kizlar nerdesiniz ya,zamanim varken azcik dedikodu yapardik
bayby nirdesin cnm,özledim valla
aus kahvaltidamisin,cocouk nasil oldu merak ediyorum:26:
wuwum firarda zaten
bahar ise gittinmi,ciktinmi
zeynos kizi geldi bizi unuttu
rapunzel gece anca geliyorsun,birbirimizi görmüyoruz:26:
uykum geldi benimde,kalkip temizlik yapayim,sonrada cocuklarla ilgilenirim
kızlar biberiye yagını aldım ben sürdüm onu sürerken bişey yapmaya gerek varmı poşetle felan sarmaya
ben bi yerde görmüştüm vücuda poşet sarıp spor yapıldıgında hücreler nefes almıyormuş iyi degilmiş güzel terletiyo evet ama saglıklı degilmiş öle duymuştum :26::26:
kızlar mayısın sonuna istemey geliyorlar erkek arkadasımın annesi ile babası bi ogluyla gelininin yanına gezmeye gidip gelecekler onlarada söyleyecekler maıs sonunda isteme söz olucak :123::124::124:
kızlar biberiye yagını aldım ben sürdüm onu sürerken bişey yapmaya gerek varmı poşetle felan sarmaya
ben bi yerde görmüştüm vücuda poşet sarıp spor yapıldıgında hücreler nefes almıyormuş iyi degilmiş güzel terletiyo evet ama saglıklı degilmiş öle duymuştum :26::26:
bende denemeye başladım bugün :)cok gecmiş olsun canım benim kızın kaç yasında
teşekkür ederim canım. 9 yaşında kızım..
canım ben bugün aktardan bi şişe biberiye aldım 5 tl ydi denemeye degersürdüm bi saatten fazladır duruyo
benim okuduğum yerde streç filmle sarıp yatın diyodu ama ben yatarken yapmıycam spor yaparken yaptım acaba streç film zarar verirmiki :26:kızlar biberiye yagını aldım ben sürdüm onu sürerken bişey yapmaya gerek varmı poşetle felan sarmaya
inşallah hakınızda hayırlısı olsunerkek arkadasım mülakata girdi bu arada kızlar orta geçti diyo şimdi geri geliyo evebu hafta acıklanıcak inşallah kazanır kızlar yaa
Allah tamamına erdirsin inşallahkızlar mayısın sonuna istemey geliyorlar erkek arkadasımın annesi ile babası bi ogluyla gelininin yanına gezmeye gidip gelecekler onlarada söyleyecekler maıs sonunda isteme söz olucak :123::124::124:
cok gecmis olsun
hos geldin cnm,basla sen,brbirimizden memnun kalirsak beraber yarisirizo zaman ben yarın başlayım menümü yazmaya
sende hos geldn cnm,mesajini okudum,alinti yapmayi unutmusumŞöyle bir bakınayım dedim ne var ne yok , kafam dağılsın az
Nedense her seferinde yumurta kapıya dayanınca ders çalışmaya başlıyorum
Gerbera hoşgeldin .
gez cnm ya,bekarlik sultanliktir,sonra bizim gibi coluk cocuk ayagina dolandimi wc ye bile zor gidersinewet görüsemeik malesef ya cumartesi tüm gün dısardaydım sonrasında 2 ayrı misafir geldi biri gitti biri geldipazar da tüm gün dısardaydım piknikteydik bugunde ben gittim misafirlige
calis cnm,calisders çalışıyorum beeen ,çağırıp durma beniCanım yağı sürdükten sonra streçle sarıyorsun,korse giyende varmış, Sürdükten sonra duş alırken kabak lifiyle lifleyince o bölgeyi daha etkili oluyormuş , hadigözün aydın, çok sevindim senin adına..
üstte sar demis,sen yok gerek diyorsunhiç gerek yok cnm sadece biberiye yagını sürmen yetiyo
iyi geceler cnm benim,hos geldiniyi geceler kızlar, nasılsınızzzzzzzz
çocuklar uyudu bir bakayım sonra mezdeke yapıcam
ben geçmişe bakıyım bu arada kızlaaaarrrrrrrrr
hoş geldin abla dayanışması yaparız senle bizkabul ediyorum
ah hadi hayırlısı canım çok sevindimkızlar mayısın sonuna istemey geliyorlar erkek arkadasımın annesi ile babası bi ogluyla gelininin yanına gezmeye gidip gelecekler onlarada söyleyecekler maıs sonunda isteme söz olucak :123::124::124:
kazanırsa orada mı yaşayacaksınız fıstıkerkek arkadasım mülakata girdi bu arada kızlar orta geçti diyo şimdi geri geliyo evebu hafta acıklanıcak inşallah kazanır kızlar yaa
benim de evde vaaaaarrrrrrrrrayy bizim spor salonunda var bundan bende cok yapıyorum
canım çok geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesinMerhaba arkadaşlar
Aus'un bahsettiği anne benim. Bebeğim iyi Allah'a şükür. Zamanla daha da iyi olacak.
