Kızlaar kilo vermemi tetikleyeck şeyler araştırıyorum netten, karşıma çıkan listeler hep benim yeme tarzımabenziyor ama o diyetlerde ayda 7-8 kilo veriliyorken ben 2 ayda 5.5 kilo verebildim.. 60'ı görünce yine umutsuzluğa düştüm, çünkü 10 yıldır 55 'e inemedimkendimi daha aşağıya inemeyecek gibi hissediyorum. bazen böyle umutsuzluğa kapıldığım oluyordu ama tartıda 60'ı gördüğümden beri daha kötüyüm. ne yapmam gerek,bilmiyorum İnşallah Bu Cuma 59'ları görür ve bu psikolojiden kurtulurum .. İyi geceler herkese
bol kacamaklı hafta sonu olmus...senin neyin var neden kötüydü haftasonu ?
canım şimdi düşünme bunları derslerine odaklan bence..haftaya kadar 60 ın altına ineceğine inanıyorum ben :)
Şöyle bir bakınayım dedim ne var ne yok , kafam dağılsın az
Nedense her seferinde yumurta kapıya dayanınca ders çalışmaya başlıyorum
Gerbera hoşgeldin .
Metabolizma Hızlandıran Mucize Yiyecekler
Bazı kişiler kalorili yiyecekler tükettikleri halde kilo almazlar.. Peki sizce bunu nasıl başarıyorlar? Bir kadının sabir metabolizma hızı 1200 - 1600 kkalori arasında değişiyor. Erkeklerinki ise 1400 - 2400 arasında değişir. kadınların kas yapısı erkeklerin üçte ikisi kadardır ve ne kadar kaslıysanız metabolizmanız o kadar hızlı çalışıyordur. Aslında metabolizmanızı hızlandırmanın yolu çok basit.. Yapmanız gereken sadece metabolizmanızı hızlandırıcı yiyecekler tüketmek..
Susuz kalmak metabolizmanızı yavaşlatır bu yüzden günde en az 8 bardak su içmeyi alışkanlık edinin.
İçeceklerinizi vücudun ısınmak için daha çok kalori yakması için buzlu içmeniz öneriliyor.
Acı kırmızı biber ve hardal tohumu vücudun çok kalori yakmasını sağlar. 1 çay kaşığı hardal ve bir çay kaşığı acı sos tüketen kişilerin metabolizması yüzde 25 daha hızlı çalışıyor.
30'lu yaşlardaysanız günde 3 dakika fazladan yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz.
Kollarınızı aşağı yukarı kaldırarak zıplamak, bacaklarınızı sağa sola açıp kapayarak zıplayın.
Çay, yeşil çay veya kahve için.
B vitaminleri metabolizmanızı hızlandırır. Nohut, hindi, dana eti, somon balığı, pirinç, tavuk, ton balığı, tahıllı gıdalar, mercimek, bamya, ıspanak metabolizma çalıştıran gıdalar..
Günde 5 kere 300 - 500 kalorilik beslenin.
Sabahları kalkar kalkmaz kahvaltı edin.
