- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
500 kalori ceza o deil fistik bi hafta icinde cumaya kadar 500 kalorilik spor yapacaksin
kızlar seaaal çokgeciktim ama çok yoğundum ancak fırsat bulabildim, allerji rahatsızlığım var uün doktora gittim tabi öncesinde asyayı babannesine bırakmak için hazırlık yapmam lazımdı, yemek temizlik filan sabah giremedim. öğleden sonra doktordaydım, gelince yine sofra kur derken asyayı babası uykuşa götürdü bende hemen buraya daldım.geçmişe gidiyorum geliyorum hemen
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
30 Day Shred (level 3) on Vimeo
kızlar bugün nette gezinirken bunları buldum.her level 10 gün yapılcakmış göbekleri eritiyomuş yapnların resimleride vardı gerçekten işe yaramış..
kızlar dünkü ve bugünkü menümü paylaşayım
pazar;
sabah; 1 simit, 1 dilim peynir, domates salatalık
ara;yok
öğlen;1kase işkembe çorbası az yağlı(yemeden önce inenee baktım kuzu etinden çok daha yağsız protein ağırlıklıymışişkeme)
aa;7-8çilek
akşam:;semizolu salaa
spor;45dk. leslie walk
pazaesi;
sah; nesfit süt karışımı
ara yok
öğlen 1 kase çorbaa 1 dilim ekmek
ara yok öğlen geç yedim
akşam; 1 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek, domaessalatalık 1 dilim peynir yeşillik
birazdan yapacağım
kızlar size bugünki maceramı anlatayım;
ben acemi şöför hastaneye arabayla gittim, otaparkı araken hastaneden geri çıkmışım :))) sonra tekrar girdim, otparkta fişialmak için kolum yetişmedi indim aldım herkes güldü, parkederken arkadaki ağacı görmedim hafiften tosladım. sonra tekrar işim bittiğinde otoparkta arabamı bulamadım . bulduğumda silecekler kakıktı. niyesilecekleri kaldırıyorsunuz dediğimde yamuk parkedenlerinkini kaldırıyorz dediler. bende sizoraya girdğimeşükredin kaç kez ağaca osldım habeiniz varmı dedim. sanıım adamla arkamdan okuyup üflediler:))
ben geldim
03.05.2013 cuma
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su
1 k.k kadar lahytpeynir,
3 zeytin,
1 dilim tam tahıllı ekmek,
yarım simit,
ara:
yarım simit,
1 bardak 5i biryerde çayı,
1 bardak çey,
öğle:
yarım lahmacun,
2 kaşık tavuk söte,
1 kaşık salata,
ara:
1 bardak ayran,
akşam:
3 kaşık tavuk sote,
2 dilim tam tahıllı ekmek,
sipor yok
su 3 lt
04.05.2013 cumartesi:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 bardak çay,
1k.k.peynir,
1 dilimtam tahıllı ekmek,
8 adet acı süsbiberi turşusu,
ara yok:
öğle:
4 kaşık nesfit yarım çay bardağı sütle..
ikindi:
3 kaşık mantı,
4 kaşık tavuklu mantarlı sote,
2 kaşık yoğurt
akşam yok saat 16.00 da yediğim için bir daha akşam yemek yeme ihtiyacı duymadım.
spor yok,
3,25 lt su,
05.05.2013 pazar:
sabah:
1 bardak ballı sirkeli su,
1 çatal acıbiber salçası,
yarım haşlanmış yumurta,
1 adet zeytin,2 ince dilim peynir,
2 adet közlenmiş biber,
2 adet tamtahıllı ekmek,
ara yok sınavdaydım..sınav sonrası kayınvalidemler piknikteydi yanlarına gittik,
1 yek kaşığı yumurtalı çiğköfte
yarım lavaşta tesi kebabı yedim.Eki Görüntüle 703818
akşam birşey yemedim çok toktum sadece 3 bardak çay içtim.
su:2,5 litre
spor:
45 dak eliptik bisiklet 182 tane twist
canım benim menün güzel.ayrıca sınavın nasıl geçti benimde 2 gün sınavım vardı.c.tesi 1 tane o pek iyi geçmedi pazar 4 dersten girdim onlar fena değildi...bitmiyecek bu okul sıkıldım artık.inşallah seninkiler iyi geçmiştir...