Hepinize dualarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkür etmek istedim.
başarırsın sen canımBir şu sınav stresi,birde 1,5ayda son 6 kiloyu verebilme stresi var üzerimdeNe dersiniz ikisinide başarabilir miyim :26:
ikinize de güveniyorum fıstıklarCanım çok sevindim şifa bulmasına, listende sporunda güzel, aynen bende derse başladım, Allah yardımcımız olsun İnşallah altından kalkabiliriz
bir sürü alıntı yapmıstım hepsi gitmiş yaaklımda kalanlara cavap yazıyım
kaptanım birazcık cadı yüzünü göster herkes her istedigini yiyor ohhh ne iyi
diyet listende ne yazıyorsa ben onun dısına cıkmıyorum topraksım maşallah muhallebili kadayııfı götürmüsün :) afiyet olsun bebegim ama o tatlıyı yaparken ne kadar yag ve seker kullandın onuda söyleseydin kuşum :)
birde benim cok işim vardı dısarda üniversite sınavları kayıtlarının bugun son günü idi bankaya para yatması gerekiyordu bankada bekledim eve yeni geldim ve yemek bile yapmadan burdayımmmmmmmmmmm :)
haaa banada kaynana zorla yedirdi zehirmi kattıkta içine yemiyorsun diye anacıgım diyetteyim diyorum anlamıyor eski kafalılar onunla kim mücadele edicek demim cok azda olsa yedim
haklisin cnm ya,göstereyim demi ama,bakin bundan sonra cadi beni göreceksinizbir sürü alıntı yapmıstım hepsi gitmiş yaaklımda kalanlara cavap yazıyım
kaptanım birazcık cadı yüzünü göster herkes her istedigini yiyor ohhh ne iyi
diyet listende ne yazıyorsa ben onun dısına cıkmıyorum topraksım maşallah muhallebili kadayııfı götürmüsün :) afiyet olsun bebegim ama o tatlıyı yaparken ne kadar yag ve seker kullandın onuda söyleseydin kuşum :)
birde benim cok işim vardı dısarda üniversite sınavları kayıtlarının bugun son günü idi bankaya para yatması gerekiyordu bankada bekledim eve yeni geldim ve yemek bile yapmadan burdayımmmmmmmmmmm :)
haaa banada kaynana zorla yedirdi zehirmi kattıkta içine yemiyorsun diye anacıgım diyetteyim diyorum anlamıyor eski kafalılar onunla kim mücadele edicek demim cok azda olsa yedim
cok gecmisolsun cnm,erkeklerde hasta olursa cocuktan beter oluyorlarfıstıklar bugün eşim rahatsız erken çıkıcaz işten akşam yazlık kışlık ayrımı var
gelemek için söz vermiyorum ama gelebilirsem akşam görüşürüz, öpüldünüz
tamam cnm,hayirlisi,git bakalim sana iyi gelir insallahtamam bundan sonra kaşık olarak yazarım bu yıl değilde hamileliğimden önce diyetisyene gittim benim diyet hikayem çok uzun artık yediğim içtiğim kalori olarak hesaplıyorum bir şekilde dengelemeye çalışıyorum ama bazen denk gelmiyor.benim 1200-1800 cal.arasında diyet vermişti ozamanda bu kilolardaydım ama ben bu oranı 1200-1500 arasında tutmaya çalışıyorum.benim günde mutlaka 5 dilim ekmek yememi söylemişti kan değerlerime bakıp ama bazen 5 bazen 2-3 dilimde kalıyorum ekmeğin yerine geçen besinleri kullandığım zaman.yarın bir endokrinden kan tahlili verip diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek vereceği diyeti sizlerle paylaşırım.benim mesaim bitti bugün pek giremedim çok yoğundum.sınavımda var hiç çalışamadımherkese iyi akşamlar..
haklisin cnm ya,arkanda 10 tane diyetisyen var,sirtin yere gelmezBen diyetisyeni rahat rahat niye bırakıyorum sanıyorsun
listen güzel,afiyet olsun,diger cevaplarida önceki mesajda yazmistimArkadaşlar selamlar...
Geçmişe şöyle bir göz gezdirdim ama cevaplayamadım.
Öncelikle geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.Arkadaşımın kızı yoğun bakımdan çıkmış , hastanede bugünde .Günde 4 insilünle hayatına devam edecek yetişkinliğe kadar.
Bugün haftalık kahvaltı toplantımız bendeydi . Yorgunum pek tabii.
Şimdi de ders başlamam lazım .
Kaptanım hafta sonu sınavlarım var , bu hafta beni mazur görseniz , kafa dağıtmak için girdiğimde listemi yazarım ancak .Geçmişe çok gömülemeyeceğim.Pazar gününden sonra eski performans aranızda olurum inşallah.Hergün girerim yine ama sadece bildirime
Bu arada gogo bende kocaelindeyim .
