Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim sana bazı şeyler tavsiye edicem eger bir yere gidiyorsam yanımda mutlaka yeyecegimi götürüyorum kendine hergün bol yeşillikli salata yap içine birazcık tavuk haşla didikle yeşil mercimek haşlasın annen salatanın içine 5 6 kaşık yeşil mercimek koy
sebze yemeği yapsın annen salkama kabına koy götür ama yemeklere çok azzz yag koysun ve mutlaka beyaz ekmek yeme onun yerine tam buğday ekmeği götür yanında 1 yada 2 dilim ve küçük bir kavanozo yoğurt koy onuda götür

Kizlaar ben geldim uzerimde bi yorgunluk bi kirginlik sanki dayak yemisim gibi tarifi imkansiz bi duygu kollarim boynum tutulmus kolumu kaldircak halim yok bilgisayari acacak halim yoktu telefondan girem dedim kalkip spor yapmam gerek kalkabilsem keske bu uzerimde agirlik neki kizlar ya dunden beri var annem nazar degmistir belki dedi dun kuzen herkezin icinde bahar sen zayifladinmi dedi normalde uyuz herkezin icinde kilomu aldiiiiiiin derdi uzataraktan simdi zayifladin lafini bi cirpida diyiverdi oglu olan teyzelerin odak noktasi oldum :):):)
Ama inanin hic halim yok yaaa kahve icsem olurmu belki enerji verir

Son düzenleme:
canım bnim menün tıpkı senin gibi harika :)

tamam cnm,sen kilonu yazmismiydin,bide zeynep hazirliyor lsteyi demi,dün ögreniyordu cünkü,nede güzel ögrenmis ama
canım normalde benim sıramdı ama annem aradı yarın misafir gelicek sende gel hizmet et diye bnde arkadaşlardan rica ett,m esinim yerime yaptı ama haftaya bosum ben yaparım toprakcıgım canım benim anllttı gece hepsini öğrendim

olmuş goncam :) sporunda güzel

screen shot tool

bu günkü kilom

photo host

yeşil çayımmm

image upload

organik tam buğday unuyla yaptığım ekmeğim
canım benim ekmeğin cok güzel görünüyor ama bir porsiyonu biraz büyük degilmi ?

menünü cok beğendim canım sınavların bitsin hem yürüyüş yap hemde netten Nivea bady yap o zman daha iyi sonuç vericek

olur,maksat ögrenmesi,yoksa dükkan kendisnin

evet cnm,cuma günleri ilk isimiz kilomuzu yazmak olsun,sonra alintilara cevap yazip menüleri yazariz

istedigin ceza olsun,ceza senin köpegin olsun

zeynep topu pekemona atti,kaytardi anlican,uyanik kadin vesselam

kaptanım bu hafta takımı bana ödünç ver bak nasıl spor yaptırıyorum listesinde spor olmayana en agır cezaları veririm asla mazeret kabul etmem itirz edene 2 katı ceza bulmuşlar senin gibi tatlı kaptanı kaytarıyorlar
kaptanım anneme misafir gelicegini bilmiyordum ama haftaya kimseye söz vermedim kendimi tamamen buraya endeksledim spordan çıkar hemen eve gelirim listeyide ben yaparım diğer arkadaşlarda kontrol eder

canım cok az öğlen ve akşam neden ekmek yemedin

cok geçmiş olsun canım mevsim geçişleri kahve yerine yeşil cay içsen ama şekersiz

düsüneyim cnm,sana bir care bulmak icin,haber veririm
Bul kaptan ya cok ihtiyacim var inaninki gercekten zayiflamak istiyorum ben
ben bugün nöbetçiyim çıkcam birazdan 4 te başlıyo nöbetim.artık yarın görüşürüz.telefondan giriyorum bende zorla ama cvp yazamıyorum sayfa ağır geliyor telefona sanırım.
Kolay gelsin canim ilk basta bende yazamiyorum sandim megersem giris yap dememisim giris yaptim simdi hep acik telefonda surekli giriyorum yorum yapabiliyorum canisi
Aşkolsun yaaaa,