Cumartesi yediklerim için cezamı fazlasıyla yapıcam zaten, başladım bile, Kaptan yokmuş Toprak gelince verir cezamı ben de yaptıklarımdan düşerim.Kötü bir gündü.
diyete 77 yle başlamıştım cuma 72.6 idi bugün 72.4 geldim.
menü güzel ama biraz az olmuş sanki
çok geçmiş olsun canım...
Eveeeeet
Sabah 6:30 da kalktım 1 saat yürüyüp geldim, balkonda kahvaltımızı yaptık, 30 dk Demmayın paylaştığı siteden cardio yaptım. Takımın geçmişini okudum bir yandan da kızımla ilgileniyorum, ama arık yeter 5 dk sonra temizlik başlıyor. Komşuları rahatsız etmiyim diye bekledim bu kadar , artık uyansınlar ama di mi?
Dün yediklerim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım gevrek
1 dilim peynir
3 zeytin
şekersiz çay
Ara
2 kuru kayısı
Öğlen
3 kaşık tavuk sote
2 kaşık pilav
yarım dilim ekmek
Ara
1 bardak ice tea
2 fındık
Akşam
3 kaşık ıspanak
3 kaşık semizotlu sarımsaklı yoğurt
Ara
2 minik acıbadem kurabiyesi
Spor
50 kez parmak ucunda zıplamaca
5 dk trombolin ( eşimin heyheyleri tepesindeydi kendisi beşiktaşlı olur da ne zaman biz başarılı olsak hep trip yapar, sanki ben oynatmıyorum beşiktaşı , neyse trombolinin yay seslerine kafayı taktı, ben de bıraktım - çirkef kartal noolcak)
Su 2 lt
Öpüyorum sizi temizlik yapıyorum aralarda belki uğrarım.
Sağol canım ,
İnsan laylaylom yaşarken birden sağlıkla ilgili bir sorun yaşayınca şöyle bir silkeleniyor . Çok zordu şu beş gün , umarım en kısa zamanda alabilirler ameliyata.
Haber veririm , sancılarım nispeten çok daha az şuan . Arada bakabilirim buraya.
günaydın kızlar gelemedim ne zamandır kusura bakmayın zaten nikah düğün bi yandan evde çocukların büyüklerin hastalığı bi yandan karışık bir haftasonu geçirdik ailece
toprak su teyzem annanem hasta dün sevgilim de hastalandı herkes enfeksiyonla mücadele ediyo
menülerimi yazıyım cumartesi günü erkek arkadaşımla sınavına gittim o yüzden biraz dengesiz yedim.
cumartesi
sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
çay
ara malesef yo
öğle
tavuk burger
az patates kızartması
2-3 yudum kola
ara
türk kahvesi
akşam
taze fasulye
mercimek çorbası
2lt su
100 mekik
pazar
sabah
2 dilim ekmek
yumurta
peynir
çay
ara
yarım pohaça
öğle
hiçbişey yiyemedim yemek koşturmasından
akşam
düğün yemeğinde ilk gelen aparatiflerden
semizotu salatası
çok az kısır
1 tane sigara böreği
humus
gece
2 galete
peynir
spor olarak bol bol tepindim horonlar roman havaları yaklaşık 5 saat hiç oturmadım diyebilirim
hemen dünkü menümü yazayım arkadaşım gelicek geçmişe sonra dönerim
sabah ılık suyum
1 dilim ekmek
domates salatalık
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı kadar pekmez
ara 1 dilim kavun 1 bardak süt yy.
