- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
herkese günaydınn menümü yazayım hemen..
sabah 2 dilim ekmekten peynirli yağsız tost 4 zeytin 1 salatalık 1 bardak çay şekersiz
ara 1 muz
öğlen 5 kasık patates yemegi 2 kasık yogurt 1 kase salata patates oldugu icin ekmek yemedim
ara 1 bardak süt 4 fındık
aksam 8 kasık kabak yemegi 2 dilim ekmek 3 kasık yogurt
ara 1 soda ictim
spor 2 saat yürüyüş 30 dk ek spor cezam vardı yapmıs oldum
200 mekik
günaydin
bende yedikerimi yatzip kahvaltiya geciyorum,sonra gelir bakarim gecmise
sabah2 dl tam bugdaya peynirli tost üzeri 1 c.k bögürtlen receli
ara
yarim muzlu süt
ögle
2 dl arasi yumurtali sandivic,2 kasik yogurt
ara
kalan yarim muz
aksam
2 kepce taze fasulye,3 kasik tavuklu bulgur pilavi,salata
su
3 lt
spor
1:30 dk yürüyüs,1:20 dk bisiklet gezmesi,normal sporum
40 dk stepper,200 mekik cezam,30 dk si ek spor,10 dk sida kalan cezama yeterde artar,mekikde bitti,darisi bitiremeyenlere
Günaydın kızlaar,bu saat oldudaha kahvaltı yapmadım,dün çok yoğun ve yorucu birgündü, anca uyanabildik ,hemen dün kimenümü yazıp, kahvaltıdan sonra geri geleceğim :)
Kalkarkalmaz; 1 bardak su
sabah; 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek,bol yeşillik, bitkiçayı
Ara; 1 elma+ 1 bardak süt
Öğlen; 1 tabak Az bulgurlu bol yeşillikli kısır ve acı turşu yanında( yoğurt bitmiş yanında ayran falan içemedim
Ara; 3 kuru erik, 4 badem
Akşam; Yarım sandviç ekmeğiyle yarım sandviç, 1 dilim kek ( dışarıdaydım, açlıktan tansiyon falan düşmüştü)
Spor; baya tempolu birgündüsürekli yürüdüm ama spor niyetine yarım saat yürüyebildim
Su; en az 2 litre
günaydın herkese valla dün büyük adaya gittik ablamla ve sevgilimle çok düzensiz yedim o yüzden verilecek tüm cezalara razıyım... ama şu da bir gerçek ki 2 saatlik yol yokuş çıktık indik eritmiş olma ihtimalim yüksek
menülere başlıyorum:)
sabah
1 adet açma
ara
3-4 çizi kraker
çay
öğle
waffle ( çikolata- çilek- muz)
akşam
1 adet kaşarlı tost
çay
karamelli krokanlı kup dondurma
suyu 2 lt geçmiştir çünkü yokuş yürümekten dilim dışarı çıktı bir su beni ayakta tuttu o sıcakta:) zaten kıpkırmızı oldum acayip yandım...
makarayı aça aça yokuşu çıktım mumları diktik aynı yokuşu geri döndüm spor da böylelikle olmuş oldu
bende çıkayım hazırnalayım arkadasımın yanına gitcem ordan hastaneye gitcem kardiyolojide kontorolüm var aksama görüsürüz kızlar hepinizi öpüyorum
O nasıl tatlı bir şey öyleee, yerim ben onu yerimm
Çok güzel canım günün
Allah acil şifalar versin canım, inşallah herşey yolunda gider, Kadın olmaz zor vesselam
Ana Bende Mersin doğumluyum
Vaay süper, 1 günde hepsini yapabilmişsin helal olsun
Bir gün dengesiz olmasından birşey olmaz, vücut şaşırır
sana da çok geçmiş olsun wuwum, dikkat et kendine
sporsuz bir Zeynep abla karşımızda , bugünü tarihe yazdırmak gerek
Ara öğünleri ihmal etme canım,diğerleri de çok iyi
Harika
Patatesin yanında ekmek yememen çok iyiolmuş canım
Menün iyi kaptan
Açma, waffle miAkşamda dondurma Olmadı canım
Salı Menüm
Sabah
Salatalık, domates, bol limonlu roka, maydanoz, 2 zeytin
1 lokma ekmek devamını yiyemedim
Ara
1 aktivya yoğurt
2 light bisküvi
Öğle
Ispanak 3-4 kaşık
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
1 kase çorba
1 küçücük kendi yapımım yağsız boyoz
Ara
1 elma
Spor
200 mekik ( yarısı cezamdan düşülünce mekik cezam bitmiş oluyor  )
30 dakika plates
15 dk bodyworkout
10 dk trambolin
Su 1,5 lt ( fazla içince miğdem bulanıyor bu aralar niyeyse )
selam kızlar geldim de bir türlü yazımı yazamadım, işlerimi biraz toparladım şimdi menümü yazayım sonra geçmişte kaybolayım((
sabah
1 açma
ara
yarım simit
öğlen
2 dilim ekmek
3 çubuk midye tava
ara
küçük bir kağıt helva içine 2 top dondurma
akşam
baylan pastanesinin meşhur kup griyesi ( sanırım en az 15 yıldır yemiyordum süperdi)
eve dönünce
1 kase çorba
1 dilim ekmek
su 1,5 lt
kızlar dün sabah 6 civarı yola çıktık ben eftelyadan kadıköyde ayrıldım o sevgilisi ile sonra geldi adaya...