Nooldu kuzuuuum, ilgi alaka mı istiyorsun sen? Kıyamam ben sanaaaaa. Gel ben seni seveyim biraz...
Valla cok ilgi alaka istiyorum yaaa bende seni seviyorum canim benim
baharcım gördüm seni kusura bakma geçmişi okudum çıkıcam şimdi öpüyorum
Onemli degil fistik yarin konusuruz bende seni cook optum
Makarnayi neyli yiyosun fistik menun guzel yarim paket biskuvi fazla degilmi
olmaz olmaz olmaz diye diye yoruldum ya onlar hem zararlı hem kalorisi yüksek diyetisyen de kesinlikle içme dedi tadı da cok kötü zaten kızlar siz ne diyosunuz ben anlatamadım da
Bencede tadi cok kotu canim ya
kizlar liste hazir
2. olduk
topraks cnm tebrikler bireysel 1. sensin
acil cikmam lazim hepinizi tebrik ediyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-79.html#post30190439
Aaayy cok mutlu oldum hem takim adina hem topraks adina tebrik ederim canim benim herhafta birinci olursun insallah:):):):♡♡
cnm bence sen güzel bi iş bul bulabiliyosan sonrada direk cık dinleme hic ordakileri

yasasınnn hihihi haftaya birinciliğe yükselelim yine kızlar
Canim bende ayrilmak istedim de olmadi

Zeynep abla cok guzel bilgilerde ben bunlari nerde yicem yer yokk

Zaten ben seker kullanmam zeynep abla seker olmadigi icindr cay kahve sifir kalori oluyo

İyi geceler hanımlar, Yarın sabaha herşeyimi hazırladım, gitmeden iyi birkahvaltı yapacağım ve kahvaltda sınır tanımayacağım çünkü 12'ye kadar birşey yiyemeyeceğim, hatta eşimcevizli sucuk aldı enerji versin zihnimi açsın diye, sonra niye böyle demeyin Duanızı esigrmeyin Aus'cum sana da başarılar canım

allah zihin açıklığı versin canım benim ausa ve sana hepsini verirsiniz inşallah

başarılar bitanem dualrımız hem seninle hemde ausenciayla

tatlım oturduğun masada ye yada binaya girerken merdiven yok mu otur merdivene ye yada cafe yok mu calıstıgın yere yakın git bir cay al kendine çıkart erzaklarınıda bir güzel ye

bazen domatesli yapıyorum yanında yogurt da yiyorum bazen sade yapıyorum yine yogurtlu yiyorum yurtta kalırken sebzeli yapıyoduk sen böyle sorunca o geldi aklıma nasıl özledim o günleri o makrnaları...
yuppiiii içiyorum hemen kızlar agızdaki mikrop yani hani beyaz kabarcıga ne iyi gelir agzımın içinde heryer beyaz kabarcık olmuş :2:
karadut pekmezi al hemen geciriyo ben ameliyat oldugumda kullandıkları aletlerle dilim kesilmiş kac gün acısını cektim sonra aklıma geldi doktorumu arayıp sordum karadut pekmezi ye dedi hemen gecirdi
basarılar ikinize de

yuppiiii içiyorum hemen kızlar agızdaki mikrop yani hani beyaz kabarcıga ne iyi gelir agzımın içinde heryer beyaz kabarcık olmuş :2:

karadut pekmezi müthiş bişeydir şiddetle tavsiye ederim ağız içinde tüm kabarmalara dişeti hastalıklarına iyi geliyor 1-2 güne tamamen geçiyor

pişti olmuşuz yine geçmişten geldiğim için görmüyorum mesajları

Günaydın kızlar, sınava gitmeden vaktim varken listemi yazayım dedim

Kalkar kalmaz ılık limonlu su

Kahvaltı; 2 poğaça,bol yeşillik,bitki çayı

Ara;şeftali 1 tane

Öğlen;Çikolatalı süt 85 kalori

Ara; Badem 6tane

Akşam; 1 şişe yakın tavuk şiş, 4 yk bulgur pilavı, 1 bardak ayran, 1 kase domates çorba

Su; 3 lt su
Spor ; 5 km yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…