Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ewet görüsemeik malesef ya cumartesi tüm gün dısardaydım sonrasında 2 ayrı misafir geldi biri gitti biri geldi pazar da tüm gün dısardaydım piknikteydik bugunde ben gittim misafirlige

kızlar mayısın sonuna istemey geliyorlar erkek arkadasımın annesi ile babası bi ogluyla gelininin yanına gezmeye gidip gelecekler onlarada söyleyecekler maıs sonunda isteme söz olucak :123::124::124:

ders çalışıyorum beeen ,çağırıp durma beni Canım yağı sürdükten sonra streçle sarıyorsun,korse giyende varmış, Sürdükten sonra duş alırken kabak lifiyle lifleyince o bölgeyi daha etkili oluyormuş , hadigözün aydın, çok sevindim senin adına..

hiç gerek yok cnm sadece biberiye yagını sürmen yetiyo

bende denemeye başladım bugün :)
benim okuduğum yerde streç filmle sarıp yatın diyodu ama ben yatarken yapmıycam spor yaparken yaptım acaba streç film zarar verirmiki :26:
erkek arkadasım mülakata girdi bu arada kızlar orta geçti diyo şimdi geri geliyo eve bu hafta acıklanıcak inşallah kazanır kızlar yaa
inşallah hakınızda hayırlısı olsun
kızlar mayısın sonuna istemey geliyorlar erkek arkadasımın annesi ile babası bi ogluyla gelininin yanına gezmeye gidip gelecekler onlarada söyleyecekler maıs sonunda isteme söz olucak :123::124::124:
Allah tamamına erdirsin inşallah
cok gecmis olsun

çok teşekkür ederim :)

iyi geceler kızlar, nasılsınızzzzzzzz

çocuklar uyudu bir bakayım sonra mezdeke yapıcam

ben geçmişe bakıyım bu arada kızlaaaarrrrrrrrr

o zaman ben yarın başlayım menümü yazmaya
hos geldin cnm,basla sen,brbirimizden memnun kalirsak beraber yarisiriz
Şöyle bir bakınayım dedim ne var ne yok , kafam dağılsın az

Nedense her seferinde yumurta kapıya dayanınca ders çalışmaya başlıyorum

Gerbera hoşgeldin .
sende hos geldn cnm,mesajini okudum,alinti yapmayi unutmusum
calis cnm dersine,sadece cuma sabah kilonu yazman yeterli,bu hafta senin haftan
insallah basarili olursun

ewet görüsemeik malesef ya cumartesi tüm gün dısardaydım sonrasında 2 ayrı misafir geldi biri gitti biri geldi pazar da tüm gün dısardaydım piknikteydik bugunde ben gittim misafirlige
gez cnm ya,bekarlik sultanliktir,sonra bizim gibi coluk cocuk ayagina dolandimi wc ye bile zor gidersin
bizde her hafta sonu piknige niyetleniyoruz,hafta ici havalar idare ediyor,hafta sonu oldumu yagmur yagiyor

calis cnm,calis
kabak lifi ne ya,ben google den bakayim bi:44:

hiç gerek yok cnm sadece biberiye yagını sürmen yetiyo
üstte sar demis,sen yok gerek diyorsun
bahar hangisine inanalim cnm

iyi geceler kızlar, nasılsınızzzzzzzz

çocuklar uyudu bir bakayım sonra mezdeke yapıcam

ben geçmişe bakıyım bu arada kızlaaaarrrrrrrrr
iyi geceler cnm benim,hos geldin
benim kilimi kipirdatacak halim kalmadi valla,sen iyi dayaniyorsun

hoş geldin abla dayanışması yaparız senle biz

ah hadi hayırlısı canım çok sevindim

erkek arkadasım mülakata girdi bu arada kızlar orta geçti diyo şimdi geri geliyo eve bu hafta acıklanıcak inşallah kazanır kızlar yaa
kazanırsa orada mı yaşayacaksınız fıstık

ayy bizim spor salonunda var bundan bende cok yapıyorum
benim de evde vaaaaarrrrrrrrr