çoooooooookkkkkkk uzun bir yokuş çıktık hatta inerken saat 10:30 civarıydı sahile ulaştığımızda saat 12:05 olmuştu düşünün :))) şu an bütün vücudum ağrıyor akşam saat 20:00 geçiyordu sanırım o saate kadar deli dana gibi gezdik:))
bu bana süper bir moral oldu sigara konusunda bugün daha iyiyim yarın sabah diyetime kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum ama acayip sık acıkıyorum aralarda atıştıracak kalorisiz bişeyler bulmam gerek
dün eğer kendimi tutmasaydım sanırım yediğimin iki katını daha yiyebiliridim düşünün artık:18:
canım benim aslında akşam ikisini aynı anda yediğimde söylenemez işten çıktım kayınvalideme gittim orda yapmışlardı azıcık tadına baktım çocukları alıp çıktım.daha sonra eşim akşam 8 gibi geldi açım sote yapacağım ama bana eşlik edersen dedi bende kıramadım tamam dedim.yoksa akşam o lahmacunun üzerine birşey yemeye niyetim yoktu pek aç hissetmiyordum.canım benm pazartesi öglen pilavın yanına yogurt felan yeseydin keşşke
bide akşam hem azıcık lahmacun hem kyma sote bi arada olmuş :26: sporun güzel canım
dünki menümüde yazim çıkim kızlar
salı
dün evdeydim tatildim ama annem sagolsun tatil yaptırmadı
sabah45 de uyandım
kahvaltı:bi çatal yani bi lokma peynir 6 küçük yşil zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek bi lokma yumurta (kardesimin tabagından arakladım :)) )
ara:cam sildim yorulmuşum baya yarım portakal bi avuç beyaz leblebi yedim
öğlen: yarım tabak yogurtlu makarna 4-5 kaşıktır ekmek ve başka bişey yok
ara:yarım dilim sütlü tatlı cok hafif bi tatlı kapıları sildim ve pazara gittik geldik
akşam: saat 5:30 da 3 dilim börek yedim peynirli 3 bardak cay:26:
ara: yok
su:2 litre ancadır
spor: cam silme :) kapı silme :) 20 dakka uzaklıktaki pazara gidip alış veriş yapma bide onları eve tasıma :)
neyse gercek sporum
yine akşam saat 9 da başladım
önce 21 dakka lesli walk 1 miles
yarım saat oryantal
daha fazlasını yapamadım cok yorgundum erkenden uyudum zaten:26:
dün benim için kol ve bacak çalıştırma günüydü
kimse yoktu galiba geri gitmişsinselam kızlar kmsenin menüsüne yorum yapamadım ama aklımdahepsi bir bir yazacağım ilk fırsatta.kim var kim yok diye bakmaya geldim
dünki menümüde yazim çıkim kızlar
salı
dün evdeydim tatildim ama annem sagolsun tatil yaptırmadı
sabah45 de uyandım
kahvaltı:bi çatal yani bi lokma peynir 6 küçük yşil zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek bi lokma yumurta (kardesimin tabagından arakladım :)) )
ara:cam sildim yorulmuşum baya yarım portakal bi avuç beyaz leblebi yedim
öğlen: yarım tabak yogurtlu makarna 4-5 kaşıktır ekmek ve başka bişey yok
ara:yarım dilim sütlü tatlı cok hafif bi tatlı kapıları sildim ve pazara gittik geldik
akşam: saat 5:30 da 3 dilim börek yedim peynirli 3 bardak cay:26:
ara: yok
su:2 litre ancadır
spor: cam silme :) kapı silme :) 20 dakka uzaklıktaki pazara gidip alış veriş yapma bide onları eve tasıma :)
neyse gercek sporum
yine akşam saat 9 da başladım
önce 21 dakka lesli walk 1 miles
yarım saat oryantal
daha fazlasını yapamadım cok yorgundum erkenden uyudum zaten:26:
dün benim için kol ve bacak çalıştırma günüydü
sende kaçırmışın fıstık düzene girersin yakında merak etme canım benim unutursn inşallah o sigarayıda
canım benim aslında akşam ikisini aynı anda yediğimde söylenemez işten çıktım kayınvalideme gittim orda yapmışlardı azıcık tadına baktım çocukları alıp çıktım.daha sonra eşim akşam 8 gibi geldi açım sote yapacağım ama bana eşlik edersen dedi bende kıramadım tamam dedim.yoksa akşam o lahmacunun üzerine birşey yemeye niyetim yoktu pek aç hissetmiyordum.
canım benim herşey güzelde 3 dilim börek yemişsin akşamda makarna tatlıda var yani börek olmasa iyiymişgerisi güzel ben geçen yıl lesli 5 mil yapmadan bırakamıyordum.sınavlarım bitince gene başlayayım çok eğlenceli..
bugün burası ne kadar tenha kimsecikler yok..
5 mil miiiiiiiiiiben 3 mili bile bitiremiyodum maşallah :)))
bende ilk yapmaya başladığımda 3 mil yaparım demiştim ama acaba 4 te var 5 te ne var diye merak edince baktımki 5 i de yapabiliyormuşum ve haftada 3 gün 5 mil yapıyordum.ama çok erkili çok şahane bir spor bence..
çok iyi bende sigarayı bıraktım ya zamanla kondisyonum artar sanırım:)) 5 mil 1 saat 15 dk yapıyor sanırım di mi
beeeeeeeeeennnnnnnnn ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?