öğlen 2 dilim kepek ekmek arası domates peynir çay
ara 10 çiğ fındık
akşam etli patlıcan yemeği
4 kaşık buğday salatası
1 kepçe yoğurt çorbası
1 bardak ayran
akşam yemeğe misafirim vardı öğleni yemek hazılarken geçiştirdim.
sütlaç yapmıştım hiç yemedim
spor 45 dk. lesli
su 2 lt. yeşil mate çay 1 fincan..
valla poacayi yedik sabah sabah canim yaa :) bide valla gazimi alamadim hoplagidi hopla ettim iyiki sabah yapmisim baska spor yapamamistim
Guzel canin menu seker haric sinavlar nasil gecti
kızlarrrr ablam bugün işe gidemedi toprakla su hala çok hasta evde onlara bakıyo bir de teyzem eklendi hastalar kervanına hepsine bakıyo ablam evde internet yok haberiniz olsun
selam kızlar internete bağlanamayınca eftelyayı aradım haber versin diye ama kablolarda bir sorun varmış bağladım, çok giremem teyzemin evindeyim dün akşam toprağı da hastaneye götürdük ona da serum bağladılar sabah karşı teyzem de aynen kusma ishal üçü de hastalar, kusura bakmayın aklım burda ama en çok da kızıma üzülüyorum çünkü kusucam diye yemek yemiyo iki gündür ağzına bir iki loka hariç bişey sokmadı onu da kusuyo zaten
canım benim önce kolay gelsin ohhh ev bark tertemiz olucak :) menünü beğendim abartı yok
yürüyüşünü de yapıyorsun paylaştığın sporuda baktım sen birde bbg ali ile Nivea badyi baksan dilber evde ondan yapıyor
bugün giremedim bir türlü sürekli birimler arası dolaştım.öğlende spora gittim belime çokmu yüklendim bilmiyorum ama çok ağrıyor.bugün itibariyle ekmek yemeyeceğim.yöremizin yemekleri genelde ekmekle yensede ben genede mücadelesini vereceğim diyete başladığımdan beri bir adım ilerleyemedim.spora ağırlık verim bu cuma rekor kırmak istiyorum.kendi rekorumu yani.birazcık mutlu olmaya okadar ihtiyacım varki..
bende hemen dünki menümi yazıyım
sabah 2 bardak sıcak su
60 defa parmak ucunda zıplama
2 dilim ekmek arası hellimli tost
2 siyah 2 yeşil zeytin
1 kupa yeşil cay bol maydanoz
ara 1 ç.bardagı ayran
öğlen kıyma sote 100 gr
1 dilim tam.bug. ekmeği
3 kasık yoğurt
bol salata
ara 1 elma
akşam karışık sebze salatası bol salata
bol yeşil salata
3 kasık yoğurt
1 dilim tam.bug. ekmeği
ara
3 tane çilek
1 cay bardagi y.yaglı süt
2 kupa 7si bir arada cay
su 2.5 lt
spor eşimle beraber 2 saat yürüyüş parktaki spor aletleriyle 20 dakıka calışma
selam ben geldimm nasılsınz
güzelim bittimi temizliğin ? iyi günlerde kirlensin ayraklarını uzat dinlen biraz canım
senin cezanı ben vericem
kızlar bizim evde ikilem yaşanıyor canım kızım dilberimin notlarına baktık bütün notları süper otesi hukuk dersi ortalası 98 ve benim kızım 98 almış maşallah benim dünya güzeli kızıma birde çok yaşayasıca oğlum o da haylazlığa vurdu işi lise 3 e gidiyor ve bu çocuk beni cok yoruyor hadi ali ders çalış diye diye dilimde tüg bitti bu çocuk orta okulu okul birincisi olarak bitirdi ne ve sbs de güzel puan alarak Anadolu lisesinde okuyor oğlum beni öldürdün sen. kızıma bir gün çalış demedim gece uyamadan ders calısıp sınava giriyor yavrum.
