Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

500 kalori ceza o deil fistik bi hafta icinde cumaya kadar 500 kalorilik spor yapacaksin

hmmm güzelmiş peki 500 kalorilik spor ne kadar oluyo?çok soruyorum dimi ama üşeniyorum nette bakmaya

güzel olmuş menün.

pazarda güzel ama bezelyenin kalorisi yüksek öğlen tüketsen daha iyi olur..[/QUOTE]

canım sporlarına göre degişir hagi sporu yapıyosan internetten arastır kalorisine bak bende pek bilmiyorum onları
bezelye o kadar kalorilimi canım ya ben cok severimm

özledik canım seni ya nerelerdesin sen

canım menüler dengesiz sankim bazı ögün fazla bazı ögün az olmuş

canım valla gülimmi üzilimmi bilemedim ama inanki güldüm kusura bakma canım yaaa

kızlar bugün işden cıkarken bi dükkanın önünden geciyordum oraya bizim burda bi miluyoncu denir :) hersey var ve genelde 1 miyon :)
neyse dedim bi girim hoplamak için ip varsa alim dedim aldım varmısda kardesim hoplicakda dedim :)
eve geldim ay 10 kere hopladım canım cıktı ben ne kadar zamandır hoplamıyormuşum ya dedim bugün 50 kere hopladım iple hergün 10 10 arttırım diyorum menümde güzeldi bugün kendimi tebrik ettim öglenin dışında

kımse yok galiba ben uyuyorum kızlar buyumeyenbabay izinliydi oda gelmedi ben yatar
iyi geceler kızlar tatlı rüyalar hepinizi çok öptümm

Anam maaşallah ne çene ne çene, başlık sakin diyen utansın bakın işte size ispatı aşağıda

canım 3 günlük liste niye böyle oldu? 3 günlük liste okumak çok zor oluyor, bence sabahları yazsan bizim içinde senin içinde iyi olur, hemnasıl hatırlıyorsun 3 günlük yediklerini? ben daha dün yediklerimi unutuyorum Bu arada olanlardan çok olmayanlar dikkatimi çekti spor ve atladığın ara öğünler var, olmadı

benimkiler C.tesi iyiydi canım ama Pazar gün ki tarih sınavlarından umutlu değilim 4 yıllıktı değilmisnein okulun, olurda bendesıkılırsam ön lisans diplomasına başvurup ön lisans diploması alacağım, sonra istediğim zaman 4 yıla tamamlarım..

Cumartesi yediklerim için cezamı fazlasıyla yapıcam zaten, başladım bile, Kaptan yokmuş Toprak gelince verir cezamı ben de yaptıklarımdan düşerim.Kötü bir gündü.

bende yarın artık silkeleneceğim ve tekrar ders çalışmaya başlayacağım,yürüyüşedeçıkarım artık, sabahta 30 dkaikalık kardioyu yapmayı düşünüyorum bakalım artık, Allah ne verdiyse

diyete 77 yle başlamıştım cuma 72.6 idi bugün 72.4 geldim.

menü güzel ama biraz az olmuş sanki

çok geçmiş olsun canım...

Daha çok zayıflayacaksın dur bakalımmm

[/Canımmenün ve aktiviler çok iyi, kardioyu yapmana sevindim inşallah faydasını görürürz, Hahaha Eşinde bir alemmiş

Çook geçmiş olsun Aus'cum dualarım seninle, acil şifalar diliyorum, tez zamnda iyileşirsin inşallah

Spor da yeni bir çığır açacaksın çok geçmiş olsun hastalara, ilk günün menün düzensiz olmuş , 2. günde pek iyideğil ama idare eder

Süpersin Gonca abla, ben seni bu kadar iradeli ve liste uygularken görmemiştim

valla poacayi yedik sabah sabah canim yaa :) bide valla gazimi alamadim hoplagidi hopla ettim iyiki sabah yapmisim baska spor yapamamistim

Guzel canin menu seker haric sinavlar nasil gecti

Canım c.tesi iyi geçti ama pazar kötüydü
kızlarrrr ablam bugün işe gidemedi toprakla su hala çok hasta evde onlara bakıyo bir de teyzem eklendi hastalar kervanına hepsine bakıyo ablam evde internet yok haberiniz olsun

Tekrar geçmiş olsun

Size deçok geçmiş olsun canım,,nedir bu bütün çocuklar hasta, acil şifalar :26:

