Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menüde sporda güzel canm

oh oh bitti cezan kaptan benimde 100 mekik kaldı

güzel canımmenün sporda var

canım bence o yediklerini o yokuş eritmez baya yemişsin ödül pazar günüydü fıstık günlerimi karıstırdın cumaya kadar dikkat et erit bence fıstık bunları

bende mersin dogumluyum ama tarsusta yassıyorum canım

canım menün süper sporun muhteşem

sende kaçırmışın fıstık düzene girersin yakında merak etme canım benim unutursn inşallah o sigarayıda

dünki menümüde yazim çıkim kızlar
salı
dün evdeydim tatildim ama annem sagolsun tatil yaptırmadı

sabah45 de uyandım
kahvaltı:bi çatal yani bi lokma peynir 6 küçük yşil zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek bi lokma yumurta (kardesimin tabagından arakladım :)) )
ara:cam sildim yorulmuşum baya yarım portakal bi avuç beyaz leblebi yedim

öğlen: yarım tabak yogurtlu makarna 4-5 kaşıktır ekmek ve başka bişey yok
ara:yarım dilim sütlü tatlı cok hafif bi tatlı kapıları sildim ve pazara gittik geldik

akşam: saat 5:30 da 3 dilim börek yedim peynirli 3 bardak cay:26:
ara: yok

su:2 litre ancadır
spor: cam silme :) kapı silme :) 20 dakka uzaklıktaki pazara gidip alış veriş yapma bide onları eve tasıma :)
neyse gercek sporum
yine akşam saat 9 da başladım
önce 21 dakka lesli walk 1 miles
yarım saat oryantal
daha fazlasını yapamadım cok yorgundum erkenden uyudum zaten:26:

dün benim için kol ve bacak çalıştırma günüydü

selam kızlar kmsenin menüsüne yorum yapamadım ama aklımdahepsi bir bir yazacağım ilk fırsatta.kim var kim yok diye bakmaya geldim

canım benm pazartesi öglen pilavın yanına yogurt felan yeseydin keşşke
bide akşam hem azıcık lahmacun hem kyma sote bi arada olmuş :26: sporun güzel canım
canım benim aslında akşam ikisini aynı anda yediğimde söylenemez işten çıktım kayınvalideme gittim orda yapmışlardı azıcık tadına baktım çocukları alıp çıktım.daha sonra eşim akşam 8 gibi geldi açım sote yapacağım ama bana eşlik edersen dedi bende kıramadım tamam dedim.yoksa akşam o lahmacunun üzerine birşey yemeye niyetim yoktu pek aç hissetmiyordum.

canım benim herşey güzelde 3 dilim börek yemişsin akşamda makarna tatlıda var yani börek olmasa iyiymiş gerisi güzel ben geçen yıl lesli 5 mil yapmadan bırakamıyordum.sınavlarım bitince gene başlayayım çok eğlenceli..

selam kızlar kmsenin menüsüne yorum yapamadım ama aklımdahepsi bir bir yazacağım ilk fırsatta.kim var kim yok diye bakmaya geldim
kimse yoktu galiba geri gitmişsin

hazır tatilde yakalmışken temizlik yaptırmak annelerin asli görevidir bilmiyomusun sen :))) eftelyadan ders al azıcık evden ve ev işinden nasıl kaçılır:)))

sende kaçırmışın fıstık düzene girersin yakında merak etme canım benim unutursn inşallah o sigarayıda

oyyyyyy oy sorma çok fenayım sürekli bişeyler yemek istiyorum ama öyle dedikçe daha kötü olucam o yüzden artık toparlanmam gerek, bi unutsam bir unutsammmmmmmmmm

5 mil miiiiiiiiii ben 3 mili bile bitiremiyodum maşallah :)))

çok iyi bende sigarayı bıraktım ya zamanla kondisyonum artar sanırım:)) 5 mil 1 saat 15 dk yapıyor sanırım di mi

çok iyi bende sigarayı bıraktım ya zamanla kondisyonum artar sanırım:)) 5 mil 1 saat 15 dk yapıyor sanırım di mi

sigarayı bırakmana çok sevindim canım.evet 70 dak.felan sürüyordu sanırsam.ben esnemeleri tam olarak yapamıyordum artık pilim bitiyordu.ama süper ya çok güzel, birde lastik alman lazım 4 te lastikle çalışıyordu.
benim bugün belim çok ağrıyor.eğer yarında böyle ağrırsa salona gideceğimide sanmıyorum.bacaklarımda çok ağrıyor bacak hareketleri çok yaptım dünde üzerine yürüyünce dahada arttı bugünde salona gittim belki açılır dedim ama belimede çok fena ağrı girdi.1 gün dinlendirmeyi düşünüyorum bakalım inşallah ağrısı geçer..fıtık var belimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…