- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var ben isden ayrilamadim birakmadilar ve ben zayiflamak istiyorum oglen yemek secenegim cok az ne yalan soyleyim ya doner ya dimit ya cig kofte ya corba o kadar ev yemekleri yapan yer yok olan varsada cok pahalidir aldigim uc kurusuda yemege veremem bide calistigim yer pasajda bir buro haritaciyiz oglenleri bile dolu oluyo buro evden yemekde getiremiyorum ama ben cok zayiflamak istiyorum incecik olmak istiyorum acil yardima ihtiyacim varyaa
canım bnim menün tıpkı senin gibi harika :)dün yediklerimi yazayim hemen,sonra kahvalti yapip gelirim
sabah
2 dl tam bugdayli tost beyaz peynirle,ve 2 lokma köy peyniri,1 zeytin,salata
ara
biraz üzüm,1 cay bardagi kefir
ögle
1 kepce corba,ton balikli salata,1 dl ekmek
ara
4 cilek,4 badem
aksam
1 kase yogurtlu ispanak corbasi,(icinde 2 kasiga yakin bulgur vardi),1 parca firinda tavuk,salata
su
2 lt
spor
30 dk yürüyüs,30 dk zumba
canım normalde benim sıramdı ama annem aradı yarın misafir gelicek sende gel hizmet et diye bnde arkadaşlardan rica ett,m esinim yerime yaptı ama haftaya bosum ben yaparım toprakcıgım canım benim anllttı gece hepsini öğrendimtamam cnm,sen kilonu yazmismiydin,bide zeynep hazirliyor lsteyi demi,dün ögreniyordu cünkü,nede güzel ögrenmis ama
benim dünkü menüm şöyle:
sabah ılık su
1 kase müsli ve süt
şekersiz sütlü neskafe
ara 2 ceviz 2 kuru kayısı
öğlen sebze çorbası 2 kepçe (içinde bulgur ve şehriye vardı)
tavuk ızgara 4parça kanat
ara 1 elma
akşam kuru köfte 3 tane
1 kepçe çorba mercimek
yoğurt,yarım dilim tam buğday ekmeği
salata
ara 1 dilim kavun
su 2 lt. yeşil çay +mate 1 fincan
yürüyüş 1 saat,50 twist
bütün gün temizlik..
canım benim ekmeğin cok güzel görünüyor ama bir porsiyonu biraz büyük degilmi ?
screen shot tool
bu günkü kilom
photo host
yeşil çayımmm
image upload
organik tam buğday unuyla yaptığım ekmeğim
Çok geçmiş olsun canım, Allah babanı başından eksik etmesin, babalar neden böyle bende bilmiyorum benim babam günde 2 paket sigara içiyor,ne dediysek anlamıyor
Menün güzel canım, o twistide yanların yandığınıhissedene kadar yap canım, ben spor salonuna ilk başladığımda 300 taneyle başlamıştım
öğlen hiç olmamış, kuru fasulye baklagillerde kalorisi en yüksek olanı, ayrıca yanında makarna yemişsin hadi makarnayı yedin ekmeği niye yedinDiğeri beğendim, sporda çok güzel
Süper gadunnnnn
Canım menün harika, çok dengeli,protein, karbonhidrat hesini dengede tutabilmeyi başarmışsın
Heee ondan aradığımda açmadın telefonu
tebrik ederim ablacım,idolümsün vallahi, şakamaka aramızda 10 kilo kaldıDaha dur çocuklarıdoğurmadan önceki kilona ineceksin inşallah
daha çok var bebeğim sana yetişemem nasıl yetiyim ama sporun yanında yürüyüş harika geldi hem vücudum alıştı hemde daha kolay kilo vermeye başladım