Ay zeynep abla gelen yardımcı bayanın eli çabuktu ve maaşallah tertemizyaptı evimi,bende babası geldiğinden ancak mutfak kısmına yardım edebildim ama benimo halde anam ağladı, çok teşekkür ederim.Nivea body'i Kıbrıs'a gelmeden yaptım,Nivea body uzun vadede işe yarıyor zeynep abla ve benimo kadar vaktim yok, Haziran 15 yolculuk var malum.. Ben bu kardioyu deneyceğim, Mersindede sahilde yürürüm artık her gün

canım herşey senin elinde, sıkma üzme kendini, inşallah başaracaksın..

Çok iyi ablacım, cicimeye cezasını vermişsin hani benim cezam

selam ben geldimm nasılsınz

Hoşgeldin
güzelim bittimi temizliğin ? iyi günlerde kirlensin ayraklarını uzat dinlen biraz canım
senin cezanı ben vericem

Bitti ablacım bitti, saat 6 da bayan gitti, bir duşa girdim ama hava çok sıcak olduğundan perişan oldum, oğlumda ağladı durmadı, ya bayan için dün marketten birşeyler almıştım,ikram ederim diye, sen onları markette unut kadına form bisküviler ikram ettim iyi mi Badem ve bisküvi

Ablacım her çocuk aynı değil, Bizim Ayşegülle Tahada o kadar farklı ki,Ayşegüle birşey yaptırmak için 40 defa söylemek gerek, aklı bir karış hava da ama derslerinde maaşallah çok başarılı, Taha'yı çağır hemen dibinde biter o kadar eli ayağı çabuk. gelde ayarı tuttur işte Bu kadar zıt olabilir anca 2 çocuk.. Demek ki herkes öyle

makarna ve Bezelye yanyana olmamış, 12 çilekte çok fazla 6 çilek ve 1 bardak süt olabilirdi, sebze yemeğinide 6 kaşığa düşür derim ben
canım menün güzel, bıkmadınmı şu hellimden için dşın hellim oldu :)

eve başka peynir almıyoruz ki yenmiyor bizde,evdekileirn çoğu hellim yediğinden bende çoğunluğa uyuyorum. Beyaz peynir vardı baktım tüketilmiyor, kendim içinde açmak istemedim attım buzluğa,börek yapılmak için bekliyor.. Et vs de fazla tüketmediğimden peynir yiyorum onun yerine

menün güzel canım

yine iyi cesaret ettimsin canımtebrikler ama çok güldüğüm bir gerçek

Kızlar sizden rica ediyorum günlük liste yazın, 2-3 günlük listeleri takip etmek çok zor oluyor, hem grubun kurallarındna birisi bu diye biliyorum ben, hadi 2 günü anladım da 3. güne kadar bırakmayalım ben uyumaya gidiyorum, iyi geceler herkesee

Son düzenleme:

dengesiz olmnus biraz

ewet makarna biraz fazla olmuş ama ekmek yemedim 12 çilek fazla değil listede öyle yazıyo meyve sütü aynı anda vermiyo doktor..sebze yemegi de listede yazdıgı gibi

1 leveli 10 günmü yapıcaz canım sonra ikinci levelimi 10 gün yapcaz
evet canım 1. level 10 gün 2. level 10 3.level 10 gün toplam 30 gün.

Daha çok zayıflayacaksın dur bakalımmm

Süpersin Gonca abla, ben seni bu kadar iradeli ve liste uygularken görmemiştim

vercem inşallah daha..

azimliyim çiğdem ucunda hem zayıflamak var hemde ıphone 5 var eşimle idaalaştık veremezsin 60 olamazsın dedi olurum dedim ol ıphone 5 alcam dedi.31 aralık a kadar zamanım var veremezsem ben ona alıcam

gogo kardeşim aşağıda sadece senin adını gördüğüm için sana iyi geceler, muhtemelern şu anda uyuyan grup arkadaşlarımada tatlı rüyalar, şu anda kaynana ızdırabı çeken pegasusa sabırlar, ausumuza e opaksımın bebelerine acil şialar diliyoum.

Son düzenleme:

iyi akşamlar

ayda 2 kilo versen yine verirsin

aynen ya bazen oturup yarım saat düşünüyorum saat 3te ne yedim ne kadar ekmek yemiiştim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…