canım benim hafta sonu sınavdaydım ara yapamadım.öğlen ve akşamları birleştirdim erken yedim geçe kalmasın diye.spor içinde merdivenden düştüm geçen hafta lif kopması olmuştu ondan dolayı yapamıyordum.halende yapmam gerekirken yapmaya çalışıyorum.öğlen yaptım şuan blimin ağrısından duramıyorum.cezadan önce sağlık diyiyorum ben..cimcime sude beslenme düzenini beğenmedim ara yok ama akşam yemeklerine yükleniyorsun mümkün olduğu alşamları hafif ye bu hafat spor yok yazısını okuduğumda ceza vericem demiştim sana cezanıda veriyorum canım kaptandan izin cıktı spor yapmadığın hergün için300kalori 150 mekik ve 1 saat yürüyüş cezan var kolay gelsin canım
hemen dünkü menümü yazayım arkadaşım gelicek geçmişe sonra dönerim
sabah ılık suyum
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı kadar pekmez
ara 1 dilim kavun 1 bardak süt yy.
öğlen 2 dilim kepek ekmek arası domates peynir çay
ara 10 çiğ fındık
akşam etli patlıcan yemeği
4 kaşık buğday salatası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 bardak ayran
akşam yemeğe misafirim vardı öğleni yemek hazılarken geçiştirdim.
sütlaç yapmıştım hiç yemedim
spor 45 dk. lesli
su 2 lt. yeşil mate çay 1 fincan..
dünkü menüm (biraz rahatsızdım)
sabah
domates tabağı
ara- öğlen
2 dilim ekmek zeytin peynir (iş yapıyordum ayakta atıştırdım vakti geçmesin diye)
ara
1 buzparmak
akşam
2-3 dilim ekmek
domates kavurması
zeytin
peynir
(misafir vardı çayın yanında atıştırma olarak akşam yemeğini de aradan çıkarttım)
spor 30 dk yürüyüş
su 2 lt
menüler dengesiz olmuş ana öğün 3 kere zorunlu grupta pegasus uyarmıştı beni ama 3 saat yürüyüş çok iyi..bugünün menüsü
sabah
pazara gittik dönüşte öğle saati gelmişti zaten geç kalktım
öğlen
yumrtaı menemen
2 dilim ekmek
domates peynir
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
akşam
hünkar beğendi 2 kaşık
1 dilim yoktu ekmek
bol salata
ara
1 bardak süt
ara
1 elma (çilek yiyecektim o kadar laf söyledim size ondan yiyemedim boğazımdan geçmez yarın 11 veya 3te yicem hakkımı)
spor:3 saat yürüyüş
su 2 lt
sınav günü olmasına rağmen fazla olmamış iyi bence.temizlikte kolay gelsin canım..Günaydın kızlar, temizlik başlamadan dün kimenümü yazayım dedim
Kalkar kalkmaz; 1 bardak limonlu ılık su
Sabah; 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim ekmek
Ara; ( sınavda olduğumdan yanımda olanı yedim) 4 tane missbon
Öğlen; 4 yk pilav, 4 yk kuru fasulye, bol yoğurt, 5 tane biberiye turşusu
Ara; yarım dilim kavun, 1 bardak süt
Akşam , 1 tost (hellimli) , domates salatalık, 2 zeytin....
Su; 2.5 lt
Spor; 1 saat yürüyüş
düzensiz olmuş simit yarım yarım yemeseydin keşke.03.05.2013 cuma
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su
1 k.k kadar lahytpeynir,
3 zeytin,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
yarım simit,
ara:
yarım simit,
1 bardak 5i biryerde çayı,
1 bardak çey,
öğle:
yarım lahmacun,
2 kaşık tavuk söte,
1 kaşık salata,
ara:
1 bardak ayran,
akşam:
3 kaşık tavuk sote,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
sipor yok
su 3 lt
04.05.2013 cumartesi:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 bardak çay,
1k.k.peynir,
1 dilimtam tahıllı ekmek,
8 adet acı süsbiberi turşusu,
ara yok:
öğle:
4 kaşık nesfit yarım çay bardağı sütle..
ikindi:
3 kaşık mantı,
4 kaşık tavuklu mantarlı sote,
2 kaşık yoğurt
akşam yok saat 16.00 da yediğim için bir daha akşam yemek yeme ihtiyacı duymadım.
spor yok,
3,25 lt su,
05.05.2013 pazar:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 çatal acıbiber salçası,
yarım haşlanmış yumurta,
1 adet zeytin,2 ince dilim peynir,
2 adet közlenmiş biber,
2 adet tamtahıllı ekmek,
ara yok sınavdaydım..sınav sonrası kayınvalidemler piknikteydi yanlarına gittik,
1 yek kaşığı yumurtalı çiğköfte
yarım lavaşta tesi kebabı yedim.Eki Görüntüle 703818
akşam birşey yemedim çok toktum sadece 3 bardak çay içtim.
su:2,5 litre
spor:
45 dak eliptik bisiklet 182 tane twist
çok geçmiş olsun canım sağlık çok önemli taşlı kesede ameliyatsız tamamen iyileşmiyor..tekrar çok geçmiş olsun..Merhaba arkadaşlar ,
Geçmişe bakamadım ama zeynepciğimden haberi aldınız sanırım . Perşembe akşamından itibaren hastanelerdeyim.