Yanılmıyorsam Hugocuk senin için birşeyleryazmıştı ve bende ona katılıyorum canım, Kabızlık varsa pegasusun tavsiye ettiği kiviyi denemeni tavsiye ederim, o gündür bugündür sadece 3 tane kivi yedim ve belki günde 3 kere bile tuvalete çıktığım oluyor
Güzel menü kaptan
Çok güzel,akşam kavunun yaına 1lokmacıkpeynir yersen ya da üzerine süt içersen onun dengelemiş olursun kendini
menünü cok beğendim canım sınavların bitsin hem yürüyüş yap hemde netten Nivea bady yap o zman daha iyi sonuç vericekKızlar dün ki menümü yazayım hemen
kalkar kalkmaz; 1 bardakılık limonlu su
Kahvaltı 1 dilimhellim, bol yeşillik, 1 dilim ekmek ,bitki çayı
Ara; 1 tane şeftali
Öğlen; bol yeşillikli az bulgurlu kısır, 5 tane biberiye turşusu, 1 bardak ayran
Ara; 3 forum bisküvi 5badem, yeşil çay
Akşam; 5 yk kabak yemeği, bol salata, 4 kaşık yoğurt 1 dilim ekmek
Ara; 3 tane form bisküvi
Su; 3 lt
Spor yok, gece 4'e kadar ders çalıştım o sayılır mı :2:
Bu arada kilo vermem 3 haftadır düzenli hep 400 gr gidiyor, bu gidişle 1 ayda 2-2.5 kilo vereceğim ki bence az görünüyor, bakalım hayırlısı.. Takıma bu hafta başarılar diliyorum. İnşallah dereceye gireriz
Sınavdan sonra belim için bu hareketi yapmayı düşünüyorum şikayetçiarkadaşlar deneyebilir,günde 300'le başlayacağım
afiyet olsun cnm,suyu arttir ve nesfit ne kadar yedin:44:
afiyet olsun cnm ,ceyrek somun ekmek cok degilmi,hemde saglikli degil diyetteyken beyaz ekmekten uzak durmak lazim,
öglen döner hic olmamis,yagli yagli,
aksam az olmus 2 kasik patlican yemegiyle doyulurmu,ekmek te 1 dl m yersen daha iyi aksamlar
ayrica aralar yok,takim kurrallari ihlalinden uyari alabilirsin dikkat et lütfen
bide unutmadan bu hafta 500 gr aldigin icin
cezan 500 kalorilik spor ve 500 mekik,haftaya cumaya kadar bunlari yaptigin spora ek olarak bitir lütfen
cnm bos ver diyetisyeni,onun tartisini yanlis kabul et,kendi tartina göre ayarla artik kendini,haftaya mutlaka görürsün inaniyorum ben
hesapladim cnm,0,66 cikiyor ortalama
günaydin cnm
rapunzel nerde,kilosunu bildirmedi,daha uyuyormu yoksa
pardon,sen kimsin,cikartamadim:44:
hakkinda hayirlisi cnm,ekleriz yeniden
zumba eglenceli,biz coluk,cocuk aciyoruz tv yi,basliyoruz zumbaya
0,66 cnm,virgülden sonraki 3.rakam 5 ve üzeriyse yuvarliyoruz
misafirde zor valla,sizede ne cok misafir geliyormus,eliniz isten cikmiyordur,simdi siz misafir agirlaya,agirlaya hamaratlikta rekorda kirmissinizdir
cnm benim öglen makarnayla ekmek olmamis,aksamda 3 kasik yogurtla doyulurmu,hic olmamis,ekmekte 2 dl,1 dl ye aksamlari,metabolizma yavas calisir aksam,daha kolay sindirirsin,ayrica sen böyle az yersen zor kilo verirsin
lütfen listeni düzene oturt,haftaya oylamayla takima alinabilirsin,saglikli beslenelim,yaglari kaybedelim:13:
afiyet olsun
yine öglen azcik yemissin,2 kasik makarna ck az,yanina izgara et yiyebilirdin
