Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

takım arkadaşlarım takımda motivasyon bozukluğu yok öğlede görülmesini istemiyorum biz burda eylenerek ve birbirimizi motive ederek sağlıklı bir sekilde kilo vermeye çalışıyoruz ve bu arada harika arkadaşlıklar kurduk . sizler benim ailemden oldunuz resmen hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
takım kaptanım canım benim iyiki bizim takım başkanısın senin sayende nerdeyse her hafta dereceye giriyoruz.

aus canım benim hastalığa inanki cok üzüldüm aynı akşam seni tekrar aradım ama uygun değildin herhalde bakmadın teline. en kısa zamanda iyileş bebeğim. sensiz takım olmaz

Kızlar çok yorgunum o yüzden elim ayağım titredi yazmıştım, uyuyacaktım ama uyuyamadım, Pegasus nolur benim cezamı kes canım yaaa, bu arada Kayınvaliden nasıl oldu..

güzelim bittimi temizliğin ? iyi günlerde kirlensin ayraklarını uzat dinlen biraz canım
senin cezanı ben vericem

menü güzel olmus kolay gelsin dicem de çoktan bitmiştir zaten
haftasonu birazck dengesiz olmuş

güzel olmus

Uyuyorumdur canım , her daim araşabiliriz

Zeynep var ya , konuşanlar bilir onunla telde , burada nasıl cıvıl cıvılsa , konuşurken onun 1000 katı yahu , psikolog gibi ses tonu var zaten , yumuşacık , eklem ağrılarına bile iyi gelir valla

Bugün akşam üstü biraz arttı ağrım ama şimdi iyiyim , doktorum hastalanmış kontrolüm ertenlendi bugün .

Tembel tembel yatıyorum evde

yemek yedin mi canım yusufla kim ilgleniyor cocugum yanlızmı kaldı offfff ev yakın olsaydı inan sana ben bakardım uzaktan anca bu kadar oluyor birazdan arıyıcam canım konuşalım cok merak ettim seni

ayyy cok teşekkür ederim canım benim ben hep öyleyim çevreme pozitif enerji veririm dilberde okuyor su anda yanımda kızım eğilmiş öpüyor beni canım annem benim diye :)

yemek yedin mi canım yusufla kim ilgleniyor cocugum yanlızmı kaldı offfff ev yakın olsaydı inan sana ben bakardım uzaktan anca bu kadar oluyor birazdan arıyıcam canım konuşalım cok merak ettim seni

Yedik canım , yusuf gündüz bir ara arkadaşımdaydı , onunda 4 yaşında oğlu var , akşamda babası ile oynuyor.

Sıkılıyor tabii , beni yatarken görmeye alışık değil .Gelip gelip karnımı öpüyor , geçsin diye

Canım benim söylemen yeter , konuşmuştuk telde de , akraba kadar yakın hatta daha yakın arkadaşlar , komşular var , yemeğimi neredeyse yedirecekler . Ama sende gelsen fena olmazdı , laflardık

ayyy cok teşekkür ederim canım benim ben hep öyleyim çevreme pozitif enerji veririm dilberde okuyor su anda yanımda kızım eğilmiş öpüyor beni canım annem benim diye :)

O çoooook şanslı bir kız

Hadi bir de benim için öpüşüverin şimdi

Eşim geldi çıkayım bende , gece giremem , yatarım erken , sabah görüşürüz kısmetse.

geçmiş olsun ya salgın var heralde herkes hasta olmus
menün güzel olmuş

kızlar bizim evde ikilem yaşanıyor canım kızım dilberimin notlarına baktık bütün notları süper otesi hukuk dersi ortalası 98 ve benim kızım 98 almış maşallah benim dünya güzeli kızıma birde çok yaşayasıca oğlum o da haylazlığa vurdu işi lise 3 e gidiyor ve bu çocuk beni cok yoruyor hadi ali ders çalış diye diye dilimde tüg bitti bu çocuk orta okulu okul birincisi olarak bitirdi ne ve sbs de güzel puan alarak Anadolu lisesinde okuyor oğlum beni öldürdün sen. kızıma bir gün çalış demedim gece uyamadan ders calısıp sınava giriyor yavrum.

O çoooook şanslı bir kız

Hadi bir de benim için öpüşüverin şimdi

Eşim geldi çıkayım bende , gece giremem , yatarım erken , sabah görüşürüz kısmetse.
tamam bitanem gece bende gelicem 10 da herkes mümkünse burda olsunda iki lafın belini kıralım :)

rapunzel balım geçmişten çıkamadın bir türlü bende şimdi çıkıyım erciyes dagı kadar ütü beni bekliyor :) yarında eşimin annesi tayzeleri onların kızları geliyor nohut ıslatıyım yarın pişiricem.

Canım benim yaa , erkek çocuğu için biraz aklın karıştığı , derslerden başka yerlere yöneldiği bir dönemde oğlun . Ama meraklanma , okul birinci olmuş bir çocuk , yine seni ve kendini üzmeyecek tercihler yapacaktır üni.de de .Az biraz üzerine gitme , dilberede kocaman tebrikler aus ablasından

lafı ağzımdan almıssın tam da bunları söylicektim aynen katılıyorum

kıyamam ben yusufa ya annesini yatarken görmek istemiyomuş :)

menülerimi yazıyım..cumartesi

sabah
domates biraz peynir 2 yumurta 2 dilim ekmek

ara
1 elma
ara
1 bardak süt
öğlen 8 kaşık kabak 4 kaşık pilav 3 kaşık yogurt

akşam
kahvaltı türü yemiştik
2 dilim ekmek
domates kavurması
zeytin
peynir

spor 60 dk yürüyüş

su 2 lt

pazar

sabah
2 dilim ekmekle peynirli tost 4 zeytin

ara 1 elma

ara 1 bardak süt

öğlen
yumrtasız menemen domates biber kavurması gibi oluyo
2 dilim ekmek
peynir

ara
12 çilek

ara
1 bardak süt

akşam
4 kaşık makarna
4 kaşık bezelye
bol salata

ara
1 bardak süt

spor:25 dk twist step 45 dk yürüyüş 200 mekik
su 2 lt

Son düzenleme:
500 kalori ceza o deil fistik bi hafta icinde cumaya kadar 500 kalorilik spor yapacaksin[/QUOTE]

hmmm güzelmiş peki 500 kalorilik spor ne kadar oluyo?çok soruyorum dimi ama üşeniyorum nette bakmaya

güzel olmuş menün.

pazarda güzel ama bezelyenin kalorisi yüksek öğlen tüketsen daha iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…