Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım şimdi düşünme bunları derslerine odaklan bence..haftaya kadar 60 ın altına ineceğine inanıyorum ben :)

canım şimdi düşünme bunları derslerine odaklan bence..haftaya kadar 60 ın altına ineceğine inanıyorum ben :)

Ders 1. planda zaten :) Ama Bu psikolojiyle kendimi hep aç hissediyorum, ders çalışırken falan birşeyler yemek istiyorum 60'ı görüp yemeğe saldırırım hep,bu sefer tutacağım dayanacağım inşallaaah

Metabolizma Hızlandıran Mucize Yiyecekler
Bazı kişiler kalorili yiyecekler tükettikleri halde kilo almazlar.. Peki sizce bunu nasıl başarıyorlar? Bir kadının sabir metabolizma hızı 1200 - 1600 kkalori arasında değişiyor. Erkeklerinki ise 1400 - 2400 arasında değişir. kadınların kas yapısı erkeklerin üçte ikisi kadardır ve ne kadar kaslıysanız metabolizmanız o kadar hızlı çalışıyordur. Aslında metabolizmanızı hızlandırmanın yolu çok basit.. Yapmanız gereken sadece metabolizmanızı hızlandırıcı yiyecekler tüketmek..

Susuz kalmak metabolizmanızı yavaşlatır bu yüzden günde en az 8 bardak su içmeyi alışkanlık edinin.

İçeceklerinizi vücudun ısınmak için daha çok kalori yakması için buzlu içmeniz öneriliyor.

Acı kırmızı biber ve hardal tohumu vücudun çok kalori yakmasını sağlar. 1 çay kaşığı hardal ve bir çay kaşığı acı sos tüketen kişilerin metabolizması yüzde 25 daha hızlı çalışıyor.

30'lu yaşlardaysanız günde 3 dakika fazladan yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz.

Kollarınızı aşağı yukarı kaldırarak zıplamak, bacaklarınızı sağa sola açıp kapayarak zıplayın.

Çay, yeşil çay veya kahve için.

B vitaminleri metabolizmanızı hızlandırır. Nohut, hindi, dana eti, somon balığı, pirinç, tavuk, ton balığı, tahıllı gıdalar, mercimek, bamya, ıspanak metabolizma çalıştıran gıdalar..

Günde 5 kere 300 - 500 kalorilik beslenin.

Sabahları kalkar kalkmaz kahvaltı edin.
alintidir

Şöyle bir bakınayım dedim ne var ne yok , kafam dağılsın az

Nedense her seferinde yumurta kapıya dayanınca ders çalışmaya başlıyorum

Gerbera hoşgeldin .

başarılar canım o yollardan bende geçtim açıktan üni. okumuştum mazi ne günlerdi ama heycan stres basardı 2 hafta öncesinden nasıl geçecek diye sonrada sonuçlar nasıl diye stres olurdum

Hardal tohumu hariç,diğerlerini biliyoruz zaten :)

hoşbulduk kaptan

sizdemi abla kardeşsiniz?

teşekkür ederim canım benim kazanırsa senin oraya geliyoruz :))

teşekkürler canım benim :)) eger kazanırsa kocaeli gebzede yasarız inşallah bi kazanırsa

güzel kuzum sen şimdi bunlarla kafanı meşgul etme sınavlarını ver önce sonra keyifle burda zayıflıcaz :)

hoşbulduk kaptan
güzel bir alıntı canım okumuştum bunu benim listeme diyetisyen pirinci almıyor şimdilik

günaydın hanımlar listemi yazıyım
doktora gidicem gözüm için :)
sabah 2 bardak sıcak su 50 defa parmak ucunda zıplama
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 tane ceviz
1/2 kadar peynir bol maydanoz
1 kupa yeşil çay( kupayı suzan göndermişti örgü cafeden arkadaş kocaman bir kupa :) )
ara yarım ç.bardağı süt
öğlen dısrdaydık
100 gram tavuk döner bol salata 3 kasık yoğurt
ara 1 elma
akşam
5 kasık karnabahar yemeği 3 kasık yoğurt bol salata
1 dilim tam. bug. ekmeği
ara 1 c. bardağı süt( zorla içtim karnım toktu)
spor 45 dakika hoca ile 30 dakika kendim ve 2 saat yürüyüş normal tempoda
su 3 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…