menülerimi yazıyım..cumartesi
sabah
domates biraz peynir 2 yumurta 2 dilim ekmek
ara
1 elma
ara
1 bardak süt
öğlen 8 kaşık kabak 4 kaşık pilav 3 kaşık yogurt
akşam
kahvaltı türü yemiştik
2 dilim ekmek
domates kavurması
zeytin
peynir
spor 60 dk yürüyüş
su 2 lt
pazar
sabah
2 dilim ekmekle peynirli tost 4 zeytin
ara 1 elma
ara 1 bardak süt
öğlen
yumrtasız menemen domates biber kavurması gibi oluyo
2 dilim ekmek
peynir
ara
12 çilek
ara
1 bardak süt
akşam
4 kaşık makarna
4 kaşık bezelye
bol salata
ara
1 bardak süt
spor:25 dk twist step 45 dk yürüyüş 200 mekik
su 2 lt
canım menün güzel, bıkmadınmı şu hellimden için dşın hellim oldu :)
pazar;
ara;yok
öğlen;1kase işkembe çorbası az yağlı(yemeden önce inenee baktım kuzu etinden çok daha yağsız protein ağırlıklıymışişkeme)
aa;7-8çilek
spor;45dk. leslie walk
pazaesi;
sah; nesfit süt karışımı
ara yok
ara yok öğlen geç yedim
akşam; 1 yumurtalı menemen 2 dilim ekmek, domaessalatalık 1 dilim peynir yeşillik
birazdan yapacağım
kızlar size bugünki maceramı anlatayım;
ben acemi şöför hastaneye arabayla gittim, otaparkı araken hastaneden geri çıkmışım :))) sonra tekrar girdim, otparkta fişialmak için kolum yetişmedi indim aldım herkes güldü, parkederken arkadaki ağacı görmedim hafiften tosladım. sonra tekrar işim bittiğinde otoparkta arabamı bulamadım . bulduğumda silecekler kakıktı. niyesilecekleri kaldırıyorsunuz dediğimde yamuk parkedenlerinkini kaldırıyorz dediler. bende sizoraya girdğimeşükredin kaç kez ağaca osldım habeiniz varmı dedim. sanıım adamla arkamdan okuyup üflediler:))
pazar;
ara;yok
aa;7-8çilek
spor;45dk. leslie walk
pazaesi;
sah; nesfit süt karışımı
ara yok
ara yok öğlen geç yedim
birazdan yapacağım
canım 12 cilek fazla degilmi:44: spor güzel ama
Anam maaşallah ne çene ne çene, başlık sakin diyen utansınbakın işte size ispatı aşağıda
canım 3 günlük liste niye böyle oldu? 3 günlük liste okumak çok zor oluyor, bence sabahları yazsan bizim içinde senin içinde iyi olur, hemnasıl hatırlıyorsun 3 günlük yediklerini? ben daha dün yediklerimi unutuyorumBu arada olanlardan çok olmayanlar dikkatimi çekti spor ve atladığın ara öğünler var, olmadı
benimkiler C.tesi iyiydi canım ama Pazar gün ki tarih sınavlarından umutlu değilim4 yıllıktı değilmisnein okulun, olurda bendesıkılırsam ön lisans diplomasına başvurup ön lisans diploması alacağım, sonra istediğim zaman 4 yıla tamamlarım..