Dün yediklerim ;
Sabah:
1 yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
Domates Salatalık
Ara:
Yağsız süt
Çilek
Öğlen:
1 kase çorba
1 adet kabak dolması
4 kaşık light yoğurt
Akşam:
Öğlenin aynısı
Ara:
Taze sıkılmış karışık meyve suyu
2 adet yulaflı bisküvi
3 litre su
2 saat yürüyüş
200 mekik (aletle)
Zeynep bir yerlerde okumuştum , aus çok güzel menün neden gram gram gidiyorsun demiştin , bu liste benim yaklaşıkm 75 kilo iken diyetisyenimin verdiği liste idi.Şuan 63 kiloya fazla geliyor olabilir ama azaltırsam da tamamen bırakmaktan korkuyorum .
merhabaMerhaba arkadaşlar
Aus'un bahsettiği anne benim. Bebeğim iyi Allah'a şükür. Zamanla daha da iyi olacak.
Hepinize dualarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkür etmek istedim.
hos geldin cnm,basla sen,brbirimizden memnun kalirsak beraber yarisiriz
sende hos geldn cnm,mesajini okudum,alinti yapmayi unutmusum
calis cnm dersine,sadece cuma sabah kilonu yazman yeterli,bu hafta senin haftan
insallah basarili olursun
gez cnm ya,bekarlik sultanliktir,sonra bizim gibi coluk cocuk ayagina dolandimi wc ye bile zor gidersin
bizde her hafta sonu piknige niyetleniyoruz,hafta ici havalar idare ediyor,hafta sonu oldumu yagmur yagiyor
calis cnm,calis
kabak lifi ne ya,ben google den bakayim bi:44:
üstte sar demis,sen yok gerek diyorsun
bahar hangisine inanalim cnm
iyi geceler cnm benim,hos geldin
benim kilimi kipirdatacak halim kalmadi valla,sen iyi dayaniyorsun
bu hafta senden derece bekliyoruz cnm,gecen haftayi anca öyle affederizyok canım ya sende de 3 çocuk ev zor işin, bende çok yorgunum ama bu hafta artım çok yapmam gerek
haklisin cnm ya,göstereyim demi ama,bakin bundan sonra cadi beni göreceksiniz
nihahahahaha buda pokenin kötü kadin gülüsü
cok gecmisolsun cnm,erkeklerde hasta olursa cocuktan beter oluyorlar
tamam cnm,hayirlisi,git bakalim sana iyi gelir insallah
haklisin cnm ya,arkanda 10 tane diyetisyen var,sirtin yere gelmez
listen güzel,afiyet olsun,diger cevaplarida önceki mesajda yazmistim
merhaba
tekrar cok gecmisolsun,bunada sükür cnm,allah bu günleri aratmasin...
bu hafta senden derece bekliyoruz cnm,gecen haftayi anca öyle affederiz
evet kesinlikle başım, dişim diye diye içimi tüketti sabahtan beri
bol terlemeler cnm,2 kati kalori yakarsin insallahinşallah canım o yüzden gidip sporumu yapayım
orası hep yağmurlu mu oluyo böyle :18: sizde türkiyeye gelnce bol bol gezersiniz nereye geliyosunuz geldiğinizde...hos geldin cnm,basla sen,brbirimizden memnun kalirsak beraber yarisiriz
sende hos geldn cnm,mesajini okudum,alinti yapmayi unutmusum
calis cnm dersine,sadece cuma sabah kilonu yazman yeterli,bu hafta senin haftan
insallah basarili olursun
gez cnm ya,bekarlik sultanliktir,sonra bizim gibi coluk cocuk ayagina dolandimi wc ye bile zor gidersin
bizde her hafta sonu piknige niyetleniyoruz,hafta ici havalar idare ediyor,hafta sonu oldumu yagmur yagiyor
calis cnm,calis
kabak lifi ne ya,ben google den bakayim bi:44:
üstte sar demis,sen yok gerek diyorsun
bahar hangisine inanalim cnm
iyi geceler cnm benim,hos geldin
benim kilimi kipirdatacak halim kalmadi valla,sen iyi dayaniyorsun
hoş geldin abla dayanışması yaparız senle biz
ah hadi hayırlısı canım çok sevindim
kazanırsa orada mı yaşayacaksınız fıstık
benim de evde vaaaaarrrrrrrrr
canım çok geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin
başarırsın sen canım
ikinize de güveniyorum fıstıklar
ben dünkü menümü yazmamısım
tüm gün piknikteydik
sabah 1 simit domates salatalık zeytin peynir 1 bardak ayran
ara çekirdek
öğlen biraz simit ayran
ara çikolata
halley
çekirdek
soda kola niyetine kola yasak oldugundan
akşam 6 köfte 5-6 parça tavuk kanat salata yarım dilim ekmek
ara kahve
çikolata
su 2 lt olmustur
spor baya bi turladık toplamda 1.5 saat yürüyüş olmuştur
gecen haftadan ödülüm vardı kacamaklar ondan :))))
14. takımın ilk sayfasında bi yazı var beğendim kopyalayıp buraya yapıştırsam olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?