Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menülerin güzel fındık lahmacun bende cok severim afiyet olsun

kesinlikle çoğu zaman diyetisyenden bile daha etkili oluyor bence burası süper, buranın kıymetini bilmek lazım, biz mezun olunca koruma topiği açıcaz orada devam inşallah
inşallah zayıflarız ve hepimiz orda buluşuuruz kızlaarr
fıstıklar bugün eşim rahatsız erken çıkıcaz işten akşam yazlık kışlık ayrımı var
gelemek için söz vermiyorum ama gelebilirsem akşam görüşürüz, öpüldünüz
geçmiş olsun toprakscım neyi var eşinin :26:
:)) kaynanaya bak yaa valla zeynep abla zayıflamanı istemiyo kaynanacıgın
canım menün sporun güzel sen bu hafta izinlisin bence sınavların var fıstık
Merhaba arkadaşlar
Aus'un bahsettiği anne benim. Bebeğim iyi Allah'a şükür. Zamanla daha da iyi olacak.
Hepinize dualarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkür etmek istedim.

canım benim inşallah bian önce ayaga kalkar kızın tekrar dan geçmiş olsun allah görmemişe döndersin hepinizi

kızlar biberiye yagını aldım ben sürdüm onu sürerken bişey yapmaya gerek varmı poşetle felan sarmaya
ben bi yerde görmüştüm vücuda poşet sarıp spor yapıldıgında hücreler nefes almıyormuş iyi degilmiş güzel terletiyo evet ama saglıklı degilmiş öle duymuştum :26::26:

erkek arkadasım mülakata girdi bu arada kızlar orta geçti diyo şimdi geri geliyo eve bu hafta acıklanıcak inşallah kazanır kızlar yaa

Son düzenleme:
kızlar mayısın sonuna istemey geliyorlar erkek arkadasımın annesi ile babası bi ogluyla gelininin yanına gezmeye gidip gelecekler onlarada söyleyecekler maıs sonunda isteme söz olucak :123::124::124:

güzel olmus

güzel olmus

menüde spor da güzel begendim zeynep abla

kabul ediyorum

menüler güzel tırnaklı ekmek nasıl oluyo bu arada gecmis olsun

menüler güzel afiyet olsun

Şöyle bir bakınayım dedim ne var ne yok , kafam dağılsın az

Nedense her seferinde yumurta kapıya dayanınca ders çalışmaya başlıyorum

Gerbera hoşgeldin .

menüler güzell

bol kacamaklı hafta sonu olmus...senin neyin var neden kötüydü haftasonu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…