Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gerberacım muhabbet ederiz diye girdim ama yine çıkmam gerekecek sorunlu bir konu varmış müşteriyle ilgili bir sıkıntı onu çözmem gerekiyor sonra görüşürüz ...

selam kızlar geldim akşam için hazırlanmadan önce size bakıyım dedim

nedir sonuç merak ediyorum oraya da bakıcam şimdi

baharcım gördüm seni kusura bakma geçmişi okudum çıkıcam şimdi öpüyorum

dünkü menüm

sabah
domates 4 zeytin peynir ve 2 dilim ekmek

ara
1 elma

öğlen
4 kaşık makarna salata

ara
1 bardak süt
yarım paket eti form

akşam
2 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği zeytinyağlı

spor:20 dk twist step
su 2.5 lt.

menü ve spor güzel
menünü begendim
biz ona hep cok az yedigini söylüyoduk bizi dinlemiyodu hasta olcan diyoduk hep..neyse gecmis olsun diyelimm sende selam söyle zeynep abla
menün güzel cnm
menün güzelll sorun yok
cnm bendeki normal twistten değil benimki bisiklet seklinde adına baktı twist stepper yazıyo birazdan eklerim resmini

menün güzel olms

gelsinler ya ne güzel iste ben cok severim eski ewdeyken kimse kimseyi tanımıyodu bile ne biçim bi yerdi öyle... bu ewi aldıktan sonra hem komsulardan hem uzaktan gelenler oluyo burda komsuluk cok güzel

öğlen yemekte olsaymış iyi olurmuş

gelsinler ya ne güzel iste ben cok severim eski ewdeyken kimse kimseyi tanımıyodu bile ne biçim bi yerdi öyle... bu ewi aldıktan sonra hem komsulardan hem uzaktan gelenler oluyo burda komsuluk cok güzel

nazar değmesin allah bozmasın komşularımız çok iyi

cnm bence sen güzel bi iş bul bulabiliyosan sonrada direk cık dinleme hic ordakileri
kizlar liste hazir
2. olduk
topraks cnm tebrikler bireysel 1. sensin
acil cikmam lazim hepinizi tebrik ediyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-79.html#post30190439

yasasınnn hihihi haftaya birinciliğe yükselelim yine kızlar

nazar değmesin allah bozmasın komşularımız çok iyi

Ay ne güzel maaşallah, bizim de hiç eksik olmaz ama ben çalıştığım için gece geliyor bizimkiler, ama annem aynı sizin gibi, ev hiç boş kalmaz.

kizlar liste hazir
2. olduk
topraks cnm tebrikler bireysel 1. sensin
acil cikmam lazim hepinizi tebrik ediyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-79.html#post30190439

Ayy çok sevindim , kızmayın ama takımın ikinciliğinden çok Topraksın 1. liğiyle gurur duydum. Helal sana arkadaşım. Geçen haftayı kapattın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…