Merhaba arkadaşlar
Aus'un bahsettiği anne benim. Bebeğim iyi Allah'a şükür. Zamanla daha da iyi olacak.
Hepinize dualarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkür etmek istedim.
canım çok geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin

Bir şu sınav stresi,birde 1,5ayda son 6 kiloyu verebilme stresi var üzerimde Ne dersiniz ikisinide başarabilir miyim :26:
başarırsın sen canım

Canım çok sevindim şifa bulmasına, listende sporunda güzel, aynen bende derse başladım, Allah yardımcımız olsun İnşallah altından kalkabiliriz
ikinize de güveniyorum fıstıklar

haklisin cnm ya,göstereyim demi ama,bakin bundan sonra cadi beni göreceksiniz
nihahahahaha buda pokenin kötü kadin gülüsü

fıstıklar bugün eşim rahatsız erken çıkıcaz işten akşam yazlık kışlık ayrımı var
gelemek için söz vermiyorum ama gelebilirsem akşam görüşürüz, öpüldünüz
cok gecmisolsun cnm,erkeklerde hasta olursa cocuktan beter oluyorlar
tamam cnm,hayirlisi,git bakalim sana iyi gelir insallah
Ben diyetisyeni rahat rahat niye bırakıyorum sanıyorsun
haklisin cnm ya,arkanda 10 tane diyetisyen var,sirtin yere gelmez
listen güzel,afiyet olsun,diger cevaplarida önceki mesajda yazmistim
Merhaba arkadaşlar
Aus'un bahsettiği anne benim. Bebeğim iyi Allah'a şükür. Zamanla daha da iyi olacak.
Hepinize dualarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkür etmek istedim.
merhaba
tekrar cok gecmisolsun,bunada sükür cnm,allah bu günleri aratmasin...

yok canım ya sende de 3 çocuk ev zor işin, bende çok yorgunum ama bu hafta artım çok yapmam gerek

evet kesinlikle başım, dişim diye diye içimi tüketti sabahtan beri

orası hep yağmurlu mu oluyo böyle :18: sizde türkiyeye gelnce bol bol gezersiniz nereye geliyosunuz geldiğinizde...
ben sarmadan denemistim faydasını gördüm

bizde kardes dayanısması yaparız eftelyayla

14. takımın ilk sayfasında bi yazı var beğendim kopyalayıp buraya yapıştırsam olurmu?

ben dünkü menümü yazmamısım
tüm gün piknikteydik
sabah 1 simit domates salatalık zeytin peynir 1 bardak ayran
ara çekirdek
öğlen biraz simit ayran
ara çikolata
halley
çekirdek
soda kola niyetine kola yasak oldugundan
akşam 6 köfte 5-6 parça tavuk kanat salata yarım dilim ekmek
ara kahve
çikolata
su 2 lt olmustur
spor baya bi turladık toplamda 1.5 saat yürüyüş olmuştur
gecen haftadan ödülüm vardı kacamaklar ondan :))))

Son düzenleme:
Kızlaar kilo vermemi tetikleyeck şeyler araştırıyorum netten, karşıma çıkan listeler hep benim yeme tarzımabenziyor ama o diyetlerde ayda 7-8 kilo veriliyorken ben 2 ayda 5.5 kilo verebildim.. 60'ı görünce yine umutsuzluğa düştüm, çünkü 10 yıldır 55 'e inemedim kendimi daha aşağıya inemeyecek gibi hissediyorum. bazen böyle umutsuzluğa kapıldığım oluyordu ama tartıda 60'ı gördüğümden beri daha kötüyüm. ne yapmam gerek,bilmiyorum İnşallah Bu Cuma 59'ları görür ve bu psikolojiden kurtulurum .. İyi geceler herkese

vallahi döktürmüşsün, ama yine de kontrolü elden bırakmamışsın terbikler :13:

14. takımın ilk sayfasında bi yazı var beğendim kopyalayıp buraya yapıştırsam olurmu?

Kopyala Gonca abla merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…