Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben çıkıyorum yine , program yaptım , günde 9 saat ayırırsam ancak yetişecek sınava kadar

Öpüldünüz hepiniz .

günaydıııııııııınnnnnnnnn güzellerrrrrrrrr

dünkü menüm

sabah
2dilim tam buğday
b.peynir
4 zeytin
domates+salatalık
çay

ara
3 diyet bisküvi

öğlen
1 tost
çay
domates+salatalık

ara
nesfit+süt

akşam
2 yeme kaşığı türlü
1 kaşık pilav
çok az patates püresi
yoğurt

spor 30 dk mezdeke
su 2 lt

bugün evdeyim çocuklardan fırsat buldukça uğrarım

Ablacım menünde, aktivitelerde süper

biraz önce tartıldım çok sisim regli haftam tartı fazla gösterdi ama ben kilo almadım

Regli kabusu sana mı uğradı bu hafta

Kalori sayımıyla mı yiyorsun artık mesude :) Beslenme ve spor güzel canım, tebrikler

Bende geçen yııl Ayça kayanın 1 ayda 8 kilo diyetini yaptım, 3 ayda 8 kilo verebilmişim, tabi bu arada vücudu kıtlı sendromuna sokmuşum İnşallah canım , bütüntavsiyeleri dinlemeye çalışıyorum..

Menün ve sporun güzel kaptan

Kornet, bezelye yemeği, patatesli kek ( nasıl oldu tadı ) , Hurma, çikolata, reçel Anam bunlar neee Sporun güzel

Canım poğaça bozuyor birtek işi :)

Günaydın kızlaaar, bugün saat 11 de kahvaltı yaptım, Ders çalışmaktan geç yattım, Cumartesi'ye kadar böyle, Ayrıca birşey belirteyim, Cuma günü tartıldıktan sonra beslenme şeklimi değitireceğim 2 günlüğüne, Çikolata,şeker ve zihin açıcı şeyler tüketmeyi düşünüyorum... Hem enerji hemde motive versin diye ... Kaptanım bu yediklerim için cezama razıyım, sınavı bahane etme ve onları yakmam konusunda bana yardımcı ol lütfen

Bu arada Dün sabah evde ekmek olmadığından geceden mayaladığım ekmekten yaptım tavada,küçük ekmeklerden yarısını yedim.. sabah ki ekmekte onu baz alın lütfen , Ekmekler bunlar ve yarısını yedim

kalkar kalkmaz ; 1 bardak ılık limonlu su

Kahvaltı; 1 dilim hellim, yarım ekmek, bol yeşillik, bitkiçayı

Ara; 3 form bisküvi

Öğlen; 5 yk tavuk sote, bol yeşillik, 1 bardak ayran

Ara; 1 kivi, yarım bardak süt

Akşam; 2 dilim ekmek arasında 2 dilim hellim, bol salata, 4 kaşık yoğurt

Ara; 10 badem, Bitki çayı, 5 küçük dilim kavun

Su; 3lt
Spor ; hiçyok , bu hafta böyle fırsat bulabilirsem çıkacağım..

Canım menün güzel, Spor yok sayıyorum ve Bizimle değilsin diyorum Bu arada Finallere birlikte çalışalım mı? Akşam olunca aynı saatte planlı çalışalım böyle son dkaikaolmasın istersen

Seninde çok güzel canım menün en azından yarımsaatte mezdeke yapmışsın

anca gelebildim o da öğle tatili arası olduğu için kızlar çok yoğunum fırsat bulamıyorum buraya girmeye tek başıma çalışıyorum affınıza sığınırım:26: menümü yazıp çıkıcam hemen

sabah
nesfit
süt

ara
4 diyet bisküvi

öğlen
piliç
salata
yoğurt

akşam
et sote
1 kaşık pilav
çok az patates püresi
yoğurt

su 2 lt
spor yapamadım dün başım çok ağrıyordu
sevgiler

[SUB]Benin güzel canım Haftason ki temizlik macerasını atamadım hala üzerinden galiba Ondandır bu baş ağrın,çokgeçmiş olsun [/SUB]

teşekkür ederim canım benim kazanırsa senin oraya geliyoruz :))
bekliyorum tanışırız belkide

sen çok güzel dikkat ediyosun Zeynep abla ama sporu azdan başlayıp artırmak daha iyi değilmi ?