yarim paket eti form da kac tane oluyor,diyet bisküviler 3 ü gecmesin
aksam da az olmus,1 dl ekmek yeseydin
okudum az önce corba ictim diye ekmek yok demissin,tamamda cnm benim bir önceki günde makarna yemissin,orda ekmek var ama
zeynosum senin bir lafin vardi,yeri gelmisken söylim
"kizlarrr meyve yerken süt veya ayranla destekleyelim"
sporuna bayildim cnm,bu ne azim masallah
bulasicimidir acaba,bütün takima gecse bu spor azmi
olur,maksat ögrenmesi,yoksa dükkan kendisnin
evet cnm,cuma günleri ilk isimiz kilomuzu yazmak olsun,sonra alintilara cevap yazip menüleri yazariz
istedigin ceza olsun,ceza senin köpegin olsun
zeynep topu pekemona atti,kaytardi anlican,uyanik kadin vesselam
canım cok az öğlen ve akşam neden ekmek yemedindünkü menüm
sabah
domates 4 zeytin peynir ve 2 dilim ekmek
ara
1 elma
öğlen
4 kaşık makarna salata
ara
1 bardak süt
yarım paket eti form
akşam
2 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği zeytinyağlı
spor:20 dk twist step
su 2.5 lt.
cok geçmiş olsun canım mevsim geçişleri kahve yerine yeşil cay içsen ama şekersizKizlaar ben geldim uzerimde bi yorgunluk bi kirginlik sanki dayak yemisim gibi tarifi imkansiz bi duygu kollarim boynum tutulmus kolumu kaldircak halim yok bilgisayari acacak halim yoktu telefondan girem dedim kalkip spor yapmam gerek kalkabilsem keske bu uzerimde agirlik neki kizlar ya dunden beri var annem nazar degmistir belki dedi dun kuzen herkezin icinde bahar sen zayifladinmi dedi normalde uyuz herkezin icinde kilomu aldiiiiiiin derdi uzataraktan simdi zayifladin lafini bi cirpida diyiverdi oglu olan teyzelerin odak noktasi oldum :):):)
Ama inanin hic halim yok yaaa kahve icsem olurmu belki enerji verir
Bul kaptan ya cok ihtiyacim var inaninki gercekten zayiflamak istiyorum bendüsüneyim cnm,sana bir care bulmak icin,haber veririm
Kolay gelsin canim ilk basta bende yazamiyorum sandim megersem giris yap dememisim giris yaptim simdi hep acik telefonda surekli giriyorum yorum yapabiliyorum canisiben bugün nöbetçiyim çıkcam birazdan 4 te başlıyo nöbetim.artık yarın görüşürüz.telefondan giriyorum bende zorla ama cvp yazamıyorum sayfa ağır geliyor telefona sanırım.
Valla cok ilgi alaka istiyorum yaaaAşkolsun yaaaa,
Nooldu kuzuuuum, ilgi alaka mı istiyorsun sen? Kıyamam ben sanaaaaa. Gel ben seni seveyim biraz...
Onemli degil fistik yarin konusuruz bende seni cook optumbaharcım gördüm seni kusura bakma geçmişi okudum çıkıcam şimdi öpüyorum
Makarnayi neyli yiyosun fistik menun guzel yarim paket biskuvi fazla degilmidünkü menüm
sabah
domates 4 zeytin peynir ve 2 dilim ekmek
ara
1 elma
öğlen
4 kaşık makarna salata
ara
1 bardak süt
yarım paket eti form
akşam
2 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık patlıcan yemeği zeytinyağlı
spor:20 dk twist step
su 2.5 lt.