Safra kesem problemleydi zaten , geçen sene bir operasyon geçirmiştim ama doktor mutlaka alınması gerektiğini söylemişti saframın , bense hep erteledim bu ameliyatı. Maalesef yine taşın kanalı tıkaması ile iltahaplanma ve safrada şişme oluşmuş.Ağrısını tarif edemem , doğumdan beter.
Şimdi ameliyat için iltihabın kurutulması bekleniyor.Bunun için yoğun ilaç programı var ve ağrılara katlanablmem için her gün iğneler ve 4 saat serum alıyorum.
Sınavlara girdim hafta sonu ama nasıl girdim , cumartesi sabahı önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya , oradan sınava. Sırayı sıka sıka bitirdim sınavı.Son anda da elimdeki damar yolu kapıya takıldı ve çıktı.Kan boşalıyor ,zaten halsizdim derken küt diye yığıldım yere , yine hastaneye.
Pazar günü olan sınavıma da aynı şekilde gidebildim .
Bugün yine ultrason çekimim var , duruma bakılacak . En kısa zamanda da ameliyata alacaklar. Ağrılarım hafifledi ilaçlarla.Ama bulantım çok.
Yediklerim çok düzensiz . Serumlardan dolayı da malum bir şişme söz konusu.
Bu hafta takım için nasıl bildirim yapsam daha az zararlı olursa onu uygulayalım . İzinli olmam takımın faydasına olursa o şekilde yazılayım .
kolay gelsin menü gzell.Eveeeeet
Sabah 6:30 da kalktım 1 saat yürüyüp geldim, balkonda kahvaltımızı yaptık, 30 dk Demmayın paylaştığı siteden cardio yaptım. Takımın geçmişini okudum bir yandan da kızımla ilgileniyorum, ama arık yeter 5 dk sonra temizlik başlıyor. Komşuları rahatsız etmiyim diye bekledim bu kadar , artık uyansınlar ama di mi?
Dün yediklerim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım gevrek
1 dilim peynir
3 zeytin
şekersiz çay
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
yarım dilim ekmek
Ara
1 bardak ice tea
2 fındık
Akşam
3 kaşık ıspanak
3 kaşık semizotlu sarımsaklı yoğurt
Ara
2 minik acıbadem kurabiyesi
Spor
50 kez parmak ucunda zıplamaca
5 dk trombolin ( eşimin heyheyleri tepesindeydi kendisi beşiktaşlı olur da ne zaman biz başarılı olsak hep trip yapar, sanki ben oynatmıyorum beşiktaşı , neyse trombolinin yay seslerine kafayı taktı, ben de bıraktım - çirkef kartal noolcak)
Su 2 lt
Öpüyorum sizi temizlik yapıyorum aralarda belki uğrarım.
günaydın kızlar gelemedim ne zamandır kusura bakmayın zaten nikah düğün bi yandan evde çocukların büyüklerin hastalığı bi yandan karışık bir haftasonu geçirdik ailece
toprak su teyzem annanem hasta dün sevgilim de hastalandı herkes enfeksiyonla mücadele ediyo
menülerimi yazıyım cumartesi günü erkek arkadaşımla sınavına gittim o yüzden biraz dengesiz yedim.