ohhhh sen et ye biz türlüye talim varmı böyle

bazlamamı bu canım benim annem de yapıyo çok lezzetli tabi çoook eskilerde biz sıcakken içine tereyağ sürüp yüyoduk
Ben çıkıyorum yine , program yaptım , günde 9 saat ayırırsam ancak yetişecek sınava kadar

Öpüldünüz hepiniz .
bir sonrakine bu kadar sallama sıkışıyosun sonra

menüngüzel canım, misafir gelince ders yine kalmıştır

wuwumdan daha haber yok mu ?? zeynep abla bi ararmısın sen cok merak ettim...

sabah benimde aklıma geldi merak ettim nolduki acaba

başkanım toplantıya gitmişken benim ders çalışmam lazım hafta sonu 5 tane dersten sınava gireceğim daha hiçbirine çalışamadım.fırsat buldukça gelirim hepinizi öpüyorum..

öğle olmamış ama geneli güzel

arada kaçamaklar olmuş ama spor güzel özellikle uçurtma:))) çok severimmmmmmm

canısı su az olmuş diycem ama şarkı söylüyosun duymazsın menü güzel kefir çok sağlıklıymış tadı nasıl

çok haklısın şok diyetler sağlıksız ve burada yasaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk

çok başarılı canım kalori ölçmeye ben de başlamıştım ama istikrarlı olamadım

biraz önce tartıldım çok sisim regli haftam tartı fazla gösterdi ama ben kilo almadım
offf sinir dönem bitince inersin üzülme

menü de spor da güzel canım senin yağdan gidiyodur merak etme

teşekkürler canım benim :)) eger kazanırsa kocaeli gebzede yasarız inşallah bi kazanırsa
o yakına geliyosun hadi bakalım Kocaeli grubu çoğalıyo:)))

sizdemi abla kardeşsiniz?

ben görene kadar sen almışsın cevabı

bunu sevdim benimki de öyleeeeeeeeeeeee

güzel bilgi teşekkürler canım

fıstık kendini kastıkça vücut tutar rahat bırak kendini diyetine devam

biraz üstüste olmuş kaçamaklar, özellikle çekirdek cısssssss

bol terlemeler cnm,2 kati kalori yakarsin insallah

bende yavastan kalkim,dus alip uyurum artik,iyi geceler herkese,sabah görüsürüz

sağol canım benim

bende dün yediklerimi yazıyım geçmişe dönerim

sabah :1bardak ılık limonlu su
1kase müsli 1 bardak süt

ara:3 kuru kayısı

öğle :1,5 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık kapuska(yalnız lahanayla yapılmış)
yarım dilim ekmek

ara:2 ceviz 2 kuru kayısı

akşam:
ızgara tavuk pirzola
küçük çeyrek haşlanmış patates
2 kaşık haşlanmış makarna
1 kase yoğurt

2st.sonra yarım portakal
şekersiz sütlü neskafe

su:2.5 lt. :)
1 saat lesli yürüyüşü
2 fincan yeşilçay+mate,1fincan ıhlamur

Ohh buldun kendini sonuna

bence güzel kalori hesabın var sporla dengeyi sağlamışsın :)
menü güzel olmuş :)
evet çikolata fazla olmuşşş.

genel olarak güzel ama kuru incirin kalorisi yüksek diye biliyorum ben

ben beğendim :)

Öpüldünüz hepiniz .
sınavlarda başarılar :)
güzel olmuş mezdekede hem spor hem eğlence :)
spor önemli tabi ama sınavlara az kaldı başarılar canım..

güzel olmuş bence.bazen bende spor yapıcak güç bulamıyorum kendimde

dünkü menümü yazayım

sabah
domates taze soğan 2 dilim ekmek 1 parça peynir limon az sıvıyağ

ara
süt

öğlen
bulgur pilavı 1 kase
salata
1 minik dilim limonlu kek

ara
kuru kayısı 3
ceviz 2 tane

ara
süt

akşam
2 patates
yoğurt

ara
süt
topitop

spor
50 dk. yürüyüş

su :8 bardak

hmmm o topitop olmamış sankii

bence güzel olmuş ama ben patatesden uzak dur derim çokta lezzetli bi sebze ama

Çok haklısın bu ara içim dışım patates oldu.

Bu mesajı neden alıntıladığımı hatırlayamadım Baharcım

Menüde kaçamaklar var ama genel olarak dengelemeye çalışmışsın. Sabah sabah yeşil soğanı nasıl yedin alem kız? Ha bide patates haşlamadan salata demişsin ya, yani çiğ patatesten değil demi haşlanmış patates salatası yani di mi?

