Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba kizlar,bi bakim dedim,oglumla ugrasiyorum,gelemedim yine

topraks özeline bakarmisin cnm

bende mersin dogumluyum ama tarsusta yassıyorum canım

Bende yaza Mersin'deyim inşallah Annemler oradalar

Hamarat gadunun hali nasılda belli, Sınavlardan dolayı benim bahar temizlii yapacak vaktim yok

teşekkür ederim tatlım bugün daha iyiyim her sabah dua ettim, umarım daha da kolaylarım

Hay Allah çok yaşa sen emi:)) ben size kızmam da siz artık bana kızıcaksınız o yüzden dur deme zamanı geldi :)))

hoş geldin önümüzdeki günlerde daha iyi tanışırız umarım :))

canım ya üzülme ben de ailem yalın olduğu için kafama göre yemek yapamıyorum olandan az az idare ediyorum, nihayetinde kalabalığız. sen de öyle yaparsın, dengeli beslenmene bak sen

cidden bişey oldu yine nazara geldik

Kaptanım görüyor musun güya benim serbest günümdü bana mı ayak uydurdunuz naptınız Cezasız hafta diye bu kadar suistimal edilmez ki canım,hani benim kadayıflı tatlım hee söyle bakalım
galiba öyle oldu seni gördük kıskandık :))))

çok iyi bence aus beğenmemiş ama bence başarılı bir kaçamak

küstüm (( hani ben

formundasın bakıyorum hala :))))

merhaba kizlar,bi bakim dedim,oglumla ugrasiyorum,gelemedim yine

topraks özeline bakarmisin cnm
tamam canım

kizlar takim kurallari ilk sayfdaki,ilk mesajda,artik gelen her üyeyi direk oraya yönlendiririz,tek tek kural yazmamiza gerek kalmadi

ben yemek hazirlamaya gidiyorum kizlar,ne yapacagimada karar vermedim,hadi bakalim biseyler söyleyin bana,ne pisirim:44:

Pegasus ben tavuk baget pişiriyordum tüp bitti Şimdi tüp bekliyorum, yanına pilav ve olmazsa olmaz salata :) Kural işi de çokgüzel olmuş, bir de şu kilonun yüzdeleri nasıl hesaplanıyorsam bilsem.. Bu Cuma benim için kritik bir gün

ben yemek hazirlamaya gidiyorum kizlar,ne yapacagimada karar vermedim,hadi bakalim biseyler söyleyin bana,ne pisirim:44:

hımmmmmmmmmm benim için zor soru:)) güzel bir dalyan köfte yanında püre ve fırın makarna:))) tam diyetlik oldu di mi

Son düzenleme:
kizlar takim kurallari ilk sayfdaki,ilk mesajda,artik gelen her üyeyi direk oraya yönlendiririz,tek tek kural yazmamiza gerek kalmadi

baktım ve süper olmuş hatta kaçıran ve yeniden izlemek isteyen arkadaşlar lütfen arada bakınız ve kuralları hatırlayınız

az önce yazdim,netim gitti,yazilanlarda gitmis
yazayim cnm,baslangic kilosundan bu haftaki kilonu cikar,farki 100 ile carp,cikan sonuctan baslangic kilonu cikar,elindeki sonucta virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriyse onu yuvarliyoruz
örnek
bu hafta 300 gr verdim diyelim
59-58,7=0,3
0,3.100=30
30:59=0,508.....
virgülden sonraki 3. rakam 8 oldugundan sonucu yuvarliyoruz yani
=0,51
anladin demi:44:

hımmmmmmmmmm benim için zor soru:)) güzel bir dalyan köfte yanında püre ve fırın makarna:))) tam diyetlik oldu di mi
tam diyetlik,spor aski uyanir icimizde
baktım ve süper olmuş hatta kaçıran ve yeniden izlemek isteyen arkadaşlar lütfen arada bakınız ve kuralları hatırlayınız
buna bayildim

ben ciktim kizla,adam gelicek isten,yemek yok daha,bakalim artik biseyler uydururum
bendemi rahatsizlanicam ne,istahim kesilmis

sonrada spor niyetine bisikletle gezeriz,anca aksam gelirim

yolu topige düsen olur diye yazdim

Bizim tüpte 7 de geldi 7:30 da yiyebildik yemeği
afiyet olsun cnm,biz daha yiyemedik,bekliyorum ki gelsinler,gelemediler bi türlü,yanlizda yemek istemiyorum,cocuklarla birlikte oturalim diye,beklicem artik,keyiflerine ve kahyasina ne zaman söz gecirirlerse gelirler

gecmis sayfada yüzde hesaplamayi yazdim,gördün demi

evet hemen not ettim :) teşekkür ederim

menün güzel canım ayrıca b fite gidiyorsun o daha güzel

petekli balım menün cok güzel :) eee karsımızda 40 kilo vermiş hatun var

bebegim menün de sporunda güzel

ikinize de gecmis olsunn insallah gözündeki hemn gecer kızının da sonucları iyi cıkar
çok şükür allaha ikimizde cok iyiz canım :) korkulucak hiç bir sey yokmus :) çok teşekkür ederiz canım benim

kaptanım menün güzel sana hayranım zaten kim der 3 çocuk annesi diye sporda harika

çigdemim ablasının can paresi menün benim menümden az be kuzum dikkat ettim sen doyuyormusun o menüyle ? ekmegi az yiyorsun

face deki resimlerinizi gördük hanım efendi çiçeklerde pek bir yakısmıs güzelimize :)
menüne ne diyim bilemedim ki sevgilisi var yanında bir seyde diyemiyorum

bebegim sporun harikaaaaaa boyoz nasıl bir sey bilmiyorum ama menün güzel ablam

karorileri biraz cık cok olan bir menü kuzum

affern benim maharetli kızıma menünde abartı hiç bir sey göremedim ben
sporda var daha ne olsun hem kapı hem cam silmiş benim meyvam

çok yorulum kızlar ya sabah 7.30 cıktım evden önce oglanın okuluna gittim durumunu ögrendim sonra kızı doktora götürdüm tahliller ultrason derken birde ben göz doktoruna gittim akşam 4 oldu ve 4 de spora gittim eve geldigimde akşam 6dıydı şimdi fırsat bulabildim gecmişe bakmaya
sabah dilberim gidiyor kızımla zaman geciriyim o uyuynca gelirim azda el işi örüyüm etkinligim var life başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…