cumartesi
sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
çay
ara malesef yo
öğle
tavuk burger
az patates kızartması
2-3 yudum kola
ara
türk kahvesi
akşam
taze fasulye
mercimek çorbası
2lt su
100 mekik
pazar
sabah
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
çay
ara
yarım pohaça
öğle
hiçbişey yiyemedim yemek koşturmasından
akşam
düğün yemeğinde ilk gelen aparatiflerden
semizotu salatası
çok az kısır
1 tane sigara böreği
humus
gece
2 galete
peynir
spor olarak bol bol tepindim horonlar roman havaları yaklaşık 5 saat hiç oturmadım diyebilirim
çok geçmiş olsun.kızlarrrr ablam bugün işe gidemedi toprakla su hala çok hasta evde onlara bakıyo bir de teyzem eklendi hastalar kervanına hepsine bakıyo ablam evde internet yok haberiniz olsun
selam kızlar internete bağlanamayınca eftelyayı aradım haber versin diye ama kablolarda bir sorun varmış bağladım, çok giremem teyzemin evindeyim dün akşam toprağı da hastaneye götürdük ona da serum bağladılar sabah karşı teyzem de aynen kusma ishal üçü de hastalar, kusura bakmayın aklım burda ama en çok da kızıma üzülüyorum çünkü kusucam diye yemek yemiyo iki gündür ağzına bir iki loka hariç bişey sokmadı onu da kusuyo zaten
canım benim hafta sonu sınavdaydım ara yapamadım.öğlen ve akşamları birleştirdim erken yedim geçe kalmasın diye.spor içinde merdivenden düştüm geçen hafta lif kopması olmuştu ondan dolayı yapamıyordum.halende yapmam gerekirken yapmaya çalışıyorum.öğlen yaptım şuan blimin ağrısından duramıyorum.cezadan önce sağlık diyiyorum ben..
bende hemen dünki menümi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
60 defa parmak ucunda zıplama
2 dilim ekmek arası hellimli tost
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 kupa yeşil cay bol maydanoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen kıyma sote 100 gr
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 elma
akşam karışık sebze salatası bol salata
bol yeşil salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara
3 tane çilek
1 cay bardagi y.yaglı süt
2 kupa 7si bir arada cay
su 2.5 lt
spor eşimle beraber 2 saat yürüyüş parktaki spor aletleriyle 20 dakıka calışma
canım sınavın inşallah iyi geçmiştir . düşmüşün cok geçmiş olsun . eger diyetteysen zaten ekmek yemen hata zayıflamak ısteyen insan ekmek beyaz ekmek değil diğer ekmek türlerini tüketir senin menüne baktığımda simit tırnak pide her sey var bu hafta sınavdan dolayı öğünlerin aksamış ama bu hafta lütfen sıkı tutun işi
Valla bizim mersindeki yemeklerde ekmeksiz yenmiyor o yuzden tam bugday yada cavdar ekmei yiyorum ben canimbugün giremedim bir türlü sürekli birimler arası dolaştım.öğlende spora gittim belime çokmu yüklendim bilmiyorum ama çok ağrıyor.bugün itibariyle ekmek yemeyeceğim.yöremizin yemekleri genelde ekmekle yensede ben genede mücadelesini vereceğim diyete başladığımdan beri bir adım ilerleyemedim.spora ağırlık verim bu cuma rekor kırmak istiyorum.kendi rekorumu yani.birazcık mutlu olmaya okadar ihtiyacım varki..
saglik tabikide daha onemli canim benim gecmis olsuncanım benim hafta sonu sınavdaydım ara yapamadım.öğlen ve akşamları birleştirdim erken yedim geçe kalmasın diye.spor içinde merdivenden düştüm geçen hafta lif kopması olmuştu ondan dolayı yapamıyordum.halende yapmam gerekirken yapmaya çalışıyorum.öğlen yaptım şuan blimin ağrısından duramıyorum.cezadan önce sağlık diyiyorum ben..
bende hemen dünki menümi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
60 defa parmak ucunda zıplama
2 dilim ekmek arası hellimli tost
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 kupa yeşil cay bol maydanoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen kıyma sote 100 gr
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 elma
akşam karışık sebze salatası bol salata
bol yeşil salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara
3 tane çilek
1 cay bardagi y.yaglı süt
2 kupa 7si bir arada cay
su 2.5 lt
spor eşimle beraber 2 saat yürüyüş parktaki spor aletleriyle 20 dakıka calışma
sınavım bilmiyorum çok iyiydi diyemeyeceğim.düştüm evet ilk önce doktorada gitmedim sonra gittim lif yırtılması var dedi mümkün mertebe fazla hareket etmem gerektiğini söyledi.ama iş yerindede hareketliyim.akşama kadar oturamıyorum doğru dürüst.araları yapamıyorum yanımda getirsemde yemeye vaktim olmuyor gerçekten.bugün sabah diyetisyene gidecektim ama sabah öyle aksilikler olduki işe geç kaldım birde tahlil için gitseydim dahada geçikecektim.o yüzden kısmetse yarın gideceğim.haftada 1 gün simit yada yarım tırnaklı ekmek yiyiyorum geri kalan günlerde esmer ekmek 3-5 dilim arasında tüketiyorum.onlarda zaten pazar gününe geliyor eşimle kahvaltı keyfi yaparken oluyor.
birde grubumuzda aslında çokta motive olamıyorum.hem fazla giremiyorum hemde genelde yediğimiz içtiğimiz konularda sürekli iyi ya da ktü eleştiri var motivasyon hiç yok.paylaşımları kontol ediyorumda, sadece yediğimiz içtiğimiz şeylere yorum var.muhabbet çok az.herkes sadece günde 5 mesaj yazayım birkaç yorum yapıp kaçayım havasında.ben mi böyle algıladım bilmiyorum yanlış birşey söylüyorsam affola..azıcık adapte edici olmalıyız.kurallarımız şartlarımızda olmalı ama biraz arkadaşlık söhpette olmalı gibi geldi.yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum ama hissettiklerimi yazmak istedim.