alintidir
ewet görüsemeik malesef ya cumartesi tüm gün dısardaydım sonrasında 2 ayrı misafir geldi biri gitti biri geldipazar da tüm gün dısardaydım piknikteydik bugunde ben gittim misafirlige
hos geldin cnm,basla sen,brbirimizden memnun kalirsak beraber yarisiriz
sende hos geldn cnm,mesajini okudum,alinti yapmayi unutmusum
calis cnm dersine,sadece cuma sabah kilonu yazman yeterli,bu hafta senin haftan
insallah basarili olursun
gez cnm ya,bekarlik sultanliktir,sonra bizim gibi coluk cocuk ayagina dolandimi wc ye bile zor gidersin
bizde her hafta sonu piknige niyetleniyoruz,hafta ici havalar idare ediyor,hafta sonu oldumu yagmur yagiyor
calis cnm,calis
kabak lifi ne ya,ben google den bakayim bi:44:
üstte sar demis,sen yok gerek diyorsun
bahar hangisine inanalim cnm
iyi geceler cnm benim,hos geldin
benim kilimi kipirdatacak halim kalmadi valla,sen iyi dayaniyorsun
hoş geldin abla dayanışması yaparız senle biz
ah hadi hayırlısı canım çok sevindim
kazanırsa orada mı yaşayacaksınız fıstık
benim de evde vaaaaarrrrrrrrr
canım çok geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin
başarırsın sen canım
ikinize de güveniyorum fıstıklar
http://www.makri.com.tr/image/cache/data/A/algida/ALGIDA NOGGER-500x500.jpg
ilk kaçamak hakkımda nogger yiycem çok ösledimmm:2:
bizde kardes dayanısması yaparız eftelyayla
sanırım biraz önceki sorumun cevabını aldım
ayyy geçenlerde minisini denedim tadı çok güzel
hiç gerek yok cnm sadece biberiye yagını sürmen yetiyo
bende denemeye başladım bugün :)
benim okuduğum yerde streç filmle sarıp yatın diyodu ama ben yatarken yapmıycam spor yaparken yaptım acaba streç film zarar verirmiki :26:
inşallah hakınızda hayırlısı olsun
Allah tamamına erdirsin inşallah
çok teşekkür ederim :)
hoş geldin abla dayanışması yaparız senle biz
ah hadi hayırlısı canım çok sevindim
kazanırsa orada mı yaşayacaksınız fıstık
benim de evde vaaaaarrrrrrrrr
canım çok geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin
başarırsın sen canım
ikinize de güveniyorum fıstıklar
güzel kuzum sen şimdi bunlarla kafanı meşgul etme sınavlarını ver önce sonra keyifle burda zayıflıcaz :)Kızlaar kilo vermemi tetikleyeck şeyler araştırıyorum netten, karşıma çıkan listeler hep benim yeme tarzımabenziyor ama o diyetlerde ayda 7-8 kilo veriliyorken ben 2 ayda 5.5 kilo verebildim.. 60'ı görünce yine umutsuzluğa düştüm, çünkü 10 yıldır 55 'e inemedimkendimi daha aşağıya inemeyecek gibi hissediyorum. bazen böyle umutsuzluğa kapıldığım oluyordu ama tartıda 60'ı gördüğümden beri daha kötüyüm. ne yapmam gerek,bilmiyorum İnşallah Bu Cuma 59'ları görür ve bu psikolojiden kurtulurum .. İyi geceler herkese
Metabolizma Hızlandıran Mucize Yiyecekler
Bazı kişiler kalorili yiyecekler tükettikleri halde kilo almazlar.. Peki sizce bunu nasıl başarıyorlar? Bir kadının sabir metabolizma hızı 1200 - 1600 kkalori arasında değişiyor. Erkeklerinki ise 1400 - 2400 arasında değişir. kadınların kas yapısı erkeklerin üçte ikisi kadardır ve ne kadar kaslıysanız metabolizmanız o kadar hızlı çalışıyordur. Aslında metabolizmanızı hızlandırmanın yolu çok basit.. Yapmanız gereken sadece metabolizmanızı hızlandırıcı yiyecekler tüketmek..
Susuz kalmak metabolizmanızı yavaşlatır bu yüzden günde en az 8 bardak su içmeyi alışkanlık edinin.
İçeceklerinizi vücudun ısınmak için daha çok kalori yakması için buzlu içmeniz öneriliyor.
Acı kırmızı biber ve hardal tohumu vücudun çok kalori yakmasını sağlar. 1 çay kaşığı hardal ve bir çay kaşığı acı sos tüketen kişilerin metabolizması yüzde 25 daha hızlı çalışıyor.
30'lu yaşlardaysanız günde 3 dakika fazladan yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz.
Kollarınızı aşağı yukarı kaldırarak zıplamak, bacaklarınızı sağa sola açıp kapayarak zıplayın.
Çay, yeşil çay veya kahve için.
B vitaminleri metabolizmanızı hızlandırır. Nohut, hindi, dana eti, somon balığı, pirinç, tavuk, ton balığı, tahıllı gıdalar, mercimek, bamya, ıspanak metabolizma çalıştıran gıdalar..
Günde 5 kere 300 - 500 kalorilik beslenin.
Sabahları kalkar kalkmaz kahvaltı edin.
alintidir
güzel bir alıntı canım okumuştum bunu benim listeme diyetisyen pirinci almıyor şimdilikhoşbulduk kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?