bende yarın artık silkeleneceğim ve tekrar ders çalışmaya başlayacağım,yürüyüşedeçıkarım artık, sabahta 30 dkaikalık kardioyu yapmayı düşünüyorum bakalım artık, Allah ne verdiyse
Daha çok zayıflayacaksın dur bakalımmm
[/Canımmenün ve aktiviler çok iyi, kardioyu yapmana sevindim inşallah faydasını görürürz, HahahaEşinde bir alemmiş
Çook geçmiş olsun Aus'cum dualarım seninle, acil şifalar diliyorum, tez zamnda iyileşirsin inşallah
Spor da yeni bir çığır açacaksınçok geçmiş olsun hastalara, ilk günün menün düzensiz olmuş , 2. günde pek iyideğil ama idare eder
Süpersin Gonca abla, ben seni bu kadar iradeli ve liste uygularken görmemiştim
Canım c.tesi iyi geçti ama pazar kötüydü
Tekrar geçmiş olsun
Size deçok geçmiş olsun canım,,nedir bu bütün çocuklar hasta, acil şifalar :26:
Ay zeynep abla gelen yardımcı bayanın eli çabuktu ve maaşallah tertemizyaptı evimi,bende babası geldiğinden ancak mutfak kısmına yardım edebildim ama benimo halde anam ağladı, çok teşekkür ederim.Nivea body'i Kıbrıs'a gelmeden yaptım,Nivea body uzun vadede işe yarıyor zeynep abla ve benimo kadar vaktim yok, Haziran 15 yolculuk var malum.. Ben bu kardioyu deneyceğim, Mersindede sahilde yürürüm artık her gün
canım herşey senin elinde, sıkma üzme kendini, inşallah başaracaksın..
Çok iyi ablacım, cicimeye cezasını vermişsin hani benim cezam
Hoşgeldin
Bitti ablacım bitti, saat 6 da bayan gitti, bir duşa girdim ama hava çok sıcak olduğundan perişan oldum, oğlumda ağladı durmadı, ya bayan için dün marketten birşeyler almıştım,ikram ederim diye, sen onları markette unut kadına form bisküviler ikram ettim iyi miBadem ve bisküvi
Ablacım her çocuk aynı değil, Bizim Ayşegülle Tahada o kadar farklı ki,Ayşegüle birşey yaptırmak için 40 defa söylemek gerek, aklı bir karış hava da ama derslerinde maaşallah çok başarılı, Taha'yı çağır hemen dibinde biter o kadar eli ayağı çabuk. gelde ayarı tuttur işteBu kadar zıt olabilir anca 2 çocuk.. Demek ki herkes öyle
makarna ve Bezelye yanyana olmamış, 12 çilekte çok fazla6 çilek ve 1 bardak süt olabilirdi, sebze yemeğinide 6 kaşığa düşür derim ben
eve başka peynir almıyoruz kiyenmiyor bizde,evdekileirn çoğu hellim yediğinden bende çoğunluğa uyuyorum. Beyaz peynir vardı baktım tüketilmiyor, kendim içinde açmak istemedim attım buzluğa,börek yapılmak için bekliyor.. Et vs de fazla tüketmediğimden peynir yiyorum onun yerine
menün güzel canım
yine iyi cesaret ettimsin canımtebrikler ama çok güldüğüm bir gerçek
evet canım 1. level 10 gün 2. level 10 3.level 10 gün toplam 30 gün.1 leveli 10 günmü yapıcaz canım sonra ikinci levelimi 10 gün yapcaz
canım valla gülimmi üzilimmi bilemedim ama inanki güldüm kusura bakma canım yaaa
gogo kardeşim aşağıda sadece senin adını gördüğüm için sana iyi geceler, muhtemelern şu anda uyuyan grup arkadaşlarımada tatlı rüyalar, şu anda kaynana ızdırabı çeken pegasusa sabırlar, ausumuza e opaksımın bebelerine acil şialar diliyoum.
evet canım 1. level 10 gün 2. level 10 3.level 10 gün toplam 30 gün.
vercem inşallah daha..
