Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım benim hafta sonu sınavdaydım ara yapamadım.öğlen ve akşamları birleştirdim erken yedim geçe kalmasın diye.spor içinde merdivenden düştüm geçen hafta lif kopması olmuştu ondan dolayı yapamıyordum.halende yapmam gerekirken yapmaya çalışıyorum.öğlen yaptım şuan blimin ağrısından duramıyorum.cezadan önce sağlık diyiyorum ben..

afiyet olsun canım benim menünü beğendim..

menüler dengesiz olmuş ana öğün 3 kere zorunlu grupta pegasus uyarmıştı beni ama 3 saat yürüyüş çok iyi..
sınav günü olmasına rağmen fazla olmamış iyi bence.temizlikte kolay gelsin canım..
düzensiz olmuş simit yarım yarım yemeseydin keşke.
çok geçmiş olsun canım sağlık çok önemli taşlı kesede ameliyatsız tamamen iyileşmiyor..tekrar çok geçmiş olsun..
kolay gelsin menü gzell.

ana öğünleri atlamışsın ara öğünde kahve sayılmıyo demişti pegasus..

kızlarrrr ablam bugün işe gidemedi toprakla su hala çok hasta evde onlara bakıyo bir de teyzem eklendi hastalar kervanına hepsine bakıyo ablam evde internet yok haberiniz olsun
çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun geçen hafta benim kızımda aynı oldu çocuklar hemen süzülüyor hasta olunca..

canım sınavın inşallah iyi geçmiştir . düşmüşün cok geçmiş olsun . eger diyetteysen zaten ekmek yemen hata zayıflamak ısteyen insan ekmek beyaz ekmek değil diğer ekmek türlerini tüketir senin menüne baktığımda simit tırnak pide her sey var bu hafta sınavdan dolayı öğünlerin aksamış ama bu hafta lütfen sıkı tutun işi

bende hemen dünki menümi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
60 defa parmak ucunda zıplama
2 dilim ekmek arası hellimli tost
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 kupa yeşil cay bol maydanoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen kıyma sote 100 gr
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 elma
akşam karışık sebze salatası bol salata
bol yeşil salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara
3 tane çilek
1 cay bardagi y.yaglı süt
2 kupa 7si bir arada cay
su 2.5 lt
spor eşimle beraber 2 saat yürüyüş parktaki spor aletleriyle 20 dakıka calışma

akşam sade salatamı yedin menün güze bence

sınavım bilmiyorum çok iyiydi diyemeyeceğim.düştüm evet ilk önce doktorada gitmedim sonra gittim lif yırtılması var dedi mümkün mertebe fazla hareket etmem gerektiğini söyledi.ama iş yerindede hareketliyim.akşama kadar oturamıyorum doğru dürüst.araları yapamıyorum yanımda getirsemde yemeye vaktim olmuyor gerçekten.bugün sabah diyetisyene gidecektim ama sabah öyle aksilikler olduki işe geç kaldım birde tahlil için gitseydim dahada geçikecektim.o yüzden kısmetse yarın gideceğim.haftada 1 gün simit yada yarım tırnaklı ekmek yiyiyorum geri kalan günlerde esmer ekmek 3-5 dilim arasında tüketiyorum.onlarda zaten pazar gününe geliyor eşimle kahvaltı keyfi yaparken oluyor.
birde grubumuzda aslında çokta motive olamıyorum.hem fazla giremiyorum hemde genelde yediğimiz içtiğimiz konularda sürekli iyi ya da ktü eleştiri var motivasyon hiç yok.paylaşımları kontol ediyorumda, sadece yediğimiz içtiğimiz şeylere yorum var.muhabbet çok az.herkes sadece günde 5 mesaj yazayım birkaç yorum yapıp kaçayım havasında.ben mi böyle algıladım bilmiyorum yanlış birşey söylüyorsam affola..azıcık adapte edici olmalıyız.kurallarımız şartlarımızda olmalı ama biraz arkadaşlık söhpette olmalı gibi geldi.yanlış anlaşılmaktan da korkuyorum ama hissettiklerimi yazmak istedim.

