemen..
sabah 2 dilim ekmekten peynirli yağsız tost 4 zeytin 1 salatalık 1 bardak çay şekersiz
ara 1 muz
öğlen 5 kasık patates yemegi 2 kasık yogurt 1 kase salata patates oldugu icin ekmek yemedim
ara 1 bardak süt 4 fındık
aksam 8 kasık kabak yemegi 2 dilim ekmek 3 kasık yogurt
ara 1 soda ictim
spor 2 saat yürüyüş 30 dk ek spor cezam vardı yapmıs oldum
200 mekik
Oh be kaçamaksız bir menü gördüm ne güzel...
günaydin
bende yedikerimi yatzip kahvaltiya geciyorum,sonra gelir bakarim gecmise
sabah2 dl tam bugdaya peynirli tost üzeri 1 c.k bögürtlen receli
ara
yarim muzlu süt
ögle
2 dl arasi yumurtali sandivic,2 kasik yogurt
ara
kalan yarim muz
aksam
2 kepce taze fasulye,3 kasik tavuklu bulgur pilavi,salata
su
3 lt
spor
1:30 dk yürüyüs,1:20 dk bisiklet gezmesi,normal sporum
40 dk stepper,200 mekik cezam,30 dk si ek spor,10 dk sida kalan cezama yeterde artar,mekikde bitti,darisi bitiremeyenlere
Kaptanım her şey çok güzel de senin kahvaltılardaki 1 ç.k. reçel 1 çay kaşığı di mi, çorba kaşığıysa fena çünkü !!!
Günaydın kızlaar,bu saat oldudaha kahvaltı yapmadım,dün çok yoğun ve yorucu birgündü, anca uyanabildik ,hemen dün kimenümü yazıp, kahvaltıdan sonra geri geleceğim :)
Kalkarkalmaz; 1 bardak su
sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek,bol yeşillik, bitkiçayı
Ara; 1 elma+ 1 bardak süt
Öğlen; 1 tabak Az bulgurlu bol yeşillikli kısır ve acı turşu yanında( yoğurt bitmiş yanında ayran falan içemedim
Ara; 3 kuru erik, 4 badem
Akşam; Yarım sandviç ekmeğiyle yarım sandviç, 1 dilim kek ( dışarıdaydım, açlıktan tansiyon falan düşmüştü)
Spor; baya tempolu birgündüsürekli yürüdüm ama spor niyetine yarım saat yürüyebildim
Su; en az 2 litre
Canım her şey iyi güzel de keşke dışarı çıkarken bir tost falan yapsaydın kendine. Ne açlıktan tansiyonun düşerdi nede dışarıdan kalorili bir şey yemek zorunda kalırdın...
günaydın herkese valla dün büyük adaya gittik ablamla ve sevgilimle çok düzensiz yedim o yüzden verilecek tüm cezalara razıyım... ama şu da bir gerçek ki 2 saatlik yol yokuş çıktık indik eritmiş olma ihtimalim yüksek
menülere başlıyorum:)
sabah
1 adet açma
ara
3-4 çizi kraker
çay
öğle
waffle ( çikolata- çilek- muz)
akşam
1 adet kaşarlı tost
çay
karamelli krokanlı kup dondurma
suyu 2 lt geçmiştir çünkü yokuş yürümekten dilim dışarı çıktı bir su beni ayakta tuttu o sıcakta:) zaten kıpkırmızı oldum acayip yandım...
makarayı aça aça yokuşu çıktım mumları diktik aynı yokuşu geri döndüm spor da böylelikle olmuş oldu
Sen gelinlik bakmaya başladığında, kiloların sana dert olursa, sen de burda gelip dert yanarsan, ben de o vakit hala burda olursam, sana Büyükadada yediklerini hatırlatırım. Hafızam çok kuvvetlidir unutmam. Be insaf kardeşim yaa ?