- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
misafir vardi ya,yemekte vardir diye sordum
tamam cnm,cikabilirsin,nasil olsa kilonuda ögrendik,isimiz kalmadi senle
Bi suru sey yaziyorum neden kimse bana bisey yazmiyor varligim yoklugum gibi
Gerberacım muhabbet ederiz diye girdim ama yine çıkmam gerekecek sorunlu bir konu varmış müşteriyle ilgili bir sıkıntı onu çözmem gerekiyor sonra görüşürüz ...
menü ve spor güzelgünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
1,5 dilim tam buğday
b.peynir
3 zeytin
1 lokma vişne reçeli kapanış
ara
nesfit+süt
öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
ara
3 eti burçak
akşam
2,5 köfte
yarım tabak bulgur pilavı
ayran
biraz da semizotu salatası
su 1,75
spor 40 dk mezdeke
menünü begendimgünaydın herkese bugün benim için kötü başladı çünkü tardıda kilo almış göründüm.3 gündür kabızlık vardı ondanmı bilemiyorum ama geçen hafta 66.100 idimbu hafta 66.600 çıktım offffffffffffffff çok mutsuzum.
dünkü menümde:02.015.2013 perşembe:
sabah:
1 bardak sirkeli ballı su,
1 bardak kekik,karabiber ve tarçınlı çay..
çeyrek somun ekmekte yağsız beyaz peynirde tost,
1 bardak çay.(tek şekerli)
1 bardak kekik,karabiber ve tarçınlı çay.
öğle:
100 gr tavuk döner ,
2 adet kepek ekmek,
3 adet acı süs biberi,
1 bardak çay (yarım şekerli)
1 bardak 5 i biryerde çayı,
akşam:
1,5 dilim kepek ekmeği,
2 kaşık fırında patlıcan yemeği,
su:2 lt,
sporda öğlen arası 1 saat hafif tempoda yürüyüş bel ve kollarımdan dolayı başka yapamadım..
biz ona hep cok az yedigini söylüyoduk bizi dinlemiyodu hasta olcan diyoduk hep..neyse gecmis olsun diyelimm sende selam söyle zeynep ablapegasus canım benim merve (wuwum) şimdi mesaj attı bana kan değerleri cok düşmüş babaannesindeymiş doktoru normal beslen demiş kilosu sabit 74 kilo ben listeye eklemeye çalışıyorum yanlış olursa düzeltin kızlar herkese ayrı ayrı selamı var
menün güzel cnmdün yediklerimi yazayim hemen,sonra kahvalti yapip gelirim
sabah
2 dl tam bugdayli tost beyaz peynirle,ve 2 lokma köy peyniri,1 zeytin,salata
ara
biraz üzüm,1 cay bardagi kefir
ögle
1 kepce corba,ton balikli salata,1 dl ekmek
ara
4 cilek,4 badem
aksam
1 kase yogurtlu ispanak corbasi,(icinde 2 kasiga yakin bulgur vardi),1 parca firinda tavuk,salata
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs,30 dk zumba
menün güzelllbenim dünkü menüm şöyle:
sabah ılık su
1 kase müsli ve süt
şekersiz sütlü neskafe
ara 2 ceviz 2 kuru kayısı
öğlen sebze çorbası 2 kepçe (içinde bulgur ve şehriye vardı)
tavuk ızgara 4parça kanat
ara 1 elma
akşam kuru köfte 3 tane
1 kepçe çorba mercimek
yoğurt,yarım dilim tam buğday ekmeği
salata
ara 1 dilim kavun
su 2 lt. yeşil çay +mate 1 fincan
yürüyüş 1 saat,50 twist
bütün gün temizlik..