Menünü beğendim. Eğer yediklerimden ötürü yüzüm tutsaydı kurabiyelere kesin laf söylerdim ama şu an sçylemeye yüzüm yok çünkü 3 gündür bende çok kontrolsüzüm.

ÖZellikler cumartesiyi çok beğendim. Pazarda kontrollü gitmeye çalışmışsın ama arada kaçanlar olmuş yine. Tırnaklı ekmek nedir nasıldır bilmiyorum bişey diyemiycem , yumurtaları yağsız kırdığında daha güzel oluyor denemelisin bence. Rahatsızlığından ötürü üzüldüm inşallah şu anda geçmiştir.

Kaptanım menü çok güzel, o 1 çay kaşığı reçel de benim gözüme girdi merak etme

Kaptan merhaba, ben geçmişteyim dün öğlene geldim, devam ediyorum. İsyan ettim yoruldum dinlenicem dedim , patron karşımda şu anda beni çalışıyorum sanıyor, 1 mt var aramızda. Yakalanmadan bugüne gelirim inşallah...

çok geçmiş olsun umarım düzelmiştir Elif Hanım...Kıyamam yaa ateşlendiler mi halsiz oluyorlar ya içim gidiyor.

Aralarda eksik olmasına rağmen bana çok güzel geldi menün.

Yaa resmen Topraksın yazdıklarını kopyalamışsın pes yani Elinden geldiğince girmeye çalış ama özlüyoruz. Bi de niyeyse sen temizlik yapınca benim çok hoşuma gidiyor yüzümde hemen bir tebessüm oluşuyor. Küçük kardeşlere karşı bir hazımsızlık mı var ne anlamadım ki?

Sanane milletin gizli saklı yaptıklarını okuyorsun , biz burda birileri gelsin de iki laf edelim diye bekliyoruz , hatuna bak itiraf . com da geziyor. YAzdım bunu kenara

Tam yorum yapılacak menüler de yüzüm yok yorum yapmaya ben de cozuttum bu aralar çünkü. Sen bunları geçen hafta yeseydin var ya dolardım seni dilime

İşte benim belim de aynennn böyle Napacağım ben bu fazlalıkları nasıl gidecek

Eki Görüntüle 698378

Keşke benim de tek fazlalığım bel de olsaydı ...

napsak işe yarar ki , ben eşimin yolunun markete düşmesini bekliyorum, biberiye yağı alıp o bölgeye sürüp korsemi giyinip yürüyüş yapmayı düşünüyorum..

Rossman diye bir market var burada. Alman merkezli sanırım burada da şubeleri var. Türkiyenin büyük şehirlerinde hep varmış. Süpermarket konseptinde, içerde sepetle dolaşıyorsunuz. Kozmetik ürün toptancısı gibi kuaförler bile gelip alış veriş yapıyor. Eğer yakınlarınızda Rossman varsa, orada Rossmanın kendi ürünü Crauterhof diye bir inceltici selülit kremi var. Ben yıllar önce kullanmıştım. çOK memnun kalmıştım selülit diye birşey bırakmıyor vücutta. 30 Tl civarında şu anda ama bir kavanoz bir yıl kullanılabilecek kadar büyük. İlgilenen olursa tavsiye ederim.

Ayy canım beniiii ben de özledim valla...

evet,ne oldu ki anlamadim,yok diyetten usandilarsa direk gelmicez desinler,bizde yeni üye alalim,ne cnm böyle,sirf yediklerini paylasip 2-3 satir yazip gitmekmi takim ruhu
böyle olmaz ama,bi care bulmak lazim

Yaa hiç olur mu öyle şey, sayım yapıyorum ondan gelemedim. Hem hafta sonu da ben vardım siz yoktunuz , ben hiiiç üstüme alınmıyorum, diyetten bıkmam söz konusu olamaz o 58 i görmeden şurdan şuraya gitmem...

İşte bu , ben de aynı duyguları yaşıyordum başlarda, şimdi biraz daha alıştım ya takıma, yediğimi yazıyorum kaptana zorluk olmasın diye kalorisini de yazıyorum, cezamı bekliyorum...

evet canım altıda üstüde kuru zaten buzlukta dondurulmuş kadayıfı kavuruyosun içine fındıkla şeker koyuyosun tarifi vardır bulamazsan ben yazarım sana

Ayy çok severim ben de, çok güzel oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…