Bencede tadi cok kotu canim yaolmaz olmaz olmaz diye diye yoruldum ya onlar hem zararlı hem kalorisi yüksek diyetisyen de kesinlikle içme dedi tadı da cok kötü zaten kızlar siz ne diyosunuz ben anlatamadım da
Aaayy cok mutlu oldum hem takim adina hem topraks adina tebrik ederim canim benim herhafta birinci olursun insallah:):):):♡♡kizlar liste hazir
2. olduk
topraks cnm tebrikler bireysel 1. sensin
acil cikmam lazim hepinizi tebrik ediyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...arismasi-sonuc-listeleri-79.html#post30190439
Canim bende ayrilmak istedim de olmadicnm bence sen güzel bi iş bul bulabiliyosan sonrada direk cık dinleme hic ordakileri
yasasınnn hihihihaftaya birinciliğe yükselelim yine kızlar
canım benim sana bazı şeyler tavsiye edicem eger bir yere gidiyorsam yanımda mutlaka yeyecegimi götürüyorum kendine hergün bol yeşillikli salata yap içine birazcık tavuk haşla didikle yeşil mercimek haşlasın annen salatanın içine 5 6 kaşık yeşil mercimek koy
sebze yemeği yapsın annen salkama kabına koy götür ama yemeklere çok azzz yag koysun ve mutlaka beyaz ekmek yeme onun yerine tam buğday ekmeği götür yanında 1 yada 2 dilim ve küçük bir kavanozo yoğurt koy onuda götür
canım bnim menün tıpkı senin gibi harika :)
canım normalde benim sıramdı ama annem aradı yarın misafir gelicek sende gel hizmet et diye bnde arkadaşlardan rica ett,m esinim yerime yaptı ama haftaya bosum ben yaparım toprakcıgım canım benim anllttı gece hepsini öğrendim
olmuş goncam :) sporunda güzel
canım benim ekmeğin cok güzel görünüyor ama bir porsiyonu biraz büyük degilmi ?
menünü cok beğendim canım sınavların bitsin hem yürüyüş yap hemde netten Nivea bady yap o zman daha iyi sonuç vericek
kaptanım bu hafta takımı bana ödünç ver bak nasıl spor yaptırıyorum listesinde spor olmayana en agır cezaları veririm asla mazeret kabul etmem itirz edene 2 katı cezabulmuşlar senin gibi tatlı kaptanı kaytarıyorlar
kaptanım anneme misafir gelicegini bilmiyordum ama haftaya kimseye söz vermedim kendimi tamamen buraya endeksledim spordan çıkar hemen eve gelirim listeyide ben yaparım diğer arkadaşlarda kontrol eder
canım cok az öğlen ve akşam neden ekmek yemedin
cok geçmiş olsun canım mevsim geçişleri kahve yerine yeşil cay içsen ama şekersiz
tamam bitanem iç hadi :)Zaten ben seker kullanmam zeynep abla seker olmadigi icindr cay kahve sifir kalori oluyo
tamam bitanem iç hadi :)
İyi geceler hanımlar, Yarın sabaha herşeyimi hazırladım, gitmeden iyi birkahvaltı yapacağım ve kahvaltda sınır tanımayacağım çünkü 12'ye kadar birşey yiyemeyeceğim, hatta eşimcevizli sucuk aldı enerji versin zihnimi açsın diye, sonra niye böyle demeyinDuanızı esigrmeyin Aus'cum sana da başarılar canım
İyi geceler hanımlar, Yarın sabaha herşeyimi hazırladım, gitmeden iyi birkahvaltı yapacağım ve kahvaltda sınır tanımayacağım çünkü 12'ye kadar birşey yiyemeyeceğim, hatta eşimcevizli sucuk aldı enerji versin zihnimi açsın diye, sonra niye böyle demeyinDuanızı esigrmeyin Aus'cum sana da başarılar canım
tatlım oturduğun masada ye yada binaya girerken merdiven yok mu otur merdivene ye yada cafe yok mu calıstıgın yere yakın git bir cay al kendine çıkart erzaklarınıda bir güzel yeBul kaptan ya cok ihtiyacim var inaninki gercekten zayiflamak istiyorum ben