Valla bizim mersindeki yemeklerde ekmeksiz yenmiyor o yuzden tam bugday yada cavdar ekmei yiyorum ben canim
saglik tabikide daha onemli canim benim gecmis olsun

Zeynep abla aksam neden salata oglen kiyma yedin diyemi aksam az yedin

Canim soylediklerinde haklisin ama onceden takimimiz boyle degildi cok eglenceli motiveliydi bu aralarda genelde herkezin ya isi cikti yada hastalik oldu yoksa aus kaptan wuwum toprak ve diget arkadaslar bi oldumu cenelerine yetisemezsin burda hersey konusulur dertlesilir yani anlican bu durgun gunler gecici canim yakinda takim kendini toplar o bes mesaj olayida kaptan takima daha cok ugramak icin yapti ben ilk grldigimde takima sayfalari okumaya yetisemiyordum yakinda yine oyle olur inanki

inşallah canım.ben doğumdan önce 60-69 kg grubundaydım ordaki arkadaşlar herşeyimizi paylaşır birlikte sevinir birlikte üzülürdük.gerçekten akşama kadar sürekli orda yazışırdım.işlerimde pek yoktu.gece yarılarına kadar uyuyamazdım sürekli sohpet muhabbet vardı.5 mesajı örnek verdim.bir sende şöyle bir göz geçir sadece menülere yorum yapılıp gidilmiş o yüzden söyledim.

merhaba arkadaslar.yemek hazirlamaya geldim eve,yemegi ocaga koydum bi göz atayim dedim

öncelikle gecmise baktim tek tek alinti yapamadim burdan yazayim,okursunur

aus cnm benim cok gecmisolsun,n kisa sürede eski sagligina kavusursun insallah,seni ve ceneni özledik

topraks tatlim cok gecmisolsun ev ahalisine,kendine dikkat et sanada bulasmasin cnm,

eftelya hafta sonun iyi gecmemis,ceza isini zeynebe birakiyorum,zeynepcigim eftelyaya burger ve patates kizartma icin ceza kes cnm

gogo cnm benim,cok dikkatlisin,ara ögünleri ve kurallari sürekli hatirlatmissin,kimse orali olmamis ama benim cok hosuma gitti,demekki kurallara uyanlarda varmis aramizda

cimcimesude,senin listen cok cok düzensiz,tekrar ayni sekilde beslenirsen uyari gelecek

zeynep senin aksamki salata olmamis,yanina izgara türü yiyebilirdin

bayb evdesin ama yoksun cnm,arada cee deseydin bari

bahar cnm benim seninde hafta sonun güme gitmis,erkek arkadasina uyma sen bi daha

unuttugum yoktur umarim

demmay cnm sen vardin,senin listeyi görmedim,geride kalmis heralde,zaman bulursam onuda okuyup yorumlicam

evet ben listemi yazmamisin kac gündür,hic kacamak yok canlarim,ödülü bile kullanmadim,normal düzen devam,mesela bu gün hastanede olcam diye yemegimi kendimle götürdümki diyetim bozulmasin

zeynep cnm topraks ailesiyle ilgileniyor galiba gelemiyor,sana zahmet olmazsa mesajlarini yazmayanlara ve 49 alti olanlara 500 kalorilik ceza verirmisin,bende saymadim bu arada,aksam ilk firsatta sayiyorum,bide yoklugumuzda takim sana emanet cnm,paylasim alanina bakmayi ihmal etmeyin,bir sorun olursa ben 1 defada olsa ugramaya calisicam

hepinizi cok seviyorumm

cnm benim yazdiklarinda celiski gördüm ben,sanki niyetin üzüm yemek deilde bagciyi dövmek gibi geldi bana