cnm bendeki normal twistten değil benimki bisiklet seklinde adına baktı twist stepper yazıyo birazdan eklerim resminiÇok geçmiş olsun canım, Allah babanı başından eksik etmesin, babalar neden böyle bende bilmiyorum benim babam günde 2 paket sigara içiyor,ne dediysek anlamıyor
Menün güzel canım, o twistide yanların yandığınıhissedene kadar yap canım, ben spor salonuna ilk başladığımda 300 taneyle başlamıştım
öğlen hiç olmamış, kuru fasulye baklagillerde kalorisi en yüksek olanı, ayrıca yanında makarna yemişsin hadi makarnayı yedin ekmeği niye yedinDiğeri beğendim, sporda çok güzel
Süper gadunnnnn
Canım menün harika, çok dengeli,protein, karbonhidrat hesini dengede tutabilmeyi başarmışsın
Heee ondan aradığımda açmadın telefonu
tebrik ederim ablacım,idolümsün vallahi, şakamaka aramızda 10 kilo kaldıDaha dur çocuklarıdoğurmadan önceki kilona ineceksin inşallah
Yanılmıyorsam Hugocuk senin için birşeyleryazmıştı ve bende ona katılıyorum canım, Kabızlık varsa pegasusun tavsiye ettiği kiviyi denemeni tavsiye ederim, o gündür bugündür sadece 3 tane kivi yedim ve belki günde 3 kere bile tuvalete çıktığım oluyor
Güzel menü kaptan
Çok güzel,akşam kavunun yaına 1lokmacıkpeynir yersen ya da üzerine süt içersen onun dengelemiş olursun kendini
Kızlar dün ki menümü yazayım hemen
kalkar kalkmaz; 1 bardakılık limonlu su
Kahvaltı 1 dilimhellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek ,bitki çayı
Ara; 1 tane şeftali
Öğlen; bol yeşillikli az bulgurlu kısır, 5 tane biberiye turşusu, 1 bardak ayran
Ara; 3 forum bisküvi 5badem, yeşil çay
Akşam; 5 yk kabak yemeği, bol salata, 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara; 3 tane form bisküvi
Su; 3 lt
Spor yok, gece 4'e kadar ders çalıştım o sayılır mı :2:
Bu arada kilo vermem 3 haftadır düzenli hep 400 gr gidiyor, bu gidişle 1 ayda 2-2.5 kilo vereceğim ki bence az görünüyor, bakalım hayırlısı.. Takıma bu hafta başarılar diliyorum. İnşallah dereceye gireriz
Sınavdan sonra belim için bu hareketi yapmayı düşünüyorum şikayetçiarkadaşlar deneyebilir,günde 300'le başlayacağım
gelsinler ya ne güzel iste ben cok severim eski ewdeyken kimse kimseyi tanımıyodu bile ne biçim bi yerdi öyle... bu ewi aldıktan sonra hem komsulardan hem uzaktan gelenler oluyo burda komsuluk cok güzelOrtalık sakin diye hepsine alıntı yaptım tam cevaplıycam başım kalabalıklaştı, ben de sadece kilomu listeye ekledim onu paylaştım ama görmemişsiniz.
İnşallah bi rahat bırakırlarsa elimden geleni yaparım.
Rapunzel sizinin evin kapısı yok mu arkadaşım bu ne böyle misafir misafir, maaşallah size...
Topraksım buluşunuz süper olmuş teşekkürler.
Kaptan dün gece listeyi ben hazırladım ama doğru olduğundan emindim sonra senin kilonu bir gördüm şok geçirdim meğer pokemoncum sağolsun kendi kilosunu senin yerine kopyalamış, hep Pokemonun yüzünden benim suçum yok
Gerbera çarşamba menün için söylüyorum akşam çok az bence. Makarna yanında ekmeğe bence gerek yok, ama doğrusu nedir bilemem tabi. PErşembe menünse gayet güzel olmuş...
Pokemoncum canım geç okudum kusura bakma, baban için geçmiş olsun diyeyim, Allah beterinden korusun. İnşallah en az ağrı ve acıyla sağlığına kavuşur yine..
Wuwum için yorum yapamıycam, sanırım diyeti bırakmak istiyor ama zayıflamak da istiyor, ne yapacağını bilemiyor olabilir.
zeynep ablacım sen benim yazdıklarım hiç yorum yapmıyosun, kırgın mıyız yoksa?
Ausum Allah yardımcın olsun canım, çok üzüldüm, inşallah hemen geçer acıların ,ağrıların, inşallah yarına birşeyin kalmaz.
dünkü menüm
sabah
domates 4 zeytin peynir ve 2 dilim ekmek
ara
1 elma
öğlen
4 kaşık makarna salata
ara
1 bardak süt
yarım paket eti form
akşam
2 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği zeytinyağlı
spor:20 dk twist step
su 2.5 lt.
öğlene şu şu çabuk çorbalardan içsem diyorum ne dersiniz şehriyeli tavuk çorbası var galiba
gelsinler ya ne güzel iste ben cok severim eski ewdeyken kimse kimseyi tanımıyodu bile ne biçim bi yerdi öyle... bu ewi aldıktan sonra hem komsulardan hem uzaktan gelenler oluyo burda komsuluk cok güzel
cnm bence sen güzel bi iş bul bulabiliyosan sonrada direk cık dinleme hic ordakileriKizlar yardiminiza ihtiyacim var ben isden ayrilamadim birakmadilar ve ben zayiflamak istiyorum oglen yemek secenegim cok az ne yalan soyleyim ya doner ya dimit ya cig kofte ya corba o kadar ev yemekleri yapan yer yok olan varsada cok pahalidir aldigim uc kurusuda yemege veremem bide calistigim yer pasajda bir buro haritaciyiz oglenleri bile dolu oluyo buro evden yemekde getiremiyorum ama ben cok zayiflamak istiyorum incecik olmak istiyorum acil yardima ihtiyacim varyaa
kizlar liste hazir
2. olduk
topraks cnm tebrikler bireysel 1. sensin
acil cikmam lazim hepinizi tebrik ediyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-79.html#post30190439
kizlar liste hazir
2. olduk
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-79.html#post30190439
nazar değmesin allah bozmasın komşularımız çok iyi
kizlar liste hazir
2. olduk
canım senin akadaşlaın nasıl yapıyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?