Kolay gelsin canim ilk basta bende yazamiyorum sandim megersem giris yap dememisim giris yaptim simdi hep acik telefonda surekli giriyorum yorum yapabiliyorum canisi
Valla cok ilgi alaka istiyorum yaaabende seni seviyorum canim benim
Onemli degil fistik yarin konusuruz bende seni cook optum
Makarnayi neyli yiyosun fistik menun guzel yarim paket biskuvi fazla degilmi
Bencede tadi cok kotu canim ya
Aaayy cok mutlu oldum hem takim adina hem topraks adina tebrik ederim canim benim herhafta birinci olursun insallah:):):):♡♡
Canim bende ayrilmak istedim de olmadi
Zeynep abla cok guzel bilgilerde ben bunlari nerde yicem yer yokk
yuppiiii içiyorum hemen kızlar agızdaki mikrop yani hani beyaz kabarcıga ne iyi gelir agzımın içinde heryer beyaz kabarcık olmuş:2:
iyi geceler canım :)kızla iyi geceler :))
bazen domatesli yapıyorum yanında yogurt da yiyorum bazen sade yapıyorum yine yogurtlu yiyorum yurtta kalırken sebzeli yapıyoduk sen böyle sorunca o geldi aklıma nasıl özledim o günleri o makrnaları...Bul kaptan ya cok ihtiyacim var inaninki gercekten zayiflamak istiyorum ben
Kolay gelsin canim ilk basta bende yazamiyorum sandim megersem giris yap dememisim giris yaptim simdi hep acik telefonda surekli giriyorum yorum yapabiliyorum canisi
Valla cok ilgi alaka istiyorum yaaabende seni seviyorum canim benim
Onemli degil fistik yarin konusuruz bende seni cook optum
Makarnayi neyli yiyosun fistik menun guzel yarim paket biskuvi fazla degilmi
Bencede tadi cok kotu canim ya
Aaayy cok mutlu oldum hem takim adina hem topraks adina tebrik ederim canim benim herhafta birinci olursun insallah:):):):♡♡
Canim bende ayrilmak istedim de olmadi
Zeynep abla cok guzel bilgilerde ben bunlari nerde yicem yer yokk
karadut pekmezi al hemen geciriyo ben ameliyat oldugumda kullandıkları aletlerle dilim kesilmiş kac gün acısını cektim sonra aklıma geldi doktorumu arayıp sordum karadut pekmezi ye dedi hemen gecirdiyuppiiii içiyorum hemen kızlar agızdaki mikrop yani hani beyaz kabarcıga ne iyi gelir agzımın içinde heryer beyaz kabarcık olmuş:2:
basarılar ikinize deİyi geceler hanımlar, Yarın sabaha herşeyimi hazırladım, gitmeden iyi birkahvaltı yapacağım ve kahvaltda sınır tanımayacağım çünkü 12'ye kadar birşey yiyemeyeceğim, hatta eşimcevizli sucuk aldı enerji versin zihnimi açsın diye, sonra niye böyle demeyinDuanızı esigrmeyin Aus'cum sana da başarılar canım
yuppiiii içiyorum hemen kızlar agızdaki mikrop yani hani beyaz kabarcıga ne iyi gelir agzımın içinde heryer beyaz kabarcık olmuş:2:
bazen domatesli yapıyorum yanında yogurt da yiyorum bazen sade yapıyorum yine yogurtlu yiyorum yurtta kalırken sebzeli yapıyoduk sen böyle sorunca o geldi aklıma nasıl özledim o günleri o makrnaları...
karadut pekmezi al hemen geciriyo ben ameliyat oldugumda kullandıkları aletlerle dilim kesilmiş kac gün acısını cektim sonra aklıma geldi doktorumu arayıp sordum karadut pekmezi ye dedi hemen gecirdi
basarılar ikinize de
tatlım oturduğun masada ye yada binaya girerken merdiven yok mu otur merdivene ye yada cafe yok mu calıstıgın yere yakın git bir cay al kendine çıkart erzaklarınıda bir güzel ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?