azimliyim çiğdem ucunda hem zayıflamak var hemde ıphone 5 var eşimle idaalaştık veremezsin 60 olamazsın dedi olurum dedim ol ıphone 5 alcam dedi.31 aralık a kadar zamanım var veremezsem ben ona alıcam
Anam maaşallah ne çene ne çene, başlık sakin diyen utansınbakın işte size ispatı aşağıda
canım 3 günlük liste niye böyle oldu? 3 günlük liste okumak çok zor oluyor, bence sabahları yazsan bizim içinde senin içinde iyi olur, hemnasıl hatırlıyorsun 3 günlük yediklerini? ben daha dün yediklerimi unutuyorumBu arada olanlardan çok olmayanlar dikkatimi çekti spor ve atladığın ara öğünler var, olmadı
benimkiler C.tesi iyiydi canım ama Pazar gün ki tarih sınavlarından umutlu değilim4 yıllıktı değilmisnein okulun, olurda bendesıkılırsam ön lisans diplomasına başvurup ön lisans diploması alacağım, sonra istediğim zaman 4 yıla tamamlarım..
bende yarın artık silkeleneceğim ve tekrar ders çalışmaya başlayacağım,yürüyüşedeçıkarım artık, sabahta 30 dkaikalık kardioyu yapmayı düşünüyorum bakalım artık, Allah ne verdiyse
[/Canımmenün ve aktiviler çok iyi, kardioyu yapmana sevindim inşallah faydasını görürürz, HahahaEşinde bir alemmiş
Çook geçmiş olsun Aus'cum dualarım seninle, acil şifalar diliyorum, tez zamnda iyileşirsin inşallah
Spor da yeni bir çığır açacaksınçok geçmiş olsun hastalara, ilk günün menün düzensiz olmuş , 2. günde pek iyideğil ama idare eder
Canım c.tesi iyi geçti ama pazar kötüydü
Tekrar geçmiş olsun
Size deçok geçmiş olsun canım,,nedir bu bütün çocuklar hasta, acil şifalar :26:
Ay zeynep abla gelen yardımcı bayanın eli çabuktu ve maaşallah tertemizyaptı evimi,bende babası geldiğinden ancak mutfak kısmına yardım edebildim ama benimo halde anam ağladı, çok teşekkür ederim.Nivea body'i Kıbrıs'a gelmeden yaptım,Nivea body uzun vadede işe yarıyor zeynep abla ve benimo kadar vaktim yok, Haziran 15 yolculuk var malum.. Ben bu kardioyu deneyceğim, Mersindede sahilde yürürüm artık her gün
canım herşey senin elinde, sıkma üzme kendini, inşallah başaracaksın..
Çok iyi ablacım, cicimeye cezasını vermişsin hani benim cezam
Hoşgeldin
Bitti ablacım bitti, saat 6 da bayan gitti, bir duşa girdim ama hava çok sıcak olduğundan perişan oldum, oğlumda ağladı durmadı, ya bayan için dün marketten birşeyler almıştım,ikram ederim diye, sen onları markette unut kadına form bisküviler ikram ettim iyi miBadem ve bisküvi
Ablacım her çocuk aynı değil, Bizim Ayşegülle Tahada o kadar farklı ki,Ayşegüle birşey yaptırmak için 40 defa söylemek gerek, aklı bir karış hava da ama derslerinde maaşallah çok başarılı, Taha'yı çağır hemen dibinde biter o kadar eli ayağı çabuk. gelde ayarı tuttur işteBu kadar zıt olabilir anca 2 çocuk.. Demek ki herkes öyle
makarna ve Bezelye yanyana olmamış, 12 çilekte çok fazla6 çilek ve 1 bardak süt olabilirdi, sebze yemeğinide 6 kaşığa düşür derim ben
eve başka peynir almıyoruz kiyenmiyor bizde,evdekileirn çoğu hellim yediğinden bende çoğunluğa uyuyorum. Beyaz peynir vardı baktım tüketilmiyor, kendim içinde açmak istemedim attım buzluğa,börek yapılmak için bekliyor.. Et vs de fazla tüketmediğimden peynir yiyorum onun yerine
menün güzel canım
yine iyi cesaret ettimsin canımtebrikler ama çok güldüğüm bir gerçek
kımse yok galiba ben uyuyorum kızlar buyumeyenbabay izinliydi oda gelmedi ben yatar
iyi geceler kızlar tatlı rüyalar hepinizi çok öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?