Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

makarna hastasıyımdır bende canım ya hergün sabah öglen akşam verseler yerim yani ama diyete başlayalı beri aklıma pek gelmez oldu üniversitede aldım bende bu kiloları ah ah gece birde makarnaları yersem böle olurum işde dahada veremedim o günlerden beri
kardur pekmezi dediginiz dut pekmezimi canım evde vardı eger oysa

karadut pekmezi müthiş bişeydir şiddetle tavsiye ederim ağız içinde tüm kabarmalara dişeti hastalıklarına iyi geliyor 1-2 güne tamamen geçiyor
denişcem canım inşallah gecer çok illet bişey ya bende faranjit var dilim her zaman kesik kesik yaradır benim hiç geçmez bişeye kafayı takim üzülim hemen agzımda beyaz kabarcık olur şimdi agzımın içi beyaz kabarcık dolu ne kadar düşünmüşsem

canım sabah ve öglen olmamış biraz daha dikkat et kahvaltıyı geçmi yaptın öle öglen bişey yemedin

günaydııııınn 4. takım arkadaslarım menülerimi yazim bi sürü iş beni bekler annem teyzemle köye yaprak toplamaya gitti işleri bana biriktirdi kaçtı kahvaltı yapıp evi temizlicem toplucam
perşembe:
kızlar perşembe mevlüt vardı evde cok dengesiz lütfen kusura bakmayın cezaya hazırım
sabah 7 de 1 dilim ekmek biraz peynir zeytin bi bardak çay sekersiz
ara: saat 11 de teyzemlerle felan yine kahvaltı yaptık yine bir dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık sekersiz çay
öğlen:yok mevlüt vardı bizim burda mevlütlerde fındık lahmacun sögüş ayran verilir kızlar
ara: o an koşuşturuyordum bi ara bende 3 tane küçük lahmacun ve bi bardak ayran içmiştim
akşam: akşam yok saat altıda uzanmıştım milletin yanında uyuya kalmışım çok yorgundum bi uyandım saat 8 yiyecek halimde yoktu meyve yedim bende

su:2 lt ancadır
spor yok malesef persembeden beri heryerim tutulmuş acısını cekıyorum hala

cuma
sabah: bi bardak ılık su 30 zıplama zeynep abla gibi:)
ara:yok kızlar kahvaltıyı sekiz bucukda yapmıştım iş yerine konuşmaya gidicem diye geç gitmiştim ama cıkamadım işden
öğlen:tavuk döner dürüm ayran:26::26:
ara:bi avuç beyaz leblebi
akşam:4 kaşık tavuklu pilav bi tabak salata

su:2.5 litre dir galiba 10 bardak içtim
spor: sadece akşam 50 dakka yürüyüş

günaydın kızlar, hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum.

sınava girecek kızlarrrrr başarılar, dualarımız sizinle:)

dünkü menüm menü gibi değil ama yine de yazıyım fakat o kadar çok oynadım ve yürüdüm ki 400 gr daha vermişim

sabah

emirgana gidince upuzuuuuun bir masa hazırladık bizim sınıfın hatunlarıyla önce kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek
çeyreğin yarısı simit
domates
salatalık
b.peynir
1 üçgen peynir
çay

akşamüstü saat 16:00 emirgandan çıkışa kadar kurulan sofradan gidip gelip bir attım ağzıma sabahtan sonra oturup yemek yemedim, aşağıda yazdıklarımı gün boyunca atıştırma şeklinde yedim

yarım dilim kek
1 ev açması
çok az kısır
yarım fındıklı kurabiye
3 mercimek köftesi
2 lahana sarma
1 capicino
1 bardak çay
bir de ben fındık, yumurta akı ve 1 çay bardağı pudra şekeri ile bir kurabiye yapmıştım, zeyneple konuşurken biraz fazla pişti ama yine güzeldi 3-4 tane ondan yedim
(bu arada teyzeme söyledim bu tarifi buldum güzel oldu diye 250 gr fındığı bana koysan ben de güzel olurum dedi )

eve geldiğimde bu sefer kına hazırlığına başlamak gerekti ondan önce
çay ve 1 poğaça

kınada hiçbirşey yemedim

gece geldiğimde çok açtım bir parça avucum kadar ekmek arası domates kaşar yedim

spor

kızlar piknikte bol yürüyüş ve mesudiye havasında horon, hatta otobüste dönerkende koridorda laz horonu:))))

kınada 3,5 saat hemen hemen hiç oturmadan mesudiye horonu, roman, oryantal, ankara havası vs potpori halinde oyun
ne oynak hatunum ya kapı gıcırtısında oynuyorum

kızlar birinci olmuşum az sevindim :)))

benim bir yazı yazmam gerek sanırım ama nereye yazıcam bulamadım, yardımları bekliyorum
offfffffffffffff kız uyandı bağırıyor kaçtım,
bahrcım günaydınnnnnnnnn

günaydı menümü yazayım kahvaltı yapıcam.