1. ara yapamam zaman yok demissin,bunu öncede biliyordun ve kurallar sana sunuldgunda bunu bildirebilirdin,hic bisey demeden kabul ettin..
2.verilen cezalari uygulamiyorsun,buda takim kurali icerisindeydi..
3.bir yerlerde ekmegi kesmekten bahsetmissin,ekmeksiz saglikli bir diyet olmaz,saglikli kilo vermekte takim kurali
4.motivasyon olmamasindan sikayetci olmussun,biz bunu zaten dile getirmistik,bir care bulmaya calisacagiz
Amaa sana baktigimizdada bu motivasyon olayina bir tasta ben koyayim,yükselsin diyecegine,tasliyorsun
5.haftalik 49 mesaj zorunlulugu takim kurali ve senin gecen haftaki mesajin 45,o kadar israra ragmen bunu bile saymiyorsun..

son olarak yanlis anlasilmadin,banada söz hakki dogdugundan bende cevap vermek istiyorum..
fikrini söyle,elestir tabiki burda birbirimizi elestirmek icin variz,fakat bunu yaparken birazda kendi yaptiklarimiza bakmaliyiz,diger üyelere göre artidamiyiz,eksidemi.. bide bu takimi baska topiklerle kiyaslamana bir anlam veremedim,sen kendin bi kac defa bu takima alinmak icin yazdigindan bizde kabul ettik,hayir diger grupta mutluysamn,motivasyonda iyise neden ayrildin merak ettim...

Topraks ve pegasus sizlerde ev ahalinizin hastalıkları ile uğraşıyormuşsunuz , geçmiş olsun ve kolay gelsin çok.

Bende ağrılar yine başladı , nasıl geçecek şu dönem bilmiyorum .

Ev üstüme üstüme geliyor.

Pegasus canım , benim durumu ne yapalım ? Bu hafta izinli mi gözükeyim tabloda ? Sürekli serumlar ve dengesiz bir beslenme içindeyim.

Takım yararına nasıl gözükmesi gerekiyorsa öyle yer alayım listede .

Cimcime , menü eleştirisi yapılan mesajlar dışında sayfalarca sohbet ediliyor arkadaşım bu takımda ? Ben mi hayal görüyorum yoksa kendi kendime mi konuşuyorum dedim senin yazdıklarını okuyunca?
Motivasyon demişsin , sende bizi motive et arkadaşım , bir yerden başla örnek ol bize , eksiklerimizi öncü olarak göster ki yol alabilelim hepimiz

Son düzenleme:
Aus cnm,tekrardan cok gecmisolsun sana
kaynanam icinde tesekkürle,kimse olmadigindan ben ilgileniyorum,tam cikiyordum,mesajini gördüm cevap verip cikayim dedim

cnm kurallar geregi izinlilik süresi 2 haftadan asagi olamaz,yani seni izinli yazarsak 2 hafta listeye alinmicaksin,sana uyarsa bunu yapalim

ben püsküütle konusurum bu konuyu,saglik sorunu oldugu icin 1 hafta izinli yazabilirmiyiz diye,sanirim diger takimlarin oylamasina sunulur konu,kabul edilirse 1 haftada kalirsin aksi takdirde üstteki gibi olur

veya sen cuma gelebilirsen kilonu bildir,artik almissanda vermissende sorun yok,sonucta keyiften bozmamissin diyetini,iyilesirsen eski düzen devam ederiz,sen hangisini uygun görürsen onu uygulariz

iyi aksamlar kizlar,cikmam lazim,cocuklarin karnini doyurup yemek götürcem hastaneye,gec gelirim,zaman bulursam ugrarim

Ben cuma bildim yaparım bir şekilde onda sorun yok canım.

Almışsam diye dedim ya da düzenli bir menüm yok ve sık giremiyorum diye.

Neyse o zaman bu şekilde devam etsin ameliyata kadar.Bir şekilde bildirim yaparım ben .

Kızlar bütün yorumları menüleriokudumhatta alıntı bile yaptım amainanın çokyorgunum, elim ayağım tutmuyor , oğlan ağladı tam yazarken inşallah yorumumu dinlenince yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…