Canim soylediklerinde haklisin ama onceden takimimiz boyle degildi cok eglenceli motiveliydi bu aralarda genelde herkezin ya isi cikti yada hastalik oldu yoksa aus kaptan wuwum toprak ve diget arkadaslar bi oldumu cenelerine yetisemezsin burda hersey konusulur dertlesilir yani anlican bu durgun gunler gecici canim yakinda takim kendini toplar o bes mesaj olayida kaptan takima daha cok ugramak icin yapti ben ilk grldigimde takima sayfalari okumaya yetisemiyordum yakinda yine oyle olur inanki
sınavım bilmiyorum çok iyiydi diyemeyeceğim.düştüm evet ilk önce doktorada gitmedim sonra gittim lif yırtılması var dedi mümkün mertebe fazla hareket etmem gerektiğini söyledi.ama iş yerindede hareketliyim.akşama kadar oturamıyorum doğru dürüst.araları yapamıyorum yanımda getirsemde yemeye vaktim olmuyor gerçekten.bugün sabah diyetisyene gidecektim ama sabah öyle aksilikler olduki işe geç kaldım birde tahlil için gitseydim dahada geçikecektim.o yüzden kısmetse yarın gideceğim.haftada 1 gün simit yada yarım tırnaklı ekmek yiyiyorum geri kalan günlerde esmer ekmek 3-5 dilim arasında tüketiyorum.onlarda zaten pazar gününe geliyor eşimle kahvaltı keyfi yaparken oluyor.
birde grubumuzda aslında çokta motive olamıyorum.hem fazla giremiyorum hemde genelde yediğimiz içtiğimiz konularda sürekli iyi ya da ktü eleştiri var motivasyon hiç yok.paylaşımları kontol ediyorumda, sadece yediğimiz içtiğimiz şeylere yorum var.muhabbet çok az.herkes sadece günde 5 mesaj yazayım birkaç yorum yapıp kaçayım havasında.ben mi böyle algıladım bilmiyorum yanlış birşey söylüyorsam affola..azıcık adapte edici olmalıyız.kurallarımız şartlarımızda olmalı ama biraz arkadaşlık söhpette olmalı gibi geldi.yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum ama hissettiklerimi yazmak istedim.
Aus cnm,tekrardan cok gecmisolsun sanaTopraks ve pegasus sizlerde ev ahalinizin hastalıkları ile uğraşıyormuşsunuz , geçmiş olsun ve kolay gelsin çok.
Bende ağrılar yine başladı , nasıl geçecek şu dönem bilmiyorum .
Ev üstüme üstüme geliyor.
Pegasus canım , benim durumu ne yapalım ? Bu hafta izinli mi gözükeyim tabloda ? Sürekli serumlar ve dengesiz bir beslenme içindeyim.
Takım yararına nasıl gözükmesi gerekiyorsa öyle yer alayım listede .
Cimcime , menü eleştirisi yapılan mesajlar dışında sayfalarca sohbet ediliyor arkadaşım bu takımda ? Ben mi hayal görüyorum yoksa kendi kendime mi konuşuyorum dedim senin yazdıklarını okuyunca?
Motivasyon demişsin , sende bizi motive et arkadaşım , bir yerden başla örnek ol bize , eksiklerimizi öncü olarak göster ki yol alabilelim hepimiz
Aus cnm,tekrardan cok gecmisolsun sana
kaynanam icinde tesekkürle,kimse olmadigindan ben ilgileniyorum,tam cikiyordum,mesajini gördüm cevap verip cikayim dedim
cnm kurallar geregi izinlilik süresi 2 haftadan asagi olamaz,yani seni izinli yazarsak 2 hafta listeye alinmicaksin,sana uyarsa bunu yapalim
ben püsküütle konusurum bu konuyu,saglik sorunu oldugu icin 1 hafta izinli yazabilirmiyiz diye,sanirim diger takimlarin oylamasina sunulur konu,kabul edilirse 1 haftada kalirsin aksi takdirde üstteki gibi olur
veya sen cuma gelebilirsen kilonu bildir,artik almissanda vermissende sorun yok,sonucta keyiften bozmamissin diyetini,iyilesirsen eski düzen devam ederiz,sen hangisini uygun görürsen onu uygulariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?