sabah ılık su
2 dilim tambuğday ekmek arası peynir,domates
sütlü şekersiz neskafe

ara 3 bisküvi,çay

öğlen 2 kepçe çorba,
4 kaşık fasulye (yeşil)
1 dilim ekmek

ara 3 kuru kayısı,2 ceviz

akşam çok küçük dilim kıymalı börek
yoğurtlu ıspanak yemeği

1 st. sonra 4 çilek

su 2 lt.
yeşil çay,mate çayı
spor 2 st.ütü yaptım,mesaidede hep ayakta çalıştım

toprakcım tebrik ederim, aus ve çiğdem sınavlarda başarılar dilerim..

Zeynep ablacım ekmeği sormuşsun çok büyük yapmadım bezeleri küçük borcamda zaten 1 tanesi 2 dilim ekmek kadar oldu.sadece ortadaki biraz daha büyük

Oh oh canim cok guzel bi menu harika hatta :) ama birinci oldun istedigin kadar ye canim benim zaten 400 gr bile vermisin daha ne olsun anam :)
Gunaydin canim benim tekrar tebrik ederim:)

Guzel canim menun :)

ohh kızlar bu hafta mesaj cezasından yırttım 68 mesaj yazmışım

geçen haftaki 800 kalorilik cezamı yapmadığım için bu hafta faizli yapıcam sanırım 800 kalori kaç kalori oldu bu hafta, pegasuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssss

ben beğendim canım menüyü, spor sayılmıyor ama ütü iyi kalori harcatıyor, güzell

teşekkür ederim tatlım

Oh oh canim cok guzel bi menu harika hatta :) ama birinci oldun istedigin kadar ye canim benim zaten 400 gr bile vermisin daha ne olsun anam :)

Gunaydin canim benim tekrar tebrik ederim:)

Guzel canim menun :)

fıstık birinci oldum diye değil de zaten birarada yazınca çok göründü ama çok hareketli bir gündü ve hiç tıka basa tok hissetmedim, parça parça yediğim için, o yüzden de kilo vermiş uyandım zaten:)))

Ben saymaz oldun artik canim mesajlari ama cezaya kalmamisimdir :)

Oh oh hem eglendin hem istedigini yedin hem zayifladin supersin canim benim :):)

ikinizinde biraz dengesiz olmuş ama o kadar koşturmacanın arasında iyi idare etmişsiniz

selam kızlar kızım uyanmadan bakayım dedim pegasus gördüm seni canım bir söylermisin ben hikayemi nereye yazıcam, takım cezaya kalıcak diye telaşlandım ne kadar vaktim var bilmiyorum

slm kizlar

dün ydiklerimi yazip cikmam lazim

sabah
2 dl tam bugday,1 dl beyaz peynir,1 c.k ahududu receli

ara
1 cay bardagi kefir,3 kuru kayisi

ögle

2 kase ispanakli yogurt corbasi

ara
1 elma

aksam

2 parca izgara et,salata,1 dl ekmek

su
2 lt

spor
1 saat yürüyüs

topraks cnm tekrar tebrikler,basari öykünü paylasim alanina yazarmisin,unutma lütfen ceza almayalim

kizlar 2. likten ötürü 1 ögün istediginizi yiyebilirsiniz,sadece 1 ögünde

zeynosum takimi 1 haftaligina bana ver,nasil spor yaptiririm demissin,al cnm,bu hafta takim senin,bende 1 hafta dinlenmis olurum,eti senin kemigi benim

demmay ve aus gec oldu ama insallah sinavlarda basarili olursunuz

selam kızlar kızım uyanmadan bakayım dedim pegasus gördüm seni canım bir söylermisin ben hikayemi nereye yazıcam, takım cezaya kalıcak diye telaşlandım ne kadar vaktim var bilmiyorum

cnm persembeye kadar paylasmalisin,paylasim alanina yazican cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…